3818
Táblagépek topicja
-
#1542 ...es tamadnak a kinaiak (1) : androidos Huawei-dömping
-
#1541 Intel táblagép MeeGo alapokon -
#1540 érkezik az LG Optimus Pad
-
#1539 Motorola Xoom
-
#1538 RIM PlayBook bejelentések -
#1537 Toshiba uj tablagepe -
#1536 Ez igy mukodik, ha tobbet kell fizetni, a multik osszecsomagolnak es mennek egy csorobb orszagba... A kinai szakszervezetek meg kb. annyit erhetnek mint a magyar tarsaik (sz@rt se). -
#1535 árazására kiváncsi leszek. -
#1534 HTC launches 1.5GHz, 7-inch Android 2.4 Flyer into the tablet wars (update: hands-on video!) -
G_ArchAngel #1533 Ugy tudom a sok ongyilkossag es a szakszervezetek miatt jelentosen megugrottak a berek azokban az uzemekben, ahol ezek a cegek dolgoztatnak.
Fel is merult, hogy attelepitik az olcsobb Vietnamba a gepsorokat... -
#1532 A nyugati vilag a joletet mar reg ota a vilag szegenyebb regioinak a kizsakmanyolasananak koszonheti, lasd mi zajlik napjainkban, a rohejes berezesu kinai munkas rakja ossze az Apple, Dell, Sony, HP, Intel, stb, stb, cuccot, 16 oras muszakban. -
#1531 "Ez nagyon szomorú, de ha végignézed az emberiség történelmét, akkor ez mindig is így volt, az ember alapvetően mindig is ilyen volt."
Errol eszembe jutott ez a remek dal:
-
#1530 az utóbbi években az életemet az önkéntességnek áldozom. szóval ha valaki én mindent megteszek azért hogy ha gyermekeim lesznek, egy szebb jövőt hagyjak hátra :)
és nem is az zavar hogy én jobban élek mint más. örülök neki nagy mosolygásban, elvégre nem az egerek hordták össze. akkor zavar mikor belegondolok hogy ezen eszközök fejlesztéséből mennyivel több, az emberiséget, és nem az én már-már fölös luxusomat kielégítendő eszköz lett volna fejleszthető / gyártható...
pont az előbbi példával élve. nagytévé, mégtöbb képpont, hd kamera. jó persze kurvajó. de nélküle is megvoltunk azért. na mindegy nem is akartam offolni csak eszembeötlött ez a kettőség...
és hiába taníttathatnék néhány india kisfiút évekig egy tablet árából, mégis megveszem majd. :) -
#1529 Ez nagyon szomorú, de ha végignézed az emberiség történelmét, akkor ez mindig is így volt, az ember alapvetően mindig is ilyen volt. Mindig voltak felsőbbrendűek és alattvalók, gazdagabb és szegényebb régiók.
Nézd meg ezt a videót,, és rájössz, hogy a helyzet elszomorító, de rengeteget fejlődött az emlúlt 200 évben a világ népességének áltag életszínvonala, és ha a tendencia nem csökken, akkor ez csak javulni fog. Szomorú a helyzet, de nem siránkozni kell, hanem elfogadni, és megérteni hogy a törnélemünk - eredetünk miatt alakult így a helyzet, és minél többet megtenni azért a még Te életedben, hogy egyre csökkenjenek a különbségek. -
#1528 Pont igy voltam ezzel a minap, egyszer csak csak feltunt hogy mikozben a telefonom kijelzojenek a mereten nyavajgok, Afrikaban meg eheznek...
Durvan hangzik, de ez igy van "rendjen", ilyen az emberi termeszet, ha az alapveto szuksegleteinket kielegitjuk, magasabbak fele sovargunk.
#1526: durva a fejlodes, egy ev intervallumban is. -
#1527 off.
félre ne értsetek merem magamat tech-geeknek nevezni, naponta sok sok óra olvasást magam mögött tudva mindenről...
de azért néhanapján eszembe jut hogy hova ez a nagy fejlődés ha mellette meg az alapvető emberi problémákat sem tudtuk még megoldani?
én is spórolok, nézegetem hogy melyik érné meg nekem... aztán beleakadok néhány fotósorozatba a világ túlvégéről ahol a kisgyermek még soha nem ivott tiszta vizet... -
G_ArchAngel #1526 Belegondolok, hogy par eve egy hangos, zorgo, poros torony allt az asztalom alatt, aminek kozel sem voltak ilyen parameterei, most egy A/4-es 'dosszie' meretu dologban tobb ero van...
-
#1525 Galaxy Tab blog: the next level
-
#1524 MWC2011: kezünkben a Samsung Galaxy Tab 10.1
-
#1523 Bemutatták a Qualcomm új ARM prociját mobil eszközökbe: 2.5 GHz, 4 mag...
A 4 magos verziók csak 2012 elején kerülnek gyártásba. 150%-al nagypbb teljesítmény, 65% kevesebb fogyasztás melett. Valószínűleg 2012 második felében fognak megjelenni az első táblagépek, amik használják majd. -
#1522 "Ennyiért gáz."
Mennyiert...? -
#1521 Latod, elsiklottam felette... :/ Az SD-t lesajnaltak mikor az elson is van...? Az USB-hez megint egy sajat fos csatlakozo van, az ipadhoz hasonloan... Ezeket leszamitva szuper, a 10"-hez ez a felbontas tokeletes. -
Inquisitor #1520 Ennyiért gáz. Más kérdés, hogy lesznek ennél sokkal olcsóbb és jobban felszerelt dolgok is. -
#1519 Nincs USB port (csak 1 dokkoló), se SD slot... ja hogy az iPadet kellett fikázni érte, de itt már nem hiányzik? :D -
#1518 Természetesen azt már nem linkeltem be, mert van életem és nem lesem 0-24 a híreket. Ez így már korrekt, de még mindig nem lesz olcsóbb, mint az ipad2. Ahogy írták előttem Apple soha nem emel árat termékfrissítésnél, vagy szintentart, vagy csökkent. -
#1517 apple nem szokta előzőnél drágábban adni, 80%-ban ugyanaz, 20%-ban meg csökken:) -
#1516 De tenyleg azt hogye' adjak? A varhato arrol valami info? Vagy itt mindenki biztos abban hogy 800 dodonal olcsobb lesz? :) -
#1515 úgy mrű tűrhető, de ipad2-nél még mindig drágább lesz:) -
#1514 Samsung Galaxy Tab 10.1 official: Tegra 2, Honeycomb, dual cameras
-
#1513 Vegul is $800-t fog kerni erte az ugynevezett "best buy", ahogy irta az engadget update (termeszetesen azt mar nem linkelted be). Jo sok, mennyi lesz az iPad2? $1000? :) -
#1512 -
#1511 -
#1510 "Motorola Xoom up for pre-order at Best Buy this Thursday... for $1,199!"
Őőőőőő... OK. -
-
#1508 max felbontásban lehet követelmény nem?:)
mármint lehet nem néz ki olyan jól 7 colon, de azt nem tudja szoftveresen ellenőrizni, hogy hány col a kijelző -
#1507 Szerintem ez a minimum követelmény Honeycombhoz. Nameg a 7" Tab nem fogyott éppen fenségesen. Ettől függetlenül lehet ki fognak adni egy 7", saját UI-val. Meglátjuk. -
#1506 Mégis csak jó az a 10coll? :) -
#1505 -
#1504 Kiszivárgott: jövő7en az MWC-n bemutatják a Galaxy Tab 2-t. 10" lesz, és Honeycomb fog futni rajta. -
G_ArchAngel #1503 lájkolom