3818
Táblagépek topicja
-
#1342 Vettem egy mini tabletet (3,5 colos) amivel telefonálni is lehet, és SZARRÁ alázza a teljes mezőnyt 2 évre előre. Jó nekem! :D -
#1341 galaxy tab:d
"Ez utóbbi, ugyancsak 7 colos kijelzővel és hasonló specifikációkkal rendelkező táblagép ráadásul már a jövő héten megvásárolható lesz Olaszországban, kártyafüggetlen változatban 699 euróért. "
vicc -
#1340 Kicsi... nem értem miért nem hoznak ki 10" tableteket, mindenki a 7"-eseket erőlteti. Pedig kézben tartva egyáltalán nem nagy az iPad.
-
#1339 Egyébként ügyesen az iPad gyenge pontjaira lőtt a RIM ezzel, csakhát van egy bibi:
Megjelenés: 2011 eleje.
Addigra már kint lesz az iPad 2, és megint az Apple lesz lépéselőnyben. -
#1338 ennyire nem vagyok optimista, jó lesz az 4-5-nek:)
amúgy korrekt, jól néz ki meg minden -
#1337 "Cortex-A9 on both cores!"
Kíváncsi vagyok hány órát fog bírni az akksija. Van egy sanda gyanúm hogy az 5-6 órás mezőnyben lesz. -
#1336 Egy render video már kint van róla, de azt direkt nem linkelem, mert semmi értelme. Majd a hands-on videók lesznek érdekesek.
7-inch LCD, 1024 x 600, WSVGA, capacitive touch screen with full multi-touch and gesture support
BlackBerry Tablet OS with support for symmetric multiprocessing
1 GHz dual-core processor
1 GB RAM
Dual HD cameras (3 MP front facing, 5 MP rear facing), supports 1080p HD video recording
Video playback: 1080p HD Video, H.264, MPEG, DivX, WMV
Audio playback: MP3, AAC, WMA
HDMI video output
Wi-Fi - 802.11 a/b/g/n
Bluetooth 2.1 + EDR
Connectors: microHDMI, microUSB, charging contacts
Open, flexible application platform with support for WebKit/HTML-5, Adobe Flash Player 10.1, Adobe Mobile AIR, Adobe Reader, POSIX, OpenGL, Java
Ultra thin and portable:
Measures 5.1"x7.6"x0.4" (130mm x 193mm x 10mm)
Weighs less than a pound (approximately 0.9 lb or 400g)
RIM intends to also offer 3G and 4G models in the future. -
#1335 Rim Playbook = BlackBerry tablet
Kíváncsi vagyok a UI-ra mozgásban... várjuk a videókat. -
#1334 Na jol van... Azt hittem valami hivatalos info a Samsungtol v. valami...
Btw, a wifi-s verzio is meg fog jelenni, a 3G-set pedig valamilyen mobilszolgaltatonal erdemes megvasarolni, akar egy telefont, bagatell aron. Vagy eppen ingyen. -
#1333 Az Amazonon jelent meg, és ott kezdték el £799-ért árulni.
Az Amazon pedig nem éppen a legdrágább hely angliában, sőt... -
#1332 Akkor ez se lesz vetélytárs... az árral tudtak volna versenyezni, de nem.... -
#1331 Mi az hogy csokkentett? Es hol kezdtek el arulni (forras...?)? Egyelore az Amazonon talaltam csak elorendelheto (Nov. 1-en jelenik meg) peldanykent £599.99-ert (16GB, 3G). Mondjuk legalabb bele tudsz dugni akar egy 32GB-s m.SD-t is. Bar a ket kamera jelenlete se indokolja ezt az arat. November persze meg messze van. -
#1330 Ja és ahogy írtam ez a csökkentett ár a 16GB-os modellre. Eredetileg £799-ért (260.000Ft) kezdték el árulni angliában.
Nem mellesleg a 32GB-os, 3G-s iPad kerül £599-be.
Mondom, hogy ezek hülyék! -
#1329 Grat Samsung, ezt komolyan gondoljátok?
A Galaxy Tab CSÖKKENTETT ára UK-ben £599.99 ($933.31) azaz 195.000 Ft
A legolcsóbb iPad £429 - 140e Ft
Ezek nem normálisak. -
#1328 Ezaz! Flame, de régen vártam már rá :DDD -
#1327 Örülök, hogy tetszik, idővel meglátod, hogy érdemes komolyan venni. -
#1326 ahogy kifejezed a kedves lelkedet az valami határtalan.
nem írtál még könyvet? elolvasnám annyira szeretem amiket írsz :) -
#1325 Szutyok. -
#1324 nagy és drága
a microsoft-nak is volt ilyenje, de dobták a projektet, az jobban tetszett -
#1323 Kno viszont mégis lesz hoppá tökjó :)
Marc Andreessen, az első elterjedt böngésző atyja - és az első böngészőháború vesztese - pénzeli a projektet, melynek célja Andreessen szerint kifejleszteni „a valaha volt legerősebb tabletet". Több befektető bevonásával eddig 55 millió dollárt szedtek össze. A fejlesztők tervei szerint a duplakijelzős gép még idén megjelenik, és az ára ezer dollár alatt lesz majd.
ezer... nemjó :D -
#1322 jó ez, csak az ikonok undorítók, de maga a logikája meg az elrendezés bejön -
#1321 Ennél undorítóbb felületet még nem láttam. -
#1320 nekem nagyon tetszik ez a UI
talán még a hardver sem gyenge (bár nekem az atomosok jönnek be igazán)
de a win7-el és a 4órával megölték az egészet
/meg kitudja miféle market lesz rá...
de maga a felület az nagyon imádnivaló szvsz
-
#1319 Másrészt még újdonság az egész tablet őrület.
idővel beáll a 200eurós ár... remélem :D
netbúk is száz x-ről indult, most meg 50-60ért már értelmeset kapni. -
#1318 dehogy, az ipad a túlárazott szar nem ez:D -
G_ArchAngel #1317 200 korul lenne realis, de az iPad sem erne tobbet 300-nal, de ez a vilag nem errol szol...
meg amig masok megveszik, addig az le van szarva, aki realisan latja az ertekeket - vagy szimplan csoro, mint en:) -
#1316 voltak hírek 800-900dollár/euro-ról
aztán pár napra rá jöttek hírek 200-400dollár/euro-ról.
szóval amíg nem mondanak hivatalosat addig én nem hiszek semminek. -
#1315 Egy kicsit drága lesz ez így, nem? ... -
#1314 lesz egy kis szabadidőm egyhuzamban kifejtem. -
#1313 áá, nem mindenki olyan elfogult min te -
G_ArchAngel #1312 Mert felmerult anno a Galaxy, mint alternativa, de csak szenvedtem vele. -
#1311 Az masik teszta: market share. Nem gondoltam volna hogy androidos blogokat olvasgatsz... -
G_ArchAngel #1310 Ez erdekes, mert egy honapja mar lobogtattak olyan chartokat Androidos blogokon, ahol az Android megelozte az iOS-t... -
#1309 Samsung excuses absence of Super AMOLED on Galaxy Tab with Super TFT
-
#1308 Teljesen szolgaltato es tarifacsomag fuggo, pl. az UK-ban lehet megkapod elofizuval ingyen is, mint pl. a Galaxy S-t... :) -
#1307 "valoszinuleg az iPhone vagy iPad sokaig az eladasi listak elejen lesz, de mint oprendszer, az iOS-nek mar most latszik a visszacsuszasa az elrol..."
Jah, itt egy friss adat a mobil web forgalomrol:
-
#1306 "az apple (és most nem akarok sem okoska, sem nagy összeesküvéses lenni) szerintem 3-5éven belül teljesen elveszíti a jelenleg tartó egyeduralmát.
Minden téren..."
És ezt mire alapozod? Nem kötekedésből, tényleg érdekel hogy Te miért gondolod ezt. -
Inquisitor #1305 Basszus, vitatkoztok egy egy adott gép érintésérzékenységéről, miközben titkos, hogy egyáltalán milyen típusú érintőfólia van bennük, aztán lehet, hogy tök ugyan az. Nem sokan gyártanak ám érintőfóliát ... se kijelzőt. Ja és persze a kettő két független alkatrész. -
#1304 "Most azonban a Wall Street Journal jóval kedvezőbb árat szellőztetett meg: a lap értesülései szerint ugyanis - az Egyesül Államokban legalábbis - jóval olcsóbb, mondhatni filléres lesz a Tab. A lap úgy tudja, hogy 200 és 300 dollár közötti áron lehet majd hozzájutni a tablethez - igaz, szolgáltatótól, két éves hűséggel.
A Samsung állítólag több szolgáltatót is megkeresett, ám a Sprint, T-Mobile és AT&T közül állítólag a Sprint lehet a nyerő. Egyes pletykák szerint az alapár azért ilyen magas, hogy a szolgáltatók „karjaiba" vezesse a felhasználókat. Ezért akik nem vágynak 3G-s mobilnetre és például csak wifin keresztül szeretnének netezni vele, azoknak mélyen a zsebükbe kell nyúlni. Persze még semmi sem biztos, minden kiderül, ha a Samsung majd hivatalosan is bejelenti az árazást, és értékesítést."
technet...
bízzunk benne :) -
G_ArchAngel #1303 az Apple egy termekkel szerepel minden piacon, reg el kellett volna vesztenie az op.rendszerre vetitett egyeduralmat, csakis a konkurencia impotens hozzaallasa miatt lehet ott, ahol...
valoszinuleg az iPhone vagy iPad sokaig az eladasi listak elejen lesz, de mint oprendszer, az iOS-nek mar most latszik a visszacsuszasa az elrol...