Darksiders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Most durciba vágtad magad ? használj spoiler tagot azt annyi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
jah bocs legközelebb nem irok választ, de kérdezem én, hogy ha te magadtól akarsz játszani, akkor miért olvasod el???
én csak jót akartam, kérdezett én segítettem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Spoileres voltál ne ad az ártatlant.

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
ja most jöttem rá idõközben hogy ki lehet jelölni több célpontot 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
mi volt a problem, hogy segítséget kért?

wedge31
Hihetetlen milyen szinten beleszartok a másik játékába...

DarkSector
a dobócsillaggal jelöld ki a fáklyát majd egy bogyót, és dobd el.

Tatyla
itt hogy jutok tovább írta elõtte hogy a fáklyákat lehet tovább gyújtani de két fáklya amit látok az ég,szembe a bombákat hiába dobálom

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
jah nem pont októberre ruházok be, hanem késõbb:

Castlevania
Star Wars Unleashed 2
Dead Space 2
Metal Gear Solid Rising
Gears of War 3

ezeket megveszem, nincs az hogy majd meglátom ezeket tutira megveszem, már csak idõ kérdése.
a többi is jó játék lesz, sok jo cucc, de pénzt nem adok értük.

Evin
Fõleg, hogy most októberben jó-játék dömping lesz 360-on.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
amúgy nekem jobb lenne x-en, mert ott az acsikat tudom gyûjteni, ez a csepp kis eltérés a grafban az én szememnek nem ad. satöbbi, satöbbi.

csak 2 baj van. az egyik hogy nincs sok lovém, (bár használtann 4000-ért meg tudnám szerezni) ami meg késõbb lesz abból más játékokat akarok venni, és így sem lesz elég a pénz, ráadásul ez helyett az árából megveszem majd a másikat a Dantes Inferno-t, az nekem jobban tetszik, igaz nem ugrálhatsz szabadon asszem, de nekem jobban bejön.

DarkSector
X360 és PS3 (nemsok különbség van ha 720p mellett megnézed, a közeli részeket a videóban):

DarkSector
hát nemsokkal lesz jobb ha ott nem jött be. mivel kicsit fántázi képregényes a grafika, vagyis rajzfilmes...de kicsit.
az eleje picit uncsi, de ahhogy elérsz a legelsõ nagy helyszínhez, már beindul.

Evin
Konzolon már kipróbáltam, csak a nyitó videó után olyan csúnyának tûnt az egész játék. Láttam Final Fantasy XIII-t, és ott alig lehet eldönteni mikor van videó, és mikor ingame átvezetõ. És nem azért mert a videók olyan butítottak.
De akkor megnézem pc-n is.

DarkSector

DarkSector
jah hát a pc maxon jobb, ha folyamatossan futatja a géped magas felbontáson, akkor azzal nyomd.

Evin
Persze tudom a konzol egy másik állatfaj. Engem a vizuális orgia minõsége érdekelt. 😄
thx

DarkSector
a telepitõje 13-14gb
feltelepítve 10.5gb
pc-n mások a fájlok, mert más környezetben fut, vannak extrák, soundtrack. stb. krekk 1.2gb csak önnmagában.
picit javítottak a textúrákon, de nem tudom én enyhe eltérést látok csak x-es demo-hoz képest, valszeg nagyobb felbontásoknál, mint 1680, vagy fullhd-nl szebbek a texturák pc-n, de ez nem azt jelenti hogy eltér a 2 verzió, csak ha közelrõl bámulod nem olyan éles x-en szerintem.

amugymeg x-en futó játékok tömöritett fájlokból dolgoznak, a videók mérete is kérdéses. pc-t pc-vel nézz össze.

Evin
Vonatkoztassunk el a wareztõl. Arra utaltál, hogy 13GB a játék pc-n, és szebb, mint az 5-6GB-os FPS-ek, de ez x360-ra 5-6GB. Engem az érdekel, hogy tényleg szebb is, vagy csak nagyobb és semmi extra.

DarkSector
hát ha van egy x360 kontrollered és normálissan bugmentessen tudod futtatni, akkor igen mert a warez ingyen van.

Evin
Szóval akkor szerinted érdemesebb ezzel pc-n játszani, mint konzolon? Mert X360-on 5-6GB ez a játék.

DarkSector
majd kiderül.
8ezer környékén már van x360 joy, ha az kell esetleg.

Okés megpróbálom valahogy elsajátítani! 😄 Nekem ilyen gamepadom van remélem akkor minden bill kiosztás rajta lesz én nem kell a billentyûzettel is szarakodnom!

Köszi a segítséget!

végre valaki egy véleményen van velem, egyre jobb a játék csak néhol nagyon nehéz ésszel kell taktikázni
DarkSector
jah ki chillstream tulaj barátom 😛

norbi2fraktal
igen R3-al a célkeresztet hozza be :-)

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
nah itt a képen van minden:

érdekes a controls mapping-nál nem is írja az R3-at, pedig ez a célkereszt jön be rá:

DarkSector
igen sajnos ha sima gémpaddal mész, valszeg soha nem lesz ugyanaz. de csak rá kell jönnöd, hogy a gamepadon meik billentyü meikkel egyezik meg, és ha nem akkor a maradék gombot lehet hogy a billentyün találod majd meg.

de nem véletlenül van ez hogy egy játék csak x360 kontrollerrel megy, hiszen pc-n nehezen kapsz olyan joy-t, amin ugyanúgy minden gombnak van megfelelõje, vagy kevesebb vagy több gomb szokott lenni, ezért az nagyobb dolog leprogramozni, a kontrollerek közül, aminél kevessebb gomb van vagy NE ADJ ISTEN nincs 2 analog kar, már neki se állj, mert ez nem olyan mint a régen mortal kombat, joy-al hogy jobb-bal-le-fel-start-select-a-b-y-x, hanem eleve 4 gomb van elöl meg 2 analóg kar, amik közül a jobb oldali MÉG FÜGGÕLEGES mozgásban is kell használni!!!!!!Ez az R3!!!amikor célkeresztet kell használni a célzáshoz. márpedig egy mezei kontroller pc-hez 99.9% ezt eleve nem is kezeli.

Seth
Az már csak egy plusz idõhúzás volt a készítõk részérõl

PSN ID.: Beegabor

balee4
Nekem meg pont a GoW 1 kedvencem, emlékszem Pandora templomában arra a részre amikor Poseidon challenge-nél, a pallokon kellet egyensúlyozni és közbe forogtak körbe a "kések" kegyetlen nehéz rész volt, vagy 2-3 órát szarakodtam vele mire sikerült, már azt hittem "szíjje" baszom a konzolt. 😄

Az ilyenek tovább emelik a játék értékét. A 2 ilyen szempontból már jóval könnyebb.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Utána még azért van elég sok a játékból, még az armageddon darabokat is gyûjtögetni kell.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
A legjobb a játékba sztem a gyûjtögetés, fõleg amikor már az összes kütyü meglesz, a life és wrath shardok még nem is olyan vészesek, de a legendary-k (amik a játék végéig erõsen megkönnyítik az XP gyûjtést) illetve az artifactok (fõleg a középsõ, overlord) jól el vannak dugva.

Sziasztok!

Sikerült belõnöm a gamepadom. (Impact) Megy is a game csak nem nagyon értem hogy spec kombókat hogy lehet vele csinálni mivel egy picit más az Xbox és a Gamepad kiosztása nem is annyi gomb van rajta nincs vmi olyan kép ami szemlélteti hogy ami az Xboxon levõ gomb az mi a gamepadon!? Elõre is köszi egy nagyon kezdõ hack & slash játékos!
DarkSector
Most gyöztem le a Gravier-t vagy mit, az huzós volt picit, épphogy fél centi életem maradt a csíkból...:S

DarkSector
jah értem haver ugyanazt a kodeket használja és neki nem megy a video, nekem megy rendessen.<#nemtudom>

Shep
Nekem a videok akadoznak és nincs is szinkronban a szájmozgás a hanggal ellenben a játék meg akadás mentesen fut. (semmilyen kodeket nem használok)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja hát akkor bocs ezek szerint én értettem félre 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CalebJoe
felbontást lehet az advanced-ben de ennél többet nem
jól láttam nem lehet benne csak a felbontást állítani grafika terén?
CalebJoe
A legjobb játékok amikkel játszottam vagy 20év alatt egyikre se mondanám hogy szép volt sõt, de szerintem is fontosabb az élmény mint a külcsín.

mennyit játszotál a játékkal ? ahol most én tartok nagyon szép a játék a városi részek tényleg nem a legszebbek de ahol növények vannak és víz is nagyon szép és itt jön be az te is csak grafikára vered nem a tartalomra és úgy vagyok vele legyenek nagyobbak a pixelek de akkor elgyen értelmes a játék lásd BC2 vagy MW2 vagy Crysis mind a 3 csak hûûû de szép semmi több hamár ennyire hasonlítasz egy FPS-t egy TPS-hez
Épp azt mondtam, hogy tévedtem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CalebJoe
lehet valami kódek kavar be bár nekem fent van a k-lite mégis jó
DarkSector
Van köztetek olyan akinek az a baja, hogy nem játsza le a videókat a játékban???? mert ismerõsömnek ez a baj. <#help>

DarkSector
itt is lesz sok ugrabugra, meg mit hogyan. sok helyen lehet szarakodni majd.
a GOW azért volt jó, mert voltak ügyességi részek, ugrabugri. télleg hasonlit rá ebbõl a szempontból, fõleg hogy a falon mászol. az is a gow-bol van.

Shep
Jó hát az elején tartok addig tiszta GoW volt. Mondjuk a GoW 1-ben voltak fejtörõk meg egy csomó platform rész amik miatt nekem az a rész annyira nem is tetszett a 2 sokkal jobb szerintem.

Seth
A Black Toweresre gondoltam , nem az az utolsó része? Már rég játszottam végig 😊

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
itt van hd-ba, ha már valakinek annyi esze van hogy egy fps-hez hasonlitja, akkor tessék lehet összenézni (technikailag nem egy nagy szám a bf, úgyhogy nem véletlen fért az el 5-6 gb-ba.):

balee4
Az is nudli, talán 5 percig gondlkodtam a továbbjutáson..., jók a fejtörõk a játékban, de semmi extra, mindenre rá lehet gyorsan jönni.

Egyébként a végén a balck throne-os fejtörõk tényleg ötletesek.