3818
Táblagépek topicja
-
#1062 tegra2est szeretnék androiddal gpsel giroszkóppal ki/bemenetekkel mindennel. "nagy" méretben. so még várok -
G_ArchAngel #1061 mar van itt SG-n az IT hirekben is, hogy megjelent az elso, tehat nem kell tovabb varnod:) -
#1060 amikor linkelek android vs. osx (verzió) cikkeket.
nem azért akarom hogy telefonos iphone vita gecó legyen.
csak az android fejlődése miatt írom.
én legalábbis androidos táblát szeretnék majdan.
/bár egyenlőre úgy néz ki, ha nem akarok éveket várni akkor egy ipadnál kötök ki... :/ -
#1059 A Motorola hagyomanyosan eros poziciot elvez jenkifoldon, szoval komolyabb marketinget be se kellett vetni, szeles korben ismert a marka a tengertulon. -
G_ArchAngel #1058 az iphone is a 3Gs-sel ert be...:)
(asszony SE Xperiat akar es a Touch helyett iPad-ot... - olyan, mint egy buddhista szerzetes:)) -
#1057 A Moto Droid volt az első Androidos teló, amit komolyabban megtámogattak marketing-ügyileg. (USA-ban TV reklámok, óriásplakátok, netes vírus-marketing, mindent bevetettek).
Nem csoda hogy még mindig ez a legsikeresebb Androidos teló kint, sokkal jobban fogy mint a Nexus vagy a HTC-k, amiket szinte csak geekek vesznek.
Szóval bizonyos szempontból ez az első komolyabb konkurense az iPhonenak (kint amcsiknál), mert az Applenél már alapból adott volt a hype meg a reklám :D
Az meg hogy Android OS beelőzi az iPhone OS-t nem csoda, már írtam itt régebben hogy be is fogja, mert sokkal több készüléken lesz jelen. Hosszú távon az Android a Symbian babérjaira tör, nem nem az iPhone OS-éra, ami mindig is egy réteg OS-nek fog számítani ezek mellett.
És igen, az hogy beelőzte annak köszönhető, hogy 6-7 készüléken jelen van már csak az okostelefon piacon (HTC Hero, Desire, Incredible, Tatoo, Nexus One, Moto Droid, SonyEriccson Xperia (2 modell) csak hogy a legismertebbeket felsoroljam) -
G_ArchAngel #1056 amint latod nem mindenki...
de tok jo, hogy az osszes 3D-s koncepcios grafika es a fene tudja milyen belso hasznalatra gyartott egyedi demogepek futtatjak:)
raadasul tobb tizezer ember tapasztalata van mogotte, hogy mindezt hibatlanul, folyamatosan es keves energia felhasznalasa mellett teszi:) -
G_ArchAngel #1055 Tehat sose volt meg Androidos telefon elotte? -
#1054 Igaz. Csak hagyjuk már ezt a flash témát. Szerintem már mindenki felfogta itt hogy az Android képes flash oldalak lejátszására az iPad meg NEM. Majd év végén hozd fel megint a témát, meg az eladásokat, addigra talán kijön még valaki egy tablet-tel az Apple-n kívűl... -
#1053 Pontositsunk: plusz az osszes 2.2-es Androidot futtato telefon es eszkoz... :))) -
#1052 :))) -
#1051 Ha jól értem akkor az iPhone3Gs-ből 3 nap alatt fogyott 1 millió
De most hogy jönnek ide a telefonok, meg az eladások? Örüljünk neki hogy a nexus one le tudja játszani a flash oldalakat, majd a vásárlók eldöntik kell e nekik vagy sem... táblákat!!! :) -
#1050 Elso generacios telefont hasonlitottak ossze az elso generaciossal. -
G_ArchAngel #1049 de az, mondom, hogy a srac jo politikus lenne, szerintem a szeme nem rebben, ha terelnie kell :))) -
G_ArchAngel #1048 A droid volt az elso Android telefon, hogy az elso iPhone-nal hasonlitjak ossze, nem a 3Gs-sel?...
jah, hogy az qrva nagy eges? :D
First Week G1 Sales - 60,000*
First Week Droid Sales - 250,000*
First Week IPhone 3Gs Sales - 1,600,000* -
#1047 nem vitát akartam megint kirobbantani.
csak annyit hogy azért van még remény az androidosoknak (én) is. :)
nem mellesleg mint utánaolvastam, ez csak egy negyedéves jelentés.
az év végéig kijön az új iphone. és újra vezetni fognak... ez tuti -
#1046 ez nem az első gen iphone? ... -
#1045 Gozom sincs, megjelenese utan 1 honappal eladtak belole 700-800,000-et.
-
G_ArchAngel #1044 Mennyit adtak el eddig ebbol? -
#1043 Nem, ilyen mikor bofogod a szokasos hulyesegeket... -
G_ArchAngel #1042 ezen van USB? -
G_ArchAngel #1041 ilyen volt az arcod, amikor felfogtad? -
#1040 -
G_ArchAngel #1039 Renault-hoz tartozik egy halom szar, mig a Lexus-hoz csak kivalo autok:)
Millio legy nem tevedhet... -
#1038 ? -
G_ArchAngel #1037 Igazad van, ezert jobb a Renault, mint a Lexus:) -
#1036 Nem. Bar valahol olvastam hogy 90%-ban a HTC 2db termeke viszi a primet, szoval lesz ez meg durvabb. -
G_ArchAngel #1035 (asit)
aztan akksi hogy birja?
kivihetem a szobabol, vagy csak konnektorrol mukodik? -
G_ArchAngel #1034 Nem kinos ez ennyi eszkozzel az egyetlen iPhone ellen? :) -
#1033 Amire az Apple keptelen, masnak sikerul:
:) -
#1032 jövünk apple os :)
beelozte_az_iphone_eladasokat_az_android -
#1031 Solten, fellélegezhetsz, ha JailBreakeled az Ipadot tudsz rákötni külső vinyót :DD
Link. -
MasterJay #1030 Sziasztok!
Egy Compaq TC1000 tablet pc-re fel lehet tenni sima XP Pro-t?
Illetve a Tablet Edition-os driver-ek jók hozzá?
-
#1029 Milyen mekgható
Na, de nem vagyunk mi melegek, folytatódjék a FIGHT!:D -
G_ArchAngel #1028 dehogy, en eddig rad vartam... -
#1027 Hat belem van zugva rendesen, az biztos... Sajnos platoi. -
#1026 Senki nem irt itt olyat hogy op.rendszert akar ra telepiteni vagy minden szart radugni. Tenyleg illene mar vegre megtanulnod olvasni. Ha nem megy, legalabb hulyesegeket ne irj, lett kerve parszor. -
#1025 És te mint felmentő, aki megmondja a tutit leszel a harmadik. -
G_ArchAngel #1024 Nem akartok nyitni magatoknak egy szerelemtopicot? -
#1023 Nem is tudom ki akar oprendszert telepíteni, meg minden szart rádugni egy tabletre... fából vaskarika.