883
-
#643 juj hard-on küldöd van mi? -
#642 Jó ez a játék kiváltképpen az tetszik mikor fél órán keresztül ugyanazt kell csinálni :( (ennyi ideig tartott kb. mire megöltem az óriás gilisztát) -
#641 a sárkány se kicsi ba+ :P -
#640 Lehet én vagyok defektes, de nekem Jailer is óriás :D -
#639 jó de nekünk fura csak, aki nem figyeli a hint-eket annak ez is elsőre rossz lehet. Pláne a béna és sokgombos irányítást. -
#638 Persze az nem is probléma, szívesen segítek vagy, ha nekem segítenek az is óriási öröm számomra, de vannak azért valóban "furcsa" kérdések olykor. -
#637 nemgond azért vagyunk hogy segítsünk ha kell.
amúgy ebben igazad van hogy nemsok óriás van azon kívül. -
#636 Akkor viszont nem jó leírást adtál meg, hiszen több óriás nincs a játékban... persze lehet a nagy pók vagy nagy sárkány már óriás egyeseknek:d -
#635 Egyáltalán nem ott tartok úgyhogy mindegy :P -
#634 Hölgyek , Urak, gyerkőcök azért a buta kérdések helyett picit gondolkodjatok el az adott szituációban. Persze nem mindig minden kézenfekvő ezt elismerem, de sokszor szó szerint semmi nehézség nincs a dologban.
#633SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra az óriásra gondolsz, aminek a kezén is van egy teleport? ebben az esetben nyitsz egy-portált a földön a egyet a kezén , majd amikor óriási csapásra készülsz te szépen a hátára teleportálsz majd a kis piros gyenge pontját egyszerűen megszúrod s ekkor ledől a platform szélére ahol csépelheted. amikor kicsik jönnek nuke-nuke ügyesen:d -
#633 Ezt mind tudom, de már az óriással sz@ok mert rám küldött egy csomó kicsit. :( -
#632 :P -
#631 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor felhuzza magát, és rádvetődne a lovon tudsz gyorsítani az egyik gombbal, amit a hint írt a lóval kapcsolatban. Nekem jobb felső ravasz az x360 joy-on. Amivel védekezel alapon -
#630 elslisszolni konnyu a a vedekezes gombbal tud gyorsan szaladni -
#629 Erre gondoltam én is, de rohadt mocsok egy jószág mert piszok nehéz elslisszolni előle. Köszi. -
#628 miről van szó? :P
a szájkosaras gyíkról?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert akkor üsd le az arcáról azt a fém szájkosarat, és utána lödd a száját automata célzással, mint az első kukac esetében. annyira gyenge ellenség hogy az már vicc. -
#627 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Betargetolod es amikor elojon akkor a pisztollyal lovod mint allat a fejet/szajat vagy mit :D -
#626 Ezt a hülye férget, hogy kell elintézni mert állandóan elsodor szerencsétlen Ruin-t meg nem győzöm visszahozni :) Párszor már sikerült megcsapnom a gilisztát de eléggé szélmalomharcnak tűnik a dolog. -
#625 ahammmmm:) -
#624 nem kell rejtve írni ez nem spoiler a HINT írja meg mutatja is. :P -
#623 a teleportnál MIELŐTT lőnél vele, TARTSD NYOMVA A GOMBOT, akkor erőssebb lesz a teleport sodrása, nagyon sok helyre csak így tudsz fel, eljutni.
először énse jötem ráá. de később észrevettem hogy nagyobb és gyorsabb az örvény ha kilövés helyett erőt gyüjtök a gomb nyomvatartásával. :) -
#622 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyitsz egy teleportot amin beugrasz es nyitsz egy masikat a kozeleben amibol ki hogy ratudj ugrani a fejere, amelyik gombbal megnyitod a teleport kaput azt ha nyomva tartod akkor toltodik es egy olyan kaput nyit amibol gyorsabban ugrik ki (magasabbra ugrik) es igy mar feltudsz ugrani a fejere -
#621 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!leírnád érthetőbben ezt a gólem kiiktatást hova nyissam a teleportot meg hogy ugrok a fejére mert engem a teleport nem lök olyan magasra vagy hogy van? -
#620 én is elakadtam jópárszor volt mikor csak elbambultam és nem vettem észre hogy valójában mit is kell tenni olyankor szépen fel youtube-ra és ott megkerestem :) sztem már lassan a végén járok, de most szépen visszamnetem az elejére és végigjárok minden ládikót ahova eddig nem sikerült feljutni hogy meglegyen az armorom is :) elég jól néz ki :) közbe összekaparom a kardot is aztán go... :) -
strebacom #619 Köszi....sikerült....
-
#618 Hát az úgy nem jó. Mikor már majdnem betalál,akkor kell védekezni . Ilyenkor félrecsapja az ellen kezét és kicsit megtántorodik, ekkor kell szétcsapni -
strebacom #617 ÁÁáá... -
strebacom #616 Én nyomtam folyamatosan, meg csapkodtam öket...
-
#615 nem semmit, ha jól csinálod egy nagy csillogást fogsz látni, és magátol ütni fog a karaktered egyet.
középső kép!
csak ne engedd el a védekezés, ha már elkezdi, valamint más gombot ne nyomj, akkor naná hogy nem lesz jó.
mert ha védekezés közben nyomsz ütést, akkor az megint már egy másik mozgást fog okozni, mint a counterattack.
nálad ez lehetett eddig a probléma. -
strebacom #614 és utánna rögtön balegeret nyomjak??? -
#613 De pont akkor védekezel mikor majdnem belédcsap az ellen? Mert counter csak akkor működik -
#612 amikor látod hogy ütni akar nyomd le, és tartsd nyomva. az ellenfél ütése előtt kell egy pillanattal legyomnod. -
strebacom #611 Hali!!
Ezt hogyan kell , nekem az istennek nem jön össze, blokkolok az L-Alt-al, aztán nyomok egy balegeret, lecsapja az ellenfelet,de nem számolja:
Köszi!!
-
BaSSeR #610 Hello, engem kb 1 óra játék után egy jelenet végénél hibaüzenettel kidobott a játék, és töltés után is automatikusan is error. Ez a jelenet a 12. i videó mappában. Az a fejszés fószer. -
Dzsí Pí #609 Srácok ,a következő történt:
indítanám el a game-t, és a töltésnél eccerüen kidob:(
Miért van ez? tegnap még nyomtam, már 9 óra játékidőnél vok... -
#608 Köszönöm a segitséget kiprobálgatom nyomtam egy default-ot a settingsben hátha elnyomkodtam vmit erre kifagyott:D -
#607 A kürtöt nem lehet a tabra rakni.
Alapból a egér görgön van, nézd meg a menüben valszeg vissza lehet pakolni. -
#606 Ha alapbeállítás mellett játszol, akkor az egér scroll gombját egyszerűen megnyomod s így a levegőbe fog fújni egyet.( Közel kell lenni hozzá) minden ilyen ketyerét majd így fogsz használni a később s lesz amikor 2-3 dolgot kell egy folyamatban elvégezned:P -
#605 Hát ez az beraktam gyorbillre megnyomom tabot és a számot ahol van az item de nem történik semmi ha sokszor nyomom sem:S -
#604 Nem ott vagyok szerintem ez még nagyon az eleje venni kellett vmi kürtöt 500lélekért és ha használom kinyilik a fal elöttem nem rég volt itt egy kép rola #394-es hozzászolás na ott vagyok és nemtom használni a kürtöt