Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg hogy a duál (G és N-es) routerek jól be vannak -e állítva. Sok esetben tényleg ez volt a gond, meg ez csak réteghiba, az amit handras hozott haza tökéletesen mûködik. + az origo is most tesztelte (egy másik forrásból), az õ példányukkal se volt semmi baj.
Minden új terméknek van valami "beta" hibája, ez sajnos a tömegtermelés egyik átka. Ki fogják majd javítani...
Minden új terméknek van valami "beta" hibája, ez sajnos a tömegtermelés egyik átka. Ki fogják majd javítani...
"A gyártó a fórumon megjelent konnekt panaszokra természetesen igazi multiként válaszolt, mégpedig hogy menjenek közelebb a routerhez (aminek minimum 30 méter a hatótávja!), ellenõrizzék, hogy be van-e egyáltalán kapcsolva az (!), vagy nincs-e valami komolyabb interferencia, ami blokkolja a vételt (vajon mit értenek ez alatt, katonai rádiólokátor kocsit?)."
tech.hu
tech.hu
u dont have to listen anybody else but me
Az Apple elismerte: gondok vannak az iPad wifijével
Na, ezért nem szabad elsõ generációs terméket venni (semmibõl) 😊
Na, ezért nem szabad elsõ generációs terméket venni (semmibõl) 😊
ezek szerint az sem zavarna ha a gépedbe egy ram/vga cseréhez is szervízbe kéne vinned sokezeré'? nana 😊
Kellett hozzá? Tapadókoronggal szedte szét?
Idiótaság szétszedni? Teljesen felesleges? Az értelmetlenség csúcsa?
Idiótaság szétszedni? Teljesen felesleges? Az értelmetlenség csúcsa?
én már meguntam szétszedni dolgokat, mert sosem tudtam úgy összerakni, hogy ne menjen bele por illetve ne szakadjon el valami😄
inkább rábízom szervizre😊
inkább rábízom szervizre😊
#514 - Egyébként pedig egy tapadókoronggal szétszedhetõ, még csavarhúzó sem kell hozzá.
ööö
ööö
Aki szerint netes gépre 16:9 kell az nem nóóóóóóóóórmális. A weboldalak 99.999999999999999%-a 1024x768 -ra optimalizált. Jé, pont ez az iPad felbontása is 😊 (nomeg az én notimé is)
amikor a 24es imac-ben meghalt a winyó akkor bizony jól jött volna ha szét lehet szedni házilag is, és nem kell komoly pénzt és idõt ölni a szakszervízbe...
:/
:/
Nagyon elcseszettt az aránya a JooJoo-nak. Eleinte mindenki hüledezett, amikor kideült hogy nem wide lesz az iPad, hanem 4:3, de az engadget szerint sokkal kényelmesebb használni mint a dzsódzsót.
Másra sem vágyom pedig, mint, hogy szétszedegessem! Micsoda fontos funkció! <#idiota>#idiota>
Egyébként pedig egy tapadókoronggal szétszedhetõ, még csavarhúzó sem kell hozzá.
Egyébként pedig egy tapadókoronggal szétszedhetõ, még csavarhúzó sem kell hozzá.
az apple termékek házát alumíniumból sajtolják, így olyan lesz mint egy összepattintható kinderfigura.
nincsenek csavarok de azt is elfelejtheted hogy belenézz/szered stb. 😊
nincsenek csavarok de azt is elfelejtheted hogy belenézz/szered stb. 😊
Nem, ha megnézed rengetegen gyártanak füleseket-headseteket iPhonehoz is. De ez nem tétel, múltkor már kibeszéltük hogy haver rendelt ebayrõl pár száz Ft-ért headsetet az iPhonejához, és tökéletesen mûködik 😄
Hasonló a helyzet nálam is, (Thinkpad) olyan profi a zajszûrés és az érzékenység, hogy besz@rás. Persze dzsunkaszarral én is találkoztam épp eléggel, csak van más kategória is. 😊
Az én laptopomon is gombostûfejnyi mikrofon van, skypeolás közben mégis azt is hallják ami a szomszéd szobában történik 😄
Hát a jackbe a tetején. iPhonenál is simán oda dugod be a headsetet, és átvállt a füles mikrofonjára.
Nem kell bemutatni a gombostufejnyi-nagysagu bemeneteket (eleg sokfele laptopon talalkoztam mar veluk), a marketingszoveget meg hanyogoljuk jo ha kerhetnem? <#rolleyes>#rolleyes>
Saor Alba
Minõségi gépben minõségi mikrofon van(nem tudom az iPadé milyen), egyébként mihez kellene? Profi stúdiófelvételekhez? 😄D
Nem a beepitett mihaszna vackokra gondoltam, de skype-hoz mondjuk megfeleloek... 😊
#496: hova dugom be? Megis van USB vagy audio-bemenet?
#496: hova dugom be? Megis van USB vagy audio-bemenet?
Saor Alba
a webkamerát hiányolom én is, skypeozni nagyon jó lenne...kártyaolvasó van hozzá...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hú, de optipista vagy 😄 Na, majd meglássuk 1 év múlva mi a helyzet! Lesz -e már Tegra 5.7-es platform Android 84.7 bétával... <#hehe>#hehe>
Ja es persze alapdolgok egy ertelmes keszuleknel: USB, kartyaolvaso, webkamera, hang-ki es bemenet.
Persze ismerek egy gyartot aki ezekert is megfeji a felhasznaloit... <#rolleyes>#rolleyes> (adapterek neven...)
Persze ismerek egy gyartot aki ezekert is megfeji a felhasznaloit... <#rolleyes>#rolleyes> (adapterek neven...)
Saor Alba
Ne hasonlitsuk mar az android telo appstore-t a jelenlegi, ezer eves apple-ehez emberek... <#alien>#alien> Mivel a tegra2 grafikai teljesitmenyben is atomeromu az ipadhoz kepest, val.szeg joval komolyabb cuccok fognak hozza megjelenni. Es megint valoszinuleg itt nem lesz feltetlen store-hoz kotottseg.
Az hogy Magyarorszagon jelenleg nem elerheto a fizetos (nem tudom hogy igy van-e, biztos), nem jelenti azt hogy nem lesz. A google-nak csak csettintenie kell egyet az ujjaval.
Amugy en a hulye app-ok nelkul is meglennek, szamomra az lenne a fontos hogy ne korlatozottan tudjak bongeszni a vilaghalon (flash), tudjak nezni videot meg esetleg legyen rajta egy e-book reader, plusz zene/media-lejatszo. Jatszani tudok a szamitogepen.
Az hogy Magyarorszagon jelenleg nem elerheto a fizetos (nem tudom hogy igy van-e, biztos), nem jelenti azt hogy nem lesz. A google-nak csak csettintenie kell egyet az ujjaval.
Amugy en a hulye app-ok nelkul is meglennek, szamomra az lenne a fontos hogy ne korlatozottan tudjak bongeszni a vilaghalon (flash), tudjak nezni videot meg esetleg legyen rajta egy e-book reader, plusz zene/media-lejatszo. Jatszani tudok a szamitogepen.
Saor Alba
Na azért az Appstoreban is van bõven gagyi... De még így is sokkal több benne a hasznos app mint az Android marketban 😄
Biztos tülekedni fognak a jobbnál jobb fejlesztõk, hogy ingyen kínálják a jobbnál jobb alkalmazásaikat amikbe hetekig/hónapokig ölték a munkájukat, idejüket, tehetségüket 😛
Az Appstore-ban szerintem 3x annyi ingyenes cucc van mint a komplett Android market. (pontos számokat nem kerestem, csak egy tipp)
Az Appstore-ban szerintem 3x annyi ingyenes cucc van mint a komplett Android market. (pontos számokat nem kerestem, csak egy tipp)
Itthon minden ingyenes lesz, mert az Android market fizetõs része nem elérhetõ magyarországról <#idiota>#idiota>
Persze. Pont ez a ceg lenne az irgalmas szamaritanus... 😄 Az Apple 30%-ot lecsaklizik maganak egyes alkalmazas bevetelebol szoval nekik se teljesen mindegy hogy egy app 1 dodo-e vagy eppen 10.
#480: tekintve hogy ~300k fanboy birtokolta elso nap a keszuleket, mindegyik atlagosan 3 app-ot toltogetett le (ami realisnak tunik), nem tunik olyan nagy szamnak.
#481: igy van ez a bunkosag, tiszta marketing hogy 5x annyit kernek erte emiatt.
#483: Hogy szolnanak bele? 😄D Megmondja a programozonak hogy mostantol 20$-ert vagy koteles arulni a cuccodat? 😄D Eleg eletszeru...
#480: tekintve hogy ~300k fanboy birtokolta elso nap a keszuleket, mindegyik atlagosan 3 app-ot toltogetett le (ami realisnak tunik), nem tunik olyan nagy szamnak.
#481: igy van ez a bunkosag, tiszta marketing hogy 5x annyit kernek erte emiatt.
#483: Hogy szolnanak bele? 😄D Megmondja a programozonak hogy mostantol 20$-ert vagy koteles arulni a cuccodat? 😄D Eleg eletszeru...
Saor Alba
Ami megzavarhatott téged, és a cikkben írják: sok cég azt csinálta, hogy jelenleg meglévõ iPhone alkalmazását (amit $1 vagy $2-ért árult) fogta, optimalizálta az iPad felbontására és kiadta xy HD néven, az árát meg megduplázta. ($4-5)
Ez elég nagy gennyesség, mivel semmivel nem tud többet az App, csak nagyobb felbontásban fut. Az ilyenek remélhetõleg rossz értékeléseket fognak kapni és a kutya nem fogja õket venni.
Ez elég nagy gennyesség, mivel semmivel nem tud többet az App, csak nagyobb felbontásban fut. Az ilyenek remélhetõleg rossz értékeléseket fognak kapni és a kutya nem fogja õket venni.
iPad, hát ez tényleg nem lesz népszerû a fejlesztõk között...
"és az új táblagépek tulajdonosai ugyanezen idõ alatt több mint egymillió alkalmazást töltöttek le az App Store online boltból, illetve több mint 250 ezer e-könyvet vásároltak az iBookstore-ból."
"és az új táblagépek tulajdonosai ugyanezen idõ alatt több mint egymillió alkalmazást töltöttek le az App Store online boltból, illetve több mint 250 ezer e-könyvet vásároltak az iBookstore-ból."
Azon kívül hogy õk tartják fennt a storet tényleg nincs közük hozzá. Teljesen a fejlesztõkön múlik hogy mennyiért addják a programjaikat. Ha akarják adhatják ingyen, ha akarják elkérhetnek érte $1000-t is. Teljesen rájuk van bízva.