1998
![iPadAir-iPadMini2.png](https://dl.dropboxusercontent.com/u/4043842/Banner/New%20HTML/iPadAir-iPadMini2.png)
-
Én is fogom ott (is) használni. Érdemes végignyálazniezt az oldalt meg a PDF-eket rajta + ez is releváns, csomó új ötletet adott hol tudom majd még használni munkában. Engem mondjuk az érdekelne a legjobban, hogy mennyire jó jegyzeteléshez egy stylus-szal, asszem bemegyek valamelyik APR-be majd a hétvégén és megkérem őket had próbáljam ki az egyik Mini-t egy tollal.
Penultimate-t vagy Notes Plus-t néztem ki, és ezt a tollat néztem ki eddig.
Ha valaki tud tapsztalatból jobb megoldásokat ajánlani az ne tartsa magában! -
Én már előrendeltem egy 32GB-os Wifiset. Sajnos csak 2-3 hét múlva jön szállítmány Mo-ra, szóval valszeg csak Decemerben fogom megkapni. -
Én erősen gondolkozok egy 16G Wifi+3G-ben... Munkához jól jönne -
Vett (vesz) valaki iPad minit? -
honnan tudjuk? nem látunk a jövőbe... -
Fog jönni 6os ios-re ipad 3hoz untethered törés, vagy jailbreakeljem 5.1-el? -
Ohhh...
Nah közben elolvastam a szifon.com-os cikket is. Érdekes...
-
A5X -
Eddig milyen proci volt benne? -
két iPad -et jelentettek be tegnap
egy iPad 4th generation -t és a mini -t -
iPad4 ez már új procival. -
Nah megjelent az iPad mini, ami számomra érdekes, hogy az iPad 3 (új iPad, retinás iPad ki hogy hívja) az új csatival van írva. Ezek szerint változott a gyártása az iPadnak? Ha jól tudom eredetileg az is a 30 pin-es csatival jött ki. -
The best iPad keyboard. -
idcsaba #536 Köszönöm. Érdemes egy új ipad3at egyből jailbreakelni? Tudtok vmi oldalt, ahonnan lehet lehúzni rá programokat és játékokat ingyen? nem az apple store-ra gondolok. -
Hamarosan beélesedik a Facebook AppCenter is. -
idcsaba #534 Talatam 2 Simset a 3 at meg vmi advanturet majd jatszik azzal :) koszonom a linket. -
hát ahogy elnézem az nincs ipad -re :| -
idcsaba #532 Szerinted az asszony mnivel jatszik? :) The Sims social. -
nincs rá flash player
ha jailbreakeled akkor lehet, hogy van... de nem vagyok biztos benne
a Farmville -nek pl van Appstore -os változata, szóval az megy flash nélkül is, meg van rá írva rendesen
elképzelhető, hogy több (leginkább elég nagy játékos állománnyal rendelkező) facebookos játék meg van rá írva
ITT rá tudsz nézni, hogy milyen programok, játékok vannak az appstore -ban, keress rá arra amivel az asszonyod játszani szokott -
idcsaba #530 Sziasztok!
Most szeretnek ipad3at venni. Az asszony a facebookon jatszana vele, de amit probaltunk, nem engedte az Adobe Flash playert. Erre tudtok vmi megoldast? Elore is koszonom.
Csaba -
kantorgabor #529 Nem tudja a barátod rosszul valóban nem lehet közvetlenül avi formátumú filmet rátölteni a videók mappába csak ha elötte átkonvertálod. Erre szolgálnak ezek az alkalmazások, hogy ne keljen konvertálgatni. -
A movies közé csak olyat húzhatsz be amit támogat, különben nem fogja rátenni az iPad-re. Viszont ezek a 3rd party programok úgy működnek hogy az App fül alatt bármilyen állományt be tudsz húzni nekik. Szóval nem közvetlenül "globálisan" ráteszed, hanem csak a program számára teszed hozzáférhetővé. Oda viszont bármit betehetsz. -
Ezt értem, csak egy barátom azt mondta, hogy az iTunes nem engedi, hogy avi filmet töltsék fel az iPadre. De akkor ezek szerint rosszul tudja... :) -
kantorgabor #526 Nekem egy HD Payer nevű alkalmazás van letöltve az ipadomra erre a programra lehet az itunes segitségével rátenni a filmeket sok formátumot támogat avit mkv-t stb. Az az a lényege a programnak, hogy a filmet nem kell átkonvertálni olyan formátumba amit szeret az i-pad hanem ezt az alkalmazás teszi meg miközben te nézed a filmet. Egy hátránya van az ilyen alkalmazásoknak, hogy a nagy felbontású videók gyakorlatilag nézhetetlenek mert a konvertálás miatt nagyon beszaggatnak. Amúgy ez a HD player ingyenesen letölthető. -
Az igaz, hogy AVI-t nem lehet másolni fel rá? Most valaki ezt mondta nekem... :) Akkor ezekkel a progikkal hogyan tudom nézni az AVIkat? -
Lefekteted az asztalra az iPadot, majd a kivant dokumentumot hanyag eleganciaval rateszed....
De most komolyan pontositsd kicsit mi a celod amdokumentummal, milyen formatumu stb -
Bal0924 #523 Hello!
Az Ipadomra szeretnék rátenni Dokumentumot, de nem megy, hogyan kell? -
Köszönöm szépen! -
Nem kell konvertálni. OPlayer HD vagy AcePlayer visz minden formátumot + kezelik a feliratokat is. -
Srácok, ha jól tudom, akkor ugye ha videót szeretnék nézni az iPad-n, akkor konvertálnom kell. Tudtok valami jó kis programot ajánlani erre? Párszor feliratos filmet is néznék rajta! Köszönöm! Ugye NewIPad-ről beszélek, ahogy lentebb írtam. Köszi! -
Fizetésem bankszámlára kapom, így csak egy bankszámlakivonat + személyi + adókártya. Semmi más nem kell! ;) -
régen a Libritől is lehetett venni iPad-et részletre 0%-ra -
Évek óta vásárolok a médiában cetelem hitelre az első óta nem kell semmit sem vinnem csak megkérdezik, hogy változott-e valamim azt joccakát. (Múltkor kértek egy számlakivonatot mert több mint 1 éve nem vettem semmit sem hitelre, de semmi más...)
Ha nem cégnél dolgozik unakatesód hanem egyéni vállalkozónál akkor ciki mert azt nem szereti a cetelem. Párom is csak úgy kapott, hogy kezeskedtem érte.
LoSa: Köszi, asszem benézek valamikor...
-
ja, csak a dédnagyapád 70 évvel ezelőtti kereseti igazolása is kell :DD
unokatesóm ipad2őt akart venni, mediaban pont, cetelem hitel
1,5 éves munkaviszonya volt, nettó 110ezres fizuval, és még a vételár 10% -át is be akarta fizetni előre
3 különböző media marktban utasították el a hitelkérelmet, indok nélkül :) -
MediaMarkt... -
Hol? -
0% - THM! :) -
Grat! Vehetnél nekem is egyet :P -
Ma vettem meg az iPad 3at. Nagyon tetszik, nagyon jó! Nem bántam meg egyáltalán! :) -
kantorgabor #510 Valaki tudna válaszolmi nekem, hogy hogy tudok rátenni ipad3-asra filmeket számitógépről? Az itunest már letöltöttem a gépre de sehogy se tudom áttenni a filmet az ipadra. A windows intézőbe megprobáltam áthuzi az ipadra de ekkor azt irja ki, hogy az eszköz nem válaszol vagy nincs csatlakoztatva. Egy wmv filest szeretnék átmásolni. Még arra a kérdésemre szeretnék választ kapni, hogy milyen film formátumokat támogat az ipad vagy le kell töltsek valamilyen konvertáló programot az ipadra?