1998
-
#989 teljes port... ha nem is 0-day de szeretném megvenni. jó lenne ha bebizonyosodna, hogy nem csak a f2p/p2w játékokban van pénz mobilon. (meg angry birdsben -.-) -
#988 Végre! -
#987 Uhh, elég borsos lesz az ára -
#986 'XCOM: Enemy Unknown' Hits the App Store This Thursday for $19.99 -
#985 FIFA'13 meg 89 cent megint. -
#984 €5,50 a Baldur's Gate! -
#983 Bár csak már itt lenne az xcom! -
#982 Elég komoly játék dömping van iPadra. Deus Ex, Kotor, X-Com. És ezek nem 2 perces kvarcjátékok, hanem többször végigtoljató RPG-k.
Me gusta. -
#981 Deus Ex: The Fallen
Egyelőre iOS exkluzív lesz.
-
#980 Hello!
A Kindle alkalmazásra, hogy lehet feltenni angol-magyar szótárt? -
#979 De akkor is van iPad verzió, Mass Effect: Infiltrator néven. Korábban volt egy másik is, galaxy, de azt levették a storeból. -
#978 PC-n nem tűnt fel, hogy skill választás közben pause van. Xboxon nem toltam. -
#977 Hogyne lenne?
http://youtu.be/CGcoWj8tud8 -
#976 Mass effectben nincs idő megállítás, annak a harca egy sima fps. Viszont van iPad verziója. Gyakran van 89 centért az EA akciókban. -
#975 Mint az összes bárki által használható hírdetési oldalak általában. Nem az oldal megbízható vagy sem, hanem az emberek. -
#974 Iszonyat jó játék, alig bírom letenni. Soha nem játszottam vele csak olvastam róla, de nagyon hasonlít az egyik abszólút kedvencemre, a Mass Effectre (ami nem fura, ugyan az a cég fejlesztette). Gyakorlatilag elmondható, hogy egy Star Wars világban játszódó, korai grafikás Mass Effect a játék nagyon sok szempontból.
Remélem a KOTOR 2-t és a Mass Effect sorozatot is portolni fogják idővel, szívesen játszanék velük. Real time FPS-eket és TPSeket nem annyira szeretem tapiképernyőn játszani, de ez az "időmegállítós" RPG jó, van idő taktikázni, nem hátrány az érintőképernyő egyáltalán. -
#973 beszeljukmac.com milyen megbízható? -
#972 Nekem a 64 is kevés, legközelebb 128ast veszek az tuti. -
#971 Nekünk mind a 2 16gb-os és elférünk rajta. Pedig az enyém teli van játékokkal. Nem azt mondom, hogy egy rakás helyem van de elférek. -
#970 Nekem is törölni kellett, 2GB O.o
Most csorog lefelé :)
Ja, 16GB-os ma már semmire nem elég. Letöltesz 2-3 játékot, nagyobb appot, felteszel pár zenét, filmet, podcastot és már be is telt... én is ezért vettem 32-eset. -
#969 Egyszerűsített Gorky17 csak warhammer környezetben. Nem rossz, de max 89 centet ér, szerintem várj vele. -
#968 Én is megvettem, de még épp hogy belekezdtem, tegnap moziban voltunk. Warhammer questet is, de abba még bele se néztem. Mindenesetre jó ötlet volt 64 gigás iPadet választani, 0,5 giga van szabad... -
#967 Közben jött már review iPad Mini felhasználótól is: "Great port. Looks and runs great."
Asszem itt az ideje hogy feltöltsem az accomat :D -
#966 IGN Review -
Probatbicol #965 Nekem ez a Warhammer Quest birizgálja a fantáziámat, próbálta már valaki? -
#964 az legalább érne is annyit -
#963 15 EUR körül mennek a final fantasyk, én oda várom. -
#962 arra leszek kiváncsi, hogy az új X-Com, amiből teljes port jön, az mennyiért fog majd menni. -
#961 BG-t meg is vettem. :) -
#960 Ugyan annyi mint Baldur's Gate, szerintem van is olyan jó játék. -
#959 9 EUR az sok. 5ért instant get lenne. -
#958 Elvileg mennie kell, nálam van download gomb :) (még nem vettem meg, megvárok pár reviewt róla pont ezért...) -
#957 Akkor, seeem, veeszünk ájpedet [szugerálja magát]
Minin is megy? -
#956 Wow!
Megjelent a Star Wars: KOTOR iPadre. -
#955 Bezony. :) -
#954 Cell gondom cellural, ami az angol megnevezése a SIM-es verziónak ;) -
#953 + cell? vagyis kártyás? -
#952 iPad 4 + cell boldog tulajdonosa lettem! :D -
#951 Mailbox app frissült, mostmár támogatja iPadet is! -
Probatbicol #950 Ha a giroszkópos irányítást bekapcsolod egész jól el lehet lenni vele. Először kicsit szokni kell, de aztán egész életszerű.