Darksiders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Dehogy az sokkal hátrébb volt mint a férges !

A férges Stygian boss az Ashlandsben volt a sivatagos pályán !

Akiröl meg beszélsz az Ulthane volt az a nagy darab fickó kalapáccsal !

Az meg Anvil Ford-ban volt az sokkal hátrább van mint az Ashlands !

Anvil Fordban még csak Griever-hez (2 boss)-hoz kerested meg a barlang bejáratát !

Amugy nálam is volt már ilyen hogy csak ugy eltüntek a mentések !

Esetleg próbáld ki steam-el és nélküle ! Egyszer elfelejtettem kilépni steambõl és ugy játszottam legközelebb mikor játszottam nem voltak sehol se a mentések beléptem steambe és ott voltak a mentések !

cikasz
Sziasztok. Az mitõl lehet, hogy eltüntek a kimentéseim?
Nem csináltam semmit a géppel csak egy ideig nem játszotatm a játékkal!
Elinditottam és gondoltam load game, de ott üres mind 😞
Megsértödött vagy mi? 😄
Van valakinek kimentése valahol a nagy kukac után? Arra emléxem, hogy azt megcsináltam.
Meg volt egy olyan is amikor egy nagydarab csávóval közösen harcoltam akinek egy marha nagy kalapácsa volt! Az a kukac után volt? ha igen akkor egy olyan kimentés jobb lenne 😄
köszi

http://www.akciofigura.hu

bigapó
ja és ha még nincs ló, akkor meg a fa tákolmányokon keresztül kell átjutnod a másik oldalra, ez egyszerû, várd meg míg elég messze van tõled a hernyó és akkor fuss a következõre. nyomd a célzást, úgy mindig látod merre jár.

The Matrix has you...

bigapó
valamint ha azzal találkozol akinek a fején van egy fémkupak 😊 akkor azt elõbb karddal le kell verned róla és csak utána tudod lõni a száját a pisztollyal. egyébként youtube-on fent van az egész játék végigjátszása, nekem is az szokott segíteni mikor láma módon botorkálok összevissza, miközben az orrom elõtt van a megoldás.

The Matrix has you...

wesker24
Ha már megvan a lovad és visszafele találkozol a hernyóval féreggel akkor azt ki kell nyirnod ! Amint visszaértél oda ahol a hernyó féreg van idézd meg a lovad és fuss körbe körbe a féreg körül és vedd elõ a pisztolyodat és kezdj el lönni rá pont ugy helyezkedj el hogy mikor támadni akar akkor aszáját kell lönni ezerrel ki is irja pontoan melyik billel kell a lovat gyorsitani !
valaki tudna segiteni elakadtam annál a résznél amikor már meg van a lovam és egy zárt résznél egy hernyó szerû szörny támad rám mindig és ott nem tudom mit kell csinálni
bigapó
Bár igaz ami igaz, cuccokat sem sokat szedtem össze, bár biztos volt amit hátra is hagytam, nem találtam meg stb.

The Matrix has you...

bigapó
Fú, akkor jó van, csak abból gondoltam, hogy már csak egy szív van hátra. De minél tovább tart annál jobb😊

The Matrix has you...

Maxtreme
Annyira még nem vagy a végén. 😊
Utána jön még a Black Thorne (portálos fejezet...hogy én ezt hogy úúútáltam) aztán még utána sincs vége. (1 fejezet még biztos van, én most ott tartok)

bigapó
Azt hiszem a vége felé járok már, most nyírtam ki a Dune-féle hernyót 😊
Tetszik a játék, frankón összerakták, jó kis történet is van kerekítve alá (bár egyszerû, de nagyszerû😊 )
És jól sejtettem, az elején direkt szívattak meg, mert azután sosem volt olyan, hogy kettõnél többször kelljen visszatölteni egy fõellenfelet vagy bármelyik haverját. Pedig amiatt majdnem abbahagytam, kár lett volna, tartalmas szórakozás és még nincs vége😊

The Matrix has you...

cikasz
Maxtreme
Honosítás nincs.. Illetve nem fagy, és nem szaggat.. A hiba az ön készülékében található 😊

van a játékhoz magyarítás vagy valami patch? arra hogy ne fagyjon vagy ne szagasson
UUUuuu az messze van még ráadásul amíg átkonvertálják PCre ha lesz egyáltalán PC-s megjelenés.... 😞
cikasz

kryst
Hát ez teljesen ki is ment a fejembõl, hogy hosszabban kell nyomni! 😊 Köszi szépen. 😊

tarti19
Nyomva kell tartani a kütyüt s ekkor erõsebb portál révén magasabbra ugorhatsz/repülhetsz.

kryst
Ezen a részen, hogy lehet ennek a robotszerûnek a fejére ráugrani? Mert néztem róla videót, a Youtube-on és ott egybõl felugrik rá, nekem meg max a robot feléig ugrik fel.

tarti19
Minden ellenfél ellen érdemes védekezni, persze vannak olyan támadások, amiket nem lehet klasszikusan kivédeni, ekkor vagy elugrasz vagy a környezetben fellelhetõ tárgyakat kell saját oldaladra állítanod.

bigapó
Egy ilyen nagy állat ellen (és társai akik késõbb jöttek, még nagyobb kivitelben), mûködik a védekezés? talán egyszer már használtam, de eddig mindig a dodge effekt volt értelmes, meg azóta is mûködik, de nála valamiért nem tudtam alkalmazni 😊
persze köszi a tanácsot, megnézem magamnak azt a verziót is.

The Matrix has you...

tarti19
Tudom, hogy furcsán fog hangzani, de van egy védekezõ gombod is, amit nem ártana használni. Érezz rá, mert a megfelelõ idõpontban véghezvitt védekezés, nem csak az életed menti meg, hanem ellentámadásba is lendülhetsz.

bigapó
eleinte dobált, de aztán megunta, mikor már 22-edjére kellett neki jönni 😊

mindegy, már átverekedtem rajta magam, de elég hülyén van megoldva szerintem, nagy lépés volt a többihez képest. most már kezd érdekesre fordulni, végre vannak gondolkoztató részek is, az ilyenek tetszenek.

The Matrix has you...

gfreak
amit õ dob még az elején, azt dobd neki vissza..roppantul nem örül neki 😉

nem túl nehéz ellenfél, nyomd a target lock-ot, és így mindig ki tudod kerülni ügyesen, hátba kapod és darálod 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

bigapó
szívesen dobálnék Én autót rá, de valószínûleg azért nem írtam, mert nincs egy kurva darab sem a közelben. elõtte volt igen, de nem tudom odahordani, visszaugrálni sem, mivel akkorát nem bír.
Azt nem tartom fair-nek, hogy nem tudom kikerülni az ütéseit, egyszerûen gyorsabb, mint Én. Odafutok, megcsapom és visszaugrok, erre nekem ront olyan sebességgel, hogy nem tudom kikerülni vagy ha igen, akkor csap egy olyat, hogy az ujja vége elkap és már oda a fél életem...ez tényleg ballance lenne? mert az elõzõ ellenfelek kismiskák sem voltak. Nem voltak egyszerûek, de nem kellett ennyit szenvedni velük, az sem volt több üres hentelésnél nekem...

The Matrix has you...

gfreak
mondjuk autókat visszadobálni rá, annak már alapból nem örül, megdobálod még, aztán meg leszeled a rákba

Prototype szerintem meg egy talicska szar volt, monoton hentelgetés meg hatmilliószor megcsinálhattad ugyanazt(gondolom ott nemigen akadtál el)

Hát, játszá' prototypeot 😊

bigapó
Sziasztok.

Én még nagyon az elején vagyok, de egy eddig legyõzhetetlennek tûnõ ellenfél állja el az utamat. Amikor az autópálya maradványain kell ugrálgatni ezzel az árnyékszárnyal, de közben jön egy baszott nagy állat aki eltünteti ezeket a kék gömböket, így meg kell vele küzdenem. Kerülgetjük egymást néha odaugrok, megcsapkodom a kardal aztán vissza, próbálom kikerülni a csapásait, de 2-3 és végem van, meghalok. már fújkáltam a trombitával fél órán át, de az sem hatotta meg, a földbõl kijövõ pengéket sem érezte, több cuccom még nincs.

Mi a lófaszt kell itt csinálni az érvágáson és az uninstallon kívül? Prototype százszor jobb volt ennél a játéknál...

The Matrix has you...

kryst
Köszi a segítséget, nem figyeltem tényleg, hogy nálam van már egy kard! 😊 Sikerült már átmennem! 😊

norbi2fraktal
<#taps>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

BlackShadow
ha megnézed már van nálad egy hasonló kard. elõbb tedd azt a helyére 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

kryst
Köszi szépen a segítséget, jó lett!😊
Viszont van egy gondom, hogy ennél a résznél nekem olyan mintha bugos lenne a játék. Nem akarja a kardot felvenni. Minden mást lehet csinálni.

norbi2fraktal
Ninja Blade, Onimusha,õõõõ izé van még aa izé na mi is, passz majd vki más

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

BlackShadow
van még hasonló gamma pc-re? devil may cry-t ismerem, szal az most nem játszik 😊 végigküzdöttem magam .. végén a teleportálós rész má annyira nem tetszett de a story lekötött

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

norbi2fraktal
tedd fel még 1x a patchet, de ne crack-eld, jól lesz :-)

kryst
Feltettem a patchet hozzá, és nem hozza vissza a mentéseket. Nem tudok erre valami megoldást?

BlackShadow
üdvözletem
nekem az lenne a problémám h még a bat queenes pályán van a mélységben az a 3 szobor amihez gyûjteni kell a kardokat.. nos az utolsó 3-ik kardot mikor felvettem -- volna -- bebugzott ergó kihúztam a földbõl a kardot, eltûnt rólam a fegyver, megjelent a 2 nagyszörny és utána mászkálhatok fel alá a kard az eltûnt.. újratöltöttem és már nincs a helyén az új kard csak a régimmel lófrálok
lehet itt vmit tenni? v egyszerûen rábasztam és kezdhetem elölrõl az egész játékot?

http://kephost.hu/share-B63D_4CB5E1B2.html
itt a kép URL-je
Hello!

Elakadtam az elsõ boss elõtt, mikor feljövök ahonnan össze kellett szedni a 3kardot, nem nyílik ki a kapu!😮

a videóban 9:00-tõl felmegy, és a vidiben kinyílik, nekem nem!:S
Updateltem, újra telepítettem de semmi.
Aki esetleg tudna vlmi okosságot, kérem írjon!😊
Elõre is köszi!
köszi mindenkinek a segítséget közbe kiderült egér jobb gombja nem mûködik nálam tökéletesen átállítottam más billentyûzetre és csodák csodája elsõre sikerült.
cikasz
Birom ezt a "mindent kipróbáltam, de nem megy" dolgot.
Egyértelmû, hogy nem hiszen mindenki átjutott ott és máshogy nem is lehet továbbjutni!

Megfogod az "R" betûvel a kockát és ha a kesztyû a kezeden van jobb gomb-al átütöd a másik liftre ott ahol nincs korlát!

Shep
Tegyél már be egy képet ahol próbálod átlökni!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem akkor se jön össze nem tudom átlökni a másik liftre pedig már mindent kipróbáltam
Shep
Nem tudom mit kombinálsz túl, de egyszerûen odamész R-el ráfogsz aztán az R-t nyomva tartod befeszít és elengeded ennyi (ha jól emlékszem 😊).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

próbáltam kiválasztani a kesztyût tabbal, de ahogy a tabot rányomom eltûnik az ököl. nálam amikor ezen a pályán vagyok akkor legfölül a dobócsillagom van és az alatt helyezkedik el az ököl csak a koponyát és a dobócsillagot tudom változtatni
Shep
Abyssal armor nem kell simán le lehet verni nélküle is. Az armageddon kard meg amúgy is kötelezõ 😊

The Protector
a tabbal kiválasztod a kesztyût amin ilyen kutyaszerû fej van.Odamész ahoz a fémhez.R betûvel megragadod és hosszan a jobbegérgomb.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

gfreak
nyomva tartod az R-t, es úgy nyomod meg az ököl gombját 😊

sziasztok
23-as pályán vagyok ahol három lift szerûség, van az elsõt teljesen lelehet engedni erre ráhúztam a nagy fém alkatrész és innen kellene átütnöm a másik liftre és aztán a harmadikra. A problémám az ,hogy melyik az a gomb amit még meg kell nyomni ahhoz,hogy át tudjam ütni a másik liftre. Nálam csak R betû megnyomásakor tudom húzni és tolni és aztán kellene megnyomni a bal egérgombot erre csak leesik az elsõ liftrõl és nem tudom átütni a másodikra. videóban már megnéztem sajna de ott csak azt látom, hogy valamelyik gombot benyomva feltöltõdik az a kéz amivel hosszabb távolságra lehet ütni a tárgyakat. Légyszives segítsetek elõre is köszi.
cikasz
Hasmenésed van?
Fingom sincs...
<#nevetes2><#nevetes2>

DarkSector
hát fingomsincs tudtommal addig oda se tudsz menni. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"