Darksiders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a fõboss-ot nagyon nehéz legyõzni ha nincs meg az abyssal armor meg az armageddon blade?
Shep
Hát én se tápoltam õket hasonló technikával intéztem el én is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem meg a végén jutott eszembe, hogy 1 darab fejlesztést nem vettem meg a fegyverekhez: megvettem a kaszát középtávon, meg idõnként vettem max életfeltöltést meg krisztályt oszt csá! De így is bealáztam a végén a destroyert (level 3 elõrszúrás rulez)! :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Én az elején a dobókoronggal jártam úgy, hogy véletlenül elnyomtam a tutorialt és utána nem tudtam, hogy lehet vele pl. tüzet továbbítani. Onnantól kezdve vigyáztam ,hogy nehogy megint kihagyjak egy szöveget.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát van az úgy, hogy a figyelmetlen (l)user nem figyel oda a szövegre...<#zavart2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

köszi!!!!! sikerült 😊
Shep
Ja hát pedig azt írta is mikor megkaptad a képességet.

Hát spec én ott úgy elakadtam, mint a pinty! Ugyanez volt a gondom, mint a kollégának, hogy nem tudtam, hogy hosszan nyomás után kilõve a kaput nagyobbat lehet ugrani belõle kijövet!

Shep
Igaz, nem is gondoltam ,hogy az valakinek gondot okozhat 😊

Még egy dolog: Miután 3-vel fejbeszúrod a mikrobit, összeesik a védõpajzsa és ekkor ütni kell a közepét, de vigyázz, ha feléled õrjöngeni kezd, na ekkor el kell húzni a közelébõl. HA 3-szor ezt eljátszod, akkor 3.jára már elpusztul!

Nem ugyanarról beszéltek szerintem! Te Stragáról beszélsz, õ meg a Destroyer tornyában a 3 db energiforrás eljuttatása közben felbukkanó robotról beszél!

abel0317: #721:
Ott én is sokat tépelõdtem! Az elsõ robotnál a teremben van 4 hely ahova kaput tudsz "lõni", a lényeg az, hogy amikor beragad a buzogány a földbe csak akkor tudsz a "fejére" ugrani. Mindezt csak úgy tudod megtenni, ha hosszan nyomvatartod a térkapu lövés gombját mindkétszer, amikor a be és kijáratot leteszed! Ezután belépsz a kapuba és az magasra dob alapból, ekkor érdemes az ugrás gombot benyomva vitorlázva leszállni a robot "fejére", ekkor e gommbbal tudod sebezni.
A kapukat érdemes úgy letenni, hogy a kijárat a robothoz közel legyen, mert csak akkor tudsz a fejére érkezni. Nem egyszerû játék, de kivitelezhetõ.

A másik 2 ugyanilyen robotnál már könnyebb dolgod lesz (2-nál ugyanez a megoldás lesz, csak a robotnak elõbb fel kel törni a ráccsal védett térkapu helyeket, 3-nál oldalt lesznek elhelyezve a kapu, az már értelemszerû)

Shep
Hát elõször is lõj egy bejáratot a földre egy kijáratot a kezére és mikor a kezét emeli akkor lépj be a teleportba. ennyi a nagy titok.

mit kéne csinálnom?
ott tartok hogy egy nagy robotot kell legyõzni és úgy hogy a fejére kell ugrani a teleportos kapukon keresztül de nem tudom mit kell nyomni hogy a kapu feldobjon magasra és onnan rárepüljek a fejére
ez az egész teleportálós dolog nagy hülyeség, igazán kihagyhadták volna a játékból
Afe
Ha jól emlékszem, onnan kellene tovább ugranod egy felsõbb peremre. A lényeg, hogy ne legyen a mérlegben a kõ, mert akkor nem tud felemelkedni veled. Miután felmásztál a tetejére, célozz be egy másik portot, hogy kiessen a súly a te mérlegedbõl.

The Protector
Hali.Keregéltem de vki leírná h mikor samael benneged a toronyba és már megcsináltam a teleportálós dolgokat is ott eljutok egy olyan részhez ahol van két koponya kocka és a mérlegre kell õket teleportálni.Nah itt fel is jutottam a legfelsõ tetejére.De onnan nem megy a továbbjutás.Nem tudom hova tegyem a kockákat.Vki linkelne youtubos videót vagy leírná h utána mi a teendõ?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ok
télleg analfabéla vok ez nem jutott eszembe 😄
köszi
gfreak
lõdd szájba 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

amikor megkapom a tüzespacimat akkor földalól elõbûjó nagy kigyónál mi a teendõ?
ja és az armageddon blade darabjait csak úgy keresgetni kell vagy ez majd feladat lesz benne?
DarkSector
á fenét. 😊

sokszor van olyan érzése az embernek, nah hogy már itt a vége, de aztán mégse huzzák halasztják a játék végét.

A legvége akkor lesz ha a térképen a legészakibb területre mész majd a teleportatal, de addig még nagyon sokminden vár rád.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Dehogy, van még onnan bõven

PSN ID.: Beegabor

a pókos pálya az utólsó?
már megoldottam úgy hogy a felbontást a legkissebb-re vettem és úgy nem fagyott le aztán visszaállítottam és tudtam játszani tovább
CalebJoe
szerintem ez egyéni probléma lesz mert itt nem nagyon panaszkodtak hogy fagy a játék, esetleg valami save-el lehetne átugrani azt a részt hátha onnan már továbbmegy
helló! az Ashlands-es pályán vagyok mikor bemegyek egy nagy arénába és lovasokat kell legyõzni,és mikor jön az utólsó lovas és leütöm õt a lóról mindig ugyanott írja ki hogy alkalmazáshiba, és akárhányszor kezdem újra mindig kiírja ugyanott és kilép. meg lehet oldani valahogy?
wedge31
Jól sejted.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Afe
Ugye jól sejtem, hogy nincs a játék vége után newgame+ lehetõség, mert végigtoltam normalon, de szívesen nekifutnék nehezebb fokozaton, ha használhatnám a tuningolt fegyvereket, meg az Abyssalt. Sajnos nem volt semmi save a végén, úgyhogy valószínûleg nincs rá mód, de hátha.

bauer15
esetleg valaki nem tart rögtön utánna és megdobna egy mentéssel?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

wedge31
Várd meg mig legmesszebb van töled és spuri.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bauer15
hello
van egy olyan rész amikor egy homokalatti óriskukac ellen menekülõk különbözõ kis fadeszkákra
és az utolsó deszkárol egyszerûen nem jutok el soha a kapuig ott va valami módszer mert mikor a legmesssezeb van akkor lépek le és sose érek oda:
Third Temple - Crossing the Worm Pit ezen a részen vagyok😊

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Valakinek van ötlete hogy a miért nincs hangja a párbeszédeknek ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

gfreak
az ini-t próbáld meg átszerkeszteni, nekem az irányok is rendben voltak alapból..esetleg ennek az emunak egy másik verziójával is kísérletezhetsz, mondjuk ennél igaz hogy nem mindig jó a legújabb (fene sem érti, van játék aminél a legújabbal megy csak rendesen, van olyan ami meg az elõzõ verzióval)

Nálam is jól ment ezzel az emus dologgal egy darabig, de amikor bejött a célkereszt az már sok volt mivel felcserélõdtek az irányok, de ha vki tud rá megoldást akkor szóljon! (úgyhogy azt hiszem marad a jó kis egér+bill kiosztás)!
Igazad van, figyelmetlen voltam....

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

Hunter of Deer

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Sziasztok!

Én ott akadtam el, hogy a teleportálgatással fel kellene jutni a robot fejér. De sajna nem figyeltem és nem tudom hogyan tudnék nagyot ugrani, mikor teleportálok.

Köszönöm a segítséget!

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

The Protector
mind1 azért köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

gfreak
sajnos a te problémádra viszont nincs ötletem, nálam sem, mega cimboráimnál sem csinált ilyet...

Ohh ez fura, így mûködik,, pedig a readme-ben ez van:

Installation:
Extract xinput1_3.dll, xbox360cemu.ini file to the game exe directory.
Rename DLL if needed
Extract dinput8.dll file to the game exe directory if you want to hide your controller from the game.

Szóval én csak azt a kettõt másoltam be, nem pedig mind a négyet 😄
Na mind1, most már megy, köszi a helpet, ilyen típusú játék tényleg nem szokványos PC-n 😄

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

The Protector
ha már ennyire szeretitek egymást akkor engem is szeressetek légyszives,legalábbis addig amíg segíetetek hogy mi lehet a baja a játéknak a 684-es hszben.

gfreak
szívesen máskor is te paraszt

Seth
Akkor csatlakozz hozzá te is!

PSN ID.: Beegabor

Klemice
elmész te a jó büdös picsába

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

gfreak
http://rumblepad2.blogspot.com/2010/09/darksiders.html

ha már lusta/ostoba vagy google-t használni..de a zsidózás meg megy látom ügyesen <#mf1>

Blekk Síp
Nah sry, megoldódott. A "G:\-=Játékok=-\Darksiders" túl bonyolult volt neki. Csak áthelyeztem ide: G:\Darksiders és jó. (=

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Nekem nem játsza le a videókat, miért van ez?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Klemice
akkor csak a zsidó ms xbox gamepadját támogatja pc-s vevõvel?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

The Protector
az a baj h már rengetegszer újratelepítettem.haverodtól nem tudnád megkérdezni hogy õ hogyan csinálta meg?ha egyáltalán meg tudta csinálni.