39 százalékos piaci részesedése van a Firefoxnak Európában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Mit bizonyított? Jó böngészõ nem tagadom, de csak azért mert a Google csinálta még nem lesz jobb a többinél.
Azt hiszem igazad van.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Firefox s tud gyors lenni. <#mf2>#mf2>
Valószínû hogy nincs köze hozzá de te láttál Mo-n pl Chrome hírdetést a tv-be? Vagy agresszívebb kampányt ? Lehet a GOOGLE is jól tudja hogy a régióba akkora a FF elõnye hogy csak pénz szórás lenne a kampány.
A Chrome azért nem hiszem hogy olyan elterjedt lenne még, mivel azért rendesen betett neki az a hírverés hogy "lopja az adatokat" fórumokon stb... legalábbis a 90% viszolyog a Chrome-tól.
Plussz Chrome-ba nincs hatékony reklám blokkolás ami ismét csak ok a nem gyors terjedésre. Bár tény hogy 1 átlag embert nem bíztos hogy érdekli hogy blokkolni lehet a reklámokat , ha nem annyíra ért hozzáerrõl nem is tud szvsz Chrome-ba se hiányzik neki.
Mellesleg a FF elég szépen felgyorsítható szóval ez nem igazán érv ellene hogy lsssú.
Ha meg igen akkor ép javítom a több tucat reklám vírus spywear trójai miatt, nem fura az egybe esés. Bár én ennek örülök de egy lassú instabil böngészõ képes a jó propaganda miatt piacképes lenni, na meg egy kis túlzás rá segítéssel.
A CHROME pár hónap alatt többet bizonyított mint az Opera és Firefox.
Mi lesz pár év múlva? Még mindig kamu "letöltés számláló" statisztikával bizonygatják a zsázalékaikat. 😊
Használjatok gyors böngészõt és az sem árt ha a legnagyobbtól.
Mozillánál legalább bejelentik hogy hibát találtunk javítottuk... A zárt forráskódú operánál errõl szeretnek hallgatni.
Szóval nem olyan rossz ez.
Egyébként van aki írta hogy lassú és lukas a FF. Kellõ ráfordítással igencsak feltuningolható és gyors lesz.
Az meg hogy lukas ?
A legújabb opera meg hogy finom legyek szét van esve....
Merhogy, ha meglátogatsz egy weboldalt, az képes lekérdezni a böngészõd típusát, az oprendszered típusát, stb. Ha nem rejted el.
érthetõ?
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
1. Hogy a rákba 50% körüli a részesedése? Minden országra a képen fent oda van írva, hogy hány százalékos a részesedése az adott területen. Nos X*részesedés = Y (amiket írnak). Visszaosztva megkaptam minden országra, hogy akkor igazából hányan is neteznek. Összegezve az eredményt leosztottam a firefox felhasználókat az összes felhasználóval. eredmény 31,6%. Ez közel sem 50.
2. Ázsiában kb fele annyi netezõ van, mint Európában???? Igaz sok a szegény, na de álljunk már meg! Csak Japánban százmilliós népesség van, egy ilyen tech ország "kitermel" majdnem annyi netezõt, mint csak a Firefox felhasználók száma Ázsiában és akkor Kína meg Szingapúr meg stb?
púúúúú
egyik sem... azt elárulod mi abban a trollkodás ha leírom hogy 1 oldal miatt letöltöttem az ff-et de mégsem azt használom, ezért letöltésbõl számolni népszerûséget marhaság?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
film letöltés - Ingyen Film Letöltés: http://filmletoltes.netfilmek.eu
A többi éhezik, nem internetezik. De az éhezõk Európában sem feltétlenül interneteznek. Csöveseknél, guberálóknál nem jellemzõ.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
@farxis: Látom, két hete regisztráltál, te meg vadiúj troll vagy. Most ez mire jó, hogy bejössz és behánysz, csak úgy, direkt, hogy szétflémeld a fórumot?
Felnyomhatnálak ezekért a beszólásokért, de nem ér annyit, hogy keresgessem a moderátori topicot, meg linkelgessek nekik, ezzel elvéve 5 szabad percemet. Úgyhogy maradjál, de vedd be szépen a nyugibogyót és húzd be a kéziféket!
Mekkora divat itt a configra verni...
De IP cím alapján + böngészõ alapján már igen. És ezeket az adatokat a böngészõd kotyogja ki. Meg még sokkal többet is, mint gondolnád. De ez nem összeesküvés miatt van, hanem a trendek miatt, hogy hogyan fejlesszék a webet, mi alapján? A böngészõhasználati szokások alapján. Ezt hívják statisztikának.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
Nem kell ide adatlopás, hogy kiderüljenek ilyen dolgok.
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
Te is követheted sanyixka.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.