3818
Táblagépek topicja
-
#1022 ? -
#1021 "Nagyszeru eszkoz, fabol vaskarika."
És ezt pont te mondod, LOL! :D -
#1020 Nagyszeru eszkoz, fabol vaskarika. Mar csak a kekfog eger hianyzik... -
#1019 Jah katasztrófa :D
A lényeg hogy ezzel a cuccal már simán lehet használni komolyabb tartalom szerkesztésre / előállításra, és cipelni sem olyan macerás mint egy iPadot + BT keyboardot. -
#1018 Bluetooth?! Nem kábellel?! Így egy fillért sem adnék érte!
-
#1017 Na, ez egy érdekes kiegészítő lesz iPadhoz :D Gyakorlatilag laptopot csinál belőle (a bill bluetoothon keresztül csatlakozik). Ősztől lehet kapni:
-
#1016 Megerkezett az ARM vetelytarsa, itt az Intel Moorestown: New Intel Atom Processor Platform Significantly Lowers Power for Tablet and Handheld -
#1015 Elveszem a körteformát ha tovább civakodtok! -
#1014 Nezd, en nem kisebbiteni akartam Jobs erdemeit, nem arrol van szo hogy nem tisztelem, attol mert egy szemetlada diktator, meg iszonyatosan nagy elme. Ilyen szemet, pofatlan modon kell iranyitani egy nagyvallalatot, eddigi sikerek csak igazoljak. Hogy lassan elszalad/elszaladt vele a lo, azzal esetleg hullamsirba kuldheti a ceget. Vagy megsem. Majd kiderul.
Viszont egy politikus is elveszett benne, kepes birkasagokat nyilatkozni, ferditeni a valosagot, ha a ceg erdekei megkivanjak. Ehhez nem kell antifanboynak lenni hogy eszrevedd. Esetleg fanboynak lehet - hogy ne vedd eszre. -
G_ArchAngel #1013 Aha, azert mert antiApplesok szerint kamulevel, akkor elnezest, igazad termeszetesen Neked van...
Amugy ki a faszom az a Steve Jobs, mit tett le az asztalra Solten-hez, az SG-s megmondoemberhez kepest...
gyasz...:( -
#1012 A level tartalmara ertettem, amivel a vilag egy resze nem ert egyet, hulyesegnek tartja. Masik resze egyetert es szentirasnak veli. De qrvara nem is lenyeges. Ki nem sz@rja le ket ceg civakodasat? Az apple.com-on van.. O b+... Hol publikaljak, a twitteren vagy a blog.hu-n??? :DDD -
G_ArchAngel #1011 Miert lenne kamulevel ami Apple.com-on van?
-
#1010 Ne erolkodj, ez kommentem kapcsolodik a tabletekhez. Nem en offolok folyamatosan, szemelyeskedek, meg linkelgetem be Steve bacsi kamulevelet a Flash-el es az Adobe-al kapcsolatban / hogy hogyan cumizhat esetlegesen az Apple a birosagon / hogy az Apple mifele tuzeloanyagot hasznal a mernokei valaganak a melegitesehez. -
-
G_ArchAngel #1008 Ne erolkodj, ebben a topicban a tabletekrol van szo...
Az Apple-nel dollarral futenek, mig az USB-s, Androidos, hasznalhato touchscreenes tabletek a kanyarban sincsenek... -
#1007 Uristen... Tudod, erre inkabb nem valaszolok mert megint egy hetig hajtogatni fogod... -
#1006 Ez tenyleg igaz. Ezek szerint az Apple meg az iPad tulaj az IT vilag vesztese, meg mindig arra var, hogy jon egy jobb es uj dolog... (HTML5, H264 support)
A tobbiek meg hasznaljak a letezo technikat:) (flash)
Melysegesen egyetertek. -
#1005 "Tudod, ertelmesebb telefonokon mar evek ota hasznaljak."
Mire? -
#1004 Akkor ezek szerint nem csak en ertelmeztem ugy hogy megforditottad az emesztorendszered utjat. Na mindegy.
Remelem ezt tudod ertelmezni: ha keptelen vagy ertelmezni a leirtakat legalabb hazugsagokat ("minden erv") ne irkaljal.
A kulso vinyo egy lehetseges opcio volt a "minek egy tabletre USB??" ostoba kerdesedre. Tudod, ertelmesebb telefonokon mar evek ota hasznaljak. Az egy dolog hogy napok ota keptelen vagy ezt kiheverni, es ismetelgeted mint egy jolnevelt betanitott papagaj.
-
G_ArchAngel #1003 Amugy teljesen mindegy mindenfele erveles, anno valaki jol megfogalmazta, az IT vilag vesztese, aki mindig arra var, hogy jon egy jobb es uj dolog...
A tobbiek meg hasznaljak a letezo technikat:) -
#1002 Tényleg unalmas? Hát még az mennyire unalmas volt, hogy minden érv ez volt a "használhatatlan" "fillért se adnék érte" iPad ellen. Ekkora hülyeség megérdemli, hogy ne felejtsük el egyhamar.
Favból vettem ki, nem azt mondtam, hogy nem nézek be. -
#1001 unalmas már ez a külső vinyózásod...
nem úgy volt,hogy nem jársz a topikba? -
#1000 Hahaha.
Mindenesetre több divikszet másol külső vinyóra mint én, az tuti. -
#999 Mindenesetre az illeto "kisse" nagyobb koponya nalad, mondjuk ez nem tul hizelgo szamara, hiszen az egyszeru irott szoveg ertelmezese is meghaladja a kepessegedet. -
#998 Áh, ez megnyugtat.
Bár az, hogy ilyen elementáris hozzánemértő faszságot beidézett, ismételten aggodalomra késztet. -
#997 979 :) -
#996 Ki mondta ezt az ökörséget? A kéklogós vinyóhuszár?! Mondd, hogy nem, kérlek, mondd, hogy nem.
-
Monoton #995 De támogatja a html5-öt is. -
#994 ? -
#993 Nem tudtad? " Lehet, hogy a felhasználók egy része nincs tisztában a videomegosztó oldalak mögötti technológiával, de elvárják, hogy a YouTube működjön. Márpedig a Google tulajdonában álló, népszerű videomegosztó jelenleg az Adobe Flashre épül."
Szóval iEszközökön nem megy, megmondta... -
G_ArchAngel #992 Hol megy ezen vmi kulonleges dolog?
Csak mert TeCso van iEszkozokon is, de TeCso is megy HTML5-ben...
Ennel Te azert jobban szoktal ervelni:))) -
#991 -
#990 Samsung S-Pad 7 hüvelykes Super AM-OLED kijelzővel
Super AMOLED -
#989 Hoppá.
És ez egy sima appstoreos progival megy, nem kell hozzá semmi törés. Szóval nem piszkálja az Apple csőrét, beengedték a boltba. Remélem a Skypenál látják ezt, és dolgoznak már valami hasonlón, és akkor a videochat is meg van oldva iPadra :) -
G_ArchAngel #988 Valahol igaza van, remelem nekik osszejon, mert nekem soha nem sikerult normalisan es gyorsan irnom stylus-szal, meg a Wacom-mal sem... -
#987 Ígéret van Bill Gatestől is :) Az iPad kapcsán monta ezt ma egy interjúban:
"Gates goes with the flow, saying, “Yes, I think both in general and in the specific, Apple's done a great job.”
However, now Apple’s million-selling iPad is about to define a new category in the portable computing landscape, Gates warns, “Microsoft has a lot of different tablet projects that we're pursuing. We think that work with the pen that Microsoft pioneered will become a mainstream for students. It can give you a device that you can not only read, but also create documents at the same time."
-
#986 ja, nem ígéret kell, bizonyíték :) -
G_ArchAngel #985 Addig mig ezek a gyerekek igergetnek mindent, addig van egy letezo iPad, ami szepen kaszalja a dollarmilliokat, mogotte van egy eros AppStore es mire az un. konkurencia valaszol, addigra johet a 2. generacio is...
-
#984 Aztamurva! Akkor ideje győztest hirdetni! :DD
(Én meg megyek végre venni egy külső vinyót) -
#983 igen:)