3818
Táblagépek topicja
-
#1582 3-4x erősebb mint az iPad, de egy rohadt görgetést, vagy képfordítást nem tud szaggatás nélkül megoldani.
Android 3.0 -ás csoda + Tegra + stb. VICC.
-
#1581 Nem készít több 7collos táblát a Samsung
hát igen... -
#1580 Xoom nem fogja támogati out-of-the-box a Flash-t.
Tavaszi frissítéssel fog majd bele érkezni. -
#1579 -
#1578 Kiszivárgott a Xoom user manualja :) -
#1577 Skypeal tudsz telefonálni, Galaxy Tab-ban meg van rendes GSM modul, sazl SIM kártyával tudsz vele telefonálni is. -
EnxTheOne #1576 Én kérni olvasni el szomorú szmájli útáni szöveget is.Köszönjük. :D -
#1575 ? -
#1574 Hát de neki a headset nem jó, ezért nem értem. :D -
#1573 Blútyók heccett. -
#1572 Mert a te buszon előakarod venni a 10"-os kijelzőt és a füledhez tartani? :o -
#1571 facetime, skype -
EnxTheOne #1570 Kár hogy nem lehet tabletel telefonálni. :( Persze csak headsetel :D:D -
#1569 +fav
én egy Asus EP121-et nééztem ki magamnak, áprilisban jön -
#1568 a motorola szopat a 799$al és a nincs 3g nincs wifi szopóággal.
azon senki nem akad ki.
nem védem az almásokat. de azért tényleg magába nézhetne már azért az is (független az itt résztvevőktől/elhangzottaktól) aki a nagy zöld robotjával alszik esténként, és néha a szájába veri.
hát bocsánat hogy kikeltem már de tényleg.
francért kell AZ EPÜL és A MINDENNMÁSAMINEMEPÜL vitát nyomatni.
leszarom az almát -_- -
#1567 Mikor kijött az iPad nem kardoskodtál így az ára mellett, de más sem... most ugyanzt csinálod mint az iphonesok mikor védik a készülékük árát.. mert ugye az se 200e csak mondjuk 100 vagy jobb helyeken akár 0 is :) Szóval ilyen alapon semmi sem drága, mert a szolgáltató majd ugy is jól adja...
De megpróbálom mégegyszer: én az áráról beszéltem, függetlenül, kész. Hogy van e értelme erről bezsélni vagy nincs, mindegy, én erről mondtam véleményt.
:) -
#1566 Nincs itt semmi fail, csak te nem tudsz olvasni. #1559-ban is múltidőben fogalmaztam, hogy ennyi _volt_ az ára. Sehol nem állítottam, hogy most is ennyi. -
#1565 túlárazás túlárazás.
az egész piac túlárazott, le vagyunk véve mint a gecis bugyi -_-
-
#1564 Csak a termek ararol beszeltel? Nagyszeru... Es van ertelme csak a termek arat nezni, a sim-el szolgaltatasok is kapcsolodnak hozza, ezek szerint te vagy annyira ostoba hogy megvasarold a fuggetlen keszuleket mindenfele sim nelkul xy webshopban min. 2x annyiert mintsem valamelyik szolgaltato kedvezobb konstrukciojat valaszd.
#1563: fail -
#1563 750 _VOLT_ Mostmár levitték 600-ra, de nagyon sokáig 750 volt. -
#1562 szerintem messze vagy te még attól korban hogy a gyermeked legyek, fiam :)
Amit nem értesz: nem szolgáltató árakról beszéltünk, illetve beszéltem, mikor felhoztam az árakat. Azt mindenki tudja hogy egy szolgáltató jó csomagokat tud kitalálni, ezzel nincs is gond. Én a termék áráról beszéltem. Senki nem vitatja hogy majd fasza csomagok lesznek. Ennyi. -
#1561 A Galaxy Tab £399 az Amazonon btw...
#1560: nem vergodok gyermekem, ne aggodj ertem, max. jol szorakozom rajtad...
-
#1560 Fárasztó vagy már... Biztos vagyok benne tudod miről beszélünk, nem is értem miért vergődsz még mindig...
-
#1559 Túl van árazva... de a $800-os Xoom nincsen, vagy az eddig $750-os Galaxy Tab (Amazon ár, az egyik legolcsóbb USA-ban) nem volt az...
Ne legyél már ennyire demagóg. Az iPAd árai tavaly januáriak, az akkor új iPadé voltak, azóta nem ment se feljebb, se lejjebb, ésa kettesé sem fog felfele menni, erre akár mérget is mernék venni. -
#1558 Egy kerdes, a gyengebbek kedveert: hogyan jovok ki olcsobban?
- megrendelem a smartphone-t az amazon-rol, best-buy-rol, akarhonnan, kartyafuggetlenul, es beledobok egy feltoltokartyat, vagy elofizus sim-et...
- szolgaltatonal elofizetek, a keszulek harmad-negyedaron / ingyen az enyem lesz.
A megfejteseket az Apple londoni irodajaba keretik bekuldeni... -
#1557 Új termék bejelentésekor sose emel árat az Apple. -
#1556 A kifuto iPad-al marha sok ertelme van osszehasonlitani ezeket az uj, erosebb, funkcionalitasban tobbet nyujto cuccokat... Varjuk meg a 2-est, mennyi lesz az ara, milyen ficsoroket nyujt, aztan majd lehet karogni kulonbozo webshopok arain (ami tovabbi idopocsekolas, mivel mobilszolgaltatoknal olcsobban beszerezhetok lesznek). Lehet a 2-es nem lesz dragabb mint az alap 16GB-s 3G, mivel amugy is tul van arazva (£541). -
#1555 A 3G-s modellek sem olcsóbbak a 3G-s iPadoktól... -
#1554 Légyszi hagyjál már, tudod miről beszélek :)
-
#1553 Nem erted, fuss neki megegszer... :)
Ami erdekes lenne, a wi-fi only modellek arai, na en ilyen verziokat meg nem lattam a megjelenok kozt. Vagy nem volt szo az arukrol. -
#1552 Ja értem, most hogy kiderült egyik gyártó se fogja olcson adni, már nem is fontos az ár :) -
#1551 Én láttam, de az olyan is :D Recseg-ropog gagyi műanyag, érintőképernyő fostalicska, stb...
Apple-re már csak megszokásból is mindenki azt mondja, hogy túláraznak (ami mögött van valami, pláne itt európában), de azaz igazság hogy az iPadet nagyon agresszíven árazták be. Ezt szajkózta már sok tech lap tavaly is, de most látszik csak igazán, amikor sorra jönnek a minőségi konkurensek, és egyik se tud $500 alá menni árban (Wifi only modelleknél). -
#1550 Teljesen ertelmetlen az arakon lovagolni...
1. Ha a "fuggetlen" kezdoarat nezzuk, 1-2 honap elteltevel ugy is olcsobb lesz,
2. Ha mar 3G tabletet vasarolsz, nyilvan nem art hozza sim es adatcsomag, - ha nem a West Balkant vesszuk alapul - szolgaltatotol es konstrukciotol fuggoen kb. negyed annyiba kerul a keszulek, vagy ingyen hozzadvagjak. -
#1549 Hát én nem tudom, de mindenki basztatta az Apple-t hogy ilyen drága olyan drága, de még nem láttam olcso tabletet :) -
#1548 -
#1547 -
#1546 HTC Flyer vs. Galaxy Tab vs. iPad... fight!
-
#1545 lapozzatok a 2-re majd vissza az 1-re es megjelennek a kommentek.. fasza sg... -
#1544 tamadnak a kinaiak (2): táblagépeket jelentett be a ZTE
-
#1543 Ehh, bugos a topic :S