Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Saor Alba
#821: nem arrol van szo hogy a szobadban csucsulsz a broadband routereddel... <#rolleyes>#rolleyes> Publikus helyen pl.
Saor Alba
Sehol se vagyok 😞(((
Lehet mégiscsak -favolnom kéne :s
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saor Alba
Meg Venezuelaig is ferne ra eleg film, pedig az 14 ora repulovel😊))
Kozben meg akarmelyik nagyobb nemzetkozi allomason vagy repteren leszedhetek iTunes-bol filmeket (igen, fizetni kell erte kulturalt helyeken, nemelyik 2 pint Guinness araba is belekerul😄). Bar mostanaban a WiFi elerhetoseg kezd tavolsagi buszokon is elterjedni - meg Magyarorszagon is😊
Otthon meg a router-re tolok egy izmosabb HDD-t es minden gepemrol elerem a filmjeimet.
A legrosszabb, hogy most mar fenykepezogehez is vannak olyan kiegeszitok vagy EyeFi kartyak, amivel szinten wireless elerhetem az iMac-em vagy a MacBook Pro-m, de meg az iPhone-ra is vannak olyan App-ok, amivel siman hasznalom hattertarkent.
En nem vagyok egy up-to-date IT-szakember, de azert 2010-ben meg a Szaharaban is elegansabban oldanek meg egy file-atvitelt😊
1. varsz, es nem reagalsz azonnal,
2. hasznalod te is a szerkesztes funkciot, mindosze egy klikk, egyszeru.
Saor Alba
De USB azon sincs 😞(((((((((((
copy-paste? 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Saor Alba
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Saor Alba
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
😊
Saor Alba
Tényleg, te mit csinálsz, amikor valami videó nincs nálad amit nézni akarsz? Biztos szörnyû lehet.
Saor Alba
Igaz, hogy 24 órában elérem minden adatomat neten az otthoni szerveremrõl, de már érzem, hogy nekem valójában egy külsõ vinyó kéne így 2010-ben. Sajnos nincs 😞 Nem vagyok ennyire professönel felhasználó.
BÁR!!! Most, hogy mondod, mobilrackkel szaladgáltam 15 éve... akkor még király voltam.
Saor Alba
Saor Alba
Egy tablet nem ezekre fog megoldást nyújtani, rossz topikban vagy.
Saor Alba
Utoljára filmet olyan 15 éve hoztam el valakitõl, amikor a modemmel kicsit problémásabb volt a letöltés, mint manapság.
Tenyleg ennyire nincs fantaziatok?
Saor Alba
Saor Alba
#783: na-na, ha elfogynak az erveid, ne legyel megint troll... <#rolleyes>#rolleyes>
Saor Alba
Értelmesen böngészni? Nincs flash=értelmetlen böngészés? Érdekes szokásaid lehetnek.
Egyébként már a videa.hu is átállt iPhone OS támogatásra. Trendek, trendek...
Jovore mar 22-28nm-en gyartogatjak oket.
Saor Alba
#774: ??? neked tenyleg nincs fantaziad... 😄DDD
Saor Alba