iPad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
FTL-el én is szemezgetek, de nem ismerem milyen cucc, így nem merem 9 euróért.

Pirates nagy jóság. Ha még nem játszottad rongyosra PCn, mint én, akkor szerintem sok kellemes órát tartogat. Ha már PCn rongyosra játszottad, akkor is jópofa idõnként nosztalgiázni.

Ami szerintem még ilyen ütõs portolás PCrõl/Xboxról az a Bastion, azt is figyeljétek mikor lesz olcsó, mert 1-2 eurt megér simán.
Botond
Nekem is ez a két játék pörög most felváltva. :D
Castlestorm ugyanolyan gonosz drog, mint a Dwarven Den :(

http://gaborszantai.co.uk/

robotnyk
kösz, a Piratesen gondolkodom, bár az értékelések max közepesek...
most az FTL-t szeretném beszerezni igazából, akár full áron is :)
Botond
Assassin creed pirates 89 cent, és megjelent a Castlestorm, ami ingyenes és nagyon jó cucc!
GregSB
Az csak egy streamer, nem maga az alkalmazás. Ez az egyetlen lejátszó, ami csomagolt állományokból is lejátszik, ac3 kodek is van benne és sambaról is lejátszik.
Franco, nem ismerjük egymást, nem hiszem hogy személyeskedni kellene, elõtte tájékozódj. Egyetlen warez app sincs a tableten, jb is csak emiatt van.
franc0
Van az a réteg, akinek a 0,99 is sok.
Neki ingyen kell és kész.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Azt elhiszem. Egyébként mit tud ez az XBMC amit más nem? Illetve jól látom, hogy 2,69 a store-ban? Biztos megéri ennyi miatt szívni?
Vagy más oka van, hogy jb kell hozzá?
Baromi idegesítõ, Safariban is csinálja, dilemma van, mert az xbmc miatt kell a jb, így viszont szinte használhatatlan...
Nem normális, én nem is emlékszem, hogy az enyém kilépett volna valamibõl váratlanul.
Elsõ generációs minim egyre gyakrabban lépeget ki alkalmazásokból, pl. Dolphin, Facebook, fotók. Ez normális vagy esetleg a jb miatt van? Nincs szétpimpelve, csak xbmc van rajta.
Köszi, régóta wishlist-es app volt nálam :)

http://gaborszantai.co.uk/

robotnyk
elõször ingyenes a Horn, ha valakit érdekel
Botond
Hearthstone a neve, az lemaradt. :D
Botond
Megjelent a blizzard ingyenes kártyás játéka iOSre.
Köszi!



robotnyk
köszi, letöltve!
Botond
Warhammer quest ingyenes.
robotnyk
Nem értelek. Semmi féle susmust nem csinálok/csinálnék. :)
Leépítés se történhet meg. :)
GregSB
Obazneg azt hittem ami mai cikk, nem lattam hogy apr 1. En erdemlek analizalast :-)

passatgt
ápr 1?

GregSB
Õõõ WTF?!

Ha ez tényleg igaz akkor az Apple helyében baseballutovel szárazon analizalnam Handrast amíg lánynak nem vallja magát. Sehol nem szivárgott ki errõl info, qrva nagy amatõrseg hogy ezt kiírta.

franc0
Nem jó cost-driven bizniszben utazni, csak nehogy egyszer téged is leépítsenek :)

<#nevetes2><#vigyor1>
Én vagyok a kissboss, egyszerûen csak próbálok a költségekbõl lefaragni. :)
Botond
Mi a gond ipad4en az iOS7-el? Pont tegnap ajándékoztam egy ipad4et iOS7.1el, akkor most kibasztam az ajándékozottal? :D
franc0
Nem értem.
Önfoglalkoztató vagy? Ha igen, akkor rohadt skót is.
Ha nem, akkor bemész a bosshoz hogy neked kell a munkádhoz és kész.
Nálunk mindenkinek van Office365 hozzáférése.

Egyébként sajnos az MS Officehoz iOS7 kell, úgyhogy meg is hirdettem a négyes iPadem :( Veszek egy Airt én is.

Mindenféleképp ipad kellene, mivel a mérnök/gépészet szakmámban is ezeket használják az ügyfelek, így kompatibilitás miatt szükség van rá, meg ennek az akkumulátora bírja legtovább, mérnök szoftverek vannak rá, stabil a rendszer és a programok, egyszóval a követelményeimnek tökéletesen megfelel és jó olcsón megtudom szerezni céges úton.

De közben az egyik fórumtárs jelezte, hogy tavasztól jön olcsóbb office link, szerintem akkor ezzel élni fogok.

Megnézem majd ezt az apple féle excelt is, hogy mit tud.

Köszönöm mindenkitõl a segítséget!
Dzsega
Samsung ATIV Smart PC?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
Hát, az apple féle excel az ingyenes, sokat tud, de közel sem annyit, mint a desktop verzió, de szerintem egyszerû árajánlatokat simán lehet vele készíteni és lehet vele pdf-be exportálni(lehet sima xlsbe is), szóval kompatibilitás így teljesen megoldott

De valószínûleg jobban járnál windowsos tablettel, szerintem ahhoz is adnak valamilyen excelt

precision
ha komolyabb excel vagy egyéb office feladatokra kell eszköz akkor inkább notebookot vegyél, szerintem
vannak már ilyen átfordítom a kijelzõt és touchscreenes dolog ha fontos az érintõképernyõ, de legalább windows és a teljes pc -s office -t használhatod, ami azért nem hátrány

persze ez csak az én véleményem

Bazinga!

Szeretnék venni egy ipad airt. Na most számomra ez 100%-ban munkaeszköz lenne, azaz nekem excel táblázatokat kellene vele megnyitnom és szerkesztenem, árajánlatokat csinálnom. Az office viszont valami vicc, hogy mennyire drága...van egyéb program, vagy lehetõség?
Természetesen ilyen root féleségbe nem szeretnék belemenni.
Van az officehoz valami diákverzió, azzal jóval olcsóbb lenne, esetleg ez ügyben valaki tudna valamit?
rastaman
én 100 euróért biztos nem veszem meg az office csomagot. kicsit soknak érzem az árát.

Van már valami alternatívája az XBMC-nek App store-ból? Csak emiatt van nálam jb, olyan lejátszó kéne, ami lejátszik samba-ról és nincs kiherélve belõle az AC3 kodek.
precision
most néztem ph -n és nem igazán tûnik úgy, hogy tömeges jelenség lenne, hogy vadiúj ipad mini retina wifi+cellular verziókat adnának olcsóbban mint a mostani akciós ár... amit te linkeltél már az is elkelt... én azon kívül nem nagyon találtam másikat

szóval mielõtt úgy beszélsz az emberrel mint egy kutyával azért te is nézz szét alaposabban...

részemrõl befejeztem...

Bazinga!

precision
imádom amikor a magadfajtáknál elgurul a gyógyszer
szerintem én normálisan írtam, nem értem miért kell ilyen alpári hangnemben írnod és ráadásul személyeskedned is

oké, 10el olcsóbb ph -n... remek... inkább veszem üzletben (vagy venném ha ipad vásárlását tervezném)... hangsúlyozom, a mostani akciós árról beszélek... ennyiért inkább besétálok az üzletbe és megveszem ott, az a biztos

tudom, balf*sz vagyok meg mittudomén. nem kell megismételned.

Bazinga!

GregSB
Ez nálad valami kényszer hogy egy 10 IQ-jú tahó színvonalára váltasz néha beszélgetés közben?

Légyszi beszélgess úgy mint akinek volt gyerekszobája. A jövõben az ilyen színvonalú böfögéseket automatikusan törölni fogom ebben a topicban, figyelmeztetés nélkül.

franc0
Persze.
Azon kevés termék közé tartozik, amit ha a haverod megvesz NY-ban, itthon is szó nélkül megcsinálják.

Mondjuk itthon olcsóbb. Amerikában egy mini2lte mai árfolyamon 120 ezer nettó.

passatgt
+ ha jól tudom ipad világgaranciás, szóval besétálhatsz vele akár az istyle-hoz is gariztatni

franc0
Tessék, hogy ne csak a levegõbe pofázzak, mint egyesek.

Lent akciósan:
Retina kijelzõs iPad mini 16 GB Wi-Fi + Cellular: 119 900

Ugyanez PH-n

franc0
Nyilván bontatlant a bontatlannal hasonlítok.
Imádom amikor a magadfajta balfaszok azt hiszik kurvaokosat mondtak, pedig gecire nem.

precision
ph -n? akarod mondani hardverapro.hu?
ha igen akkor inkább megveszem egy kicsivel drágábban üzletben újan garanciával :)

Bazinga!

franc0
Magánemberként még így sem éri meg, PH-n olcsóbb.
Cégként már igen.

GregSB
Cellural iPadekre

GregSB
Ja értem már. Olyan appokról beszél amik csak pl a Cydiaban vannak, onnan tölthetõek le.

Definíció szerint azok az appok is "3rd party appok" amelyek az AppStoreban vannak.

passatgt
példát tudsz mondani 3rd party appra?

skinnyman
En 3rd party programok alatt a "nem appstore"-os appokat ertettem, ahogy az elejen is mondtam. Az ilyen appok meg jailbreak nelkul nem is leteznek, szoval gondolom nincs is mirol beszelni...

Regards,