Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saor Alba
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
amugy meg wi-fi-n lehet zenet nyomatni (AirPort), EyeFi kartyaval kepeket kuldeni... 2010 van, akkor illene ugy is viselkedni, nem sirni oskori technologiak miatt, mint a flash...
(bár számomra fontos hiába elavult hiába ezeréves hiába lassú hiába fos hiába akármi)
a lényeg hogy a csatlakozók kérdése fontosabb.
ha nekem van itthon mobilnetem akkor én azt akarom beledugni
ha én készítek rajta egy elõadást akkor errõl akarom levetíteni nem átrakni a laptopomra (ja amire szintén apple programok telepítsek, mert sima USB sincs, de mindegy) szóval nem akarom átrakni a laptopra, majd újfent azt (is) magammal hurcolni hogy egy elõadást / vetítést tartsak akárhol.
én is belátom hogy az ipad (egyenlõre ((nem akarom elkiabálni)) technikailag a "vetélytársak" elõtt jár, gyorsabb, precízebb, kompaktabb, és ennél a szegmensnél ezek a legfontosabb tényezõk.
viszont az hogy ennyire leszûkíti a felhasználási területeket (tudom 40.000 apps a store-ban)... de lényegében ez egy hordozható eszköz, hordozd magaddal a sokmindened és ne oszd meg 😊
u dont have to listen anybody else but me
A tobbi gyarto? Inkabb nem rohogtette ki magat egy ilyennel... 😊
Saor Alba
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az hogy az user sz*p, hat istenem, Jobs bacsi lerendezi azzal hogy evvel egyutt kell elni... 😊
Saor Alba
Kozben raakadtam egy erdekesebb (regebbi) cikkre: Apple iPad, ez meg mire jó?
"Az Apple szerint az iPad a legjobb eszköz a webezésre, levelezésre, fotók és videók fogyasztására. Ehhez képest a Safari böngészõ itt sem támogat Flash-t, kézben fogva nem lehet a virtuális billentyûzeten értelmes módon gépelni, hiszen nem ér be középre a hüvelykujjunk, videózáshoz meg vagy megtámasztjuk valahol, vagy folyamatosan fogjuk - a csontsoványra fogyott Jobs a demó során elegánsan keresztbe vetette bal lábát a jobbon, úgy, ahogyan a férfiak többsége nem ül, és ahogyan egyetlen nõ sem.
Tetézve az eddigieket, a készülék nem alkalmas több alkalmazás egyidejû futtatására, avagy multitaskingra. Ez azt jelenti, hogy miközben Flash-mentesen böngésszük a webet, vagy olvasunk egy könyvet, nem értesülhetünk róla, hogy esetleg keresnek minket e-mailen, chaten, vagy hívnak Skype-on. Nincs kamera sem, se SD kártyahely."
😄
Saor Alba
/elnézést ha az évszám nem stimmel de valahonnan ez rémlik
lényeg a lényeg hogy ennyi idõ alatt nem tudták megcsinálni és letesztelni tökéletesre?
(tudom, a felhasználónál jobb teszter nincsen)
meg tudták volna, helyette inkább hazudtak 😄
u dont have to listen anybody else but me
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
"The touch tech on the prototype we tried was resistive, making for slightly sluggish responsiveness, but ICD promises a capacitive alternative for launch."
Saor Alba
"Blisteringly fast," according to Stuff.tv, albeit buggy and thoroughly unready for market.
"the resistive touch controls sluggish"
Gyors, bugos, félkész, szar érintõképernyõ. Meglássuk mit javítanak ezekbõl a végleges termékre.
Android Market gets 9,000 new apps in March, world domination can't be far behind

Saor Alba
Iszonyatos terror alatt tartja Steve az alkalmazottakat 😊
Követni lehet Gizmodo, Engadget, stb oldalakon.
A(z) "flash" kifejezés angol nyelvû meghatározásai a weben:
a sudden intense burst of radiant energy
a momentary brightness
gleam or glow intermittently; "The lights were flashing"
a short vivid experience; "a flash of emotion swept over him"; "the flashings of pain were a warning"
appear briefly; "The headlines flashed on the screen"
a sudden brilliant understanding; "he had a flash of intuition"
flaunt: display proudly; act ostentatiously or pretentiously; "he showed off his new sports car"
blink of an eye: a very short time (as the time it takes the eye to blink or the heart to beat); "if I had the chance I'd do it in a flash"
make known or cause to appear with great speed; "The latest intelligence is flashed to all command posts"
ostentation: a gaudy outward display
dart: run or move very quickly or hastily; "She dashed into the yard"
flare: a burst of light used to communicate or illuminate
expose or show briefly; "he flashed a $100 bill"
news bulletin: a short news announcement concerning some on-going news story
protect by covering with a thin sheet of metal; "flash the roof"
Saor Alba
2010-ben nem jarunk gozmozdonnyal sem...
Saor Alba