iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
És ismertek esetleg valakit, akinek kellene?😊
UNO™ HD
Spider-Man: Total Mayhem HD
Shrek Kart Ÿ HD
The Settlers HD
Real Golf 2011 HD
Brothers In ArmsŸ 2: Global Front HD
Iron Man 2 for iPad
Dungeon Hunter HD
Real Tennis HD
Brain Challenge™ HD
Star Battalion HD
Prince of Persia: Warrior Within HD
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Azokat is fellógatnám, akik 15 col alatti laptopba ilyet tesznek. És sajnos ma már szinte CSAK ilyen van.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Jó lehet tényleg nagy lenne de azért egy kicsit növelhettek volna rajta, bár az megint sok macera. Lehet ez volt a leglogikusabb lépés.
Azért számomra csalódás, hogy maradt ekkora a kijelzõ és a felbontás.
sokan azt mondták hogy az iMac -ek sem lesznek soha 16:9 -esek, aztán tessék... 😊
sokkal jobb felbontás minden szempontból a 16:9 a 4:3 -nál, de hát az apple tudja...
Bazinga!
Maradni fog a 4:3.
nem mondtam, hogy a mostani kijelzõ rossz, de láttam róla videókat, hogy 16:9 -es filmeknél nagyon-nagyon-nagyon hiányzó dolog a rendes widescreen felbontás
4:3 -as felbontásnál ugye vagy "szélesvászon effekt" vagy erõltett zoom, ami a film két szélébõl képadatokat vág le (nem látszik)
majd meglátod, hogy az ipad 3 már 16:9 lesz és akkor azt fogod mondani, hogy na igen, ez tényleg fasza, ilyen kellett volna már a kezdetektõl
Bazinga!
ja hát igaz, kell fícsör jövõre is... 😛
ez a mágneses cucc annyira nem volt fontos, inkább raktak volna bele 16:9 v. 16:10 -es kijelzõt, neadjisten super amoled -et
Bazinga!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
megváltam a laptopomtól (nem szándékosan... feltörték a lakásunkat és azt is elvitték a G*CIK!)
így azon gondolkodom, ha már muszáj vennem vmit (és ha fizet a biztosító) akkor egy iPad -et fogok venni
info kéne, hogy hol érdemes megvenni, részletre szeretném, a 3G -s modellek közül vmelyiket, valszeg a 16 gigás is bõven elég lesz
van olyan üzlet ahol tényleg kamatmentes részletre odaadják? vagy max vmi nagyon alacsony kamattal... sajna nincs más választásom, egyben nem tudom kifizetni, a használt árak meg nem annyival olcsóbbak, hogy megérje úgy venni
a március 2 -át szerintem megvárom, hátha az ipad 2 lejjebbviszi a az ipad 1 árát, de azért jöhetnek tippek, hogy hol érdemes megvenni a fentiek tekintetében 😊
köszi!
Bazinga!
Honnan érdemes manapság iPadet beszerezni? Ti hol vásároltátok?

kérdés: most olvasom szifon.com-on, hogy egyfelõl kijött az untethered jb, másfelõl meg vmi függetlenítést lehet csinálni iPadra is... ezt nem vágom. Lehet függõ egy iPad? nekem van benne egy at&t micro sim, de jövõhéten akarok vmi 3g-s netet szerezni telenortól microsimmel együtt. Létezik, h nem fog vele menni függetlenítés nélkül? 😮
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
"Handras · http://www.handras.hu 2011.02.04. 15:19:16
Szerintem eleg nagy hulyeseg volt 40 000 forint buktaval megcsinalniuk ezt az akciot, foleg, hogy max par 10 darab volt belole raktaron a Librinek, de hat ha nekik igy megeri, akkor csak rajta.
Mondjuk ilyen pici keszletre ekkora akciot csinalni azert sem jo otlet, mert delutan rengeteg ideges vasarlojuk lehet, aki odamegy, hogy vegyen, de kozlik vele, hogy mar nincs..."
Filmeket lehet rajta nézni? Úgy értem nem olvad szét a processzor? 😄
És milyen elõnyei/hátrányai vannak egy netbookal szemben?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Bazinga!
ha osszejon eladom a laptopom es veszek egyet 😄
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
A beépített lejátszója, ahogyPrecision is írta m4v -t, mp4 -et és mov-ot játszik le, minden másra ott van az oplayer HD és VLC.
olvastam iet neten h itunes-al filmeket felmasolni csak oanokat lehet amik le vannak elelnorizve es ha fel is teszi az ingyenes itunes nem hangal teszi fel..
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder