3818
Táblagépek topicja
-
Inquisitor #1462 Kíváncsi vagyok, hogy az új Kubuntu mobil verzió mennyire fog labdába rúgni egy Android 3.x mellett? Még nagyon félkész, de már felmegy sok telefonra. -
#1461 Tablets at CES '11
Ehh, ez már követhetetlen, durva tablet-spam lesz itt idén :) -
#1460 Jelöljétek be Február 9-et a naptárban, egy HP vezér elkotyogta magát, mostmár tuti hogy be fogják mutatni a WebOS-es tabletjüket! -
#1459 Alcor e-Pad - van még remény
-
#1458 Tudtommal a Motorola sejtelmesen csak annyit kozolt hogy elso negyedev. -
#1457 Szép videó :)
Én abban reménykedtem már működö OS-t fognak demózni CES-en. Mikorra lesz így kész? (mikorra igérik a Xoomot?) -
#1456 A Handtec kicsit tulszabta az arat? (link)
Ez a Honeycomb uberfasza... -
#1455 -
#1454 A motoroloa xoom 720fontos előrendelési áron?!
az 240e. vicc kategória ennyiért :'DD -
#1453 az egyém is csak egy vélemény, miszerint vicces vagy :)
A szabad szoftver győzőtt, lásd linux :) -
#1452 engadget - honeycomb videósorozat bemutatva úgy majdnem mindent. bocsi de csak linkbe tudtam
nem akartam átemelni x+1 videót. -
#1451 a Xoom az most vicc? Lejátszott 10 demo videót rajta, de mindegyiket kétszer kellett rábökni, hogy elinduljon:D -
#1450 Még mindig a PlayBook a legígéretesebb konkurense az iPadnak. Mondjuk 7"-os, de akkor is.
Kiváncsi leszek a végleges Android 3.0-s táblákra is, nameg arra mit lép a HP a WebOS-el. -
#1449 Végre valami ütősebb demonstráció! -
#1448 Acer Iconia Tab A500
Motorola Xoom -
#1447 Nyárra tervezik a launchot, nem lepődnék meg ha csúsznának :) -
#1446 ha jól tudom az akksival csúnyán bebuktak itt, jó ha megy 2-3 órát a kütyü, most azt próbálják fixálni, de erősen szoftveres a gond, úgyhogy ellesznek ezzel mégg egy darabig:) -
BB PlayBook handson
Most impressive. Csak kérdem én: ki a fene akar egyszerre játszani egy FPS-el, mellette 1080p-s videót nézni és zenét hallgatni? :D -
#1444 a fórum véleménynyilvánításra van.
nekem ez a véleményem egy, másfél évre előrevetítve.
lehet hurrogni én már csak ilyen kis különc vagyok :)
a szabad szoftver győzedelmeskedni fog :)
vita off (minden nemű flém ellen vagyok, mégmielőtt :)) -
#1443 Persze, csomagolhat az Apple, vicces vagy :D -
#1442 Igen, tényleg mennyire király a százezerféle konfigurációjú tablet, kiválóan lehet rájuk optimalizálni a profi tartalmakat!
És tapsol neki... -
#1441 Csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel :) -
#1440 hát kész. lesz mit átemelni az engadgetről ide.
egy éjszaka alatt is cska szórták a táblákat.
juppi :)
amúgy ha az iOs nem fejlődik radikálisan akkor lehúzhatják lassan a rolót...
hiába iránymutató / divat / trend az apple hordozható termékei.
minőségben / gyorsaságban odapirítanak a konkurens gyártók pár hónapon belül. -
Ha nem menne:
Notion Ink Adam hands-on. -
#1438 forrás engadget...
"Apparently 1280 x 720 is going to be the minimum resolution, with screen sizes "as small as" 7-inches, though it sounds like 10-inches could be the default."
" Honeycomb will require a dual-core [...] processor."
úgy néz ki a hádé panel, a kétmagos gyors csoda, a hádé lejátszás, a szép méret máris megvalósult az igényeimből. e mellé persze 10érintéses szoftver, hdmi, usb portok és köszönöm én ki lettem elégítve! :) talán még egy dlna ;) -
#1437 Leszedték.Mirror. -
#1436 -
#1435 mi folyik már a CES-en?
nem győzöm már fejben tartani annyi táblát jelentenek be... :)
jólesz ez jólesz ez :) -
#1434 -
#1433 A Microsoft bejelentette, hogy következő operációs rendszere támogatni fogja az ARM chipeket. -
#1432 de el kell ismerni akármilyen undorítóan is, de nagyon átgondoltan és tökéletes kontroll alatt tartva adnak el így "egy azonos" készüléket (apró változtatások ugye, fejlesztés 0, erőforrás 0 stb.stb.) így téve csinos szorzót az amúgy is kellemesen túlárazott termékeikből származó mega profitjukra... :) -
#1431 Úgy látszik a Sliderek nagy sláger-termékek lesznek ezen a CES-en. Itt Samsungé is, ezen csak Win7 van:
* CPU: IntelŸ ATOMTM Oak Trail Z670 @ 1.66GHz
* Operating System:
o Genuine WindowsŸ 7 Home Premium
o Samsung Touch Launcher
* Memory: 2GB DDR2
* Hard Drive (max): 32GB or 64GB (mSATA SSD)
* Screen: 10.1-inch touchscreen HD LCD display (340 nit)
* Resolution: 1366 x 768
* Graphics: Intel Integrated Graphics
* Audio Technology: Integrated speaker (0.8W x 2)
* I/O:
o USB 2.0
o 4-in-1 memory card reader
o HMDI out
* Webcam: 1.3MP
* Battery: Lithium Polymer; up to 9 hours
* Wireless: 802.11b/g/n; WiMax; 3G
* Dimensions: 10.47 x 6.88 x 0.78 inches (W x D x H)
* Weight: Starting at 2.18 lbs.
-
#1430 Naja, soha nem az a cég voltak, akik mindig mindent beletettek termékeikbe amit csak tudtak :) -
#1429 Nekik mar ott volt a kiforrott, jol optimalizalt iOS, ezert szepen be is eloztek a piacot. Azt senki nem veszi el toluk hogy ezt az egeszet egesz kivalo, emesztheto formaban talaltak, de az nyugodtan felrohato nekik hogy ~1 evre volt szukseguk ahhoz hogy kamerat tegyenek a ver. 2-be... :))) -
#1428 így van.
szeretni nem kell.
de nem elismerni az innovációt önnön butaság és lejárató kampány :) -
#1427 Csak nem volt hozzá meg a szoftver, ami szerves része egy használható / eladható tabletnek. Önmagában a hardverrel kitörölheted a fenekedet.
De mind1, lehet fikázni az Applet hogy nem tettek kamerát az 1. iPadba, de ha ők nem jelentik be ezt a gépet tavaly januárban, akkor most totál más lenne a helyzet a piacon. Lehet kopködni, meg utálni őket az önajnározó aggresszív marketingjük miatt, de akkor is irányt mutattak a Tablet piacnak. -
#1426 fölösleges vitatkozni az időbeniségről.
a notion ink tabletje volt az első kapacitív nyomkodós dolog, saját osel, alkalmazásokkal, nagyban, minden féle extrával.
az hogy mögöttük az india kormány kisebb támogatása állt, az ipad mögött meg a világ egyik legnívósabb (maradjunk egy ilyen klisénél) tech cuccokat gyártó cége rányomta a bélyegét a dobogó első helyezettjére.
-
#1425 Nem kellett hozza egy ev (a Galaxy Tab negy honappal utanna jott ki), a tobbi esetben pedig a hardver reg megvolt hozza csak a szoftver nem. -
#1424 bocsánat lemaradt...
forrás. technet -
#1423 ne kezdjünk vihart léciiineee.
tök normálisan lehetne beszélni :)
szóval on!
Magyar a világ 2. legjobb iPad appja
Ezer iPad magazin-alkalmazás közül a magyar Story magazin iPad kiadása lett a világon a második legjobb ilyen app a McPheters&Company iMonitor összesítésében - a világon csak a Sunday Times előzi meg a magyar lap appját.
A New York-i székhelyű elemzőcég a világ 1000 magazin alkalmazása között a Sanoma Story iPad kiadását a második legjobbnak minősítette. A mértékadó McPheters & Company iMonitor összesítésében a magyar magazinalkalmazást kizárólag a tekintélyes brit Sunday Times magazin iPad-appja előzte meg, és olyan „versenyzőket" hagyott a háta mögött, mint a TIME vagy a The Washington Post.
"Az iPad-en egy teljesen új típusú tartalomfogyasztás valósul meg. Az érintőképernyős táblagépeken másképp olvasunk majd, mint amikor a net előtt ülünk, vagy amikor magazint tartunk a kezünkben. A Story Magazin Digitális különkiadásával a Sanoma innovatív szerepet vállal az új médium nyelvének kialakításában" - fejtette ki Szépvölgyi Tamás, a Sanoma MobilMédia üzletág vezetője.
A téli különszám decembertől letölthető; a McPheters & Company, mintegy 1000 iPad-alkalmazást dizájn, tartalom és használhatóság alapján osztályozó iMonitor elnevezésű listáján mindjárt a második helyet szerezte meg.
"Megtiszteltetés, hogy a new yorki elemzők a The Washington Post, a TIME vagy a FORTUNE magazin iPad-különkiadása elé soroltak minket. A rengeteg pozitív olvasói visszajelzésből már sejtettük, hogy egy ilyen innovatív médiatermékeknek van helye a hazai médiapiacon is, azonban az hogy 2010 legjobb iPad magazinjai közé választották a Story Digitális különkiadását nagy meglepetés és nagy öröm" - tette hozzá Szépvölgyi Tamás.
A Sanoma Budapest Zrt. mobilmédia-alkalmazásokat fejlesztő részlege nagy áttöréseket vár a piactól, a fejlesztés nem áll le: éppen ezért a közeljövőben több termék várható iPadra is.