883
  • Sentinel015
    Hello!
    Sajnos meghalt a mentésem hibajelentéssel kilép amint betöltöm. Vki tudna küldeni egy Stygian előtti vagy utáni mentést PLSSS
  • lammaer
    Logikusnak tűnik, de mondom, meghallgattam egy összecsavart papírral, a proci mellől szól vmi (ami ráadásul elég messze is van a videókártyától, tévedés kizárva).

Nyilván nem terhelés függő, mert játék közben - amikor igazán terhelve van a rendszer - kussol mindenki.
  • cikasz
    Szvsz VGA nem alaplap. Az alaplapot nem dolgoztatja meg a videólejátszás!
    Nekem volt olyan, hogy SC2 átvezető animoknál resetelt a gép. Rájöttem, hogy kevés a hűtás a vga-n, feljebbvettem és lám azóta semmi gond.
  • lammaer
    Vazze, ekkora egy baromságot....

Mondjuk nekem is érdekes, az intro videók alatt, CSAK A DARKSIDERSNÉL, sípol az alaplap. Nem viccelek, olyen nagyfrekvenciás sipoló hangot ad ki (vadiúj asus cucc), mint régen a haldokló CRT monitorok. Papircsővel meghallgattam, nem a videokártya, nem a vinyó, az alaplap.

Más játékoknál nem, és a darksidersnél is csak az intro/logó videóknál.
  • bigoldman
    Nos

A video problema ugy nez ki megoldodott
    Koszi mindenki segitseget

A megoldas: Nem lehet mas neve a jatek mappajanak, mint az, hogy "Darksiders" Nalam mas volt a nev. Ezert nem mentek a videok. Rohej.

Mas. Atalitom a felbontast 1440x900-ra, a jatek mintha at is valtana, de a monitorom infoja szerint, 1680x1050-ben van. Nvidia kartya van a gepben.
    Otlet? Regebben mintha mas gameknal atvaltott volna, nemreg volt driver csere. Esetleg driverben lehetne ezt allitani?

Elore is koszi
  • bigoldman
    Kifejezetten codec packot nem telepitettem.
    Van fent FoamFactory es ConverXtoDVD.

Bar most kinomban leszedtem ezt
    http://www.windows7codecs.com/
  • Malakai
    12.0.7601.17514
    Help > Check for updates

Fent van MPC is? Akkor nincs mégis vmi codec is telepítve?
  • bigoldman
    Megprobalom, de melyiket? A Win7 ben levot, vagy a klassikot?

A Win7 ben levoben nem is talalok upgraded funkciot. Mi most a legujabb?
  • Malakai
    WMP frissítést megpróbáltad?
  • lammaer
    Akkor teljesen tanácstalan vagyok. Win7 64bit-em van, megy minden frankón.

Megnéztem hátha van vmi opció amit esetleg véletlenül benyomtál, de az optionsban semmit nem látok ami ilyet okozhatna.
  • bigoldman
    Igen, sima WMV-k. Siman mennek csak ugy lejatszoban
  • lammaer
    Csak ugy simán rákattintva a filmekre, lejátssza őket a géped?
  • Malakai
    KMP nem zavar be, az belső codeceket használ, a rendszerbe nem telepít újat.

Minden videó wmv, próbálj meg Windows Media Playert frissíteni legújabbra!
  • bigoldman
    Kulon codecpackot nem tettem fel, a win updatel naponta.
    Utoljara a KM playert instalaltam.
  • Malakai
    Van valami codec pack fent jelenleg?
    Inkább az okozhatja a gondot, mint a hiánya.

Win7 önmagában nem lehet gond.
  • bigoldman
    Hello

Koszi a gyors reagalast, megprobalok valami codeck packot, bar eddig semmi gond nem volt. Win7 a rendszer
  • Malakai
    Annyi, 9,7 giga, jó az.
    Szerintem sokan csak rosszul számolnak és a 10.242.807 KB náluk 11 GB. :)

A videók valószinüleg valami codecpack gond.
  • bigoldman
    Hello

Olvasgattam a topikot, es megtetszett a game, gondoltam kiprobalom. Le is szedtem, fel is tettem, ki is probaltam, tetszik

Aztan vagy 1 ora jatek utan feltunt, hogy nincsenek atvezeto animaciok, videok. A konyvtarban ott vannak, de a jatek alatt nem mennek le. Azonkivul irjatok, hogy 12 gigat tesz fel. Nos nalam ez csak 9,7 giga. Mi lehet a problema? Skidrow 1,1 a jatek

Koszi elore is
  • lammaer
    Vazze...

"Na jó, de a controller nem egyenlő a joyyal. Joyyal még mindig nem tudom elképzelni ezt a játékot."

Ezért nem tudtam elképzelni joyyal... a gamepad az gamepad, a joystick meg joystick, ég és föld a kettő :D

Bár ha belegondolok, C64-en meg Amigán minden játékot joyyal toltunk :) De igy már értjük egymást, eléggé elbeszéltük egymás mellett.
  • Seth
    Ilyennel ne akarj játszani,ezzel én sem tudom, hogyan lehetne normálisan boldogulni. Gamepad joy-ra gondoltunk mi elsősorban
  • lammaer
    Nem, ilyen:

• Seth
    De ugye nem ilyen ? :D
  • lammaer
    Na majd kipróbálom, van valahol egy Joyom :)
  • Seth
    Egy Devil May Cry meg halál lehet billentyűzeten, nincs az az isten,hogy a kombókat billentyűzetről könnyedén, gyorsan beadod
  • Seth
    Semmi gond nincs a joy-os irányítással, sokkal kényelmesebb mint nyomogatni a wasd-ot
  • lammaer
    Na jó, de a controller nem egyenlő a joyyal. Joyyal még mindig nem tudom elképzelni ezt a játékot.

Melóhelyen van PS3 / Xbox360, és alapvetően 2-3 játék végigtolása után is úgy érzem (James Bond, Resistance 2, Fallout 3), hogy kontrollerrel messze nem lehet olyan precizen irányítani a játékokat mint az egér + wsad kombóval.
    Ami sztem a kontroller előnye, hogy rohadt sok gomb és kar esik kézre rajta, de ezek az analóg karok precizitásban nem érnek fel az egérhez.

----

Más: tud még vki javasolni hasonló jellegű játékokat? Nagyon tetszett a Darksiders, akarok még ilyet.
    Anno a Prototypet játszottam, szóval azt kifújt.

Amit még látok PCn az a Devil May Cry (ma kipróbálom, bár a videókon ha jól látom nincs szabad kamerakezelés, ami elsőre nem szimpatikus), de mást nem nagyon látok csak konzolon.
  • Chris Redfield
    Naná. Controllerre tervezték. Eredetileg X360/PS3 játék volt a Darksiders.

TPS-nél és H&S-nél csak controller....Sokkal könnyebb mint bill+egér.
  • lammaer
    Lehet joy-yal játszani ezt a játékot?

Nem technikailag érdekel, hanem játékmenetben... wsad+egér kombónál jobb a joy egy ilyen ugrálós akcióprogramot játszani?

(most hagytam el a Stygian bosst, és el sem tudom képzelni hogy lehetne ezt joy-yal játszani, főleg analóg cuccosssal).

Amúgy nekem is nagyon nagyon bejön a játék, én is úgy vagyok vele hogy ilyenből jöhetne még sok. remekül eltalálták az akció/logikai részek arányát, a fejtörőklogikusak és megfejthetőek, még a sorrend is jó ahogy egyre bonyolultabb feladatokat kell megoldani, mindig építve az előzőekben megtanultakra. A megoldások is ésszerűek, nem perverzen kicsavartak.

Az akció egyfelől jófle agyatlan hent, másfelöl változatos is egyben (pl shard gun, madaras/lovas részek), és külön tetszik hogy a világban szabadon lehet mozogni a pályák között.

Sajnálni fogom ha vége lesz :)
  • Chris Redfield
    Sziasztok.
    Adott a probléma nem ez az egyedüli játék ahol szarakodik a joy.
    ajánlották az xinput progit a baj az hogy alap esetben a jobb kar semmit nem csinál mintha felfelé nézne egyfolytában a kamera. Játszhatatlan.

A kis xinput cuccal meg már a "xinput teszt.exe"-ben a jobb kar ellenkezőleg megy.
    A fel a blara, a le a jobbra, a balra a fel a jobbra a le irány....

Ez mindenkinek így megy itt?
  • Lunki88
    Nagyon megéri, ha rajtad van jóval kevesebbet sebeznek rajtad.
  • NiGhTM4R3
    Nagyon jó játék, most pörgettem ki. Kár, hogy ez a stílus PC-n ritka :/

Jó, hogy nem hent végig a játék hanem vannak gondolkodós részek is, de a Black Throne-nál érzésem szerint túlzásba vitték a dolgot, volt amikor youtube-os segítséget kellett használnom. Hozzászólásokban is szidták rendesen azt a részt.
    Nagyon tetszett a befejezés :]

Amúgy van aki összegyűjtötte a páncélt? megéri?
  • zorrobomber
    2ezer huf steamen.
  • raven87
    Én 3-ra emlékszem, de már rég volt. :)
  • The Protector
    Nagyon szívesen máskor is.Nem akatrlak elkeseríteni de ha jól tudom 2 ilyet kell megölnöd a játék folyamán,szal lesz még egy meneted.
  • Torda5
    kosziiii nagynehezen de sikerult ezer hála!!!
  • The Protector
    Mindkettő portállövést hosszan lődd be a helyére.az a biztos megoldás és akkor tuti h feldob magasra!
  • Torda5
    xD nem tom ugylatszik valamit rosszul csinalok 1x sikerult hogy kijot a press-E de nem tom mit nyomtam :@ hosszan nyomom a lovot de nem ugrik magasra! :(
  • The Protector
    buzogányát belecsapja a földbe,Próbáld úgy h portál közelébe csapja.Megnyit 2 portált.Azt amelyiken kijössz az legyen közelebb a robothoz.Beleugrasz a portálba és a másikon kijőve felrepülsz és rásiklasz a hátára.A hátán akció gomb,majd pedig ha összerogy kaszabold a gömböt a hasában.3x kell megcsinálnoid és meghal.

Portált ami kilő úgy csinálsz,hogy hosszabban nyomva tartod a portállövő gombját.
  • Torda5
    szijasztok! nekem volna egy problemam az egyik bossal a vege fele!egy robot vagy nem tom mi egy forgathato buzoganyal nyirbal es birok portalokat csinalni de sehogy se tok rajonni mit kell csinalnom!! help!
  • krisztajo
    Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék.
    Van egy olyan mozdulat a kardhoz hogy Harpoon Tackle.
    Már megvettem hozzá a fejlesztést de sehogy sem tudom végrehajtani.
    Úgy tudom iránygombok+ blokk+ támadás, ez a kombó, de nekem így sehogy sem sikerül.
    Megtudnátok mondani hogyan kell csinálni?