883
  • Tatyla
    nem jó semmilyen noname meg nem noname gamepad csak kizárólag xbox 360 kontrollert szereti...
  • Tatyla
    kétlem hogy ez a megoldás
  • Evoluti0N
    Egy kis segítségre lenne szükségem. Ma kezdtem el játszani a játékot és gamepaddal szeretném, de ha be van dugva a gépbe a gamepad, akkor magától forog a játékban a kamera. Genius Maxfire G-12U gamepadom van. Néhány játékban szintén előfordult ez a hiba, de a legtöbb játékban nincs ilyen gondom. Tudtok valami gyógyírt a problémámra?
  • Shep
    Ugrass át rajta :)
  • Shep
    Nem, hanem az energia továbbításra. Egyébként rohadtul szar az irányítás. Ezt a célzósdit piszkosul elszarták egérrel is irtó nehézkes de kontrollerrel meg egy rémálom.
  • Tatyla
    szerintem erről a képröl nem árulok el a történetből semmit hisz a trailerekben is vannak hasonlók...
  • norbi2fraktal
    ez egy elég nagy bug hogy nem tudod használni azt a kibaszott spoilert!!!
    másra is vonatkozik, nem csak rád....
  • Tatyla
    ez a rohadt kukac bekerített hogy szabadulok ki,vagy ez valami bug???

• DarkSector
    :D
    nem energia, hanem lassítás, ha a kék fényre gondolsz.
  • Shep
    Ja azt hiszem megvan, csak túl elnyomtam a szöveget és nem láttam ,hogy a friszbi energia elszívásra is jó.
  • Shep
    Miután megkaptam a dobócsillagot felemeltem egy hülye nagy szobrot elment balra és ott van egy tartóoszlop amit sejtésem szerint szét kellene verni ,hogy utána a barlang teteje beomoljon, de hiába dobálom semmi nem történik. Mit kellene még csinálni?
  • Hunter of Deer
    Az ures eletkrisokat amik az invertoryban vannak ujra lehet tolteni valahogy? csak mert ha elhasznalom akkor is ottvan a tatyoban :)
  • Dopti
    mentettem úgy is minden pálya elején (már tapasztalt vagyok konzolátiratokkal :D) Annyira nem para, nem vittem sokáig csak azért felb@szott
  • Hunter of Deer
    alabból asszem a shift-en van.
  • DarkSector
    most gyúrtam le a 2. robotot a lelkekért, és vissza kell vezetni a fényt, komolyan mondom ez kurvanehéz.

az okés hogy kell logikai rész, de amikor elmész a Black Throne-ra, az utolsó szív megszerzése után, annyira átvált a játék, hogy onnantól a harc, kb 10-edleges lesz, és annyi logikai, meg ügyességi rész lesz, hogy nem az életem elfogyása lesz a probléma, hanem hogy rájöjjön az ember hogy mi hogyan.

elég húzós a téma.
  • DarkSector
    mittomén.
    van egy gomb, amivel rá tudsz fókuszálni az ellenségekre, akár a kombóknál is megnézheted.

például a kard-nál van egy mozdulat a Demon Edge, ennél a zárójelben a legelső gomb az.
  • neptum
    és az melyik gomb billentyűn ?
  • DarkSector
    nekemis elején elment, de a menüben neked kell manuálissan menteni, nyomsz egy pause-t, majd allul balra data->save game
    ha viszont frissited a játékot, akkor nem fogja felismerni már a mentéseket.
  • DarkSector
    van automata célzás baszod.:)
  • Dopti
    Hajnalban toltam egy kicsit, elég megkapó a hangulat, egy bajom van, elszálltak a mentéseim. Gyakran előfordul másnak is, vagy csak engem ver a tervező? píszáut
  • neptum
    egy szánalom lovon lőni nem is oda céloz ahol az egér szerint van a cél kereszt nagyon fasza így az egész
  • ffxi
    Oh, THX!
  • ratgab
    Sárga keléseit kell a dobócsillaggal szét"lőni", majd karddal csapkodni, 3. ilyen kombó után kifekszik!
  • ffxi
    Ezt hogy kell kinyírni?

• norbi2fraktal
    én csillaggal, majd kardal támadtam, próbáld úgy
  • cikasz
    Azt a telibevert savas gecit, hogy érdemes kinyirni? Vagy , hogy könnyebb?
    A dobócsillaggal marha sokáig tart ha közel megyek hozzá akkor mert folyamatosan sebződök a savtól! Egyszer már találkoztam vele akkor ráraktam bombát és felrobbantottam, de most nincs bomba.
  • Hunter of Deer
    De akkor gondolom forditva is igy szeretned hogy mukodjon amit leirtal. szoval te is vagasra kette vagy tobb reszre akarsz esni hogy realis legyen es akkor anyazhatsz majd minden masodpercben ha radjonnek vagy 10en xD
  • H3LLBoY
    Már sikerült, csak egy kicsit gondolkozni kellett volna!!! :)
  • H3LLBoY
    Hali Skacok!
    Itt akadtam el, sehogy nem tudom szétrobbantani azt a piros izét. Valaki segíthetne, hogy hogyan kell felrobbantani, már mindenhogy próbáltam!

http://www.kephost.com/view3.php?filename=s5fmtms6ye3uibcj3qv5.jpg
  • watto
    Ahamm, a Hack'nSlash pont a realitásról híres nem? Most komolyan, mit vársz? Hogy 1ütés 1ellenfél? Ne legyél már hülye, GoW ba szerinted hogy van? bahh... felkúr ha az ember valamibe bele akar kötni, és akkor pont a legkisseb problémát emeli ki-.-
  • DarkSector
    Rosszat sejtek :)

• DarkSector
    Uristen ezt a Voidwalkert a Portal-ból lopták...lol
  • DarkSector
    nemgond, ez a véleménye a játékkal kapcsolatban had mondja el nyugodtan, majd keres olyat ami kielégíti az igényeit, ez nem felelt meg neki ennyi. :)
  • cikasz
    Tünés a picsába...
  • DarkSector
    Nah végre sikerült megcsinálnom!!!

Lehet másnak is gondot fog okozni a megoldás, ha minden igaz az hogy:

1. tölsétek le a skidrow update-t
    2. tegyétek fel az update-t, de ne másoljátok át a fájlokat!!!!!

nekem ezekután jok voltak a mentések és végre megadta magát a kibaszott főellenség.
    fasztudja, de örülök hogy végre vége.
    ha valakinek kell mentés a pók után szóljon.
  • DarkSector
    igen az iszonyat fusztráló és akkor most finoman fogalmaztam..
  • Shep
    Istenem de szar kontrollerrel célozni azt hiszem visszaállok inkább a bill+egér kombóra mert így hogy a jobb kar t eleve szarul kezeli a szarláda win7 egyszerűen képtelenség vele célozni, amúgy is szar de így aztán végképp. Megkaptam a dobókorongot és marhára nem tudtam leszedni vele a 2 tűzköpő repkedő izét.
  • DarkSector
    tudtommal eladhatod, azért vannak, csak azért szürke, mert tudod gyüjteni őket, csak használni nem.
  • wedge31
    Én eddig mindet eladtam.
  • cornellred
    sziasztok! az érdekelne hogy az artifactok adnak valamit, vagy el lehet őket adni (mert a képe azután is ottmarad az inventoryban csak elszürkül)?