iPad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Oplayer HD, VLC lejátszik minden mást is (avi, mpg, wmw). Ezekbe is iTuneson keresztül lehet felmásolni fileket (illetve oplayerbe lehet wifi hálón keresztül is).

#288 iPad igazából a netbookot tudja kiváltani. Netezésre, csetelésre tökéletes (simán meg lehet szokni a viruális billjét, k gyorsan lehet gépelni rajta), vannak rá fasza játékok is. Komolyabb feladatokra (videó-, zenevágás, grafikázás, fotószerkesztés, stb) viszont nem jó, ilyen téren nem vált ki egy notit.

setuh
nah oke az fasza akkor h filmeket is lehet geprol nezni rajta.😊
szerintetek megeri h lecsereljem a laptopomat egy ipad-re? ha foleg netezesre chatelesre esetleg filmnezesre hasznalom am is...jatszni meg szoktam rajta de arra meg ott a nagygepem.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

precision
persze ingyenes program
mp3 -at és jpg -t tuti nem kell
vidóból m4v -t, mp4 -et és mov -ot játszik le ha jól tudom
szerintem itunes tud konvertálni videót mielõtt rámásolja az ipadre, meg van egy rakás ingyenes videokonvertáló beépített ipad profillal

Bazinga!

setuh
de az ingyenes progi igaz?es nem kell atkonvertalni a fajlokat mielott rateszem?

precision
kell hozzá az iTunes nevû szoftver, de amúgy igen, annak a segítségével rá tudsz tenni ilyesmi fájlokat is

Bazinga!

setuh
ertem koszi az infot.
meg vmi...ipad-re feltehetek barmien filmet, kepet es mp3-at pc-rol?

GregSB
Ez már elég régi sztereotípia, sokat változott azóta a Mac (jó irányba).

Windows után furcsa lehet a kezelése, meg a logikája bizonyos területeken, de meg lehet szokni. És ha egyszer megszokod, akkor utánna nagyon jó használni a készülékeiket, felhasználói élményben csillagos ötöst érdemelnek. Amíg nem kezdeltem el használni OSX-ér, nem is tudtam hogy számos kényelmi fícsört ebbõl másolták a Microsoftnál a Win7-be. Egyébként a határ kezd egyre inkább elmosódni a két rendszer között, ma már nincs olyan fícsör egyik rendszeren se, amit ne lehetne 5 perc alatt megoldani pluginekket.

precision
szerintem semmilyen hátránya nincs, csupán más
nyilván nem mennek rajta a windowsos programok (de ez fordítva is igaz, mármint h winen nem mennek a maces progik)
hátrány lehet még hogy a gamerek számára, hogy a windowshoz képest macen elenyészõ a játékok száma jelenleg, bár már fejlõdõképes a dolog, mert egyre több játék jön ki osx -re

ha lehetne pc -re rakni osx -et, hivatalosan, buhera nélkül, én felraknám

Bazinga!

setuh
sokszor hallottam mar h egy mac-en megvan kotve az ember keze,pontosan mibol all ez mi a hatrany?

setuh
ertem koszi, nem voltam tisztaba a 3g fogalmaval arra en is rajottem h a 3g be van 3g meglepo modon 😊

precision
na vajon 😊

a 3G -ben van 3g, meglepõ módon 😊 így lehet bele rakni sim kártyát (microsim) és mobilnetezni vele
valamint van gps is a 3G -s verzióban, ami a 3g nélkülibõl kimaradt

ezen kívül ugyanaz minden

Bazinga!

setuh
Hello!
Valaki elmagyarazna nekem gyermeteg szinten, h mi a kulonbseg a 3g-s es az a nelkuli kozott?

GregSB
senki nem tud semmit? mindenki magától jött rá, hogy hogy kell jailbreakelni?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Sephi
Nincs link. Londonban ismertunk meg par arcot akik a TTX-nel dolgoztak. Ok meseltek ilyenekrol meg mielott a pletyka elkezdodott volna. Remelem hamarosan tobb infot kapunk, engem speciel nem zavarna, nekem soha sem tetsziett az a gomb.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hali. Szifon.comon láttam EZT az oldalt, ahonnan megtudtam, h az én kb 1 héten belül megérkezõ ipadomhoz, ami elõre láthatólag 4.2.1-es lesz a redsnow 0.9.6 kell a jailbreakeléséhez (windowsról szeretném csinálni)

Létezik vmi magyar vagy angol leírás pontról pontra, h hogyan kéne csinálni?
Google-be nézegettem, de olyat, ami kifejezetten ezzel a programmal ipadot windows alól csinál, olyat nem találtam, ezért kérdezem.

Választ elõre is köszi <#worship>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

GregSB
Link?

Sephi
Hat pedig nagyon ugy nez ki, hogy igaz...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsega
Nagyon kemény az ahogy megnyúlik a naptár!😊

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

pyrohun
😊 elképzelhetõ, de...
...szerintem azért nem árt, ha van rajta hardveres gomb is a bekapcsolón kívül, vagy akkor legyen rajta valami reset lehetõség (pl gombostûvel egy lsukon keresztül 😊, mert ellenkezõ esetben ciki helyzetbe kerülhet az ember 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Elkezdtek jönnia pletykák, hogy az iPad2-n és iPhone 5-ön már nem lesz home gomb. Mekkora fasság 😄

iPhoneon nagyon kényemetlenek lenne 4 ujjal operálni, túl kicsi hozzá a képernyõ, + azt legtöbbször 1 kézben tartod, és kényelmesen tudod nyomogatni a hüvelykujjaddal a home gombot.

Szerintem az iPhoneról tuti nem fog eltûnni, iPadet viszont nem zárom ki 😊

GregSB

pyrohun
"Ja és hogy betedd DFU-ba" - a legfontosabb! 😊)

De - viccet félretéve - ezután már tényleg nem tudok olyat, ami miatt az iPad-et fel akarnám törni.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Hogy megállítsd az ikonok rezgését, screenshot, meg hogy reseteld a készüléket 😊

Ja és hogy betedd DFU-ba 😊

pyrohun
Valóban, gyakorlatilag ezután mire kell a home? 😊

pyrohun
Imáim meghallgatásra találtak. Köszönjük, Apple, hogy beláttad: balfasz voltál 😊)) és lehetõséget adsz arra, hogy mi, felhasználók döntsük el, hogy mit szeretnénk.

Az új taskváltás, stb pedig állat!

GregSB

Pyro örülhetsz 😊

Mostantól te állíthatod majd be hogyviselkedjen a switch 😊

GregSB
Érdekes, ezzel gyakorlatilag lefokozzák a home gombot. Ezentúl nem lesz rá szükség hogy vissza kerüljünk a Home screenre, és elérjük a multi-task bart. Kíváncsi vagyok hogy kap -e új funkciókat emiatt.

GregSB
Az iOS 4.3-al új gestureöket kap az iPad:

"This beta release contains a preview of new Multi-Touch gestures for iPad. You can use four or five fingers to pinch to the Home Screen; swipe up to reveal the multitasking bar; and swipe left or right between apps."

pyrohun
Ha tényleg ilyen lesz, nekem nem fog tetszeni, legalábbis így ezeken a képeken nem tetszik oldalról. A mostaniban pont az a jó, hogy meg tudod fogni a keret miatt rendesen, de ha az mostantól egy vékonyabb él lesz.. hát nemtom.

GregSB
A kiszivárgott tokok alapján páran csináltak dummy iPad 2-ket:

Az iPadet Január 27.-én jelentették be, szóval a következõ hetekben várható, hogy bemutatják a 2-est is.

pyrohun
Amibõl külön van iPad-es verzió is, az nem, fel sem tudod telepíteni.

Dzsega
hm... Érdekes.
Néztem az app store-t, hogy van külön app iPad-a meg van külön iPhone-ra is. Ezért érdekelt volna a dolog és mi van akkor ha az iPad verziót veszem meg? Az fut iPhone-on?

pyrohun
Ami a hülyeség az az, hogy a Retina Display felbontására optimalizált iPhne-os játékok miért nem tudnak natív 960x640-ben futni, ugye az 1024x768-hoz képest simán elférne és úgy már jól is néznének ki. De ehelyett amennyire tapasztaltam a 480x320-as, gyengébb felbontású verziót futtatja az iPad és ugyanúgy fel tudod nagyítani õket, de ugyanolyan pixelesek lesznek.

pyrohun
igen át. ha akarod.

GregSB
Át, és tökéletesen futnak iPadenaz iPhoneos programok, de mivel az iPadnak 1024x768-as felbontása van, ezért választhatsz hogy 1:1-ben futtatod õket a képernyõ közepén, vagy felnagítod a képet.

Dzsega
Egy érdekes kérdés jutott eszembe:
Ha vennék egy iPad-ot, akkor amiket az iPhone-ra megvettem (appok) azok átkerülnek az iPad-ra is? Mert ha egy új iPhone-t veszek, akkor arra átkerülnek a régi cuccaim...

oneal1
van 3gs-m hez ugye mobilnet.
ha veszek micro simet tnél az ipad-be akkor a teló elõfizetéshez tartozó mobilnet használja?

!Forza Ferrari!

oneal1
jahh😄

viccet félretéve😄
128.000 ft ért adják az alap ipadot.
ennek ellenére ennél nem találok használtat olcsóbban, érdekes.

!Forza Ferrari!

precision
ugye ugye 😊

Bazinga!

oneal1
nem hittem volna😄

!Forza Ferrari!

pyrohun
Le is szedtem, elég jó!!

pyrohun

precision
kevesebbet mint a bolti ára és pont annyit, mint amennyit neked megér

Bazinga!

oneal1
mennyit szabad adni egy használt ipadért?
16gb sima wifis

!Forza Ferrari!

precision
<#eljen>

Bazinga!

GregSB
GregSB
Ki kell várni hogy a T elkezdje árulni elõfizuval (december-karácsony elõtt már lesz elvileg).

Angliában most kezdték el árulni mobilszolgáltatók, és ott már 65e Ft-ért el lehet vinni az alap 3G-s modellt (2 év hûség aláírásával).

precision
hát aki ennyit ki ad érte, az egy oltári nagy barom... akármennyire jó is a cucc, ennyit szerintem egyszerûen nem ér meg

nyilván aki szarja a pénzt annak mind1, de az átlagnak 280ezer forint az k*rvasok.

Bazinga!