iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na már értem legalább miért cserélték le a kocsiba ki-be szállás ikont. 😊 Van motorra szállás ikon, ha az van a közelben. 😊
Baldursgate is elérhetõ fél órája!
Irányításban mi változott? Én csak a kocsiba ki-be ikon cseréjét vettem észre, az meg azért nem az évszázad fejlesztése! 😄
Viszont iCloud mentés mindent üt! Reggel tolom a buszon, meg délután (1-1 óra távolságival) telefonon, este meg folytatom a padon. Win!
GTA3-ból is ez hiányzik nekem, az iCloud mentés.
Viszont iCloud mentés mindent üt! Reggel tolom a buszon, meg délután (1-1 óra távolságival) telefonon, este meg folytatom a padon. Win!
GTA3-ból is ez hiányzik nekem, az iCloud mentés.
mondjuk azt még én sem😊
Amúgy ez a vice city sokkal jobb, irányításban is, meg ugye alapból többet tud😊
Amúgy ez a vice city sokkal jobb, irányításban is, meg ugye alapból többet tud😊
!Forza Ferrari!
iPAD NYEREMENYJATEK!
Hátha érdekel valamelyikõtöket egy iPad mini nyereményjáték:
http://erettvagy.com/nyeremenyjatek/
Hátha érdekel valamelyikõtöket egy iPad mini nyereményjáték:
http://erettvagy.com/nyeremenyjatek/
4,5 eur nem a világvége, de még csomó játék ott csücsül a gépen nekem amit nem játszottam végig. Ha most megvenném csak ott ülne amíg végig nem megyek a többin 😊 Szóval most nem rohanok megvenni, ha nagyon nem lesz mivel játszani és még mindig ennyi lesz az éra megveszem.
Én is ezt gondoltam még reggel, de aztán úgy döntöttem, hogy
1. 4,5 EUR nem a világvége
2. Ha a kutya nem veszi meg teljes áron, akkor talán úgy döntenek, hogy fölösleges portolgatni játékokat
Szóval este megveszem, bár ez a sorozat egyetlen része amit végig játszottam PC-n.
1. 4,5 EUR nem a világvége
2. Ha a kutya nem veszi meg teljes áron, akkor talán úgy döntenek, hogy fölösleges portolgatni játékokat
Szóval este megveszem, bár ez a sorozat egyetlen része amit végig játszottam PC-n.
Real racing 3at vartam eddig nagyon, de most mar a gta ra is rakattantam😊
Baldurs gate ugyan az lesz mint pc-n?
Baldurs gate ugyan az lesz mint pc-n?
!Forza Ferrari!
Baldur's Gate Enhanced Edition
A PC-s verzió megjelent 28.-án, az iPades egy bug miatt késik, de azt ígérik jövõ héten már kint lesz!
A PC-s verzió megjelent 28.-án, az iPades egy bug miatt késik, de azt ígérik jövõ héten már kint lesz!
thx, lechekkolom. gondolom AC3 ebben is felejtõs...
és amíg nem kerül vissza a VLC addig valami alternatív megoldás van? hétvégén elutazok aztán akkora kéne, azért "zizgek" ennyire a dolgon.
miért nem tölti az ipad minimet a gépem?
vagy ha gépre kötöm akkor nem kell, hogy töltse?
hálózatról megy simán😊
vagy ha gépre kötöm akkor nem kell, hogy töltse?
hálózatról megy simán😊
!Forza Ferrari!
Remelhetoleg nemsokara vissza fog kerulni a VLC az app storeba (megvaltoztak a licensz feltetelei) ugyhogy en azt csak ajanlani tudom.
Sziasztok! Valakinek van ötlete egy jó média lejátszó progira mert szeretnék majd filmeket pakolni a kütyüre. Az Oplayer-rõl jókat olvastam de így, hogy kikerült az AC3 támogatás nem hangzik túl jól. Igazából az sem érdekel ha fizetõs csak valami olyasmi kéne ami .mkv-t meg feliratot is kezel. Elõre is köszi!
<#eljen>#eljen><#vigyor4>#vigyor4>
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Szeretnék házigazda lenni a topicban, hogy tudjak csinálni egy normális bannert, hasznos linkekkel.
Plz írja be aki ezt támogatja (procedúra része a moderátorok felé).
Plz írja be aki ezt támogatja (procedúra része a moderátorok felé).
Meg még jó pár dolog.
remélem ez azt jelenti, hogy köv héten jön a 3. rész😊
amúgy a sim city is le van árazva
amúgy a sim city is le van árazva
!Forza Ferrari!
Abszolut nem!😊
De biztos kiszednek egyet ha meg akarod nezni.
En csak ajanlani tudom.
Van amugy valami pluss boritassal is, de ez azert komolyabb.
De biztos kiszednek egyet ha meg akarod nezni.
En csak ajanlani tudom.
Van amugy valami pluss boritassal is, de ez azert komolyabb.
!Forza Ferrari!