Darksiders
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A férges Stygian boss az Ashlandsben volt a sivatagos pályán !
Akiröl meg beszélsz az Ulthane volt az a nagy darab fickó kalapáccsal !
Az meg Anvil Ford-ban volt az sokkal hátrább van mint az Ashlands !
Anvil Fordban még csak Griever-hez (2 boss)-hoz kerested meg a barlang bejáratát !
Amugy nálam is volt már ilyen hogy csak ugy eltüntek a mentések !
Esetleg próbáld ki steam-el és nélküle ! Egyszer elfelejtettem kilépni steambõl és ugy játszottam legközelebb mikor játszottam nem voltak sehol se a mentések beléptem steambe és ott voltak a mentések !
Nem csináltam semmit a géppel csak egy ideig nem játszotatm a játékkal!
Elinditottam és gondoltam load game, de ott üres mind 😞
Megsértödött vagy mi? 😄
Van valakinek kimentése valahol a nagy kukac után? Arra emléxem, hogy azt megcsináltam.
Meg volt egy olyan is amikor egy nagydarab csávóval közösen harcoltam akinek egy marha nagy kalapácsa volt! Az a kukac után volt? ha igen akkor egy olyan kimentés jobb lenne 😄
köszi
http://www.akciofigura.hu
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Utána jön még a Black Thorne (portálos fejezet...hogy én ezt hogy úúútáltam) aztán még utána sincs vége. (1 fejezet még biztos van, én most ott tartok)
Tetszik a játék, frankón összerakták, jó kis történet is van kerekítve alá (bár egyszerû, de nagyszerû😊 )
És jól sejtettem, az elején direkt szívattak meg, mert azután sosem volt olyan, hogy kettõnél többször kelljen visszatölteni egy fõellenfelet vagy bármelyik haverját. Pedig amiatt majdnem abbahagytam, kár lett volna, tartalmas szórakozás és még nincs vége😊
The Matrix has you...

persze köszi a tanácsot, megnézem magamnak azt a verziót is.
The Matrix has you...
mindegy, már átverekedtem rajta magam, de elég hülyén van megoldva szerintem, nagy lépés volt a többihez képest. most már kezd érdekesre fordulni, végre vannak gondolkoztató részek is, az ilyenek tetszenek.
The Matrix has you...
nem túl nehéz ellenfél, nyomd a target lock-ot, és így mindig ki tudod kerülni ügyesen, hátba kapod és darálod 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
Azt nem tartom fair-nek, hogy nem tudom kikerülni az ütéseit, egyszerûen gyorsabb, mint Én. Odafutok, megcsapom és visszaugrok, erre nekem ront olyan sebességgel, hogy nem tudom kikerülni vagy ha igen, akkor csap egy olyat, hogy az ujja vége elkap és már oda a fél életem...ez tényleg ballance lenne? mert az elõzõ ellenfelek kismiskák sem voltak. Nem voltak egyszerûek, de nem kellett ennyit szenvedni velük, az sem volt több üres hentelésnél nekem...
The Matrix has you...
Prototype szerintem meg egy talicska szar volt, monoton hentelgetés meg hatmilliószor megcsinálhattad ugyanazt(gondolom ott nemigen akadtál el)
Én még nagyon az elején vagyok, de egy eddig legyõzhetetlennek tûnõ ellenfél állja el az utamat. Amikor az autópálya maradványain kell ugrálgatni ezzel az árnyékszárnyal, de közben jön egy baszott nagy állat aki eltünteti ezeket a kék gömböket, így meg kell vele küzdenem. Kerülgetjük egymást néha odaugrok, megcsapkodom a kardal aztán vissza, próbálom kikerülni a csapásait, de 2-3 és végem van, meghalok. már fújkáltam a trombitával fél órán át, de az sem hatotta meg, a földbõl kijövõ pengéket sem érezte, több cuccom még nincs.
Mi a lófaszt kell itt csinálni az érvágáson és az uninstallon kívül? Prototype százszor jobb volt ennél a játéknál...
The Matrix has you...
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Viszont van egy gondom, hogy ennél a résznél nekem olyan mintha bugos lenne a játék. Nem akarja a kardot felvenni. Minden mást lehet csinálni.

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nekem az lenne a problémám h még a bat queenes pályán van a mélységben az a 3 szobor amihez gyûjteni kell a kardokat.. nos az utolsó 3-ik kardot mikor felvettem -- volna -- bebugzott ergó kihúztam a földbõl a kardot, eltûnt rólam a fegyver, megjelent a 2 nagyszörny és utána mászkálhatok fel alá a kard az eltûnt.. újratöltöttem és már nincs a helyén az új kard csak a régimmel lófrálok
lehet itt vmit tenni? v egyszerûen rábasztam és kezdhetem elölrõl az egész játékot?
itt a kép URL-je
Elakadtam az elsõ boss elõtt, mikor feljövök ahonnan össze kellett szedni a 3kardot, nem nyílik ki a kapu!😮
a videóban 9:00-tõl felmegy, és a vidiben kinyílik, nekem nem!:S
Updateltem, újra telepítettem de semmi.
Aki esetleg tudna vlmi okosságot, kérem írjon!😊
Elõre is köszi!
Egyértelmû, hogy nem hiszen mindenki átjutott ott és máshogy nem is lehet továbbjutni!
Megfogod az "R" betûvel a kockát és ha a kesztyû a kezeden van jobb gomb-al átütöd a másik liftre ott ahol nincs korlát!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
23-as pályán vagyok ahol három lift szerûség, van az elsõt teljesen lelehet engedni erre ráhúztam a nagy fém alkatrész és innen kellene átütnöm a másik liftre és aztán a harmadikra. A problémám az ,hogy melyik az a gomb amit még meg kell nyomni ahhoz,hogy át tudjam ütni a másik liftre. Nálam csak R betû megnyomásakor tudom húzni és tolni és aztán kellene megnyomni a bal egérgombot erre csak leesik az elsõ liftrõl és nem tudom átütni a másodikra. videóban már megnéztem sajna de ott csak azt látom, hogy valamelyik gombot benyomva feltöltõdik az a kéz amivel hosszabb távolságra lehet ütni a tárgyakat. Légyszives segítsetek elõre is köszi.
Fingom sincs...
<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>