Darksiders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Én is pontosan tudom mit kell csinálni, még videókat is néztem róla, csak éppen hótbéndzsa vagyok! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

gfreak
ja, pofozni meg nem nagyon kell, én néha-néha hozzávágtam a korongot a rend kedvéért, aztán amikor neked ront és a 'helyére teszed', gyors odafutottam, kaszaboltam, elugrottam mikor támadni készült, aztán megtámaszkodik, na akkor csapkodtam meg az arcát keményen...ezt még kétszer vagy háromszor eljátszottam és megmihálylott 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
én úgy csináltam hogy target lock, kézzel ráérsz késõbb is becélozni, megdobod bombával, aztán megvárod amíg dob három tûzgolyót, utána megint csak lebeg egy helyben, na akkor gyújtod be...tûzgolyók elõl meg eliszkolsz/ugrálsz...vagy úgy helyezkedsz hogy egy oszlopdarab legyen köztetek mindig, és akkor nem tud téged meglõni..a target lock meg jól jön akkor is miután elõször ledobtad, és utána nyomja ezt a berepülõs támadását...

fokusz
Sziasztok tiszta szégyen de elakadtam az elsö bossnál😊
Egyszerüen az istennek nem akarja eldobni a kocsit,felveszem E-vel targetolok a q-val és azt irja jobb klikk egéren,de nem csinál semmit és már mindent végignyomogattam de semmi.
ha vki tud segiteni azt megköszönöm

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

Sir Quno Jedi
Én Timattal szook, mer mire földre küldöm végleg a bombákkal, addigra mindig kevés az életerõm és a pofozkodásba én halok bele elõbb (pedig kõbörrel tolom).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mer vegyesen kell használni, egy csapás/kombo ezzel, egy meg azzal. Így szépen fejlõdik mindkét fegyó és lehet rájuk venni az új/ápgrédelt támadásokat.

DarkSector
jah ez nálam is így van sima joy-nál.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Köszi sikerült! De az miért van hogy a fel a jobbra a le a balra és a jobbra az a fel és a balra az a le. Szóval teljesen irányíthatatlan! Lehet ezt vhogy beállítani?! Köszi az infót!
DarkSector
függõlegesen nyomd le a jobb kart.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Jobb analóg benyomva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Célkeresztet elõtudom vhogy szedni emus gamepaddal?! Mert sehogy nem jöttem rá hogyan is kellene... elõre is köszi a segítséget!
DarkSector
Nah kinyírtam mind a 4 skull-t. 😊

DarkSector
ááá megis van: spoiler a csontikhoz

DarkSector
jó lenne rájönni mit kell csinálni a kalapos csontvázakkal.

DarkSector
jah itt a megoldás, ha nem megy olvass bele a spoiler-be.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tégy egy átjárót alulra a 2 kör közül valamelyikbe, és egyet a kalapács oldalára, így amikor a háta mögé emeli a kalapácsot, el tudsz jutni a hátához, és a hátába szúrni a kardot hogy lebénuljon.

DarkSector
az kemény meglesem majd, de miért nem üti simán karddal?
csak counterattackolni szabad?

Shep
Kösz, már rájöttem elbambáztam a dolgot de már továbbjutottam. Most bandázok a kalapácsos óriással.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sgtfathi
Köszi a segitséget!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

DarkSector
oks én ritkán változtam át, mert csak fõellenségekre hagytam.
de nem emlékszem samukra.

kiváncsi leszek majd.

Seth
Többször feltûnik, általában félreesõ helyeken. Én asszem 3x találkoztam vele
De mindjárt keresek vmi leírást,hogy hol tûnik fel

Szerk

meg is van

1. Choking Grounds in the underground tomb.
2. Near the end of the Angel battle with Ulthane (revisit)
3. Outside Twilight Cathedral (after obtaining Abyssal Chain)
4. Drowned Pass Southeastern-most cave

egy videó róla

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
nem.
hol van a sipkás samu?

Seth
A kalapos csontvázfigurával találkozott mindenki? Sokszor felbukkan és elég sok pont jár érte ha legyõzzük. De tilos az átváltozást használni nála mert akkor felszívódik.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
fõellenség elõtt kell maxolni enyi, de nézd meg majd ha végigmentél, én kiléptem a játékból a stáblista után.
csak azért irtam hogy szerintem nem lehet, mert más játékban ienkor szokott lenni mentési lehetõség a stáblista után, itt nem volt, de lehet ha nyomam volna megint egy CONTINUE-t, lehet hogy visszatett volna a játékba....

Hunter of Deer
ha billentyuvel tolod akkor alapbol az alt billen van a vedekezes, en eloszor egy kicsit lesebeztem oket hogy megjelenjen a fejuk felett a kivegzes ikon, majd amikor utne akkor alt es ahogy kivedi az utest egybol vissza is tamad es igy akar egy utessel is kinyirhato tobb ellenfel is.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

tarti19
Ez több mint szomorú, pedig legendary encantokat, meg a páncélt szerettem volna az új játékban megtalálni, de így nem érzek akkora késztetést egy újabb mészárláshoz 😛

DarkSector
amit írtam most a legvége a játéknak (armageddon kard megszerzése elõtti rész).

ha másra gondolsz, dobj egy képet és onna tudni fogom.
lehet te még az erdõben vagy.

DarkSector
amikor csapni akar nyomd abban a pillanatban a védekezést. (sokat emlithetnék példának, ott van pl az assassin creed 2)

Sgtfathi
Heló

Az egyik arénába meg kell ölni 5 ellenfelet és az a kritérium h elõször hárítani kell és utána ütni. De hogy?
Sehogy se tudom megölni õket helyesen!
Mi a megoldás?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Shep
Bár még egyszer elolvasva amit írtál lehet, hogy ugyanarról van szó. Na majd megnézem. Köszi.

Shep
Hát izé szerintem nem ugyanarról beszélünk.

Na hátha akkor így. Vannak a Destroyerek akiket a kürttel lehet feléleszteni, de mindegyiket átok köti ezért kell ilyen sárga frászokat keresni a földön amibe ha belevágja a kardját akkor jön egy arénaharc mindenféle hülye feladatokkal idõre. Na most is ez van a vizes résznél és itt nem tudok a legfelsõ szintre feljutni.

DarkSector
jah te a gólem alatt a robotokat értetted?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nah fogod a teleportot, csinálsz a földön átjárókat, és ezze fel tudsz repülni a robot hátára, majd megbénítod, és pakk, engem meg se tudott ütni. 😛

még 2 gólem van.
a 2.-hoz megnyitott 3 teleport ami dobogó alaban van elrendezve fel kell ugranod a forgó platformra.

3.nál új teleport nyílik, egy a földön egy mellette veled egymagasságban a falon, ezzel fel tudsz repülni majd mégegyszer ugyanez, majd a platformra mássz fel.

Shep
Most olvasom amit írtál, közben már én is észrevettem, hogy a DMC-féle million stubs mozgás itt is elég táp lett.

Shep
A vizes pályarésznél mikor megint aréna harcozni kell a gólemnek akkor, hogy tudok feljutni a felsõbb szintre a sziklák tetejére ahol van még 2 ilyen arénás rész? A kék kis lebegõ akármiket majd késõbb tudom használni?

DarkSector
nálam alapon nem recés a játék. lehet mert 1680x1050-be nyomulok.

Szasztok. Játékon belül csak felbontást és V-sync-et tudok állítani az opcióknál. Itt olvastam, hogy valaki az élsimítást tudta mahinálni, de hol? Külsõ beállítási lehetõséget nem találtam és console sincs.
DarkSector
nem nálam nem lehetett folytatni.

gfreak
a jatek konyvtaraba

Tatyla
de hová másolom be?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gfreak
siman bemasolod es kesz

Tatyla
ennél az xinput xbox360 emu programnál ezeket a dll fájlokat be kell másolni valahova mert nekem kapásból nem ismeri fel a jobb analógot meg a gombok se olyan sorrendben vannak a tesztnél?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tarti19
End videó után a játék folytatható még úgy, hogy a minden megmarad csak nehézséget váltok?

gfreak
tiszteletem, maga errefele? xD

egerrel latod nem probaltam...de sztem is atom..csak rohadt lassan fejlodik, mert csak supportnak hasznalom kard melle..

Sir Quno Jedi
Kasza tök kényelmes. Bal gomb kard, jobb gomb kasza és összevissza lehet váltogatni ütések között is akár. A kettõ együtt igen szépen tarol.

gfreak
ja, csak kaszaval tavoli tamadas is..a mergezok ellen inkabb ezt hasznaltam mint a korongot..kontrollerrel nekem jobban kezrealt xD

viszont a kesztyu az sujtas tenyleg 😉

DarkSector
jah de pucolásra még jó az a kesztyû is, ha leütsz vele a földre, én a kaszát kipróbáltam 1x de az a baj, hogy soha nem állt kézre, és nem jutott eszembe harc alatt hogy kellene, valahogy ugy van ez a kasza, hogy mellékes, jó poén de ha valaki belemerül, akkor simán megfeletkezik róla...kár hogy nem lehetett a kard helyére tenni alap fegyónak, de így. hát a vertikális pörgés a karddal nyomtam megintcsak.

Karakter becéloz, és ütés nyomvatart...😄

DarkSector
úgy kell hogy egyszerre nyomod, de akkor is beveszi ha csúszol és 1-2 másodpercel utána nyomod az ütést.

gfreak
nem rossz ha korulvesznek (bar ilyen eleg ritkan tortent 😄 )

amit nekem bejon kaszaval az az amikor lockolsz az ellenre, hatralepsz es hozzavagod a kaszat ugy hogy az porog vertikalisan

Az tök jó! Egyszer sikerült kivitelezni (hogy kell azt a mozdulatot, mert úgy írja, hogy elõrecsúszás és ütés egyszerre, de úgy nem megy, vagy gyorsan egymásutánban kell lenyomni?)

Gombócfejûnek én is azt találtam a legjobb taktikának!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
kaszát nem is használtam a játékban, szinte végig a karddal nyomultam, nekem bõven elég volt.

DarkSector
én mindegyiknél azt csináltam, ami a legfontossabb, hogy elõre csúszás, és közbe döfni a karddal, az sokat sebez, érdemes max szintre fejleszteni, majd után vissza szökkensz gyorsan mielõtt ütne a szörny, majd megint neki, és vissza, ez még akkor is fasza ha többen vannak, mert a kicsiket elröpití jó messzire.

van egy gombócfejü, aminek nem szabad a közelébe menni, mert mérgez, ezt dobd meg elõtte egy csillaggal, hogy eltünjön a zöld köd körülötte, és mehet tovább.