Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31523
igény szerinti oprendszerrel(indításnál választható linux, android, wince), 274$-ért😊
u dont have to listen anybody else but me
Egyébként faterom épp egy Dell XPS 8100at vett, azt hiszem 230ezerért, még monitor kell neki, és ott van hogy 300, szóval nagyon sokat spórolt... ebben az árkategóriában szerintem már nem ezen múlik melyiket veszed...
végül azért nem az iMac-et vette mert nincs magyar OS X, pedig nagyon tetszett neki 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mi az, hogy mindenféle szoftver nélkül? osx, ilife alapból jár
ja, hogy te beleszámoltad az Aperture, final cut, logic programokat is?😊
akkor a dell-hez is add hozzá az adoba lightroom-ot, (220)egy premier pro-t(230) és valami hangszerkesztõt, mondjuk legyen legyen az 200, meg hozzáraktad a 3 év garit is, ez dellnél 200 font, + egy rendes office 200 font, összesen 1050 font, + a sallangok(távkapó, bluetooth etc), és lám, megint =😊
a Works 8 meg fogalmam nincs mi, de azt írja, hogy nincs benne Word...
HP Pavilion Elite HPE-063: £ 1022 (Core i7 2.8 GHz, 1TB HDD, 8 GB DDR3 Ram)
HP 2710m 68.6 cm (27 inch): £ 299
Egyeb kerdes? 😊
Saor Alba
Saor Alba
Studio XPS 8100: £758.99 (Core i7 2.8 GHz, 1TB HDD, 4 GB DDR3 Ram, Works 9 az alaparban)
27" Dell 2709W UltraSharp: £597.80
£1355.99
iMac 27: £1,797.00 (Core i7 2.8 GHz, 1TB HDD, 4 GB DDR3 Ram). Mindenfele szoftver, tavkopo nelkul; ezekkel egyutt: £2,512.95.
Jeee... 😊)
Saor Alba
alap dell Studio XPS 9000, egyedül a proci gyengébb picit, de teljesen ua a hw(apró eltérések, hogy nincs hangszóró, bluetooth, wifi, webcam stb..., de ezeket direkt nem raktam hozzá, apróságokon ne vesszünk össze) és a legolcsóbb 27-es dell monitor: 1.948$
27-es imac: $1,999.00
ha a nem számolt apróságokat hozzárakom, + a szoftverek, bõven 2000 felett vagyok, úgy még ha a dellnél az usa árat nézem, imacnél a magyart, még akkor is olcsóbban jövök ki😊
Soha nem fogja felfogni...😞((
http://gaborszantai.co.uk/
- a dilettansok szerint nem tularozott, akik utanaznek a dolgoknak azok tudjak hogy a hasonlo arkategoraban levo Dell, HP, Lenovo, stb kb 5x erosebb hardverrel rendelkezik. Hasonlo hardverfelepitessel (pl.: Core 2 Duo - Geforce 9400M) meg szoftverekkel egyutt is joval kedvezobb az aruk egy iMac-nal.
- Amit nem szegyellek, hogy nem vagyok OSX/Apple felhasznalo, az egyetemi evek alatt sem gyozott meg az OSX. Maradok tehat nem Apple seggnyalo 'sotetbarom'.
Saor Alba
- A vilag TOP10-es cegeinek egyike, mind innovacio, mind fejlesztes, mind gazdasagi teren - nem az en velemenyem, ez teny.
- Jobs nelkul az Apple sehol nem lenne, de az IT vilag egeszenek is fontos fogaskereke, ettol fuggetlenul akaratos Napoleon, akire raferne par gazdasagi pofon...
- Nem tudnek mas termeket hasznalni, ha a hardverrol lemondanek, akkor sem tudnek az OSX-rol. Mondjuk mivel mindik kreativ teruleten dolgoztam (epitesz/fotos), ezert a megjelenes is fontos. Ebben pedig az elonyuk fenyeveknyi...
- Sok termekuk hibas, ezzel egyutt is kevesebb gond van veluk, mint minden massal - koszonheto a sokkal emberkozelibb es profibb szervizhatternek (teny: azota van Apple-m, miota Londonban elek, otthon nem tudom, hogy mernem-e bevallalni...)
- A dilettansok szerint tularazott, akik utananeznek dolgoknak, azok tudjak, hogy a hasonlo minosegu termekek (pl. Dell), hasonlo szofverekkel (amelyek jarnak alapbol az OSX-hez - gyk: iLife) dragabb is lehet. Raadasul az ido penz, amit az OSX megsporol, mig a Windows elvesz: lassu install sorosan, semmit nem kepes parhuzamosan kezelni, oskori az eroforras gazdalkodasa... Persze akik csak a szomszed macskajanak unokahugatol hallottak az OSX-rol, azoknak nehez lenne felfogni...
- Amit szegyenlek, hogy csak ket eve vagyok OSX/Apple felhasznalo, es addig a 'sotetbarmok' koze tartoztam, akik ismeretlenul fikaztak, soha ki nem probalva elotte...
-A számítógépeiket, notijaikat hardveresen elismerem, az OSX-tõl hányok.
-A legellenszenvesebb cégek egyike.
-Jobs valóban egy õstehetség, ugyanakkor egy önfejû pöcs is.
-Eddig egyetlen filléremet se költöttem el náluk.
-Ugyanez
-Minden terméküknek fel tudom sorolni minimum 3 olyan hibáját, ami miatt legszívesebben szarrátörném.
-Túlárazottak mint az állat, fõleg a kiegészítõk.
-Utolsó két dolog ugyanaz, már írtam mi a véleményem.
Mindezek mellett a következõ telefonom iPhone lesz, vagy az új, vagy egy 3GS, Júniusban kiderül, ha bejelentik az újat.
Az iPadot a legprofibb eszköznek tartom az idegesítõ hiányosságokkal együtt is, ha vennék tabletet, egyelõre közelében sincs semmi.
Egyébként épp az 20 perce próbálgattam egy HTC HD2 csúcstelefont, 1 perc után földhöz tudtam volna b@szni a képernyõ pontatlansága és a kiszámíthatatlan reakciói miatt.
Feluletes informaciok alapjan mond velemenyt olyan dolgokrol, amit csak google kepkeresoben latott.
<#gonosz2>#gonosz2>
-MINDEN Apple terméket imád
-A céget is imádja
-Jobs szerinte egy õstehetség
-Ha kijön valami új, rohan, és megveszi
-Mindenre szüksége van, amit az apple kitalál
-Mindenre úgy van szüksége, ahogyan az apple kitalálta
-Mindezt meg is fizeti, holott tudja, hogy minden termék túl van árazva (persze mihez képest)
-Minden funkció úgy jó az adott termékben, ahogy van
-A hiba, hiányosság vagy nem is létezik, vagy észre sem venni, mert õt egyáltalán nem érinti/nincs rá szüksége
😊
Saor Alba
"So, over 300,000 idiots just in America. Impressed by the numbers, btw."
😄
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
neki a tácsipad sem menne szerintem.
ellenben szegény nagymamám napi szinten iwiw-ezett a saját otthoni intel p2-es pc-jén, nézte az ismerõsöket, kinek kievl van közös képe, ki jár kivel, pletyizett az üzenõfalon minden.
pedig anyukám sem sügér.
tanárnõ szépen beviszi a netbookját, vetít róla a kis lurkóknak szirszart. de mégsem akar egyszerûen poweruser lenni, õ be akarja kapcsolni és menjen.
mamámat már inkább érdekelte hogy mikor miért hogyan.
szóval ez rálátás kérdése.
u dont have to listen anybody else but me
Saor Alba
"ha a szamitastechnika eddig a geekek igenyei szerint fejlodott volna, sosem lett volna pl. windows. szerintem a szamitastechnika minden terulete eddig is sokfele igenyt szem elott tartva, kiszolgalva fejlodott. kar a geekeket baszogatni egy ipad miatt 😊"
Orom hogy azert vannak meg ertelmes emberek... 😊
Saor Alba
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Saor Alba
Igen, vannak olyan emberek, akik buták ehhez. Nem egy olyan huszonéves ismerõsöm van (leginkább csajok), aki segghülyék a témához, egyáltalán nem érdekli õket. Miért nekik kéne alkalmazkodniuk egy eszközhöz, miért kéne megtanulniuk használni-karbantartani, amikor qrvára nem érdekli õket? Miért baj az hogy felhasználóbarát céleszközök fognak megjelenni, amit mindenki tud majd használni?
A dekstop gépek és laptopok soha nem fognak kihalni, akinek lesz rá igénye ugyanúgy tud majd gépet építeni magának. Akkor meg miért zavar hogy a nagy tömegek igényeinek megfelelõ gépeket fejlesztenek?