Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Greg pedig írta, hogy ennek semmi köze az Apple-hez.
Saor Alba
Meg kell hagyni, 1-2 fejlesztõnek elszállt kicsit az agya. Az OmniGraph pl már majdnem annyit kér el a programjáért mintha desktop alkalmazás lenne.
De idõvel majd beállnak reálisra az árak, mint mindenhol (kereslet-kínálat görbe). Azok akik irreálisan magas árakat adtak meg kénytelenek lesznek csökkenteni majd.
iPad app prices are out of control and will kill us all

Saor Alba
A Microsoft ugyanezt játszotta el az Xbox 360-al. Kihozták 1 évvel korábban mint a PS3-at. Az elsõ konstrukció egy selejtes szar volt, RROD, melegedés, zajosság, stb, mégis óriási piaci elõnyre tettek szert amit a PS3 kb most tud csak beérni.
Az iPad hardware persze nem selejtes, de azért hagy kvánnivalót maga után. Ezek majd belekerülnek a V2.0-ba, addigra viszont dominánsak lesznek a piacon. Nem hülye emberek dolgoznak az epülnél 😊
Saor Alba
Az lenne a legjobb ha egy nagyobb, ismertebb gyártó kijönne egy androidos tablettel, egyedi UI-val. Sztem a HTC lenne erre a leginkább képes, õk már megmutatták hogy a szarból is tudnak várat építeni (WinMo-ra épülõ UI-jukra gondolok, de az Androidos telefonjaik UI-ja is szuper). De még a Dell is képes lenne rá.
Az Androidnál van remény.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1080p lejátszás csak arra jó, hogy ha kikötöd egy fullHDTV-re. Lehet nélküle élni...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A nyers specifikációkat nézve ez eddig a csúcs. Van benne SD kártya olvasó, viszi az 1080p-t, dual kamera (elõl-hátul) stb, a többi a cikk alatt. Andrtoid OS-el jön, kíváncsi vagyok milyen UI-t sikerül rittyenteni alá!
persze ez csak nekem szívás, h olyan tablet kell ami úgy nyújt minõséget, h közben használni is lehet vmire, szóval egy ideig notinál kell maradnom..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
#452: akkor rosszul emlékeztem, de azért azt el kell ismerned, hogy kiegészítõk terén az Apple-nek tényleg nagyon irreális áraik vannak.
Hogy nem a Pc-windóz-OSX szart akarom viszontlátni érintõképernyõvel.
szoval jo az nemhiszem hogy multitacsis meg igyugy de maga az erzes az mar nagyon reg ota elerheto.
u dont have to listen anybody else but me
Saor Alba
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Leejteni meg nem szabad betonra / aszfaltra vállmagassából.. szerintem ezt a többi tablet se fogja bírni.
Mondjuk nincs is nagyon szükségem rá. Ehh... apple járvány 😄
Saor Alba
Almas gyari tasak: 39 dodo.
Saor Alba
http://gaborszantai.co.uk/