9
-
Sliderx #9 Ez a cikk fura. Lehúzzuk a sárga földig, fényezünk, aztán megint lehúzzuk. Mintha tartan valamitől az író, hogy esetleg nem fog tetszeni a közönségnek a leírt kritika.
3D-ben néztem és rég nem láttam ennyire jó animációsat.
A Sárkányvadászok nekem nem jött be... -
#8 Az odáig oké hogy szinte minden (normális) rajfilmnek, van tanulsága de ezt így még soha nem láttam hogy valaki így nézzen filmet. (félre ne érts nem bántás) Egyébként a gyerekek akiknek eredetileg készül azok, szerintem nem ezzel vannak elfoglalva. -
Barakukk #7 Azért van benne bőven tanulság, például, hogy a nyers erő nem mindig vezet jóra, illetve, hogy az előítéletet a tudatlanság élteti, ami hamis sztereotípiákat szül. -
Nazir #6 29 vagyok és nekem is bejött a "meserajzfilm".
Nem gondolkodtam rajta túl sokat és tanulságokat sem véltem felfedezni benne, de arra a 95 percre tejesen elfeledtem mindazt ami xar a hétköznapokban.
Egy ilyen film erre való. -
#5 Láttam, nem vagyok gyerek, de tetszett. Lehet elmegyek még egyszer megnézni. Mondjuk nekem gyengéim a sárkányok, hát ha még igényesen meg is vannak filmesítve... :) -
Zolka #4 Szerintem nem korrekt... manapság divat azt mondani a filmekre, hogy nincs története. Pedig szerintem ennek van, persze nem egy hatalmas agymunkát követelő Mementó bonyolultságú (tudom, az sok embernek nem olyan bonyolult, de másik hirtelen nem jutott eszembe). Gyerekeknek érthető, és szerintem a kellemes tálalás miatt teljesen jó.
(És csak azért nem írom le, hogy szerintem mi a történet, mert nem tudom hogyan kell spoilert elrejteni)
-
blessyou #3 Szerintem is élvezhető a film, nincs vele semmi komolyabb gond, hisz tudom, a célközönség elsősorban nem én vagyok.
A legtöbb dologgal egyetértek a kritikában, külön-külön valóban gyengusnak tűnik, de az összhatás valahogy tényleg meggyőző, és szerintem igazából ez a fontos.
Csak azt sajnáltam, hogy a sárkány engem nagyon-nagyon emlékeztetett Stitch-re, mondjuk aranyos volt így is, csak olyan koppintásnak éreztem. -
metaljesus #2 ma néztük meg 3d-ben, szerintem a kritika feleslegesen lehúzós, és ez az egyik legjobb animációs mesefilm az elmúlt években. -
Barakukk #1 Korrekt kritika, én is úgy látom, hogy felsorakoztatja az összes jól ismert sablont a faág visszavágásával az élen, ennek ellenére piszkosul szórakoztató. Valahogy az elemeit külön vizsgálva semmi kiemelkedő, sőt szinte már unalmas, de nagyon jól mutat egyben.