iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért?
Mert az N7 egy rakás fos. Hiába volt a tavalyi év egyik csúcstabletje 7 colosok között, úgy akad mint a franc. Egyszerûen idegesitõ.
A droidos telefonomat már lecseréltem i5s-re, most az N7 jön. Soha többet droid. Elég volt 3 évig szopni vele.
Mivel nyilván nem a sufni, csakkészülék-doboznélkül árakról beszélgetünk.
Megmondom neked a guide-t, hogy ne kelljen gondolkodnod legközelebb.
telefon: Lumia
7" tablet: Nexus7
10" tablet: iPad Air
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
www.smart-bus.hu
Nem egy kategória a kettõ.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Tudja valaki véletlenül, hogy a Retinás Minire jók a tavalyi Mini tokok? Igaz csak 2 tized mm különbség van a 2 ipad vastagsága között. Errõl sehol sem találtam infót.
This test used an iPad Air purely as a hotspot, no use of the display at all. More than 8GB of data was served, which is more than the standard monthly data allowance that comes with most plans. Good to know."
Azta ez azért komoly.
Link
Bazinga!
uramatyám 😄 agyon dícsértem a cuccot, és le merészeltem írni, hogy szerintem kellett volna rá a fingerprint scanner és hogy miért nincs rajta 😊 ez nem fanyalgás 😊 de akkor bocsánat, nem tudtam, hogy nem szabad leírni a véleményemet 😊 vagy ha leírom akkor jön a kioktatás 😛
Bazinga!
En sem azert nem veszek Ferrarit, mert nincs ra penzem, hanem mert nem fer a csomagtartojaba a kapalogep.
En biztos, hogy veszek, csak nem tudom kell-e nekem a nagyobb.
A hattertarat sem tudom, nekem a 16GB-os telefonon van 4GB szabad hely meg mindig, egy ev utan. Eleg lehet a 32GB-os tabla?
http://gaborszantai.co.uk/
"Draga? van olcsobb..."
- Az olcsóbb az általában rosszabb. Sz*rt minek vegyek olcsóért?
"Nem jo az iOS? Ott a droid es a kicsipuha ablak"
- Örülök hogy végre megszabadultam a Robottól meg az Ablakok-tól a telefonomon/tabletemen. Majd talán az Android 6.0-nál visszanézek rá. Azaz jövõ nyáron *trollface*
"Nagy? Van kisebb..."
- Nem nagy... igen van kisebb úgy hívják telefon.
"Kicsi? Van nagyobb..."
- Nem kicsi... igen van nagyobb úgy hívják Monitor, vagy éppen TV. *trollface2*
"Nem tartalmaz asvanyokat
- Öhmm... de tartalmaz. Nézd meg az anyaghasználatot. Csak egy pálda: Szilikátok ásványcsoport -> szilicium [/szõrszálhasogatás]
"vitaminokat, szenhidratot, proteint, szeretetet, vilagbeket - ne kell megvenni, ha ketsegeid vannak."
Vagy vedd meg hogy beigazold, esetleg eloszlasd a kétségeidet. Végtére is a puding próbája az evés.
Draga? van olcsobb...
Nem jo az iOS? Ott a droid es a kicsipuha ablak
Nagy? Van kisebb...
Kicsi? Van nagyobb...
Nem tartalmaz asvanyokat, vitaminokat, szenhidratot, proteint, szeretetet, vilagbeket - ne kell megvenni, ha ketsegeid vannak.
Bazinga!
Több forrás szerint is nehézkes a gyártása, 5s-bõl ezért nincs készlet sehol. Ha még iPadbe is beletették volna akkor jövõ nyárra se érkezett volna készlet belõle hozzánk 😄
egyébként lehet hogy úgy lenne igazán hatásos a súlykülönbség, ha elõtte <=4-est használtál volna
én valahogy könnyebbre számítottam, na nem azt mondom, hogy nehéz 😄 csak azt hittem, hogy jóval könnyebb 😊 aztán rájöttem, hogy az anyaghasználat miatt van, ennél már valszeg csak akkor lehetne könnyebb ha mûanyag lenne
szóval nem rossz cucc, valóban... a touch id -t viszont lehagyták róla
Bazinga!
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
A kijelzõje nekem viszont még mindig nagy, számonra a mini mérete az ideális.
Többi kérdésedet a lent linkelt vagy a topic banner alatt is látható iPhone topicban tedd fel.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A fagyások viszont sajnos nem szûntek meg teljesen, nálam fél óra - 1 óra játék után kilép, jellegzetesen akkor amikor in-game - cinematic váltás van.
Állítólag dolgoznak a javításon, de ez akkor is ciki. Mondjuk így is érdemes megvenni leárazva, mert baromi maga a játék ha a fagyások az nem veszem figyeleme.
Hátránya hogy csak evernote appokkal mûködik (Penultimate, Evnote). Elõnye hogy blutyúkon keresztül kommunikál ezekkel az appokkal, emiatt vékony hegye van mint egy rendes tollnak, és a kezünket is simán rátehetjük a kijelzõre, azt nem fogja felismerni.
Megvárok pár tesztet róla (napokban jelentették be), ha jó értékeléseket kap én veszek szerintem.
A ppi viszont nem aránylik sehogy semmihez.