Táblagépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
valszeg szoftveres hiba lesz, majd megoldják😊

GregSB
Meg hogy a duál (G és N-es) routerek jól be vannak -e állítva. Sok esetben tényleg ez volt a gond, meg ez csak réteghiba, az amit handras hozott haza tökéletesen mûködik. + az origo is most tesztelte (egy másik forrásból), az õ példányukkal se volt semmi baj.

Minden új terméknek van valami "beta" hibája, ez sajnos a tömegtermelés egyik átka. Ki fogják majd javítani...

VRSDM
"A gyártó a fórumon megjelent konnekt panaszokra természetesen igazi multiként válaszolt, mégpedig hogy menjenek közelebb a routerhez (aminek minimum 30 méter a hatótávja!), ellenõrizzék, hogy be van-e egyáltalán kapcsolva az (!), vagy nincs-e valami komolyabb interferencia, ami blokkolja a vételt (vajon mit értenek ez alatt, katonai rádiólokátor kocsit?)."

tech.hu

u dont have to listen anybody else but me

GregSB
Az Apple elismerte: gondok vannak az iPad wifijével

Na, ezért nem szabad elsõ generációs terméket venni (semmibõl) 😊

VRSDM
ezek szerint az sem zavarna ha a gépedbe egy ram/vga cseréhez is szervízbe kéne vinned sokezeré'? nana 😊

DanielT
Kellett hozzá? Tapadókoronggal szedte szét?

Idiótaság szétszedni? Teljesen felesleges? Az értelmetlenség csúcsa?
passatgt
én már meguntam szétszedni dolgokat, mert sosem tudtam úgy összerakni, hogy ne menjen bele por illetve ne szakadjon el valami😄

inkább rábízom szervizre😊

Gabor1990
Szerintem ha két csavarral szétszedhetõ lenne se szedném..

VRSDM
#514 - Egyébként pedig egy tapadókoronggal szétszedhetõ, még csavarhúzó sem kell hozzá.

ööö

passatgt
hát meg kell vele szenvedni😄

http://www.youtube.com/watch?v=Iau61J46LHs

DanielT
Aki szerint netes gépre 16:9 kell az nem nóóóóóóóóórmális. A weboldalak 99.999999999999999%-a 1024x768 -ra optimalizált. Jé, pont ez az iPad felbontása is 😊 (nomeg az én notimé is)

VRSDM
amikor a 24es imac-ben meghalt a winyó akkor bizony jól jött volna ha szét lehet szedni házilag is, és nem kell komoly pénzt és idõt ölni a szakszervízbe...

:/

GregSB
Nagyon elcseszettt az aránya a JooJoo-nak. Eleinte mindenki hüledezett, amikor kideült hogy nem wide lesz az iPad, hanem 4:3, de az engadget szerint sokkal kényelmesebb használni mint a dzsódzsót.

DanielT
Másra sem vágyom pedig, mint, hogy szétszedegessem! Micsoda fontos funkció! <#idiota>

Egyébként pedig egy tapadókoronggal szétszedhetõ, még csavarhúzó sem kell hozzá.
VRSDM
az apple termékek házát alumíniumból sajtolják, így olyan lesz mint egy összepattintható kinderfigura.
nincsenek csavarok de azt is elfelejtheted hogy belenézz/szered stb. 😊

DanielT
Az a legkisebb baja 😄
Gabor1990
Ipad-hoz képest elég igénytelen a Joo-Joo hátulján a csavarok helyei.

DanielT
Joo-Joo és iPad...

Öööö.. méret:

Betekintési szög:

Vastagság:
DanielT
Az ellendrukkerek élvezkedésére 😄

GregSB
Ez az a vicc hogy $10.000-rõl indult 😄

passatgt
GregSB
Ha nem tud a 3.5mm-es jacken csatlakozni, akkor igen.

Solten
Szoval akkor az univerzalis profi headsetet cseszhetem, oke 😊

Saor Alba

GregSB
Nem, ha megnézed rengetegen gyártanak füleseket-headseteket iPhonehoz is. De ez nem tétel, múltkor már kibeszéltük hogy haver rendelt ebayrõl pár száz Ft-ért headsetet az iPhonejához, és tökéletesen mûködik 😄

DanielT
Hasonló a helyzet nálam is, (Thinkpad) olyan profi a zajszûrés és az érzékenység, hogy besz@rás. Persze dzsunkaszarral én is találkoztam épp eléggel, csak van más kategória is. 😊
Solten
Es ez csak Apple-cuccal mukodik?

Saor Alba

GregSB
Az én laptopomon is gombostûfejnyi mikrofon van, skypeolás közben mégis azt is hallják ami a szomszéd szobában történik 😄

GregSB
Hát a jackbe a tetején. iPhonenál is simán oda dugod be a headsetet, és átvállt a füles mikrofonjára.

Solten
Nem kell bemutatni a gombostufejnyi-nagysagu bemeneteket (eleg sokfele laptopon talalkoztam mar veluk), a marketingszoveget meg hanyogoljuk jo ha kerhetnem? <#rolleyes>

Saor Alba

DanielT
Minõségi gépben minõségi mikrofon van(nem tudom az iPadé milyen), egyébként mihez kellene? Profi stúdiófelvételekhez? 😄D
Solten
Nem a beepitett mihaszna vackokra gondoltam, de skype-hoz mondjuk megfeleloek... 😊

#496: hova dugom be? Megis van USB vagy audio-bemenet?

Saor Alba

GregSB
Van beépített mic, ha pedig headsetet dugsz bele akkor átváltt annak a mikrofonjára.

DanielT
Mikrofóóóón? 😄 Az még az iPadon is van 😄
Tikal
a webkamerát hiányolom én is, skypeozni nagyon jó lenne...kártyaolvasó van hozzá...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Solten
Hat ooo mikrofon..? Bar igaz, feltalaltak mar az USB-s headsetet is.

Saor Alba

GregSB
Hangkimenet van rajta. Bemenet meg minek rá? 😄

DanielT
Hú, de optipista vagy 😄 Na, majd meglássuk 1 év múlva mi a helyzet! Lesz -e már Tegra 5.7-es platform Android 84.7 bétával... <#hehe>
Solten
Ja es persze alapdolgok egy ertelmes keszuleknel: USB, kartyaolvaso, webkamera, hang-ki es bemenet.

Persze ismerek egy gyartot aki ezekert is megfeji a felhasznaloit... <#rolleyes> (adapterek neven...)

Saor Alba

Solten
Ne hasonlitsuk mar az android telo appstore-t a jelenlegi, ezer eves apple-ehez emberek... <#alien> Mivel a tegra2 grafikai teljesitmenyben is atomeromu az ipadhoz kepest, val.szeg joval komolyabb cuccok fognak hozza megjelenni. Es megint valoszinuleg itt nem lesz feltetlen store-hoz kotottseg.
Az hogy Magyarorszagon jelenleg nem elerheto a fizetos (nem tudom hogy igy van-e, biztos), nem jelenti azt hogy nem lesz. A google-nak csak csettintenie kell egyet az ujjaval.

Amugy en a hulye app-ok nelkul is meglennek, szamomra az lenne a fontos hogy ne korlatozottan tudjak bongeszni a vilaghalon (flash), tudjak nezni videot meg esetleg legyen rajta egy e-book reader, plusz zene/media-lejatszo. Jatszani tudok a szamitogepen.

Saor Alba

GregSB
Na azért az Appstoreban is van bõven gagyi... De még így is sokkal több benne a hasznos app mint az Android marketban 😄

DanielT
Biztos tülekedni fognak a jobbnál jobb fejlesztõk, hogy ingyen kínálják a jobbnál jobb alkalmazásaikat amikbe hetekig/hónapokig ölték a munkájukat, idejüket, tehetségüket 😛

Az Appstore-ban szerintem 3x annyi ingyenes cucc van mint a komplett Android market. (pontos számokat nem kerestem, csak egy tipp)
GregSB
Itthon minden ingyenes lesz, mert az Android market fizetõs része nem elérhetõ magyarországról <#idiota>

Solten
Inkabb tobbnyire ingyenes, mivel open platform.

Saor Alba

DanielT
Majd a Tegra 2-n ó'csó lesz minden, csak gyõzd kivárni a készüléket, meg a szoftvereket 😄
GregSB
Beleszólni akkor se szólnak bele az árazásba. Nem fogom többet leírni, ez tény.

Solten
Persze. Pont ez a ceg lenne az irgalmas szamaritanus... 😄 Az Apple 30%-ot lecsaklizik maganak egyes alkalmazas bevetelebol szoval nekik se teljesen mindegy hogy egy app 1 dodo-e vagy eppen 10.

#480: tekintve hogy ~300k fanboy birtokolta elso nap a keszuleket, mindegyik atlagosan 3 app-ot toltogetett le (ami realisnak tunik), nem tunik olyan nagy szamnak.

#481: igy van ez a bunkosag, tiszta marketing hogy 5x annyit kernek erte emiatt.

#483: Hogy szolnanak bele? 😄D Megmondja a programozonak hogy mostantol 20$-ert vagy koteles arulni a cuccodat? 😄D Eleg eletszeru...

Saor Alba

GregSB
Ami megzavarhatott téged, és a cikkben írják: sok cég azt csinálta, hogy jelenleg meglévõ iPhone alkalmazását (amit $1 vagy $2-ért árult) fogta, optimalizálta az iPad felbontására és kiadta xy HD néven, az árát meg megduplázta. ($4-5)

Ez elég nagy gennyesség, mivel semmivel nem tud többet az App, csak nagyobb felbontásban fut. Az ilyenek remélhetõleg rossz értékeléseket fognak kapni és a kutya nem fogja õket venni.

DanielT
iPad, hát ez tényleg nem lesz népszerû a fejlesztõk között...

"és az új táblagépek tulajdonosai ugyanezen idõ alatt több mint egymillió alkalmazást töltöttek le az App Store online boltból, illetve több mint 250 ezer e-könyvet vásároltak az iBookstore-ból."
GregSB
Azon kívül hogy õk tartják fennt a storet tényleg nincs közük hozzá. Teljesen a fejlesztõkön múlik hogy mennyiért addják a programjaikat. Ha akarják adhatják ingyen, ha akarják elkérhetnek érte $1000-t is. Teljesen rájuk van bízva.

DanielT
iPhone-ra volt egy több ezer dolláros alkalmazás, ami egy piros gömböt jelenített meg a telefonon, "I'am rich" felirattal.

Annyiért árazod a szoftvered, amennyiért akarod.

Egyébként ezt az említett progit speciel letiltotta az Apple...