3818

Táblagépek topicja
-
G_ArchAngel #1382 MIvel az akksik sulyan nem fognak tudni csokkenteni, ezert fognak a burkolaton.
Sony P joval kisebb, ergo az akksija is, ekozben 8"-on 1600 x 768 a felbontasa.
Kamera kell bele, mert lehet nyomatni majd Keynote-on a FaceTime-ot.
Giroszkop es USB nekem sem kellene bele. -
Szénszálas burkolat felesleges szvsz, alu hátlap nem nehéz, az akksik teszik ki a cucc súlyának nagy részét.
Retina display nem túl esélyes. Ugye az 326 ppi-t jelent, ami 10" esetében 2048x1536 felbontást jelentene. Ezt egy mobil (alacsony fogasztású) chip és GPU sem fogja neked kiszolgálni jövő tavasszal.
A többi az nem túl izgalmas. Bár ha azt vesszük az Apple 2 évente szokott nagyot újítan készülékein, legalábbis az iPhonenál ez így volt :) Lehet az iPad is csak egyráncfelvarráson esik át. -
G_ArchAngel #1380 iPad 2 pletyka
- 2 kamera FaceTime-hoz
- konnyebb, vekonyabb kialakitas: szenszalas burkolat, vekonyabb uveg
- retina display
- 3 iranyu giroszkop (jatekhoz)
- 1 USB port
(szvsz az USB felesleges 2011-ben, SD cardreader jobb lenne) -
Samsung Galaxy Tab (P1000) teszt
Ma jatszogattam vele a musselburgh-i "teszkoban", nagyon komoly kis gepecske! :)) Baratnomnek meg kell egy. -
Nem akarom, varok a HTC modellre :D -
G_ArchAngel #1377 Peti vett vmi Androidos cuccot, olcsoert - kerdezd meg milyen volt... -
Nem is terveztem ilyet venni, de koszi a jotanacsot, masnak sem fogom javasolni :) -
G_ArchAngel #1375 ne is mond, az epitesz technikumban, Zeg-en 3 lany volt Vas megyebol, en Veszprembol, tobbi zalai - kaptak tolem rendesen az osztast a vizvezetekrol, aramrol, aszfaltozott utakrol:))) -
Azt tudtad, hogy zala megyebe vezettek be utoljara az aramot ? :D -
-
G_ArchAngel #1372 -
Csak kinai eseten a Huawei-re es ZTE-re erdemes figyelni, kivalo minoseget produkalnak brutal nyomott aron. Nagy OEM beszallitok, a teloik mar egy ideje elerhetoek kulonbozo UK szolgaltatoknal, pl. a Blade-et (3.5" 800x480 AMOLED) viszik mint a cukrot. -
Szvsz azok olcsobbak es kisebb proci van bennuk.
Azok olyan 100 dollar es nem font kornyeken vannak, mint pl.
EZ. -
én azért eg ICD gemini-t is elfogadnék :D -
ez tipikus kínai cucc, 0 összeszerelési minőséggel, fos betekintési szöggel és színekkel, 5000 éves érintőképernyős technológiával... -
Itt is az lesz mint a telefonoknál.... ismerőseim nem akarnak érintőképernyős telefont, mert az szar... kérdem, de figy, próbáltál már normális érintős telefont, mondjuk 100 pénz felett? ááá, nem.... jaaa, akkor ne csodálkozz hogy nem tetszik... olcso husnak híg a leve.. -
Aki most vesz táblagépet, az vagy iPadot, vagy Galaxy Tabot vegyen! A többi tényleg viccszámba megy! -
Úristen, ezt nehogy megvedd :D
Haverom rendelt ebayről, egy kalap szar az egész. Alaphelyzetben nem ment rajta az Android Market, 2-3 napig hekkelte mire nagy nehezen megjelent rajta, de utánna meg nem tudott letölteni semmit, még ingyenes Appokat se :D
A kütyü minőségéről meg annyit, hogy a fekete keret a képernyő körül egy ponton olyan szinten benyomható, hogy kb 1-2 centis holtjátéka van :) Recseg-ropog az egész, a kijelzője rezisztív, sokszor nem vette be az érintést...
Őszintén mondom mindenkinek, hogy ne vegyen ennyiért tabletet, mert az kidobott pénz lesz. Érdemes inkább spórolni és megvenni egy normálisabbat (500+ dollárosat).
-
Ma 150 fontert lattam egy 10"-os padot Android 2.1-el az egyik UK sztore-ban.
ezt
1024es kijelzo, 1ghz proci, microSD ram, +minden szar amit tudnia kell egy ilyennek, vmi nevenincs gyartotol.
Nem tervezek ilyet venni, de par honapon belul a nagy gyartok is elarasztjak a piacot a tabletjeikkel, akkor pedig beruhazom egyre. :)
(HTC-nek orulnek ha belepne a piacra)
-
jol megszorongatja majd az apple-t... akkor most a samsungosok az új sznobok?! :D -
Jó lett nagyon a WP7, nekem is tetszik, de még rengeteg dolog hiányzik belőle. Jövőre lesz belőle egy kész, minden fícsörrel teli oprendszer. Szerintem kizárt hogy kiadnának tablet OS-t a közeljövőben, max jövőre. Addig meg az Applenél sem fognak a babérjaikon ülni, elhiheted :) -
G_ArchAngel #1361 Ha Windows villant olyat tablara, mint mobilra, akkor az Apple felkotheti a gatyajat - nekem egyedul a redmondi orias op.rendszere tetszik, talan mar jobban, mint az iOS:) -
Ez mondjuk tényleg az év vicce:
Ettől már csak a 340e Ft-os MédieMarktos iPhone 4 volt nagyobb LOL :D -
Ingyen se kéne az a szutyok és ez nem vicc. -
Ha eladoda lelked 2 évre, már 32-ért hozzádvágják :)
Mindenesetre vicces, hogyez az első hivatalosan kapható tablet itthon. -
Annyi minimum kell, hogy legyen! -
G_ArchAngel #1356 van rajta 2 USB? -
-
Lehet venni a Galaxy Tabot 299 ezer a T-mobilnál!
Szaladjatok! -
Hozzánk is eljut a Toshiba androidos táblagépe
-
-
Faszajos: RIM PlayBook: Üzlet és multimédia a maximumon
"Kétmagos Cortex-A9 processzorral, két full-HD kamerával és látványos kezelőfelülettel kecsegtető QNX operációs rendszerrel érkezik a héthüvelykes RIM internettábla."
"A számos pletyka után végül hivatalosan is leleplezésre került a RIM első internettáblája, mely technikai specifikáció terén messze túlmutat az Apple vagy a Samsung hasonló ajánlatain, noha a 3G modem és a GPS hiánya sokak számára fájópont lehet. Az első komoly meglepetés a kezelőfelület és az operációs rendszer kapcsán figyelhető meg, hiszen a jövevény kétmagos Cortex-A9 processzorán nem BlackBerry OS, hanem POSIX-kompatibilis, Unix-szerű QNX platform teljesít szolgálatot, mely a valódi párhuzamos futtatás mellett igen látványos kezelőfelülettel is bír. A mindössze 10 milliméter vastag készülék a BlackBerry modellek méltán népszerű üzleti megoldásain túl rendkívül erős multimédiás képességekkel is bír, így a piac első megoldásaként 1080p felbontású HD anyagok felvételére is képes, ráadásul az előlapi és hátlapi kamerájával egyaránt."
-
Eleg bolhafing meretu tablet, nagyitot is vettel hozza? -
Kérdezte már valaki hogy mi a szar az a galaxy tab? Egy nagyra nőtt galaxy s, kinek kell ilyen hülyeség? ... -
nemkő:) -
Na, ez meg vajon mi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chromium OS iPaden -
i4 ;)
-
részleteket : ] -
Azám. Nagyon királyul rá tudom kötni a külső vinyót! -
Valami WinMo 6.5-ös csoda? :)