Darksiders
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
abel0317: #721:
Ott én is sokat tépelõdtem! Az elsõ robotnál a teremben van 4 hely ahova kaput tudsz "lõni", a lényeg az, hogy amikor beragad a buzogány a földbe csak akkor tudsz a "fejére" ugrani. Mindezt csak úgy tudod megtenni, ha hosszan nyomvatartod a térkapu lövés gombját mindkétszer, amikor a be és kijáratot leteszed! Ezután belépsz a kapuba és az magasra dob alapból, ekkor érdemes az ugrás gombot benyomva vitorlázva leszállni a robot "fejére", ekkor e gommbbal tudod sebezni.
A kapukat érdemes úgy letenni, hogy a kijárat a robothoz közel legyen, mert csak akkor tudsz a fejére érkezni. Nem egyszerû játék, de kivitelezhetõ.
A másik 2 ugyanilyen robotnál már könnyebb dolgod lesz (2-nál ugyanez a megoldás lesz, csak a robotnak elõbb fel kel törni a ráccsal védett térkapu helyeket, 3-nál oldalt lesznek elhelyezve a kapu, az már értelemszerû)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
télleg analfabéla vok ez nem jutott eszembe 😄
köszi
sokszor van olyan érzése az embernek, nah hogy már itt a vége, de aztán mégse huzzák halasztják a játék végét.
A legvége akkor lesz ha a térképen a legészakibb területre mész majd a teleportatal, de addig még nagyon sokminden vár rád.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
van egy olyan rész amikor egy homokalatti óriskukac ellen menekülõk különbözõ kis fadeszkákra
és az utolsó deszkárol egyszerûen nem jutok el soha a kapuig ott va valami módszer mert mikor a legmesssezeb van akkor lépek le és sose érek oda:
Third Temple - Crossing the Worm Pit ezen a részen vagyok😊
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Racism is a weapon of mass destruction!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Én ott akadtam el, hogy a teleportálgatással fel kellene jutni a robot fejér. De sajna nem figyeltem és nem tudom hogyan tudnék nagyot ugrani, mikor teleportálok.
Köszönöm a segítséget!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Installation:
Extract xinput1_3.dll, xbox360cemu.ini file to the game exe directory.
Rename DLL if needed
Extract dinput8.dll file to the game exe directory if you want to hide your controller from the game.
Szóval én csak azt a kettõt másoltam be, nem pedig mind a négyet 😄
Na mind1, most már megy, köszi a helpet, ilyen típusú játék tényleg nem szokványos PC-n 😄
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ha már lusta/ostoba vagy google-t használni..de a zsidózás meg megy látom ügyesen <#mf1>#mf1>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐