iPad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
pletykák szerint Retinás mini várható márciusra A6X-es procival... Na ha ez tényleg igaz, és nem változik az ár, akkor már elgondolkodtató...

Armin & Ayu fan

Tyler Durden
Most én is elkezdtem, és tényleg elég addiktív. Még az elején vagyok, de baromira tetszik. Most csináltam meg a bow és a pistol challenget 1st prize-ra 😎

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

GregSB
Eléggé magába szippant, pláne ha fülhallgatóval tolod 😊 nagyon hangulatos az egész. Ha szigorúan nézzük akkor egy n+1edik diablo szerû RPG, de ahogy az egész meg van rajzolva + a zene és narráció óriásit dob rajta.

Tyler Durden
Lekaptam, de meló miatt még nem tudtam tesztelni :S Beszippant? 😄
Viszont aki nem JB-vel használja a Pad-t és filmet akar nézni, annak jó hír, hogy visszakerült az avplayerHD a store-ba. AC3 támogatás is van benne, szal nem lesz para a hanggal sem.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

GregSB
Hubble Space Telescope: Discoveries

Karácsonyi ajándék a NASA-tól, ingyenes interaktív ebook iPadre. Vigyázat, 900MB!

GregSB
Azta, ez a Bastion valami hihetetlen jó játék! Nálam eddig ez 2012 év játéka iOS-en!

Tyler Durden
Nekem egyelõre van helyem, addig nem trükközök..

Tyler Durden
Bastion és smash cops beszerezve 😎

Dzsega
Miért nem veszitek meg iTunes-on és törlitek le? Nem kell mindennel rögtön és azonnal játszani. Vagy igen? <#confused>
Nekem még nincs is iPad-om de már van egy rakat játékom rá. <#vigyor>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Smash Cops Heat ingyenes.

Elkezdem ezeket a progikat összeszedni majd egy listába amiket itt felsoroltunk, és megy majd a banner alá mint ajánlott játékok listája 😊

Botond
Arc squadron ingyenes, Bastion 89 cent, nekem is fogy.
GregSB
Max Payne $1... Kezd elfogyni a tárhelyem 😄

Dzsega
Azt hittem az újak is azok. Akkor bocs.

Botond
Nem, a retro az ingyenes és még mindig.
Dzsega
Már fizetõs... <#sir> Lemaradtam róla...

Botond
Én most 89 centes most wanteden filózok.
Tyler Durden
Ha ilyen szinten lesznek leárazások/free cuccok, akkor csak gyõzzük bírni tárhellyel..

Botond
Nekem már megvolt 79 centért. 😊
Tyler Durden
Kaptam is le egybõl.. (:

Botond
Pop most lett ingyenes.
Tyler Durden
Walking Dead ingyenes
Plants vs Zombies HD 0.89 juró
Prince of Persia ingyenes /nemtom, ez lehet eddig is az volt/

GregSB
Deadspace for iPad $10 helyett $1!

Botond
Settlers volt az elsõ játék amit megvettem iphonera, aztán amikor lett ipad akkor arra is az volt az elsõ. Amúgy is nagy kedvencem a 3-4. rész, ez meg annak az enginejét használja. 😊
GregSB
Jó dolog ez a karácsony <#zavart1>

GregSB
Settlers HD, N.O.V.A.3 1 dodó ma 😊

Botond
És Majesty is ingyenes ma, bár nem tudom mennyire sikerült jól az a játék, PC-n is csak kipróbálni akartam, de még nem sikerült. Na majd most iPadon. 😊
Botond
Az már rég. 😊
Dzsega
A Spy Mouse HD is (bár az lehet már régóta az)

Botond
NFS: Shift2 is ingyenes most, vicc a mai nap... 😄
robotnyk
jetpack joyride már egy éve ingyenes (vagyis inkább free to play, pay to win)
Botond
És ez is ingyenes most!
Botond
WOW! Az komoly ajándék! Fruit ninja HD már ezer éve kellene.
GregSB
Halfbrick játékok meg ingyenesek ma!

Jetpack Joyride, Fruit Ninjak, Monster Dash, Age of Zombies...

Botond
Minden 2k games és 2k sport játék le van árazva 89 centre iPad és iPhone verziókban is!
GregSB
Bocs, a Civ-bõl az iPhoneost linkeltem. Az is $1, meg az iPad-os is.

GregSB
Civilization Revolution ma csak $1 ($7-rõl lett leárazva!)!

Szintén $1 ma a Sid Meier's Pirates! for iPad, ez $5-ról lett leárazva.

Botond
Bard's Tale és Aralon is ingyenes ma, mindkettõ jó kis rpg.
GregSB
Tunein Radio nagyon zsír. Online rádió-gyûjtemény, de a mi zsír benne hogy lokáció alapján megmutatja milyen helyi rádiók vannak a környéken, amelyeket online is lehet hallgatni.

GregSB
Foldify <#eljen>

Botond
Warlords tényleg egy az egyben port. Hihetetlen. Remélem harmadik részt is portolják majd, nekem az volt a kedvencem.
GregSB
Pár érdekeset találtam köztük

Botond
Kettõt használok, a másodikat és az utolsót. 😄
GregSB
Botond
Amikor azt hiszi az ember, hogy nem érheti több meglepetés akkor megjelenik iPadra a Warlords 89-es eredetijének portja Warlords Classic HD néven, ma ráadásul ingyenes is. Hihetetlen mik vannak itten nap mint nap.
GregSB
Én úgy látom a mai napig nincs hivatalos release date :-/

oneal1
real racing 3 ról nincs még semmi infó hogy mikor adják ki?

!Forza Ferrari!

GregSB
Botond
Hát vmi baromi jó a cucc!
oneal1
Szerintem jibban iranyithatoak a verdak, konnyebb jatszani vele kicsit mint a gta3ban, sztem😊

!Forza Ferrari!

Botond
Már alig várom az estét, hogy kipróbáljam. És hétfõ-kedd szabin, óje!