1998
-
kantorgabor #509 Kössz ,hogy válaszoltál a kérdéseimre. -
#508 Van amikor bizonyos fizetos alkalmazasaoknak van ingyenes "demo" valtozata, de ezen kivul rengeteg teljes erteku ingyenes alkalmazas is letezik. Torolni egy telepitett app-ot ugy lehet hogy aznikonon nyomva tartod az ujjad majd amikor elkezd rezegni akkor katt az X-re.
Spam emaileket nem fogsz kapni, ez apple termek, nem valami bazari szar. -
kantorgabor #507 Köszi a gyors választ már sikerült is letöltenem egy játékot müködik is. Még egy kérdésem lenne. Az álltalam letöltött ingyenes verzió gondolom egy butitott kiadás és a teljes verziót megvásárolhatom pénzért ha tetszik.Hogyan tudom a késöbbiekben eltávolitani az ipad-rol az alkalmazást és késobb sem kapok kéretlen üzeneteket, hogy vásároljam meg az álltalam letöltött ingyenes alkalmazásokat? -
#506 Az adataidat a regisztraci miatt kell megadnod, amivel kesobb fizetos tartalmakat is le tudsz tolteni, tehat kellenek, mint szamlazasi adatok.
Sarga csekket nem fogsz kapni az appletol, ne aggodj... -
kantorgabor #505 Az igyenes letölthető tartalomhoz is kellenek bankkártya adatok? Mert nekem egyik bankal sincs kapcsolatom igy se bakkártyám se semmim.És azt sem értem, hogy miért kell megadnon a lakcimem meg meg egyébb személyes adataim egy elvileg inyenes tartalom letöltéséhez. Mert nem szeretnék egyszercsak egy szép sárga csekket kapni az Apple-töl! -
#504 azért, mert az appok letöltése egy online áruházon keresztül történik, függetlenül attól hogy ingyenes, vagy fizetős dolgokat töltesz le.
mivel van magyar nyelv, szerintem elég egyértelmű mit hova kell írni.
még a bankkártya adatokat is meg kell adni, és lehet hogy próbaképpen meg is próbálják terhelni a bankkártyát, hogy ellenőrizzék. ezt visszakapod, csak arra kell hogy ellenőrizzék, hogy érvényes-e. -
kantorgabor #503 Sziasztok nemrég vásároltam ipad3-ast és le szeretnék tölteni alkal mazásokat vagy játékokat az app-store-bol. Mivel nem volt ezelött még ilyen készülékem marhára nem étek hozzá hogyan kell. Elsősorban olyanokra gondoltam amit ingyen lehet letölteni. Odáig már eljutottam , hogy bejött egy képernyő ahol ki kellene töltenem egy táblázatot és ott megadni a nevem, cimem telefonszámom stb. Csak nem értem miért kell megadni személyes adatokat. Itt meg is ragadtam a dologban. Tudna valaki segiteni hogyan kell ezt csináli és leirni, hogy mik a további lépések hogy le tudjak tölteni alkalmazásokat? -
#502 Füles magazin :)
BMW Magazine -
#501 -
#500 Csak április tréfa, de vicces :D
-
#499 Imperium Galactica 2 ipad-ra -
#498 De ez a 2 év nem dátumra pontosan veszik, ez alapján már iOS 5 se jött volna 1-esre.
Inkább azt mondom, hogy a megvásárlás után még 2 új nagy SW update elérhető a készülékekre...
Tehát iPhone 4 a 4-es iOS-el debütált, nagy valószínűséggel az iOS 6 lesz rá az utolsó nagy update.
iPad 1 még 3.2-es iOS-el jelent meg, arra már tuti nem lesz 6-os. -
#497 Hivatalosan 2 évig támogatja szoftveresen iOS eszközeit az Apple, eddig jelennek meg rájuk frissítések.
Ez azt jelenti, hogy az ősszel megjelenő iOS6-ra már nem lesz upgradelhető az iPad 1... és így azok a játékok / alkalmazások se fognak futni az 1-esen, amelyeknél a minimum requirement az iOS 6. -
#496 az szép. a 3Gs-em atom karcos kijelzővel rendelkezik már... :( -
#495 "a kijelzője hibátlan :)"
mármint így kívülről, a dead pixeleket leszámítva... szóval nem karcos azt akartam mondani :) -
#494 leejtettem 2x is sajnos :) egyik sarokban egy jókora dead-pixel "csomag" éktelenkedik :(
kívülről picit be van horpadva az a sarka amire ráejtettem... oldalt és hátul már elég karcos
a kijelzője hibátlan :)
wifit mostanában kezdi eldobálgatni... :)
szóval van rajta egy-két harci seb :D -
#493 mondjuk szerintem 1-2 év után úgy is váltani kell, akkor majd váltok ipad 3 -ra (mert az lesz filléres cucc :) -
#492 arról a 2gről csinálhatnál pár képet, kiváncsi vagyok milyen állapotban lehet ennyi idő után :) -
#491 azt is vedd figyelembe, hogy az iPad 1 -et az apple lassan-lassan "elfelejti" majd támogatni, azaz nem ad ki majd hozzá új iOS -t... ez egy bevált technika arra, hogy az embereket az eszköz-upgrade -re ösztönözze
nekem is van egy iphone 2G -m, 3.1.3 -as oprendszernél leállt az apple a támagotással, és egy csomó app/játék csak 4.x de leginkább már csak 5.x -en fut el
szóval ha 1-2 év múlva nem jön majd friss iOS az ipadre akkor nem kell meglepődni :)
én mindenképp az ipad2 -őt venném... sokkal jobb mint az 1, könnyebb, gyorsabb -
#490 én is így vagyok vele, mert szerintem még jön jópár game ami ipad 1-en is elfut és szép játék lesz, de mondjuk én öreg róka vagyok akit nem is igazán a grafika érdekel, hanem az hogy beszippantson a játék. De annak örülnék ha majd a Bulders Gate futna rajta ami majd nyáron jön ki, de ha nem megy lesz szerintem is sok más jó kis játék amivel elleszek majd :) -
#489 Nézd neked kell eldönteni, hogy megéri-e számodra.
Én csak azt tudom mondani, hogy például nekem az, hogy 1-2 top játék esetleg nem fut azt nem lenne kizáró ok, mert rengeteg más nagyon jó játék/alkalmazás van még. -
#488 értem ipad 2-t is 80k körül lehet venni használtan, csak annyi most nem futja :( Hallottam az Infinity balde 2 gondjairól, de tudtommal javitva lett nem is oly rég egy folttal. Szóval akkor megéri ezek szerint -
#487 A highend grafikájú játékoknál az ipad2 jobban teljesít. Pl az infinity balde 2-vel voltak gondok ipad1-en. És a jövőben megjelenő top grafikás játékokra ez fokozottan igaz lesz.
Szóval ha te mindenképp a legújabb és legszebb játékokat akarod akkor ne ipad1-et vegyél, de ha vállalható, hogy esetleg 1-2 top játék nem fog akadás mentesen futni akkor sztem jó az ipad1. -
#486 Hardversen képben vagyok tudom hogy ipad 1-2 között a különbség a kamera, a rom kevesebb 256 mb 512 helyett, és 1 magos 2 helyett és a gpu is jobb valamivel a IPad 2-ben, csak videók alapján úgy látom ennek ellenére minden game fut rajta rendesen, elsősorban játékra és netre kellene. Szóval várom a véleményeteket, akiknek volt már mindkettőhöz szerncséjük -
#485 Sziasztok, Ipad 1-at szeretnék venni (60k lesz szép állapotú) megéri -e szerintetek megvenni? Engem nem érdekel a kamera rajta, videok alapján ipad 1-2 között minimális a sebességbeli különbség. Gyakorlati tapasztalatotok alapján ezen is minden komoly játék pl Real racing 2, Infinity baade 1-2, Chaos ring 1-2, Chaos online stb szépen laggmentesen fut rajta? -
#484 Nekem a Zinternet a munkám!!!!
Amúgy meg minden eszköznél aminek van töltöttség visszajelzése néha szükséges "kalibrálni", hogy megfelelően jelezze a töltöttségi szintet.
Ez a kalbráció általában teljes lemerítést, teljes feltöltést majd ismét teljes lemerítést jelent ha jól tévedek. -
#483 Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű?!
Na de, hogy maradjunk a témánál. Battery Doctort leszedtem az iPhone-omra. Mikor töltöm elindítom és kiírja, hogy kb mikor lesz teljesen feltöltve, már 100%-ot mutat a töltöttség és már nem is "villám" van az aksiban, hanem a konnektor jele de a BD még mindig azt jelzi, hogy kell még neki töltés. Szóval ez nem csak az új iPad-ban van így, hanem régebbi készülékeknél is. -
#482 Te miért nem dolgozol??? -
#481 Ha már 2 éves egy készülék és nagyon hamar (3-4 óra) lemerül, de felrakom az új SW akkor bírni fogja 10 órán keresztül? -
#480 Az elsőt igen a másodikat aligha. Egyéb hülye kérdés? -
#479 Merülés probléma
Egyébként ezeket a "problémákat", egy IOS frissítéssel meg lehet javítani tényleg? Ennyi az egész? :) -
#478 Ne aggodj miatta, ha akarsz venni ipadot akkor vegyel nygudotan. A legroszabb esetben is csak langyosnak erzed a keszuleket majd. -
#477 Srácok, erről a túlmelegedésről lehet tudni valamit? -
#476 Jön a Baldur's gate iPad-re! -
#475 http://index.hu/tech/2012/03/20/rekordot_dontott_az_uj_ipad/ -
#474 Wi-Fi
16 GB – 149 990 Ft
32 GB – 179 990 Ft
64 GB – 209 990 Ft.
Wi-Fi+4G
16 GB – 188 990 Ft
32 GB – 219 990 Ft
64 GB – 249 990 Ft. -
#473 "A teardown of the third-generation iPad reveals that the device costs at least $316 for Apple to build, more than the previous-generation iPad 2, which means lower margins for the company as the tablet's retail price point hasn't changed." -
#472 Monopoly $10-ról $1-re lett leárazva :o
Szinte mindent leáraztak:
Flight Control HD
Spy Mouse HD
Adventures of Tintin
Doodle Jump HD
Splinter Cell Conviction
Iron Man 2
Modern Combat 3
Starfront - Collision
A legtöbb $3-6 van leárazva $1-re, érdemes msot lecsapni rájuk. -
#471 További leárazsok az új iPad rajtjára (pár napig):
Dead Space, Monopoly, Fifa 12 -
#470 Real Racing 2 HD "Retina kompatibilis" lett, + lement az ára $7-ról $3-ra!