Táblagépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ha egyszer megvettél valami iPhonera, akkor azt fel tudod tenni az iPadre is. Teljesen kompatibilisek.

Solten
Vegul is az App Store-on keresztul lehet megvenni oket, tenyleg az egvilagon semmi koze... <#vigyor>

Saor Alba

DanielT
"Ha kevesbe megy az angol" Köszi, perfekt asszem elegendõ egy ilyen fing cikkhez 😄

Greg pedig írta, hogy ennek semmi köze az Apple-hez.
Solten
?? Inkabb olvasd el a cikket... Ha kevesbe megy az angol -> google fordito...

Saor Alba

Solten
Az iphone alkalmazast at lehet valamilyen modon juttatni a tabletre? Vagy le kell tolteni kulon ipadra a store-bol? Netan inkompatibilisek?

Saor Alba

DanielT
Ezek közül melyik ingyenes a nem létezõ Android tabletekre?
GregSB
Ez nem az Apple sara, nem õk árazzák be az Appokat hanem a fejlesztõk.

Meg kell hagyni, 1-2 fejlesztõnek elszállt kicsit az agya. Az OmniGraph pl már majdnem annyit kér el a programjáért mintha desktop alkalmazás lenne.

De idõvel majd beállnak reálisra az árak, mint mindenhol (kereslet-kínálat görbe). Azok akik irreálisan magas árakat adtak meg kénytelenek lesznek csökkenteni majd.

Solten
Zsenialis ez a ceg. Zsenialis ahogy megfeji a felhasznaloit... <#vigyor>

iPad app prices are out of control and will kill us all

Saor Alba

GregSB
Naja, az Apple most nagyon nagyot szakít azzal hogy õk az elsõk a piacon, ráadásul egy igen komoly software boltal. Hiába vannak hiányosságai a hardwarenek, amikor a többi tablet még csak ígéret.

A Microsoft ugyanezt játszotta el az Xbox 360-al. Kihozták 1 évvel korábban mint a PS3-at. Az elsõ konstrukció egy selejtes szar volt, RROD, melegedés, zajosság, stb, mégis óriási piaci elõnyre tettek szert amit a PS3 kb most tud csak beérni.

Az iPad hardware persze nem selejtes, de azért hagy kvánnivalót maga után. Ezek majd belekerülnek a V2.0-ba, addigra viszont dominánsak lesznek a piacon. Nem hülye emberek dolgoznak az epülnél 😊

Solten
Hardverugyben: legtobbjuk (hirek szerint ~90%), a tegra 2-re fog epulni, ugyhogy nem lesz gond a portolassal.

Saor Alba

DanielT
Jah, szétforgácsolódik/dott az Android.
GregSB
Na ezaz, ez itt a baj. Sorra jelenti be a sok kis gyártó az androidos tabletjeiket (errõl az IDC-rõl is most hallok életemben elõször), mindegyik más képernyõfelbontással meg hardware-el, fejlesztõ legyen a talpán aki most Androidos tabletekre akar fejleszteni.

Az lenne a legjobb ha egy nagyobb, ismertebb gyártó kijönne egy androidos tablettel, egyedi UI-val. Sztem a HTC lenne erre a leginkább képes, õk már megmutatták hogy a szarból is tudnak várat építeni (WinMo-ra épülõ UI-jukra gondolok, de az Androidos telefonjaik UI-ja is szuper). De még a Dell is képes lenne rá.

DanielT
Akkor halott ügy az összes 😊 Az iPhone/iPad store-ban az idióta/zseniális alkalmazások iszonyatos tömege már akkora vonzó tényezõ, hogy szinte bármelyik negatívumával inkább megbarátkozok.

Az Androidnál van remény.
Solten
Na, ez igen... <#wow2> <#vigyor0>

Saor Alba

Hegi90
szvsz azokra a táblagépekre, amiket nem iPad-nek hívnak, csak olyan szoftverek fognak kijönni, amiket maga a gyártó fejleszt. Így elég hamar látszódni fog, hogy ki marad életben, és ki lesz sikeres.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

DanielT
Csak legyen rá szoftver, ami miatt érdemes használni.
GregSB
Eléggé kezdetleges, de elsõnek nem rossz 😊 Lesz még ettõl bonyolultabb app is:

Máté94
<#eljen>
GregSB
Viszon ez a IDC tablet tuti legalább $1000 lesz, figyeljétek meg.

GregSB
Ezek közül sztem csak az elõlapi kamera az ami fontosabb, skype videochathez. Én sem tudom elképzelni hogy ezzel fotózzak...

1080p lejátszás csak arra jó, hogy ha kikötöd egy fullHDTV-re. Lehet nélküle élni...

GregSB
JooJoo review az Engadgeten.

Eléggé lehúzzák, félkész termék szerintük...

Hegi90
még most sem értem minek ezekbe 1080p meg kamera

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

GregSB
IDC Gemini Tegra 2-es tablet

A nyers specifikációkat nézve ez eddig a csúcs. Van benne SD kártya olvasó, viszi az 1080p-t, dual kamera (elõl-hátul) stb, a többi a cikk alatt. Andrtoid OS-el jön, kíváncsi vagyok milyen UI-t sikerül rittyenteni alá!

edios
idegesítõ h ilyen szintû minõség csak apple tabletben lesz, többi meg se közelíti majd valszeg.

persze ez csak nekem szívás, h olyan tablet kell ami úgy nyújt minõséget, h közben használni is lehet vmire, szóval egy ideig notinál kell maradnom..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Hegi90
Azigenn

#452: akkor rosszul emlékeztem, de azért azt el kell ismerned, hogy kiegészítõk terén az Apple-nek tényleg nagyon irreális áraik vannak.

passatgt
dellnél "1 year of coverage included with your PC", 3 évért fizetni kell

Hegi90
a dellnél a 3 év gari az alap (legalábbis én mindig így láttam), az Apple-nél viszont egy százas 😄

GregSB
VRSDM
jó.
valóban félreolvastam.
korán indult a húsvét

u dont have to listen anybody else but me

GregSB
Minden vágyam hogy egy tacsissá avanzsált monitorral netezzek az ölemben a kanapén ülve <#idiota>

DanielT
Hú, de nem értetted mirõl beszélek 😄 PONT az ellenkezõjérõl 😊

Hogy nem a Pc-windóz-OSX szart akarom viszontlátni érintõképernyõvel.
VRSDM
korulbelul 30e forint kornyeken mar kaphatoak tácsis elõtét üveglapok a monitorokhoz, az olcsobbak usbn a dragabbak blútúszon beszélgetnek, de aramforras azokra is kell.

szoval jo az nemhiszem hogy multitacsis meg igyugy de maga az erzes az mar nagyon reg ota elerheto.

u dont have to listen anybody else but me

DanielT
Ezen a videón is látható, hogy mitõl lesz egy tablet több, mint egy Pc, amit az ujjammal irányítok az egér helyett...

GregSB
Magazinok:

[/center]

passatgt
dehogynem, többinél olyan üveg lesz, ami nem törik el😊

Solten
Nyilvan betonon landolva alapveto hogy rongyatorik egy ekkora kijelzo, de a kepernyo mar ugy is megserult (pixelhiba) hogy 3-4 -szer olbol landolt a szobapadlon. Ugyhogy kerful.

Saor Alba

SrAta
ezt semmi nem bírja, max a zafírüveges titánházas cuccok, amik kibírják, de lehet még akkoris szétloccsanna az LCD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

GregSB
Ez nem rálöttyintés volt, hanem locsolás 😄

Leejteni meg nem szabad betonra / aszfaltra vállmagassából.. szerintem ezt a többi tablet se fogja bírni.

Hegi90
Videók alapján kurvajó ezaz ipad, kár hogy nincs pénzem ilyenekre 😞
Mondjuk nincs is nagyon szükségem rá. Ehh... apple járvány 😄

Solten
Ja, nem szamolva hogy a telefonomat meg a netbookomat hanyszor vagtam mar veletlenul foldhoz (utobbit min. ~ 3x). Persze kutyabajuk volt mindig is, halisten (mindenfele case nelkul)... Szoval a leejtes nem elkepzelhetetlen. KV ralottyintes se...

Saor Alba

GregSB
Régebb óta használnak maceket 😄 Emlékszem még egy Photoshop CS1 bemutató videóra, már azt is Macen demózták (legalábbis abban a videóban amit én láttam)

GregSB
Szóval ne öntsem rá literszám a kávét és csapvizet, és ne ejtsem le. Uhh ezt nehéz lesz megállni <#idiota>

Solten
Oszt' minden giiiiik alaposan vigyazzon a leendo kisz dragaszagara... <#vigyor>

Almas gyari tasak: 39 dodo.

Saor Alba

passatgt
már rég össze vannak kapva😄

GregSB
Nincs ezen semmi különös, már nagyon régóta használnak Maceket, és ezen az se változtatott hogy az utóbbi hetekben összekaptak a Flash témán az Apple-el 😊

Ennek fuss neki megegyszer, mert eleg nagy FAIL...

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
érdekes, hogy adobeéknál is mac-et használnak...😄

GregSB
Ez azért jó (ha valaki nem értené), mert nem kell külön optimalizálni minden platformra. Megírod a programot Adobe Air alatt, utánna pedig mûködni fog mindenen. OSX-en, Win7-en, Ubuntun, iPhoneon, Androidos telefonokon, és iPAden is!

GregSB
Picsába:

GregSB
Jó cucc ez az Adobe Air!

[flashhttp://www.youtube.com/v/22vicDlzmkI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"[/flash][/center]