1998
-
#669 Walking Dead ingyenes
Plants vs Zombies HD 0.89 juró
Prince of Persia ingyenes /nemtom, ez lehet eddig is az volt/
-
#668 Deadspace for iPad $10 helyett $1! -
#667 Settlers volt az első játék amit megvettem iphonera, aztán amikor lett ipad akkor arra is az volt az első. Amúgy is nagy kedvencem a 3-4. rész, ez meg annak az enginejét használja. :) -
#666 Jó dolog ez a karácsony -
#665 Settlers HD, N.O.V.A.3 1 dodó ma :) -
#664 És Majesty is ingyenes ma, bár nem tudom mennyire sikerült jól az a játék, PC-n is csak kipróbálni akartam, de még nem sikerült. Na majd most iPadon. :) -
#663 Az már rég. :) -
#662 A Spy Mouse HD is (bár az lehet már régóta az) -
#661 NFS: Shift2 is ingyenes most, vicc a mai nap... :D -
#660 jetpack joyride már egy éve ingyenes (vagyis inkább free to play, pay to win) -
#659 És ez is ingyenes most! -
#658 WOW! Az komoly ajándék! Fruit ninja HD már ezer éve kellene. -
#657 Halfbrick játékok meg ingyenesek ma!
Jetpack Joyride, Fruit Ninjak, Monster Dash, Age of Zombies... -
#656 Minden 2k games és 2k sport játék le van árazva 89 centre iPad és iPhone verziókban is! -
#655 Bocs, a Civ-ből az iPhoneost linkeltem. Az is $1, meg az iPad-os is. -
#654 Civilization Revolution ma csak $1 ($7-ről lett leárazva!)!
Szintén $1 ma a Sid Meier's Pirates! for iPad, ez $5-ról lett leárazva.
-
#653 Bard's Tale és Aralon is ingyenes ma, mindkettő jó kis rpg. -
#652 Tunein Radio nagyon zsír. Online rádió-gyűjtemény, de a mi zsír benne hogy lokáció alapján megmutatja milyen helyi rádiók vannak a környéken, amelyeket online is lehet hallgatni. -
#651 Foldify -
#650 Warlords tényleg egy az egyben port. Hihetetlen. Remélem harmadik részt is portolják majd, nekem az volt a kedvencem. -
#649 Pár érdekeset találtam köztük -
#648 Kettőt használok, a másodikat és az utolsót. :D -
#647 70 best free iPad apps 2012 -
#646 Amikor azt hiszi az ember, hogy nem érheti több meglepetés akkor megjelenik iPadra a Warlords 89-es eredetijének portja Warlords Classic HD néven, ma ráadásul ingyenes is. Hihetetlen mik vannak itten nap mint nap. -
#645 Én úgy látom a mai napig nincs hivatalos release date :-/ -
#644 real racing 3 ról nincs még semmi infó hogy mikor adják ki? -
#643 The best iPad apps of 2012 -
#642 Hát vmi baromi jó a cucc! -
#641 Szerintem jibban iranyithatoak a verdak, konnyebb jatszani vele kicsit mint a gta3ban, sztem:) -
#640 Már alig várom az estét, hogy kipróbáljam. És hétfő-kedd szabin, óje! -
#639 Na már értem legalább miért cserélték le a kocsiba ki-be szállás ikont. :) Van motorra szállás ikon, ha az van a közelben. :) -
#638 Mondtam én hogy 1 hét lesz :) -
#637 Baldursgate is elérhető fél órája! -
#636 Irányításban mi változott? Én csak a kocsiba ki-be ikon cseréjét vettem észre, az meg azért nem az évszázad fejlesztése! :D
Viszont iCloud mentés mindent üt! Reggel tolom a buszon, meg délután (1-1 óra távolságival) telefonon, este meg folytatom a padon. Win!
GTA3-ból is ez hiányzik nekem, az iCloud mentés. -
#635 Aztan, ez a játék jól néz ki nagyon:
Modern Combat 4: Zero Hour
-
#634 mondjuk azt még én sem:)
Amúgy ez a vice city sokkal jobb, irányításban is, meg ugye alapból többet tud:) -
#633 Én még a 3-at se játszottam végig :) -
#632 én nem bírtam kivárni:D
nagyon jóóó:D -
quis91 #631 iPAD NYEREMENYJATEK!
Hátha érdekel valamelyikőtöket egy iPad mini nyereményjáték:
http://erettvagy.com/nyeremenyjatek/ -
#630 4,5 eur nem a világvége, de még csomó játék ott csücsül a gépen nekem amit nem játszottam végig. Ha most megvenném csak ott ülne amíg végig nem megyek a többin :) Szóval most nem rohanok megvenni, ha nagyon nem lesz mivel játszani és még mindig ennyi lesz az éra megveszem.