iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak azt tudom mondani, hogy például nekem az, hogy 1-2 top játék esetleg nem fut azt nem lenne kizáró ok, mert rengeteg más nagyon jó játék/alkalmazás van még.
Szóval ha te mindenképp a legújabb és legszebb játékokat akarod akkor ne ipad1-et vegyél, de ha vállalható, hogy esetleg 1-2 top játék nem fog akadás mentesen futni akkor sztem jó az ipad1.
Amúgy meg minden eszköznél aminek van töltöttség visszajelzése néha szükséges "kalibrálni", hogy megfelelõen jelezze a töltöttségi szintet.
Ez a kalbráció általában teljes lemerítést, teljes feltöltést majd ismét teljes lemerítést jelent ha jól tévedek.
Na de, hogy maradjunk a témánál. Battery Doctort leszedtem az iPhone-omra. Mikor töltöm elindítom és kiírja, hogy kb mikor lesz teljesen feltöltve, már 100%-ot mutat a töltöttség és már nem is "villám" van az aksiban, hanem a konnektor jele de a BD még mindig azt jelzi, hogy kell még neki töltés. Szóval ez nem csak az új iPad-ban van így, hanem régebbi készülékeknél is.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Egyébként ezeket a "problémákat", egy IOS frissítéssel meg lehet javítani tényleg? Ennyi az egész? 😊
16 GB – 149 990 Ft
32 GB – 179 990 Ft
64 GB – 209 990 Ft.
Wi-Fi+4G
16 GB – 188 990 Ft
32 GB – 219 990 Ft
64 GB – 249 990 Ft.
Szinte mindent leáraztak:
Flight Control HD
Spy Mouse HD
Adventures of Tintin
Doodle Jump HD
Splinter Cell Conviction
Iron Man 2
Modern Combat 3
Starfront - Collision
A legtöbb $3-6 van leárazva $1-re, érdemes msot lecsapni rájuk.
Azt csak simán viccesnek mondtam, hogy abba kötnek bele, hogy egy konkrét program fejlesztõi ennyire igénytelenek, errõl aztán tényleg senki más nem tehet, csak a Twitter...
Más: Profit visszaesést jósolnak az új iPad miatt, mert a szokásos 56%-os profit helyett "csak(?)" 51% profit van rajta a becslések szerint: Link...
Regards,
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Az emberek minden évben valami nagy újdonságot várnak (sokaknak ez annyiban nyilvánul meg, hogy legyen más a design, de ezt inkább hagyjuk) és az Apple nagy show keretein belül próbálja ténylegesen újdonságként bejelenteni a készülékeit...
Szerintem évenként max apróbb ráncfelvarrások kellenének (mint az most is történt a 2 modell között) mindenféle show nélkül és néha (amikor tényleg van valami jelentõs újítás) akkor lehetne bemutatni egy új modellt.
Regards,
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
A másik dolog ami zavart, hogy hazudtak benne, illetve nyilvánvalóan hülyének nézik az embert... Persze mindig szoktak csúsztatni, de kifejezett hazugság azért nem szokott lenni... Például azt mondják, hogy az iPhone 4 óta nem volt olyan kijelzõjû mobil? Hát, azért ne viccelõdjünk már... Egy mostani Sony telefon is 342 dpi-s, 720p kijelzõvel jelent meg, de szívesen a kezükbe adnék egy Note-ot vagy Galaxy Nexus-t 😄
Meg hogy csak 260 dpi-s az iPad amit kb minden telefon tud de erre is rányomják a retina bullshit szöveget, azzal magyarázva, hogy azt távolabbról nézed majd? Ha a holdról nézed, a Nokia 3210 is retina...
Szóval ennél azért többre számítottam...
Regards,
Bazinga!
Alapelvárások? Kb. sehol sincs még normálisan(!) mûködõ LTE hálózat.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Az meg hogy alapelvárás az nem jelenthetõ ki ennyire határozottan. A HTC pár hete azt nyilatkozta, hogy az LTE-s telefonjaik eddig nem túl sikeresek USA-ban. MOndjuk nem csodálom k sok áramot is zabálnak a 3G chupekhez képest.
Ha iPadba tényleg belekerül LTE chip, az már biztos következõ generációs lesz.
Ha a drágábbikban, csak az alapelvárások teljesítése.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
de mobiltelefonnak nevezi az ipadet, az akkumulátort a csomag tartalmának írja, holott az beépített/nem cserélhetõ... ill. mi az, hogy nincs rajta magyar nyelv? 😊 tudtommal ipad2 -õn nem is lehet olyan verziójú iOS amiben nincs magyar nyelv
de majd az okosabbak kijavítanak ha tévedek
Bazinga!
Ati