883
-
#563 nem.
hol van a sipkás samu? -
#562 A kalapos csontvázfigurával találkozott mindenki? Sokszor felbukkan és elég sok pont jár érte ha legyőzzük. De tilos az átváltozást használni nála mert akkor felszívódik. -
#561 főellenség előtt kell maxolni enyi, de nézd meg majd ha végigmentél, én kiléptem a játékból a stáblista után.
csak azért irtam hogy szerintem nem lehet, mert más játékban ienkor szokott lenni mentési lehetőség a stáblista után, itt nem volt, de lehet ha nyomam volna megint egy CONTINUE-t, lehet hogy visszatett volna a játékba.... -
#560 ha billentyuvel tolod akkor alapbol az alt billen van a vedekezes, en eloszor egy kicsit lesebeztem oket hogy megjelenjen a fejuk felett a kivegzes ikon, majd amikor utne akkor alt es ahogy kivedi az utest egybol vissza is tamad es igy akar egy utessel is kinyirhato tobb ellenfel is. -
#559 Ez több mint szomorú, pedig legendary encantokat, meg a páncélt szerettem volna az új játékban megtalálni, de így nem érzek akkora késztetést egy újabb mészárláshoz :P -
#558 amit írtam most a legvége a játéknak (armageddon kard megszerzése előtti rész).
ha másra gondolsz, dobj egy képet és onna tudni fogom.
lehet te még az erdőben vagy. -
#557 amikor csapni akar nyomd abban a pillanatban a védekezést. (sokat emlithetnék példának, ott van pl az assassin creed 2) -
#556 Heló
Az egyik arénába meg kell ölni 5 ellenfelet és az a kritérium h először hárítani kell és utána ütni. De hogy?
Sehogy se tudom megölni őket helyesen!
Mi a megoldás? -
#555 Bár még egyszer elolvasva amit írtál lehet, hogy ugyanarról van szó. Na majd megnézem. Köszi. -
#554 Hát izé szerintem nem ugyanarról beszélünk.
Na hátha akkor így. Vannak a Destroyerek akiket a kürttel lehet feléleszteni, de mindegyiket átok köti ezért kell ilyen sárga frászokat keresni a földön amibe ha belevágja a kardját akkor jön egy arénaharc mindenféle hülye feladatokkal időre. Na most is ez van a vizes résznél és itt nem tudok a legfelső szintre feljutni. -
#553 jah te a gólem alatt a robotokat értetted?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah fogod a teleportot, csinálsz a földön átjárókat, és ezze fel tudsz repülni a robot hátára, majd megbénítod, és pakk, engem meg se tudott ütni. :P
még 2 gólem van.
a 2.-hoz megnyitott 3 teleport ami dobogó alaban van elrendezve fel kell ugranod a forgó platformra.
3.nál új teleport nyílik, egy a földön egy mellette veled egymagasságban a falon, ezzel fel tudsz repülni majd mégegyszer ugyanez, majd a platformra mássz fel. -
#552 Most olvasom amit írtál, közben már én is észrevettem, hogy a DMC-féle million stubs mozgás itt is elég táp lett. -
#551 A vizes pályarésznél mikor megint aréna harcozni kell a gólemnek akkor, hogy tudok feljutni a felsőbb szintre a sziklák tetejére ahol van még 2 ilyen arénás rész? A kék kis lebegő akármiket majd később tudom használni? -
#550 nálam alapon nem recés a játék. lehet mert 1680x1050-be nyomulok. -
Haversrác #549 Szasztok. Játékon belül csak felbontást és V-sync-et tudok állítani az opcióknál. Itt olvastam, hogy valaki az élsimítást tudta mahinálni, de hol? Külső beállítási lehetőséget nem találtam és console sincs. -
#548 nem nálam nem lehetett folytatni. -
#547 a jatek konyvtaraba -
#546 de hová másolom be? -
#545 siman bemasolod es kesz -
#544 ennél az xinput xbox360 emu programnál ezeket a dll fájlokat be kell másolni valahova mert nekem kapásból nem ismeri fel a jobb analógot meg a gombok se olyan sorrendben vannak a tesztnél? -
#543 End videó után a játék folytatható még úgy, hogy a minden megmarad csak nehézséget váltok? -
#542 tiszteletem, maga errefele? xD
egerrel latod nem probaltam...de sztem is atom..csak rohadt lassan fejlodik, mert csak supportnak hasznalom kard melle.. -
#541 Kasza tök kényelmes. Bal gomb kard, jobb gomb kasza és összevissza lehet váltogatni ütések között is akár. A kettő együtt igen szépen tarol. -
#540 ja, csak kaszaval tavoli tamadas is..a mergezok ellen inkabb ezt hasznaltam mint a korongot..kontrollerrel nekem jobban kezrealt xD
viszont a kesztyu az sujtas tenyleg ;) -
#539 jah de pucolásra még jó az a kesztyű is, ha leütsz vele a földre, én a kaszát kipróbáltam 1x de az a baj, hogy soha nem állt kézre, és nem jutott eszembe harc alatt hogy kellene, valahogy ugy van ez a kasza, hogy mellékes, jó poén de ha valaki belemerül, akkor simán megfeletkezik róla...kár hogy nem lehetett a kard helyére tenni alap fegyónak, de így. hát a vertikális pörgés a karddal nyomtam megintcsak.
Karakter becéloz, és ütés nyomvatart...:D -
#538 úgy kell hogy egyszerre nyomod, de akkor is beveszi ha csúszol és 1-2 másodpercel utána nyomod az ütést. -
#537 nem rossz ha korulvesznek (bar ilyen eleg ritkan tortent :D )
amit nekem bejon kaszaval az az amikor lockolsz az ellenre, hatralepsz es hozzavagod a kaszat ugy hogy az porog vertikalisan -
ratgab #536 Az tök jó! Egyszer sikerült kivitelezni (hogy kell azt a mozdulatot, mert úgy írja, hogy előrecsúszás és ütés egyszerre, de úgy nem megy, vagy gyorsan egymásutánban kell lenyomni?)
Gombócfejűnek én is azt találtam a legjobb taktikának! -
#535 kaszát nem is használtam a játékban, szinte végig a karddal nyomultam, nekem bőven elég volt. -
#534 én mindegyiknél azt csináltam, ami a legfontossabb, hogy előre csúszás, és közbe döfni a karddal, az sokat sebez, érdemes max szintre fejleszteni, majd után vissza szökkensz gyorsan mielőtt ütne a szörny, majd megint neki, és vissza, ez még akkor is fasza ha többen vannak, mert a kicsiket elröpití jó messzire.
van egy gombócfejü, aminek nem szabad a közelébe menni, mert mérgez, ezt dobd meg előtte egy csillaggal, hogy eltünjön a zöld köd körülötte, és mehet tovább. -
#533 szanaszét vered őket durván :DDD
én powerstrikkal meg kaszával műtöm őket,gyors elillanok ha lecsapnának, meg néha állítasz bele egy korongot, just for fun :D
-
#532 A kék lángos behemótokat hogy a legegyszerűbb elintézni? -
#531 gowot szintén megvenném (meg a rend kedvéért az első kettőt is), uncharted 1-2, infamous-ről nem siekrült lebeszélni, a LBP is begyere, meg egy jó Ratchet & Clank..a Red dead Redemptionről már nem is szólva... -
#530 én ha most vennék gépet, megvenném a gow3-at uncsi 1-2-őt, és utána ellennék a Castlevania+Enslaved-ig, és ezt a kopasz gyerekes játékot, max haveroktól kölcsönkérném, de pénz kiadni szerintem nem szabad érte. -
#529 Ámen -
#528 Az.
PS3-ra engem ezek érdekelnének: Uncharted 1-2, GoW3, Kill Zone 2 és asszem ki is fújt a dolog :) -
#527 nekem dark se vészes fps-t is küldtem, az könnyebb volt irányítani, valszeg az érzékenységet kell kalibrálni.
énis tps rajongó vagy fan vagyok, de az infamous egy szar játék (a átékmenet), inkább nyomj Uncharted-et. -
#526 hmm..pedig amit láttam eddig róla az tetszett...konzolt végülis csak hack 'n slashért, platformért és beat-em up játékokért vennék alapból..fps kontrollerrel rémálom lehet ;) kb mint itt a Darksidersben célozni ;) -
#525 ameikre a robbanó bogyókat kell dobni? -
#524 nem olyan vészes az cimbora ;) bezzeg én melóban senyvedek ilyenkor xD