3818
Táblagépek topicja
-
G_ArchAngel #1622 Szerintem csak felreertjuk egymast.
Eddig a mindenki az Apple-t szidta, hogy draga, most nezd meg a Samsung vagy a Motorola artablazatat es gondold vegig, mit kapsz a termek melle. -
G_ArchAngel #1621 par napja meg csak 30 app volt Honeycombra, tehat eleg rendesek voltak ezzel a szazzal:) -
#1620 Ennyi 10" táblagépre optimalizált App van jelenleg Honeycombra kint kb az Android Marketban.
Persze nem lepődnék meg ha itt csúsztatnának, de a szúrkálódás az kölcsönös, Google is szokta oltani Applet ahol tudja a saját eventjein :) -
#1619 hogyne lenne konkurencia... tele velük a piac :) -
#1618 Annak, hogy nincs konkurencia. Ez még soha nem tett jót egy piacnak sem.
De érted te ezt szerintem, csak trollkodsz :) -
#1617 ez miez? -
G_ArchAngel #1616 Hogy olcso?
Te annak nem orulsz?
Nem tudod tobbet fikazni, hogy milyen draga? -
#1615 Nem tudom, hogy ennek miért kellene örülnie bárkinek is (kivéve az Apple dolgozóit és tulajdonosait).
-
#1614 bocs, 13-as mbp-ra gondoltam:) -
#1613 Biztos vagy te ebben? Itt egy 11-es Air előttem, és ennyire vékony nem lehet... USB csati nem férne rá. -
#1612 úgy kell elképzelni, mintha a 11-as air kijelzőjét levágnád
pont olyan vékony, ez már beteges, sztem elhajtom egy kézzel:D -
#1611 -
#1610 -
G_ArchAngel #1609 Az Apple draga?:)
Annyira megalaztak az osszes konkerenciajukat, hogy nekem is faj:DDD -
G_ArchAngel #1608 -
ipad 2, az ár maradt annyi amennyi volt, 2 kamera, 2 magos processzor, vékönyebb lett sokkal, és az akksi még mindig 10 órát bír
tehát ismét nincs konkurencia:) -
#1606 "ellenben az árakat szépen bemutatja. akarom mondani a konkurens túlárakat :D"
Te most csak szivatsz engem, ugye? Vagy szívtál valamit?
Igénytelen, kopogós műanyag, REZISZTÍV kijelző 0 fokos betekintési szöggel ( a videón a legkissebb bedöntés után is megy el a kontraszt + szín), telefonra optimalizált Android UI. Szerinted más nem tudná ezt előállítani, és hugyért szarért árulni? :D
A Xoom, 10-es Galaxy Tab, és az iPad nincs túlárazva, ennyibe kerül ma egy igényes tablet, igényes OS-el. -
#1605 Két új modellt adott ki az olcsó tableteiről ismert Archos. A kisebbik típus 30 ezer forintnak megfelelő dollárba kerül, de a nagyobb 10 colosért is csak 40 ezret kérnek.
Az Archost már korábban is viszonylag olcsó tableteiről vált ismertté, most azonban előrukkoltak két, igazán olcsó modellel. Az Arnova 8-ról és Arnova 10-ről készült videók megjelentek a neten, az eddigi legrészletesebb preview-val a nagy Archos-rajongó Charbax szolgál.
és egy kis handson /még mindig nem vagyok technet gerillamarketinges, csak nem akart működni az sg-s embed izéke... :)
szerintem.
nem jelenthet (számomra) lehetséges alternatívát. ellenben az árakat szépen bemutatja. akarom mondani a konkurens túlárakat :D -
#1604 Epic fail :) -
#1603 Xoom review @ Engadget
Dícsérik, sok szempontból jobban tetszik nekik mint az iPad, viszont maga a szoftver szerintük félkész, nagyon látszik rajta hogy siettek vele az iPad 2 miatt.
"The problem with the Xoom isn't really about the core of the experience or the core of the hardware -- it's about the details. Too much in both the design (like those wonky buttons) or the software (like the feeling that this is all very much in beta) makes you wonder if this wasn't rushed out to market in order to beat the next wave from Apple. Regardless, there isn't much here for consumers right now. The Android Market is almost devoid of tablet applications, the OS feels buggy and unfinished, and the hardware has pain points that we find troubling. And that's to say nothing of the pricing and carrier commitments being asked of first-time buyers.
Is the Xoom a real competitor to the iPad? Absolutely. In fact, it outclasses the iPad in many ways. Still, the end user experience isn't nearly where it needs to be, and until Google paints its tablet strategy and software picture more clearly, we'd suggest a wait-and-see approach. Honeycomb and the Xoom are spectacular -- unfortunately they're a spectacular work in progress."The problem with the Xoom isn't really about the core of the experience or the core of the hardware -- it's about the details. Too much in both the design (like those wonky buttons) or the software (like the feeling that this is all very much in beta) makes you wonder if this wasn't rushed out to market in order to beat the next wave from Apple. Regardless, there isn't much here for consumers right now. The Android Market is almost devoid of tablet applications, the OS feels buggy and unfinished, and the hardware has pain points that we find troubling. And that's to say nothing of the pricing and carrier commitments being asked of first-time buyers.
Is the Xoom a real competitor to the iPad? Absolutely. In fact, it outclasses the iPad in many ways. Still, the end user experience isn't nearly where it needs to be, and until Google paints its tablet strategy and software picture more clearly, we'd suggest a wait-and-see approach. Honeycomb and the Xoom are spectacular -- unfortunately they're a spectacular work in progress. -
#1602 Iphone 4-et használok lassan egy hónapja. És igen, láttam már egyszer-kétszer laggolni. Arra is rájöttem miért: egy szarul optimalizált RSS reader (3rd party app) miatt. Sajna hiába a szigorú feltételek, be tudnak csúszni ilyenek is az App Storeba. Az alap rendszer viszont atomstabil. Néha látni kissebb rezzenéseket a menü animációknál (főleg ha egyszerre fut sok minden + zenét h is hallgatok), de ennyi. Böngészés közben nem látsz ilyen akadásokat, mint a lenti videón. Ipaden sem. De tökmind1, ezt még optimalizálhatják. Az iOS sem tökéletes, tud az is akadni néha, de sokkal kevésbé mint az Android. Mondjuk keVesebb vasra nem nehéz jobban optimalizálni egy OS-t. -
#1601 mint 11:30-tól a nagyításnál?:) -
#1600 pont úgy fog szaggatni mint a #1592-ben.
amúgy ios is megakad, ezis megakad.
iphone 4 is akkorákat tölt néha hogy ihaj.
persze nem fikázom mert nagyon jó készülék (igen csak olvastam róla és sosem nyomkodom ám) lényeg a lényeg hogy nem fröcsögök egyik oldalra sem.
én maradok a honeycomb-nál ha szarabb bárki szerint ha nem.
-
#1599 Termeszetesen... -
#1598 ugyanúgy fog akadni a végleges verzió is... -
#1597 Szerintem marad ugyan az mint most. Lejjebb nem viszik, mert a konkurencia nem kezdte el letörni az árakat még :) -
#1596 Mar csak az árra vagyok kiváncsi... :) -
#1595 Agresszív reklámmal érkezik a Motorola Xoom
Ez azert sokkal jobb: link -
#1594 *egoista szöveg, Epültől. Bocs, bevettem a mai adag fogalmazásgátlót -
#1593 Eléggé egoista szüveg, de ezt már megszokhattuk az Eültől :) -
Franko ez a cucc... :) -
#1591 Nem a vegleges keszuleket mutattattak be a MWC2011-n, a flash tartalmat pl. meg se tudta jeleniteni. -
#1590 És tényleg:
-
#1589 Továbbra is várom, hogy milyen appoknak kellene mellette futni. -
#1588 Nem tudom mirtől van szó. Mondjuk én nem használok iPadot nap mint nap, amikor igen, és FB-t akarok nézni rajta, akkor felmegyek az fb.com-ra Safarival, tökéletesen optimalizálva van az iPadra a honlap, thumbnailekkel soha nem szarakodik, akkor meg mit szenvedjek unoffical appokkal?
BTW, ha minden igaz jövőhét szerdán (március 2.) fogják bemutatni az iPad 2-t. -
#1587 saját tapasztalat
beépített helyett "legáltalánosabbat" írhattam volna
mindenki tudta miről van szó. -
#1586 Milyen app fusson mellette? Először egy program fusson rendesen, de még a kibaszott menüképet se tudja hibátlanul scrollozni!
I-G-É-N-Y-T-E-L-E-N. -
#1585 Nincs beépített fb kliens iPadre -.-
Hivatalos app gyakorlatilag nincs is. -
#1584 tényleg nincs mese. ez így ilyen formán ilyen.
nekem akkor is többet ér ilyen formán (is)
révén mellette futhat x app,
meg érdekes mikor a beépített fb klinens se tudja behozni vki galériáját ipaden, lévén túl kicsi a memória a thumbnailekhez...
hát ilyen is van. mindenki válogat kedvére :)
-
#1583 hát ez van
nem hiszik el, hogy nem a hw minden, hanem optimalizálni is kéne...