iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Nekem pl a noti center sem tetszik, hogy teljes képernyõn jön le. Régen idegesített, hogy miért ilyen kicsi de most, hogy így látom az sokkal jobb volt... Vagy pl ha kapok egy emailt akkor ugye megjelenik a szalag hirdetésben és amíg az ott van nem lehet csinálni a felsõ sorban semmit, mert kitakar egy csomó gombot, tök nagy undormány, ráadásul sokáig is van kint.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Viszont a sok kis grafikai baki nagyon zavar. Pl setting es passcode beirasa. Hat mi az az ablak??? Undorito.
Ez az ios7 NEM lett ipadre megcsinalva meg.
A fotók rendezése nagyon nem jön be... Az albumoknál is jobban tetszett, hogy olyan szétszortabbak voltak a képek, meg egyszerübb volt keresni mint a mostaninál. Pl helyszín alapján sem lehet rendezni, viszont ahogy csoportosít ott írja, hogy hol készült... Szokni kell. Bár jobban örültem volna, ha olyan mint a zárolt képernyõ vagy a command center (meglátni és megszeretni)
telefonom tokeletes de ipaden vannak hianyossagok apro reszletek teren...
Remélem estére sikerül már mindent leszedni
A fodlerrel egyetértek, mert lenne ott hely dögivel, fõleg iPad-on.
Nekem most csak az AppStore-ból nem hajlandó semmit letölteni. Megy a guriga-guriga aztán visszavált a felhõ ikonra és ennyi. Persze kb 1 órája ment mint az ágyba-hugyozás és lejött vagy 2 gigányi alkalmazás.
Folderekben sokkal több ikon is látszódhatna egy lapon, multitaskingban is kiférne többdolog egyszerre.
Animációk bugosak néhányhelyen(4 ujjas csippentõs app bezárás, billentyûzet széthúzás - összetolás)
Remélemoktóberig mág reszelnek rajta, mert egyelõre nagyon úgy tûnik az iPhonera fókuszáltak, az iPades meg mg nincsen készen.
F@szért nem tud az Apple úgy kiadni egy frissítést hogy az mûködjön!?
Most már van iOS7-em amiért sírt az iTunes is, de használni nem tudom mert képtelen aktiválni. Se WiFi-n se iTunes-on... :@
Vagy esetleg a 'Frissítés' melletti 'Ipad visszaállítása' gombbal lehet ilyet csinálni, vagy az sima gyári adatok visszaállítása az aktuális verzión?
iTunes
- szerinte a 6.1.3 a legfrissebb (a hülye)
iPad
- Megszakad
- El se kezdi
- 10 percrõl kerekít 3 órára 2 percnyi próbálkozás után
- 4 órát tippel miután megszakad és újra próbálom.
Vagy hagyom este futni, hátha nem szakad most meg vagy holnap estére halasztom hátha több sikerrel járok.

Hetek óta tudni, hogy ugyan az lesz mint tavaly: Szeptemberben iPhoneok, Októberben iPadok.
en nem fogok tobbet varni erre a szarra, az egesz technologiai evolcio elrohant a cupertinoi csiga mellett...
http://gaborszantai.co.uk/
Ájpad szekönddzsen rivjú...meg pék f*sza erre mivan a cikben 4 oldalon keresztül? Egy nyamvadt hátlap. Az iPhone 5S/C-rõl is csak ilyen cikkek vannak tonna szám.
Legalább írnák a hatásvadász címbe, hogy nyugi ez csak egy alsógatyában kilopott hátlap, amin még a gombok sincsenek kifúrva...
Azért köszi a linket! Legalább kiszörnyülködtem magam mára xD
Ilyennek kéne lennie már régóta!
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
esetleg vlmi más olyan app ami kiírja h ipad használatával ?😊)
<#worship>#worship>
Az infó az ismeretségi körbõl jött akik 1-2rõl váltottak 3-ra, vagy 4-esük van, és nyomkodtak 3-ast.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Amúgy meg a proci, a lightnincs csati, az elülsõ kamera a különbség a 3 és a 4 között, Apple szerint duplája a sebesség processzor terén, de én nem vettem észre, amikor egy 4 került a kezembe...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
http://gaborszantai.co.uk/
Szedjétek nagyon jó, iPhonen már végig toltam...