iPad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Nézd neked kell eldönteni, hogy megéri-e számodra.
Én csak azt tudom mondani, hogy például nekem az, hogy 1-2 top játék esetleg nem fut azt nem lenne kizáró ok, mert rengeteg más nagyon jó játék/alkalmazás van még.
penge25
értem ipad 2-t is 80k körül lehet venni használtan, csak annyi most nem futja 😞 Hallottam az Infinity balde 2 gondjairól, de tudtommal javitva lett nem is oly rég egy folttal. Szóval akkor megéri ezek szerint

Bercy
A highend grafikájú játékoknál az ipad2 jobban teljesít. Pl az infinity balde 2-vel voltak gondok ipad1-en. És a jövõben megjelenõ top grafikás játékokra ez fokozottan igaz lesz.
Szóval ha te mindenképp a legújabb és legszebb játékokat akarod akkor ne ipad1-et vegyél, de ha vállalható, hogy esetleg 1-2 top játék nem fog akadás mentesen futni akkor sztem jó az ipad1.
penge25
Hardversen képben vagyok tudom hogy ipad 1-2 között a különbség a kamera, a rom kevesebb 256 mb 512 helyett, és 1 magos 2 helyett és a gpu is jobb valamivel a IPad 2-ben, csak videók alapján úgy látom ennek ellenére minden game fut rajta rendesen, elsõsorban játékra és netre kellene. Szóval várom a véleményeteket, akiknek volt már mindkettõhöz szerncséjük

penge25
Sziasztok, Ipad 1-at szeretnék venni (60k lesz szép állapotú) megéri -e szerintetek megvenni? Engem nem érdekel a kamera rajta, videok alapján ipad 1-2 között minimális a sebességbeli különbség. Gyakorlati tapasztalatotok alapján ezen is minden komoly játék pl Real racing 2, Infinity baade 1-2, Chaos ring 1-2, Chaos online stb szépen laggmentesen fut rajta?

Bercy
Nekem a Zinternet a munkám!!!!
Amúgy meg minden eszköznél aminek van töltöttség visszajelzése néha szükséges "kalibrálni", hogy megfelelõen jelezze a töltöttségi szintet.
Ez a kalbráció általában teljes lemerítést, teljes feltöltést majd ismét teljes lemerítést jelent ha jól tévedek.
dzsegameló
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejû?! <#mf1>

Na de, hogy maradjunk a témánál. Battery Doctort leszedtem az iPhone-omra. Mikor töltöm elindítom és kiírja, hogy kb mikor lesz teljesen feltöltve, már 100%-ot mutat a töltöttség és már nem is "villám" van az aksiban, hanem a konnektor jele de a BD még mindig azt jelzi, hogy kell még neki töltés. Szóval ez nem csak az új iPad-ban van így, hanem régebbi készülékeknél is.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Bercy
Te miért nem dolgozol??? <#zavart1>
Dzsega
Ha már 2 éves egy készülék és nagyon hamar (3-4 óra) lemerül, de felrakom az új SW akkor bírni fogja 10 órán keresztül?<#idiota>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Bercy
Az elsõt igen a másodikat aligha. Egyéb hülye kérdés?
LoSA
Merülés probléma
Egyébként ezeket a "problémákat", egy IOS frissítéssel meg lehet javítani tényleg? Ennyi az egész? 😊

Bercy
Ne aggodj miatta, ha akarsz venni ipadot akkor vegyel nygudotan. A legroszabb esetben is csak langyosnak erzed a keszuleket majd.
LoSA
Srácok, errõl a túlmelegedésrõl lehet tudni valamit? <#eplus2>

GregSB
robotnyk
Wi-Fi

16 GB – 149 990 Ft
32 GB – 179 990 Ft
64 GB – 209 990 Ft.

Wi-Fi+4G

16 GB – 188 990 Ft
32 GB – 219 990 Ft
64 GB – 249 990 Ft.
GregSB
"A teardown of the third-generation iPad reveals that the device costs at least $316 for Apple to build, more than the previous-generation iPad 2, which means lower margins for the company as the tablet's retail price point hasn't changed."

GregSB
Monopoly $10-ról $1-re lett leárazva :o

Szinte mindent leáraztak:

Flight Control HD
Spy Mouse HD
Adventures of Tintin
Doodle Jump HD
Splinter Cell Conviction
Iron Man 2
Modern Combat 3
Starfront - Collision

A legtöbb $3-6 van leárazva $1-re, érdemes msot lecsapni rájuk.

GregSB
További leárazsok az új iPad rajtjára (pár napig):

Dead Space, Monopoly, Fifa 12

GregSB
Real Racing 2 HD "Retina kompatibilis" lett, + lement az ára $7-ról $3-ra!

GregSB
GregSB
Tönkre fognak menni 😄

skinnyman
A csúsztatást a 260 dpi-s retina magyarázkodásra írtam...
Azt csak simán viccesnek mondtam, hogy abba kötnek bele, hogy egy konkrét program fejlesztõi ennyire igénytelenek, errõl aztán tényleg senki más nem tehet, csak a Twitter...

Más: Profit visszaesést jósolnak az új iPad miatt, mert a szokásos 56%-os profit helyett "csak(?)" 51% profit van rajta a becslések szerint: Link...

Regards,

GregSB
Twitternek mai napig nincs tabletre optimalizált appja Androidon, szóval nagyot nem csúsztattak...

GregSB
Hmm érdekes, az apple.hu-n már csak 16GB-osat lehet venni.

GregSB
iPad 2 ára már le is ment magyarországon!

120 ropi az 16GB Wifis. Nem rossz.

samsung123
nice tényleg! de sajan a 3d programok(játék, stb) max 1280x720 mennek vagy annyiban sem!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

GregSB

Bercy
Ez az éves termékfrissítési ciklus kicsit túl gyakori szerintem.
Az emberek minden évben valami nagy újdonságot várnak (sokaknak ez annyiban nyilvánul meg, hogy legyen más a design, de ezt inkább hagyjuk) és az Apple nagy show keretein belül próbálja ténylegesen újdonságként bejelenteni a készülékeit...
Szerintem évenként max apróbb ráncfelvarrások kellenének (mint az most is történt a 2 modell között) mindenféle show nélkül és néha (amikor tényleg van valami jelentõs újítás) akkor lehetne bemutatni egy új modellt.
skinnyman
Akit érdekel, itt van amúgy egy összehasonlító táblázat a hasonló tabletekrõl, csak a vasat nézve az Infinity 700 nekem összességében szimpatikusabb (vékonyabb, könnyebb, 4 magos CPU, microSD, HDMI, elõl 2 megapixeles kamera, billentyûzetes dokkoló lehetõsége)... Az iPad kijelzõje persze nagyobb felbontású, az mindenképpen egy elõnye, de azért az 1080p sem hiszem hogy olyan rossz lenne...

Regards,

pyrohun
Van benne igazság, amit leírtál (sajnos).

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

skinnyman
Hát ez azért baromira izzadság szagú volt... Hogy a konkurenseket emlegetik, de csak abba tud belekötni, hogy a 2 éves telefon os-û tableten hogyan néz ki egy szarul megírt program, az azért sokat elmond az egész objektivitásáról...
A másik dolog ami zavart, hogy hazudtak benne, illetve nyilvánvalóan hülyének nézik az embert... Persze mindig szoktak csúsztatni, de kifejezett hazugság azért nem szokott lenni... Például azt mondják, hogy az iPhone 4 óta nem volt olyan kijelzõjû mobil? Hát, azért ne viccelõdjünk már... Egy mostani Sony telefon is 342 dpi-s, 720p kijelzõvel jelent meg, de szívesen a kezükbe adnék egy Note-ot vagy Galaxy Nexus-t 😄
Meg hogy csak 260 dpi-s az iPad amit kb minden telefon tud de erre is rányomják a retina bullshit szöveget, azzal magyarázva, hogy azt távolabbról nézed majd? Ha a holdról nézed, a Nokia 3210 is retina...
Szóval ennél azért többre számítottam...

Regards,

GregSB
Kiváncsi leszek az új Infinity Bladere hogy fog kinézni rajta.

precision
precision
amúgy ez már elég emberes felbontás a héccázát 😊

Bazinga!

GregSB
iPad 2 lesz olcsóbb $100-al, az új ára marad $499.

precision
mibe hogy 200al lesz drágább? 😊

Bazinga!

robotnyk
az alapmodell odakint 100 dollárral olcsóbb lesz. mibe hogy nálunk ennyivel lesz drágább?
GregSB
Bejelentették.

2048 x 1536 kijelzõ. Hahheluja!

http://handras.hu/?p=5801
GregSB
robotnyk
wi-fi onlyban amúgy miért lenne 4g? D:
pyrohun
"Ha a drágábbikban, csak az alapelvárások teljesítése."

Alapelvárások? Kb. sehol sincs még normálisan(!) mûködõ LTE hálózat.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Bencee7
iPad jailbreak-be tudna nekem valaki segíteni? PM-ben is jöhet, ha úgy érzi az illetõ, h nem ide való a dolog 😄

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

GregSB
500 dolláros alapverzióban sztem kizárt.

Az meg hogy alapelvárás az nem jelenthetõ ki ennyire határozottan. A HTC pár hete azt nyilatkozta, hogy az LTE-s telefonjaik eddig nem túl sikeresek USA-ban. MOndjuk nem csodálom k sok áramot is zabálnak a 3G chupekhez képest.

Ha iPadba tényleg belekerül LTE chip, az már biztos következõ generációs lesz.

franc0
Ha az 500 dolláros alapverzióban, akkor ez hír.
Ha a drágábbikban, csak az alapelvárások teljesítése.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

GregSB
Wall Street Journal azt állítja, lesz 4G LTE az iPad 3-ban. Õk nem egy huszadrangú pletykaoldal, szóval valszeg így is lesz.

precision
én nemtom milyen oldal ez...

de mobiltelefonnak nevezi az ipadet, az akkumulátort a csomag tartalmának írja, holott az beépített/nem cserélhetõ... ill. mi az, hogy nincs rajta magyar nyelv? 😊 tudtommal ipad2 -õn nem is lehet olyan verziójú iOS amiben nincs magyar nyelv

de majd az okosabbak kijavítanak ha tévedek

Bazinga!

Bocsi elírtam, tehát a 130 ezres azért drágább, mert van rajta gyártói garancia?

Ati

Mondja már meg nekem valaki, hogy ez, meg ez között mi a különbség? A 130 ezres csak azért drágább mert nincs rajta gyártói garancia? Tehát vehetem a 119 ezreset is, akkor is megkapom dobozával mindenestül, csak gyári gari nem lesz rá?

Ati