3818
10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • VRSDM
    nem estem hasra.

a slider / transformer jobban bejön :/
  • GregSB

Engadgetnél egyre érdekesebb emberek kezdenek el dolgozni
  • VRSDM
    a még idén érkező project:kal-el techdemója.

leszbaj :)

[center]
  • GregSB
    Flash nem lesz ipadre szerintem soha. Pláne most, hogy a html5 egyre jobban terjeszkedik.
  • Ptomcat
    Lecserélni én sem fogom, mert jópár cikkben és fórumon azt olvastam, hogy mindent összevetve az Ipad még mindig jobb. Persze zavar a Flash és az usb hiánya és ha ezen nem lesz változás, akkor jön a csere! De ez is csak akkor lesz, amikor majd "bekukacosodik" az almám.
  • Solten
    Huawei IDEOS S7 Slim - valahogy így kell ezt

• Solten
    Galaxy Tab 10.1 Android 3.1 alapokon

• Solten
    69 kilo penz?? Nem rossz :)
  • item
    69e Ft és már láttam rá honey-t hackolni,egyelőre nekem így is jó.
  • GregSB
    Hát én semmi pénzért nem cserélnék le most egy iPad2-t egy Androidos táblára... Majd talán fél év múlva, amikor a Honeycomb is beérik.
  • vass17
    Itt az elv a lényeg, nem a Farmville:D Szerintem hosszabb távon sokkal használhatóbbak lesznek az androidos tabletek, nekem csak mobilszinten van összehasonlítási alapom, de 10-ből 10-szer megint az android mellett döntenék.
  • GregSB
    Farmville miatt táblagépet váltani... azért az már egy szint lenne :D
  • vass17
    Egy minőségi, androidossal sokkal jobban járnál. Szerintem az Ipad 2-t még igencsak jó áron el lehet adni, gyakorlatilag minimális ráfizetéssel el lehetne intézni sztem.
  • Ptomcat
    Nem mondom azt, hogy egy álom tört ketté, mert az elég erős lenne, inkább egy hangos "Pics.ba!" kiálltással tudnám érzelmeimet kifejezni.
    Felmerül bennem a költői miért, de mivel tudom a választ ezért inkább kussolok. Azért köszönöm a választ!
  • GregSB
    NIncs rá megoldás.
  • Ptomcat
    Sziasztok! Tudtok nekem olyan alkalmazást ajánlani az Appstore-ból, amivel teljes értékűen tudom a flash tartalmakat lejátszani? Dobjátok rám az első követ, de a Farmville-t szeretném normálisan használni Ipad2-n. Van ugyan Farmville alkalmazás amit használok is, de pár dologot nem lehet használni. Találtam az Xform Computing cégtől egy Office, Flash & Java .... alkalmazást, de mielőtt kicsengetnék érte 20 eurot, gondoltam rákérdezek a dologra. Előre is köszi
  • Solten
    Nem tunik rossznak, ARM Cortex A8, OpenGL-es 3D gyorsito... Mennyibe fajt a kicsike neked? Ra lehet majd hekkelni vajon a Honeycombot? :)
  • item
    Archos 101 poszt 2... Eddigi tapasztalatok utan tetszik! Az opera bongeszovel nangyon jol megy,semmi akadas,gyorsan es rugalmasan lehet scrollozni es zoomolni. Mellesleg a logitech mk320 wireless eger+bill kombomat felismerte es egybol kezelte is. :)
  • VRSDM
    jó lenne, de nem jó.
    ennél sokkal gyorsabb, gördülékenyebb, barátságosabb, használhatóbb alternatívák vannak szerintem. :/
    picit ballépésnek látom.
  • Solten
    HTC Flyer: saját tollal ékeskedik

• item
    Archos 101 poszt jelenleg teszteles alatt, eddig tetszik!
  • Solten
    Galaxy Tab blog: mit hoz az Android 3.1?

• Solten
    Előrendelhető a karcsú Galaxy Tab 10.1

"Várhatóan június 8-án debütál a konkurens modelleknél is vékonyabbra faragott Samsung Galaxy Tab 10.1."
  • Solten
    Samsung Galaxy Tab 10.1 Limited Edition review

• Solten
    Dell Streak Pro

• item
    Hétfőn kapom meg a cuccot,utána leírom a tapasztalatokat..
  • VRSDM
    ofkorsz ;)
  • item
    Na,azt hiszem eldöntöttem,mit veszek.
    Archos 101
    Ára: megfelelő (69.990)
    Tulajdonságai: megfelelő
    Támogatás: Van + Developer edition gyári fimware egyéb linux telepítéséhez
    Bill+egér támogatás + pendrive + külső hdd (usb host funkció)
    1Ghz TI OMAP 3630 nem rossz + GPU ugye.

Honeycomb nem alternatíva egyelőre,még bugos,és a rá írt alkalmazások még elég kevesen vannak. 100+ ezret nem adok ki egy tablet-ért mert mindegyik gyártó még csak most kóstolgatja a 3.0ás OS-t is,és majdhogynem havonta dobnak ki újabbnál újabb terméket. A samsung is,szóval lényegtelen,hogy samsung vagy acer,vagy asus,vagy egyéb,mert még mindenki tököl,és várja a sült galambot,meg hogy majd a népek ráugranak a drága tabokra.

Majd elmondom a tapasztalataimat,feltéve ha kiváncsiak lesztek rá.
  • item
    A toshibára értettem,mivel ugye az van tegra 2-vel szerelve,szal a sebessége nem rossz,de a szoftveres tartalom csapnivaló,ha valaki mégis rászánja magát,kizárólag costum rommal érdemes vele foglalkozni.
    A G tab csak úgy vitrinből elővéve volt a kezembe.
  • Troyan
    Ezt most nem vágom, a Toshiba folio az analfabéta vagy a Galaxy? Vagy mindkettő? :D
  • Troyan
    Ez P1010-es nincs benne 3G azért olcsóbb.
  • item
    Ma fogtam egy Samu G Tabot a kezembe,kicsit nehéznek tűnt,elötte a 10"-os toshiba folio is volt a kezembe és kb mintha egy súlycsoportba estek volna. Megnyomogattam,neteztem vele csak a tegra 2-re voltam kiváncsi,amúgy tiszta analfabéta az egész tab,szégyen,hogy a toshiba ilyet kiadott a kezéből!
  • GregSB
    A stickből ki lehet venni a SIM kártyát, és azt be lehet tenni a Tab-ba, működni fog.
  • VRSDM
    technet plázában 70 papír a galaxy tab
    link to tha past

...

amúgy szolgáltatótól mobilnettel szerintem is a tuti.
  • Troyan
    Hungaricus, ha szeretnél mobilnetet, akkor szolgáltatónál vegyél tabot. Ott jóval olcsóbban megkapod hűséggel. Ha már van sticked akkor lehet azt az előfizut át tudnák alakítani nem tom. Ez a 24 eu s gari felejtős szerintem. Szerintem a legkisebb mobilnetes csomi elég ha úgyis csak alkalmakként használnád. Ha rászánod magad szivesen segítek bármiben. Én jól elvagyok a géppel.
  • franc0
    Nem olcsó az. Rendes gyári garanciával 106K, miközben a Speedshopnál csak 100K.
    Bolti garival olcsóbb, hát ez nem újdonság, mindig is így volt.
  • Hungaricus
    Samsung_Galaxy_Tab itt olcsóbb sokkal mint a többi helyen, és ha jól olvasom ez is gsm/wifi-s verzió, nem értem igazán a leírást sem, mert itt pl: 5mp-es kamerát ír, és ha jól tudom 3.2mp es van benne.

Item én kimondottan a galaxy tabra gondoltam, hátha tudja valaki, hogy képes e kezelni, illetve, milyen előfizetést érdemes kötni egy tábla gépre, legtöbbet szerintem wifi-n szeretném használni, de ha unatkozom néha jól jöhet ha nincs wifi a közelben. (sokat vagyok szabadban)
  • item
    Van olyan tábla ami támogatja a stickes modemeket,általában az olcsóbb kínai modellek..
  • Hungaricus
    Hülye kérdést teszek fel, netezni csak sim kártya+net előfizetés illetve wifi segítségével lehet, vagy lehetséges mondjuk úgy mint a laptopon, hogy egy usb-n keresztül csatlakoztatom stick-et
  • GregSB
    Inkább fail. Win7-es tablet max egy szűk rétegnek jó, ha win7 kell akkor ennyi pénzből már inkább egy netbookot veszek.