Darksiders
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden videó wmv, próbálj meg Windows Media Playert frissíteni legújabbra!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Utoljara a KM playert instalaltam.
Inkább az okozhatja a gondot, mint a hiánya.
Win7 önmagában nem lehet gond.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Koszi a gyors reagalast, megprobalok valami codeck packot, bar eddig semmi gond nem volt. Win7 a rendszer
Szerintem sokan csak rosszul számolnak és a 10.242.807 KB náluk 11 GB. 😊
A videók valószinüleg valami codecpack gond.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Olvasgattam a topikot, es megtetszett a game, gondoltam kiprobalom. Le is szedtem, fel is tettem, ki is probaltam, tetszik <#nevetes1>#nevetes1>
Aztan vagy 1 ora jatek utan feltunt, hogy nincsenek atvezeto animaciok, videok. A konyvtarban ott vannak, de a jatek alatt nem mennek le. Azonkivul irjatok, hogy 12 gigat tesz fel. Nos nalam ez csak 9,7 giga. Mi lehet a problema? Skidrow 1,1 a jatek
Koszi elore is
"Na jó, de a controller nem egyenlõ a joyyal. Joyyal még mindig nem tudom elképzelni ezt a játékot."
Ezért nem tudtam elképzelni joyyal... a gamepad az gamepad, a joystick meg joystick, ég és föld a kettõ 😄
Bár ha belegondolok, C64-en meg Amigán minden játékot joyyal toltunk 😊 De igy már értjük egymást, eléggé elbeszéltük egymás mellett.
PSN ID.: Beegabor

Melóhelyen van PS3 / Xbox360, és alapvetõen 2-3 játék végigtolása után is úgy érzem (James Bond, Resistance 2, Fallout 3), hogy kontrollerrel messze nem lehet olyan precizen irányítani a játékokat mint az egér + wsad kombóval.
Ami sztem a kontroller elõnye, hogy rohadt sok gomb és kar esik kézre rajta, de ezek az analóg karok precizitásban nem érnek fel az egérhez.
----
Más: tud még vki javasolni hasonló jellegû játékokat? Nagyon tetszett a Darksiders, akarok még ilyet.
Anno a Prototypet játszottam, szóval azt kifújt.
Amit még látok PCn az a Devil May Cry (ma kipróbálom, bár a videókon ha jól látom nincs szabad kamerakezelés, ami elsõre nem szimpatikus), de mást nem nagyon látok csak konzolon.
TPS-nél és H&S-nél csak controller....Sokkal könnyebb mint bill+egér.
Nem technikailag érdekel, hanem játékmenetben... wsad+egér kombónál jobb a joy egy ilyen ugrálós akcióprogramot játszani?
(most hagytam el a Stygian bosst, és el sem tudom képzelni hogy lehetne ezt joy-yal játszani, fõleg analóg cuccosssal).
Amúgy nekem is nagyon nagyon bejön a játék, én is úgy vagyok vele hogy ilyenbõl jöhetne még sok. remekül eltalálták az akció/logikai részek arányát, a fejtörõklogikusak és megfejthetõek, még a sorrend is jó ahogy egyre bonyolultabb feladatokat kell megoldani, mindig építve az elõzõekben megtanultakra. A megoldások is ésszerûek, nem perverzen kicsavartak.
Az akció egyfelõl jófle agyatlan hent, másfelöl változatos is egyben (pl shard gun, madaras/lovas részek), és külön tetszik hogy a világban szabadon lehet mozogni a pályák között.
Sajnálni fogom ha vége lesz 😊
Adott a probléma nem ez az egyedüli játék ahol szarakodik a joy.
ajánlották az xinput progit a baj az hogy alap esetben a jobb kar semmit nem csinál mintha felfelé nézne egyfolytában a kamera. Játszhatatlan.
A kis xinput cuccal meg már a "xinput teszt.exe"-ben a jobb kar ellenkezõleg megy.
A fel a blara, a le a jobbra, a balra a fel a jobbra a le irány....
Ez mindenkinek így megy itt?
Jó, hogy nem hent végig a játék hanem vannak gondolkodós részek is, de a Black Throne-nál érzésem szerint túlzásba vitték a dolgot, volt amikor youtube-os segítséget kellett használnom. Hozzászólásokban is szidták rendesen azt a részt.
Nagyon tetszett a befejezés :]
Amúgy van aki összegyûjtötte a páncélt? megéri?
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Portált ami kilõ úgy csinálsz,hogy hosszabban nyomva tartod a portállövõ gombját.
Van egy olyan mozdulat a kardhoz hogy Harpoon Tackle.
Már megvettem hozzá a fejlesztést de sehogy sem tudom végrehajtani.
Úgy tudom iránygombok+ blokk+ támadás, ez a kombó, de nekem így sehogy sem sikerül.
Megtudnátok mondani hogyan kell csinálni?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Csak 7,5 Euro volt 75 %-os leárazás volt ! xD
Én is lecsaptam rá azonnal ! Minden pénzt megért ! xD
Van elvileg ez a parancs:
The Harvester is a scythe-type weapon that belongs to the Horseman, Death.
To unlock the Harvester, pause the game in progress and select Options. Under Game Options, select Enter Code. Then enter "The Hollow Lord" (this is space and case-sensitive). The Harvester will then be available to purchase from the demon Vulgrim for free and it replaces the normal scythe.
Ha rámegyek Options-ra és nézem Game optionst nálam nincs sehol olyan lehetõség, hogy Enter code.
Szóval az elején dobocsillagal becéloz rádobni a bombát begyújtani és adni a pofájának 2x ekkor mindig földre esik és használd rajta a legerösebb kard combo technikát minémgasaban van az adott como technika annál jobb ! Asszem van olyan kard képesség is ami felturbozza a kardod sebzését asszemm az világos kék kard ! Miután 2-x-er földre került már nem levegöben fog támadni próbálld meg kikerülni a támadásait és mikor földön akkor adj neki ezerrel ha eleget sebeztél neki akkor rád támad és ha gyorsabb vagy akkor visszaüti ha ezt 3x-or megcsinálod akkor ki is végezted 2-xszer üti vissza és 3-dikra végzi ki ha jól idözitesz !
jah és mikor Tiamat a földönn van ha megvan a stone skin képességed akkor használd igy kevesebb sebzést kapsz be !
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én már vagy 10 szer földreküldtem és csapkodtam amíg fel nem kelt, de szívós a hülyéje, aztán csak elbaxom mindig 1 szer és akkor bele is döglöm...
Tudok arra megoldast h nem mennek az atvezeto videok?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
http://www.akciofigura.hu
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
http://www.akciofigura.hu
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Ahogy hallom sok ilyen van x-box-on,a mostani Pc-s gamék elég gyengék rövidek,és kevés is ami jónak mondható!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi