Táblagépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Egész jól elvagyok a kocsimmal úgy, hogy csak vezetem és nem szerelem, remélem érted a példát.
passatgt
rossz topik, egyel arrébb tessék

Máté94
Ez jó? Minek kettõ dolog ha lehetne egy is.
Solten
Igen. Az emberek nagyobb resze mar ahhoz is tul hulye hogy beszereljen a gepbe egy videokartyat. Pedig kb egy gyermek agyi szinvonala kell hozza. Gyerekkorban meg megy nekik, kreativak, legoznak, epitenek, felnotkorra ugy tunik kinovik es zombiva valnak.

Saor Alba

DanielT
És ez szerintem nagyon jól van így. <#eljen>
GregSB
Najah. Azt már kibeszéltük itt, hogy a játékiparban végbement egy konzolosodás. Most kezdõdik egy másik területen: olyan céleszközök, konzolok (tabletek) fognak megjelenni, amik csak webezésre, emailezésre, networkingelésre fognak használni a nagy tömegek, perifériákkal kiegészítve meg lájtos produktivitásra is. Laptopot, dekstop gépet egy idõ után csak komolyabb munkára fogjuk használni, nem azokon fogjuk olvasni a kedvenc blogjainkat és híroldalainkat...

DanielT
"agytalan zombikat nevelven beloluk"

Nem problémamegoldás és gányolás a gép elõtt töltött idõ jelentõs százaléka = agyatlan zombiság? Hátõõõ.
Solten
Kedves geekek, a szamitastechnika tobbe nem a ti igenyeitek szerint fejlodik (eddig se igy volt de sebaj), az iphone utan az ipad es a tablagepek sikere fogja megmutatni hogy egyre jobban magunkhoz lancoljuk a laikosokat, agytalan zombikat nevelven beloluk. Elore fogyasztoi tarsadalom! 😊))) Lenyeg hogy mindenki jol le van sz@rva csak jo sok legyen a bevetel.

"nagy az isten állatkertje..."

Nagy, a kerites meg alacsony.

Odaig fog eljutni ez az agyatlan vilag, hogy az apple vackara rairjak ne dobd a mikroba. Ja, oda mar eljutottunk. Mikro dobazan mar szerepel hogy elo allat szallitasara nem alkalmas, ha vasarolok egy ruhat, taskat, stb, benne nagy betukkel a cetli: TARTSD TAVOL a TUZTOL!!! 😄D

Saor Alba

DanielT
Én is ulta-über-vérgeek voltam. Csak kinõttem. 😉 Profi céleszközöket akarok, zéró baszakodással, egyetlen gombnyomásra, érintésre, sóhajra.
GregSB
April 4, 2010
iPad, a Tesco 2.0 és a számítástechnika felnõttkora

"Azoknak, meg akik gyártják a fogyasztáshoz szükséges tartalmakat, programokat és szolgáltatásokat, azoknak ott van a laptop, az egyre laposabb és szolidabb asztali gép és minden más, amit eddig megszoktunk. Kedves geekek, a számítástechnika többé nem a ti igényeitek szerint fejlõdik, az iPhone után az iPad és a táblagépek sikere fogja megmutatni, hogy a számítástechnikai innovációkat már nem csak a geekek igényei motiválják, sõt a véleményük erõteljesen marginalizálódik az informatika jövõjét illetõen. Talán pont ez fáj most annyira nagyon."

Pontosan ugyanezt írtam itt pár napja, mélységesen egyetérek vele!

DanielT
Pénztárca kérdése az egész, van aki egy borravalónak ad ennyit poénból. 😊
GregSB
Na megmondjam nektek ki az idióta? 😄

A 2. licitáló. 1. licit után 150e-n állt.

Na az már tényleg egy megszállot barom lehet aki képes érte 2k-t kiadni.

A zseni meg a kapcy, aki hazahoz 1 iPadet +-ban USAból, és kirakta vaterára 😄

Fog ez még feljebb is menni, nagy az isten állatkertje...

DanielT
Akkor majd a véglegest megnézem, egyelõre ez a dzsunkafos kategória nálam.
VRSDM
passatgt-t kell megerõsítenem. mondja hogy az még a beta állapot miatt szaggat.

a vidi végefele másodpercenként körülbelül 5-10 oldal/másodpercel lapozgat a képek - szövegek között...

u dont have to listen anybody else but me

passatgt
ott mond valamit hogy az még flash és azért akad vagy valami ilyesmi nem értem jól

amúgymeg beta, a véglegesre kíváncsi leszek

DanielT
A szaggatós képnézegetés után kinyomtam. Hulladék.
VRSDM

Máté94
Jól van na most harapd le a fejem!<#szomoru1><#idiota>
VRSDM
elsõ 5 hsz-ben mutattam már.

Máté94
Ez jónak tûnik.<#eljen>
passatgt
akkor mi a megoldás?

fali töltövel való töltés vagy fele akkora akksi, hm, melyiket válasszuk😄

Solten
"a rendes usb-ben meg gondolom nincs annyi erõ hogy nyomjon bele valamit😊"

De, maga a szabvany kepes ra (toltoport kiegeszites), akar 1.8A-el is tolja az energiat, csak nem mindegyik masina tamogatja.

Saor Alba

Solten

Saor Alba

passatgt
highspeed-es usb-vel lehet tölteni, csak nyilván sokkal lassabban fogja
a rendes usb-ben meg gondolom nincs annyi erõ hogy nyomjon bele valamit😊

Solten
Nem is laptop... Az elem benne pedig 25 Wh, egy atlagos laptopban ~2x ekkora talalhato. Csak azt nem ertem hogy akkor miert hirdeti az Apple a honlapjan hogy:

"Charging via power adapter or USB to computer system"

Saor Alba

Tikal
Ezen miért csodálkoztok? A laptopodat sem egy másik laptoprol vagy a pc-drõl töltöd, nem? Az iPad meg azért nem egy telefon vagy mp3 lejátszó, méretes akksi lehet benne...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Solten
No, akkor ez meg aktualisabb? 😄

Saor Alba

En erre azt szoktam mondani, hogy az Apple hardver ugyanaz a szar, mint a tobbi, csak szepen van csomagolva (OSX, design)...

http://gaborszantai.co.uk/

Solten
A zart fassagai' miatt nem kedvelem az Apple-t (USB - Univerzalis szo ismeretlen szamukra), nem is vennek toluk mast csak egyvalamit: reszvenyt... 😄

Saor Alba

a H1N1 es H1N5 is behalozta a vilagot, megsem kedveltem<#gonosz2>

Solten
"2010-ben a flash NEM MENO"

Az egy dolog, ettol fuggetlenul behalozza az egesz vilaghalot...

Saor Alba

nem fail, csak enyhe celzas, hogy tessek megvenni a legujabb Apple gepeket😊))

flash-t en windows alatt sem eroltettem soha, s bar a leheto legerosebb iMac-em van, azon sem szivatom magam vele...

2010-ben a flash NEM MENO

Solten
Elso fail: link <#alien>

Saor Alba

Solten
Ne irj butasagokat, a JooJoo egy Atom-os rendszer, teljesen mas felepitest kovetel (Intel altal megszabott gy.k.) egy ARM-hoz kepest. Bar az Atom nem tul acelos, az ARM-hoz kepest atomeromu.. 😊 Tobbet fogyaszt de nem is sz@rja ossze magat flash-tol mint az iPad procija (vajon miert hagytak ki belole ezt a feature-t...). 😊

Saor Alba

passatgt
hát igen, apple gépeknek még a belseje is jobban néz ki mint egy pc kívülrõl😄

DanielT
JooJoo tablet belseje. Semmi köze egy céleszköz egyéni felépítéséhez, ez egy Pc. Ventilátor? LOL.

Ehhez képest az iPad:

(a komplett "gép" az a kis L alakú lapocska.
Mikor iPhone 3G-ert alltunk sorba, akkor folyamatosan figyeltek arra az O2 dolgozoi, hogy mindenkinel legyen viz, udito, tea es sutemeny - ezenfelul felorankent korbementek es mindenkit megkerdeztek, hogy mit ker Starbucks-bol vagy Costa-bol.

Kis kulonbseg Europa es Magyarorszag kozott...

Solten
Csak most neztem meg: a bejarat elott dekkolo birkak (costumers) viccesek, de mekkora bulit csaptak az almasok... 😄DD Ez tetszik.

Saor Alba

Máté94
Jó megértettem.<#vigyor5>
Solten
Na igen, a csordaszellem globalis jelenseg... 😊

Saor Alba

VRSDM
meg a nagy büdös lófaszt.
bocsánat kikeltem magamból.
de tényleg elegem van már ebbõl az amerika utálatból 😄
én sem tartom õket a szent lovagoknak. de mi jobbak vagyunk annyival?
hát lehet egy picivel (mert azért mégis magyarok vagyunk) de azért ennyivel mégsem 😄

szóval a lényeg a lényeg.
amíg pl. most márc.15-én a fõvárosban száz méteres sor állt, hogy mint gyerekprogram, a gyerek a több órás sorbanállás után, egy kõvel dobhasson három farönkre, hogy vajon hányat borít el, dekurvaizgibaszki
...
szóval amíg ilyenek történnek meg, addig senki ne fikázza nekem amerikát hogy ott vannak a buták 😄
igen, ottis, meg ittis 😄

Máté94
Csak az amerikaiak ilyenek.
Mindegy, én maradok az Androidnál😄
DanielT
Szerencsétlen boldog, mosolygós barmok! FUJJ!!! 😄

Vannak akik még tudnak örülni dolgoknak és érteni, hogy ez egy jó poén, egy jó esemény.
Máté94
Szerencsétlen emberek.....na mindegy.
DanielT
Majd várjuk az Androides tabletek megjelenésekor a hasonló videókat 😄

Solten
😄 Valojaban a biztos vasarlo 6 ember. 13 tervezi (majd, de lehet hogy kozbejon valami - kell a kocsiba uj ekszij, gyereknek pelenka, X-BOX-hoz uj jatek, stb), 27 ketsegek kozt van, 16 jelenleg nem ker belole (val.szeg kesobb sem, de ki tudja), 39-et meg total nem izgat. 😊

Saor Alba

szoval 100-bol 39 ember nem venne, 16 draganak talalja (tehat meg vehet, ha olcsobb lesz), a maradek meg vagy vett vagy fog venni...

Kb. minden masodik ember vesz vagy venne - ujabb zsenialis huzas volt Steve Jobs-tol
<#eljen>

DanielT
Most komolyan, ki kíváncsi erre? Majd az eladások megmutatják az igazságot, ez mind csak bullshit.
passatgt
egy pár héttel ezelõtti szavazáson meg kb 80% nem akart venni😊