1998
-
#1229 Ezeket a vonatozós példákat kurvára nem értem.
Egy szaros autóra nem futja, de ájped az kell? Szűz-e vagy???
GregSB: csak kőkeményen. -
#1228 N7 vs Miniről menjetek át flamelni a Táblagépek topicba, köszi. Innentől minden ezzek kapcsolatos hsz-t törlök. -
#1227 Napi szinten nyomkodok almás és robotos tabletet is, és tudatos a választás. A droidos tablet sokkal többet akad meg több másodpercre, vagy hal el rajta egy alkalmazás (váratlanul bezáródik), és aksiidőben is jóval vékonyabb. Mindezt úgy, hogy jóval combosabb HW van alatta.
Nincs semmi bajom a droiddal, jó dolog, de tapasztalat alapján az ios nekem jobb választás.
Amúgy neked hobbid hogy bejössz az almás topikokba fikázni? -
#1226 A magatok meggyozesebol (raadasul mar elore) mindannyian 5-ost kaptok :)
De annyit azert elarulok, hogy pl uj n7 a tobb mint ketszer akkora felbontasu kijelzojevel, es erosebb vasaval meg ugy is tovabb birja mint az elozo, hogy az aksija nemhogy nott kozben, de kisebb lett. Ezt hivjak technologiai fejlodesnek. Es azt is elarulom, hogy nincs kulonosebben sas szemem, de kenyelmes tavolsagban tartva is eg es fold a kulonbseg egy 200 alatti, es egy 300 ppi feletti cucc kozott. Meg a "retina" ipad a maga 264 ppi-jevel is eszrevehetoen rosszabb, mint az n7 a 323 ppi-jevel. -
#1225 Per pill nincs még nincs saját tabletem, idáig munkatársam ipad 2-esét nyomkodtam, kb fél éve ért meg bennem a gondolat, hogy kell egy ilyen, csak nem lóbaszó méretben, szóval a mini lesz. Mivel akkoriban már a levegőben volt hogy nemsokára jön az új, én meg nem sietek sehova, ezért várom ki a ketteskét.
Az üzemidőről pedig annyit, hogy minél tovább bírja, annál jobb. Gondolom te se kapnál sírógörcsöt, ha lenne egy olyan táblád, amivel hétvégén lazán elindulsz 3 órát vonatozni, ahol vagy ott használod, 2 nap után visszavonatozol még 3 órát, és este vigyorogva konstatálod hogy még 20%+ van az akksiban. Láttam retinát is, nagyon szép, tényleg le a kalappal, de nálam (és ahogy látom másoknál is) csak sokadik a felbontás. -
#1224 Pedig én is egyetértek. A hosszabb üzem idő fontosabb mint hogy nagyítóval se látsz pixeleket. Ha tudjak tartani az aktív használat mellett 12-15 órát a retina felbontáson akkor jöhet. Ha nem akkor maradjon inkább a hosszú üzem idő. -
#1223 Kezd herótom lenni az ilyen beszólásoktól!
Miért mennyit megy el neked a mini, hogy ennyire sztárolod és félted??? -
#1222 +1 -
#1221 Nem is baj hogy nem retinásodik el a pici. Ha lehet választani a retina és a combos üzemidő között, akkor nálam egyértelműen az utóbbi a fontos. -
+ egy szivárgás alapján a Mini2 marad 1024x768, csak jövőre lesz retina. Mekkora flamelés lesz emiatt itt meg mobilarenan Októberben :DDD Már előre látom a kommentek 90%-t: Apple 1 darabot sem fog belőle eladni, csődbe fognak menni, stbstb.
-
#1219 Jobb is, még a régi iPad-emen használtam SB-t, de úgy láttam, hogy bár sokat tud, de több ramot is eszik, akkor váltottam NC-re, az újra meg már rögtön azt tettem fel :) -
#1218 Az sem jött be igazán valami egyszerű letisztultra vágyom. Arra gondolsz ami a noti centerben található?
(Találtam egy számomra tökéleteset Celsius ráadásul ingyenes de sztem megveszem a fullt) -
#1217 tényleg sokkal kulturáltabban néz ki :) eddig nem ismertem -
Xing #1216 Javaslom az alábbi cikket a témában
jailbreak tények és tévhitek -
#1215 Egyetértek, de én inkább az NCSettings-t raknám fel :) -
#1214 ha normálisan használod (értsd: nem raksz fel minden csomagot cydiaból eszetlenül) akkor semmi hátránya nincs a JB -nek
pl felrakhatod az SBSettings -et cydiaból és lesz gyorsan elérhető kapcsolóid szinte bármihez (wifi, bt, fényerő...stb.) -
Xing #1213 Régen a Wether HD-t használtam, nagyon tetszettek az animált háttérrek. Most simán az iOS 7 időjárás appját. -
#1212 Na srácok már vasárnap óta nálam van a kettes ipad és eddigi tapasztalataim nagyon jók. Eddig androidos, és most egy windowsos telefonom van/volt, sosem voltam apple hater se fan. Sőt inkább kicsit hater mert mocskosul drágák:D De viccen kívül baromira tetszik a cucc, smooth minden.
Viszont van kérdésem is. Hiányolom pl azt, hogy a wifit egy kattintással be és ki lehessen kapcsolni. Olvastam h ios 7-ben ezt megoldották egy felhúzható panellel de azt még nem akarom felrakni. A másik hogy a jailbreak-nek van esetleg hátránya? Mármint gyorsabb merülés, akadás, lefagyás stb? -
#1211 Milyen időjárás appot használtok?
Próbálgattam már egy csomót de valahogy egyik sem tetszik... -
Probatbicol #1210 Az nem az IOS7 miatt van, mert én nem raktam fel a minire, de ugyanezt csinálja. Ott az ikonon, hogy 13 appnak kellene frissülnie, de ha bemegyek a store-ba, akkor minden up to date. De ha a top chart listában kiszúrom az egyiket, akkor ott lehet frissíteni, mert 'update' a gomb. -
#1209 High-res photos of upcoming Space Gray full sized-iPad emerge -
#1208 Kikapcsoltam, pont azért hogy ne frissítse fel az ace playert ac3 nélküli verzióra :D
De lehet le fogom törölni, VLC eddig mindent lejátszott nálam hanggal. -
#1207 Nem frissültek a háttérben? -
#1206 Nálam az appok updatelése azóta bugos kb amióta IOS7 van fenn. Csomószor előfordul, hgy kikerül egy magas szám az App Store ikonra (pl 8), jelezve hogy van frissítés, aztán ha belépek akkor azt írja minden fel van frissítve. -
#1205 Nálatok minden rendben az updattel?
Van az ace player ami már jó rég óta 2.8-as verzióval rendelkezik. Nos ebben nincs ac3 támogatás így én nem frissítettem le. Ios7 óta nam jelzi az app frissítési lehetőségét mióta egyszer minden mást lefrissítettem. Nálatok van ilyen? -
#1204 iOS7 Safsriban nagyon fasza az új back/forward gesture. Képernyő széléről kell behúzni az ujjat, ha balról akkor visszalapoz, ha jobbról akkor előre. Ugyan az az effekt mint OSX Mountain Lion alatt. -
#1203 Visszaszívtam! Én voltam/vagyok a balek... -
#1202 A büdös k* anyjukat azoknak a szarháziknak akik nem képesek egy kicseszett game centeres mentést csinálni. Letöröltem a rr3-at mert nem ment fel az ios7 erre minden! Mentésem elveszett! Ez mi!? Basszus 2013-ban mi értelme van az icloudnak ha nem (többek között) ez?! -
#1201 Ó a kérdésem már semmis. Kicsit fura még az iTunes, de nagynehezen megtaláltam hol lehet rá másolni:D -
#1200 Felbontás tényleg nem zavaró, aki eddig nem használt ilyen kütyüt, annak fel sem tűnik :) Nekem is csak azóta bassza a szemem az 1-es és 2-es kijelzője, mióta 3asom van -
#1199 Na ma meg is kaptam kipróbálásra. Tetszik nagyon, a felbontás egyáltalán nem zavar. Viszont, ha felrakom pl a VLC-t, akkor hogy tudok rárakni a gépre filmeket? Mert iTunes nem engedi, máshogy meg sehogysem jövök rá. Zenéket sikerült, de filmet nem. -
#1198 Én 6.0-át is kihagytam, 7.0-át is ki fogom. Majd 7.1, ha már minden kompatibilis mindennel megint, meg a bugok nagy részét fixelték. -
#1197 Real racing 3 iOS7 alatt csak nálam lett kegyetlenül lassú? (iPad mini).
Menü laggzik, játékon belül o,yan alacsony lett a framerate mintha képregényt néznék... Írtam a fejlesztőknek, azért ez nem kicsit gáz. Június óta megy az iOS7 bétája, azóta nem voltak képesek optimalizálni az appot rá?! -
#1196 Hali
Facebook, általános netezésre tökéletes
Filmnézésre is jó, VLC-vel (ingyenes app) le tudsz játszani mindent felirattal. Ha nem zavar a kijelző alacsony felbontása, ppi-je akkor erre is meg fog felelni.
Bármilyen bluetoothos billentyűzettel működik, kábellel nem tudsz rákötni szinte semmit. -
#1195 Sziasztok. Lehetőségem nyílt venni egy nagyon jó állapotban lévő, de használt iPad 2-est 55 ezer ft-ért. Szerintem ezért megéri. Viszont lenne pár kérdésem. Amire főleg használnám az facebook (ezen belül is főleg a chat), filmnézés (blurayrip avi, felirattal) és általános netezés. Ezekre mennyire alkalmas a gép? A másik, hogy bluetooth-al vagy kábellel lehet hozzá billentyűzetet használni? Hirtelen ennyi jutott eszembe. Előre is köszi a válaszokat! -
#1194 illetve szeretném megkérdezni hogy miért nem látja egymást a 2 ipad bluetoothon ? (nekem ios 7 van neki a régi 6.1.4) -
#1193 tudtok mondani olyan játékot ami multiplayeres pl gamecenter h tudjak haveromékkal játszani és autóversenyzős, akár lövöldözős? /INGYENES/
mindkettő 4es ipad, köszi -
#1192 Kicsit fura, lehet októberben ezt is javítják. Most nagyon látszik hogy egy az egyben az iphonera szánt verziót adták ki iPadre is. Pl ha Sirit használom elfoglalja a teljes képernyőt és a képernyő érintésével nem lehet sehogy kilépni belőle, csak és kizárólag a home gombbal. -
#1191 Bármilyen bluetoothos billel működik. -
#1190 Srácok, segítsetek már légyszi....
iPad Minihez kellene nekem magyar kiosztású billentyűzet, "álvánnyal" együtt. Az sem gond, ha iPad (nagy) méretű, csak a lényeg, hogy legyen valami kitámasztó rész és magyar legyen. Köszi a segítséget!