Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
(meg milyen vírus írtó jó rájuk?
Van valakinek infõja, hogy mikor debütál a ZTE V98 típusú Win8-as tabletje?
(Kétmagos procival jön, nem egy izomkolosszus, de árban talán megfizethetõ lesz.)
Kösz elõre is.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Van valakinek valami tapasztalata a MaPaN típusú gépekkel kapcsolatban?
Hozzám került egy ilyen tablet egy hibaüzenettel, de az elsõ problémám még az, hogy a PC-hez se tudom csatlakoztatni, mivel fogalmam sincs, hogy milyen a csatlakozója :( Valakinek valami ötlet? (mellékeltem a képet)
A következõ problémám pedig a hibaüzenet. Valaki találkozott már ilyen hibával?
Köszönöm elõre is! Üdv, Zoli
Legfeljebb amikor vágod a fekete szigszalagot az NSA spycamre, majd hosszabbat vágsz.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vettem egy MyAudio 704GD táblát, és próbálnám feltelepíteni hozzá az ADB drivert (rootolni szeretném, de más miatt is használnám). A problémám az, hogy hiába kapcsolom be az USB hibakeresést és állítom "Csak töltésre" az USB-kapcsolatot, semmi sem érzékeli.
(Concorde Tab One-nál és ZTE Blade-nél is szépen megjelent, és fel is tudtam telepíteni a drivert).
Próbáltam Z4Root-al rootolni, ami szintén kiírja, hogy kapcsoljam be az USB hibakeresést, és próbáljam újra, pedig be van. Van esetleg valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan tudnám mûködésre bírni?
Az USB mûködik, háttértárként elérem, illetve a Flashtool-al frissítettem is a rendszert rajta (frissíteni kellett, hogy legyen rajta google play meg ilyesmik).
Màr azt is megadtam,de hiàba.Csak akkor müködik ha rákattintok ês lapozok egyet jobbra,ott látom a beállitott helysêget,de ha visszalêpek akkor újra azt írja,hogy nincs kapcsolat.
Bazinga!
Bazinga!
Sziasztok!
Most vettünk egy Asus Memo Pad ME-102-es táblagépet.Beállítottam a kezdõképernyõn az idõjárás jelentõt?,de sajnos azt írja,hogy nincs kapcsolat.Mi okozza ezt? Segítsetek! Van egy FHD10-esünk is azon mûködik,és a telefonunkon is.
Hozzáférés a saját pozícióhoz engedélyezve van!
Ebben kell lennie GPS-nek?Az extrem-tõl rendeltem ,ott azt írja,hogy van de hiába kapcsolom be 10 perc után is azt irja,hogy GPS bekapcsolása...
Regards,
Én mindig úgy tekintettem ezekre a sápokra, hogy ezzel megvásároltam azt a SZOLGÁLTATÁST, hogy használhatóak illegális tartalomra ezek az adathordozók.
Ergó ezek után az a hülye, aki nem tárol rajta illegális tartalmat, mivel õ nem használ ki egy olyan szolgáltatást, amire amúgy már elõfizetett :)
Valójában ez a szolgáltatás kis hazánk nagyon innovatív terméke: platformfüggetlen, rugalmas, tömegeknek szól és megbízható.
A nyugati példák is mutatják, hogy bõven megelõzte a korát.
No ennek a kibrénsztormingolásához kell az évi kétmilliárd, így már nem is sok :D
(sorry az off-ért)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Franciáknál, németeknél pl alapból tiltják a szolgáltatók a torrentezést, és ha trükközöl akkor nagyon súlyos büntetésekre számíthatsz.
A normális az lenne ha reálisan be lennének árazva az itthoni viszonyokhoz képest a digitális filmkölcsönzések / vevések, és akkor senki nem szarakodna torrenttel és erre a mesterséges díjra se lenne szükség az adathordozókon.
(A zene SZVSZ már most is elérhetõ áron van, Spotify, Deezer vagy Google music nem egy drága dolog)
Mészáros utca 17, I. ker.
"az Artisjus évente nagyjából kétmilliárd forintot költ tisztán a saját mûködésére, tehát ez a pénz sosem jut el a szerzõkhöz, vagy elõadókhoz. Ez a költség a 150 körüli alkalmazotti létszámhoz viszonyítva fejenként 13 millió forint körül van. Tóth szerint a magas költségeket például a számítástechnikai infrastruktúra, a szerverek indokolják."
forras
Es egy ilyen pioca szervezet ami abbol el, hogy masok neveben irrealis dijakat szed be de aztan sajat maga eli fel - es a folyamat kozben a hazai piacnak is betesz, mivel eu-n belul is barhol mashol emiatt is mindenhol sokkal olcsobban megkapni barmit, szallitasi koltseggel egyutt is, igy akinek esze van, kintrol rendel.
Arrol nem beszelve, hogy jarjak az orszagot terrorizalva, mindenhonnan ahonnan lehet irrealis osszegeket kovetelve.
"Többe kerül a zene, mint a gáz
Az éttermek, szállodák szerint ésszerûtlenül magasak az Artisjusnak fizetendõ díjak, van például olyan étterem, amelyik havi 38 ezer forintot fizet a háttérzenéért, többet, mint a gázért, pedig azzal fõznek, melegítenek."
Iskolakat terrorizalnak, szalagavatokra jarnak es kovetelnek szazezreket mert azokon is biztos jogvedett zeneket jatszanak, stb.
Ez ma magyarorszagon legalis, sot, allami tamogatast biztositanak hozza.
Regards,
Nagyon senki nem akarja megbolygatni ezt a felállást, mert azért valljuk be õszintén: valahol jó érzés hogy nálunk nem száll rá senki a torrentezõkre állami szinten mint a franciáknál vagy németeknél. Ezt annak köszönhetjük hogy mindenki fizeti az Artisjus sápját az összes adathordozóra.
De azért valahol mégiscsak szürreális belegondolni abba hogy Bunyós Pityu pénzt kap azután hogy én veszek egy tabletet...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Regards,
Egyébként vásárolni vagy reklámozni jöttél?
Nexus 7
Wayteq 79qci
Illetve 30-40.000 ftos kategóriában is tudnátok segíteni? Elõre is köszönöm.!
Regards,
Ha az ar ennyire necces:
Innen pl tudsz 66k-ert ujat venni. Kintrol rendelik de amig EU-n belulrol van, itthon is ervenyes a garancia asus-nal.
Regards,
Bazinga!
60K: használt iPad mini
50K: Nexus7 2012 Refurbished 32GB
40K: Wayteq 79qci
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Elhatározóban vagyok afelé, hogy kellene nekem a könnyû hordozhatóság miatt egy tablet pc. Mindenképpen újat szeretnék, más használt dolgaival anno már szívtam eleget. Idehaza is vásárolható cuccra gondoltam, a garanciaérvényesítés miatt nem szívesen mennék bele külföldi netes vásárlásokba.
Fontos lenne az árhoz képest jó minõség (anyagában, tartósságában egyaránt), 4 magos proci, 2GB ram, a gyártó részérõl késõbbi támogatás, lehetõleg nagyobb akku. Szeretnék hozzá billentyûzetet is csatlakoztatni. Lenne minderre olyan 60egypárezer Ft-om.
Én a WayteQ xTAB-100qcr-re gondoltam. Akinek van már vele akár pozitív, akár negatív tapasztalata, az kérem ossza meg itt velem. De, ha a fentebb említett kritériumok okán más gyártó termékét ajánlaná, akkor azt se tartsa magában. Elõre is köszi a segítséget!
mov ah,4ch int 21h end
Regards,
Aki tud kérem segítsen :)
Olyan gépet keresek, amin kényelmesen lehet olvasni mindenféle formátumú szöveget (pdf; .doc; stb...), az aksija pedig a lehetõ legtovább bírja. Mindezt 15-20 ezerért
Ezeken a funkciókon kívül semmi más nem kell (ha van benne jó, ha nincs ez van)
Tehát lényegében egy olyan táblagépet szeretnék, ami fõleg e-book olvasó :)
Mit tudnátok ajánlani?
Egy átlagos gép, ha csak olvasok meddig bírja töltés nélkül?
Elõre is kösz a segítséget
Egyebkent a legtobb tabla nem szokta tamogatni a hagyomanyos telefonalast, akkor sem ha van benne sim foglalat, altalaban alapbol szoftveresen sem tamogatjak, nincs is elol hangszoro, stb, ilyenkor pedig max trukkozessel, headsettel lehet megoldani esetleg.
Regards,