883
-
#603 Bocsánat ez Tatylának ment.
Neked viszont csak annyit, hogy simán csak a számokat kell nyomkodni:P
előtte nem árt a gyorsbillentyűre pakolni a kívánt ketyerét:P -
#602 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyszerű a történet:P Mikor elkezd teleportálgatni ide-oda, te kivárod amíg befejezi majd pár másodpercig a földön marad s ekkor a lánccal odahúzod magad a pókra s elkezded csépelni. Párszor megismétled ezt a folyamatot s fekszik is a dög:P
#597SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra gondolsz amikor egy piros tömböt kell kilőni a sarokban,ám előtte a vízben az egyik bejáratnál van fent egy kapaszkodó, ahová felmászva megtalálod a kapcsolót amivel felizzuk a tűz az egyik csonkon. Utána szépen körbevezeted a lángot, majd jöhet a nagy bumm:) -
#601 ez inkább memória hibára utal... -
Disaster24 #600 Más találkozott már ilyen problémával, vagy tudja esetleg mi lenne rá a megoldás? ->
Mikor új játékot indítok egész egyszerűen nincs talaj, csak így elszórva látni a karakter körül, minden más szürke, és a szörnyek se látszanak, csak ha közel jönnek :S
Máshol azt a tippet kaptam, hogy kapcsoljam ki a vidkari driverében az anti aliasing-ot, de hiába tettem, úgyse javult meg a dolog. Bárki, bármi ötlet? :(
-
#599 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pók fő bosshoz kéne taktika mert ide oda teleportál és lila fingom sincs mit tegyek vele -
#598 Sziasztok a változatosság kedvéért megint elakadtam:D
Szal ott vagyok ahol a kürtöt kell megvenni 500lélekért megvettem nyomtam egy i betüt rákatt beraktam ott van a jobb felsö sarokban a kasza mellett és nem tom használni!
Megnyomom a Tab-ot aztán a számot amelyiken van de semmit nem csinál pls help:) -
#597 Helló
Van egy félig elöntött vasúti állomás vagy mi ott mit kell csinálni? Ott jöttek ilyen repülő zöld izék megöltem őket de nem tudom hogyan tovább?
-
#596 xpadderrel probald, vagy mas xbox kontroller emuval... -
#595 x360 joy-al. -
#594 be lehet állítani abban a 2 játékban -
newc22 #593 Darksector te gamepaddal nyomod vag egér+bill?! És most egy kicsit off Devil may Cry 4-el és a Ninja Blade-del is ennyire szar a gamepad vagy ott belehet lőni valahogy?! -
#592 2012-ben jon elvileg a folytatás, remélem ott a spanjával, halállal kell majd nyomulni xD -
#591 bakker megvan nem nyomni kell a görgöt hanem gérgetni és megis van:) -
#590 Azzal is probáltam de nem megy de majd megprobálom még párszor,biztos csak én vagyok kok hozzá:)köszi a helpet -
#589 Egér+bill kombinációval is elég könnyű a játék, persze, ha néha használjuk a blokkolás gombot s nem agyatlanul megyünk a "durvább" ellenfelek ellen:P
Jómagam normálon a főbosst még úgy is levertem, hogy tényleg elborult arccal ütöttem-vertem a csókát, nem gondolva arra, hogy a blokkolással a támadásai felét azonnal visszaverhettem volna...
Egyedül ahol, picit szívtam az első sárkány repüléses fázisa. -
#588 jah lehet azért nehéz, és nem te vagy tehetségtelen, én kontrollerrel nyomtam végig, és csak a végén a nagy póknál szívtam, de ott is bug miatt, szerintem max 2x-ra le lehet nyomni minden ellent.
ha netán lehet használni venni életet, akkor meg pláne, mert én soha nem vettem, mindent fegyvertunningra költöttem el. -
fearking #587 Vedd fel az autót, Q-val target-eld ki a Boss-t, és az egér középső gombjával hajítsd el! -
#586 ja az más, bocs xD
engem megfingatott kétszer mire kitaláltam hogyan gyakjam szét...még úgy is beszoptam egy tűzgolyót meg egy pofont (mert én is béna vagyok xD) mozogj folyamatosan mint az állat xD -
#585 van két x360 kontrollerem is, de wireless vevőm nincs PC-hez hozzájuk (még), így bill.+egér -
#584 billentyű+egérrel küldöd vagy joy-al? -
#583 Én is pontosan tudom mit kell csinálni, még videókat is néztem róla, csak éppen hótbéndzsa vagyok! :D -
#582 ja, pofozni meg nem nagyon kell, én néha-néha hozzávágtam a korongot a rend kedvéért, aztán amikor neked ront és a 'helyére teszed', gyors odafutottam, kaszaboltam, elugrottam mikor támadni készült, aztán megtámaszkodik, na akkor csapkodtam meg az arcát keményen...ezt még kétszer vagy háromszor eljátszottam és megmihálylott ;) -
#581 én úgy csináltam hogy target lock, kézzel ráérsz később is becélozni, megdobod bombával, aztán megvárod amíg dob három tűzgolyót, utána megint csak lebeg egy helyben, na akkor gyújtod be...tűzgolyók elől meg eliszkolsz/ugrálsz...vagy úgy helyezkedsz hogy egy oszlopdarab legyen köztetek mindig, és akkor nem tud téged meglőni..a target lock meg jól jön akkor is miután először ledobtad, és utána nyomja ezt a berepülős támadását... -
#580 Sziasztok tiszta szégyen de elakadtam az elsö bossnál:)
Egyszerüen az istennek nem akarja eldobni a kocsit,felveszem E-vel targetolok a q-val és azt irja jobb klikk egéren,de nem csinál semmit és már mindent végignyomogattam de semmi.
ha vki tud segiteni azt megköszönöm -
#579 Én Timattal szook, mer mire földre küldöm végleg a bombákkal, addigra mindig kevés az életerőm és a pofozkodásba én halok bele előbb (pedig kőbörrel tolom). -
#578 Mer vegyesen kell használni, egy csapás/kombo ezzel, egy meg azzal. Így szépen fejlődik mindkét fegyó és lehet rájuk venni az új/ápgrédelt támadásokat. -
#577 jah ez nálam is így van sima joy-nál. -
newc22 #576 Köszi sikerült! De az miért van hogy a fel a jobbra a le a balra és a jobbra az a fel és a balra az a le. Szóval teljesen irányíthatatlan! Lehet ezt vhogy beállítani?! Köszi az infót! -
#575 függőlegesen nyomd le a jobb kart. -
#574 Jobb analóg benyomva. -
newc22 #573 Célkeresztet előtudom vhogy szedni emus gamepaddal?! Mert sehogy nem jöttem rá hogyan is kellene... előre is köszi a segítséget! -
#572 Nah kinyírtam mind a 4 skull-t. :) -
#571 ááá megis van: spoiler a csontikhoz -
#570 jó lenne rájönni mit kell csinálni a kalapos csontvázakkal. -
#569 jah itt a megoldás, ha nem megy olvass bele a spoiler-be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tégy egy átjárót alulra a 2 kör közül valamelyikbe, és egyet a kalapács oldalára, így amikor a háta mögé emeli a kalapácsot, el tudsz jutni a hátához, és a hátába szúrni a kardot hogy lebénuljon. -
#568 az kemény meglesem majd, de miért nem üti simán karddal?
csak counterattackolni szabad? -
#567 Kösz, már rájöttem elbambáztam a dolgot de már továbbjutottam. Most bandázok a kalapácsos óriással. -
#566 Köszi a segitséget! -
#565 oks én ritkán változtam át, mert csak főellenségekre hagytam.
de nem emlékszem samukra.
kiváncsi leszek majd. -
#564 Többször feltűnik, általában félreeső helyeken. Én asszem 3x találkoztam vele
De mindjárt keresek vmi leírást,hogy hol tűnik fel
Szerk
meg is van
1. Choking Grounds in the underground tomb.
2. Near the end of the Angel battle with Ulthane (revisit)
3. Outside Twilight Cathedral (after obtaining Abyssal Chain)
4. Drowned Pass Southeastern-most cave
egy videó róla