Táblagépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Nem akarom, varok a HTC modellre 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Peti vett vmi Androidos cuccot, olcsoert - kerdezd meg milyen volt...

http://gaborszantai.co.uk/

Blasta
Nem is terveztem ilyet venni, de koszi a jotanacsot, masnak sem fogom javasolni 😊

ne is mond, az epitesz technikumban, Zeg-en 3 lany volt Vas megyebol, en Veszprembol, tobbi zalai - kaptak tolem rendesen az osztast a vizvezetekrol, aramrol, aszfaltozott utakrol😊))

Jakuza001
Azt tudtad, hogy zala megyebe vezettek be utoljara az aramot ? 😄

Solten
<#alien>

Saor Alba

Solten
Csak kinai eseten a Huawei-re es ZTE-re erdemes figyelni, kivalo minoseget produkalnak brutal nyomott aron. Nagy OEM beszallitok, a teloik mar egy ideje elerhetoek kulonbozo UK szolgaltatoknal, pl. a Blade-et (3.5" 800x480 AMOLED) viszik mint a cukrot.

Saor Alba

Jakuza001
Szvsz azok olcsobbak es kisebb proci van bennuk.
Azok olyan 100 dollar es nem font kornyeken vannak, mint pl.
EZ.

VRSDM
én azért eg ICD gemini-t is elfogadnék 😄

u dont have to listen anybody else but me

passatgt
ez tipikus kínai cucc, 0 összeszerelési minõséggel, fos betekintési szöggel és színekkel, 5000 éves érintõképernyõs technológiával...

Tikal
Itt is az lesz mint a telefonoknál.... ismerõseim nem akarnak érintõképernyõs telefont, mert az szar... kérdem, de figy, próbáltál már normális érintõs telefont, mondjuk 100 pénz felett? ááá, nem.... jaaa, akkor ne csodálkozz hogy nem tetszik... olcso husnak híg a leve..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Aki most vesz táblagépet, az vagy iPadot, vagy Galaxy Tabot vegyen! A többi tényleg viccszámba megy!

GregSB
Úristen, ezt nehogy megvedd 😄

Haverom rendelt ebayrõl, egy kalap szar az egész. Alaphelyzetben nem ment rajta az Android Market, 2-3 napig hekkelte mire nagy nehezen megjelent rajta, de utánna meg nem tudott letölteni semmit, még ingyenes Appokat se 😄

A kütyü minõségérõl meg annyit, hogy a fekete keret a képernyõ körül egy ponton olyan szinten benyomható, hogy kb 1-2 centis holtjátéka van 😊 Recseg-ropog az egész, a kijelzõje rezisztív, sokszor nem vette be az érintést...

Õszintén mondom mindenkinek, hogy ne vegyen ennyiért tabletet, mert az kidobott pénz lesz. Érdemes inkább spórolni és megvenni egy normálisabbat (500+ dollárosat).

Blasta
Ma 150 fontert lattam egy 10"-os padot Android 2.1-el az egyik UK sztore-ban.
ezt

1024es kijelzo, 1ghz proci, microSD ram, +minden szar amit tudnia kell egy ilyennek, vmi nevenincs gyartotol.

Nem tervezek ilyet venni, de par honapon belul a nagy gyartok is elarasztjak a piacot a tabletjeikkel, akkor pedig beruhazom egyre. 😊
(HTC-nek orulnek ha belepne a piacra)

Tikal
jol megszorongatja majd az apple-t... akkor most a samsungosok az új sznobok?! 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Jó lett nagyon a WP7, nekem is tetszik, de még rengeteg dolog hiányzik belõle. Jövõre lesz belõle egy kész, minden fícsörrel teli oprendszer. Szerintem kizárt hogy kiadnának tablet OS-t a közeljövõben, max jövõre. Addig meg az Applenél sem fognak a babérjaikon ülni, elhiheted 😊

Ha Windows villant olyat tablara, mint mobilra, akkor az Apple felkotheti a gatyajat - nekem egyedul a redmondi orias op.rendszere tetszik, talan mar jobban, mint az iOS😊

GregSB
Ez mondjuk tényleg az év vicce:

Ettõl már csak a 340e Ft-os MédieMarktos iPhone 4 volt nagyobb LOL 😄

DanielT
Ingyen se kéne az a szutyok és ez nem vicc.
GregSB
Ha eladoda lelked 2 évre, már 32-ért hozzádvágják 😊

Mindenesetre vicces, hogyez az elsõ hivatalosan kapható tablet itthon.

DanielT
Annyi minimum kell, hogy legyen!
van rajta 2 USB?

VRSDM
<#bohoc><#taps>

DanielT
Lehet venni a Galaxy Tabot 299 ezer a T-mobilnál!

Szaladjatok!
Solten
Solten

Saor Alba

Solten
Faszajos: RIM PlayBook: Üzlet és multimédia a maximumon

"Kétmagos Cortex-A9 processzorral, két full-HD kamerával és látványos kezelõfelülettel kecsegtetõ QNX operációs rendszerrel érkezik a héthüvelykes RIM internettábla."

"A számos pletyka után végül hivatalosan is leleplezésre került a RIM elsõ internettáblája, mely technikai specifikáció terén messze túlmutat az Apple vagy a Samsung hasonló ajánlatain, noha a 3G modem és a GPS hiánya sokak számára fájópont lehet. Az elsõ komoly meglepetés a kezelõfelület és az operációs rendszer kapcsán figyelhetõ meg, hiszen a jövevény kétmagos Cortex-A9 processzorán nem BlackBerry OS, hanem POSIX-kompatibilis, Unix-szerû QNX platform teljesít szolgálatot, mely a valódi párhuzamos futtatás mellett igen látványos kezelõfelülettel is bír. A mindössze 10 milliméter vastag készülék a BlackBerry modellek méltán népszerû üzleti megoldásain túl rendkívül erõs multimédiás képességekkel is bír, így a piac elsõ megoldásaként 1080p felbontású HD anyagok felvételére is képes, ráadásul az elõlapi és hátlapi kamerájával egyaránt."

Saor Alba

Solten
Eleg bolhafing meretu tablet, nagyitot is vettel hozza? <#vigyor>

Saor Alba

Tikal
Kérdezte már valaki hogy mi a szar az a galaxy tab? Egy nagyra nõtt galaxy s, kinek kell ilyen hülyeség? ...

passatgt
nemkõ😊

GregSB
Na, ez meg vajon mi?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chromium OS iPaden

DanielT
i4 😉

VRSDM
részleteket : ]

DanielT
Azám. Nagyon királyul rá tudom kötni a külsõ vinyót!
GregSB
Valami WinMo 6.5-ös csoda? 😊

DanielT
Vettem egy mini tabletet (3,5 colos) amivel telefonálni is lehet, és SZARRÁ alázza a teljes mezõnyt 2 évre elõre. Jó nekem! 😄
passatgt
galaxy tab:d

"Ez utóbbi, ugyancsak 7 colos kijelzõvel és hasonló specifikációkkal rendelkezõ táblagép ráadásul már a jövõ héten megvásárolható lesz Olaszországban, kártyafüggetlen változatban 699 euróért. "

vicc

GregSB
Kicsi... nem értem miért nem hoznak ki 10" tableteket, mindenki a 7"-eseket erõlteti. Pedig kézben tartva egyáltalán nem nagy az iPad.

GregSB
Egyébként ügyesen az iPad gyenge pontjaira lõtt a RIM ezzel, csakhát van egy bibi:

Megjelenés: 2011 eleje.

Addigra már kint lesz az iPad 2, és megint az Apple lesz lépéselõnyben.

passatgt
ennyire nem vagyok optimista, jó lesz az 4-5-nek😊
amúgy korrekt, jól néz ki meg minden

GregSB
"Cortex-A9 on both cores!"

Kíváncsi vagyok hány órát fog bírni az akksija. Van egy sanda gyanúm hogy az 5-6 órás mezõnyben lesz.

GregSB
Egy render video már kint van róla, de azt direkt nem linkelem, mert semmi értelme. Majd a hands-on videók lesznek érdekesek.

7-inch LCD, 1024 x 600, WSVGA, capacitive touch screen with full multi-touch and gesture support
BlackBerry Tablet OS with support for symmetric multiprocessing
1 GHz dual-core processor
1 GB RAM
Dual HD cameras (3 MP front facing, 5 MP rear facing), supports 1080p HD video recording
Video playback: 1080p HD Video, H.264, MPEG, DivX, WMV
Audio playback: MP3, AAC, WMA
HDMI video output
Wi-Fi - 802.11 a/b/g/n
Bluetooth 2.1 + EDR
Connectors: microHDMI, microUSB, charging contacts
Open, flexible application platform with support for WebKit/HTML-5, Adobe Flash Player 10.1, Adobe Mobile AIR, Adobe Reader, POSIX, OpenGL, Java
Ultra thin and portable:
Measures 5.1"x7.6"x0.4" (130mm x 193mm x 10mm)
Weighs less than a pound (approximately 0.9 lb or 400g)
RIM intends to also offer 3G and 4G models in the future.

GregSB
Rim Playbook = BlackBerry tablet

Kíváncsi vagyok a UI-ra mozgásban... várjuk a videókat.

Solten
<#nevetes2> Na jol van... Azt hittem valami hivatalos info a Samsungtol v. valami... <#rolleyes>

Btw, a wifi-s verzio is meg fog jelenni, a 3G-set pedig valamilyen mobilszolgaltatonal erdemes megvasarolni, akar egy telefont, bagatell aron. Vagy eppen ingyen.

Saor Alba

GregSB
Az Amazonon jelent meg, és ott kezdték el £799-ért árulni.

Az Amazon pedig nem éppen a legdrágább hely angliában, sõt...

Tikal
Akkor ez se lesz vetélytárs... az árral tudtak volna versenyezni, de nem....

Solten
Mi az hogy csokkentett? Es hol kezdtek el arulni (forras...?)? Egyelore az Amazonon talaltam csak elorendelheto (Nov. 1-en jelenik meg) peldanykent £599.99-ert (16GB, 3G). Mondjuk legalabb bele tudsz dugni akar egy 32GB-s m.SD-t is. Bar a ket kamera jelenlete se indokolja ezt az arat. November persze meg messze van.

Saor Alba

GregSB
Ja és ahogy írtam ez a csökkentett ár a 16GB-os modellre. Eredetileg £799-ért (260.000Ft) kezdték el árulni angliában.

Nem mellesleg a 32GB-os, 3G-s iPad kerül £599-be.

Mondom, hogy ezek hülyék!

GregSB
Grat Samsung, ezt komolyan gondoljátok?

A Galaxy Tab CSÖKKENTETT ára UK-ben £599.99 ($933.31) azaz 195.000 Ft

A legolcsóbb iPad £429 - 140e Ft

Ezek nem normálisak.