3818
Táblagépek topicja
-
A 80 G9 és 101 G9 kilenecedik generációs készülékek a cég androidos táblagép vonulatát viszik tovább. A gépekbe 1,5Ghz-es kétmagos Cortex A9 OMAP4 processzor kerül. Azt nem tudni, hogy mennyi memóriával érkeznek, de a médiafájlokat egy 250 gigabájtos hagyományos, beépített merevlemezen, vagy 16 gigás, microSD-vel bővíthető flash tárolón tárolhatjuk. A kisebbik, 8”-os modell 1024x768, míg a nagyobbik 10,1”-os 1280x800-as felbontással örvendezteti majd meg a felhasználóját.
A gépeken az Android 3.1-es verziója fog futni, immáron teljes Market támogatással, 1080p videolejátszással, HDMI kimenettel, az USB portba dugható opcionális 3G modemmel. A kisebbik $279-ba, (53e Ft) a nagyobbik $349-ba (66e Ft) fog kerülni.
.
olcsósodunk. -
#1941 Huawei MediaPad: Android Honeycomb alapokon
Go Huvely! :) -
#1940 Tegnap talált a galaxy tabra frissítést a Kies. Molyoltam vele egy csomót, de mégsem a gingerbread volt. Maradt 2.2. De legalább nem csinált semmilyen hibát. -
-
#1938 Galaxy Tab az American Airlines első osztályán -
#1937 -
#1936 -
#1935 Asus Transformer TF101 - tablet és netbook
-
#1934 ez így kurvajó:
-
#1933 Elég szomorú ez , Kínában hamarosan balhék lesznek, olyan nagy a szakadék a gazdagok és a szegények között... a legtöbben néhány dodoból élnek, aztán napközben meg ott mászkálnak a csillogásban a luxusban a nagyvárosookban, nem csoda ha bekattannak... add hozzá ehhez hogy alig van nő az országban stb... :( -
#1932 Nesze neked almaőrület..
Chinese teenager Xiao Zheng sells kidney buy iPad2 -
#1931 -
#1930 NVIDIA Kal-El reference tablet hands-on
-
#1929 Az előbb említett Szabó Gergő cikke, aki résztvet a HVG tablet oldalának fejlesztésében:
Mire jó a táblagépre optimalizált webszájt?
"Egyelőre ott tartunk, hogy iPad 2-n nagyon jól, iPad 1-en pedig egész jól működik a dolog. Hamarosan a 7 colos androidos eszközre is meglépjük azt a pár alapmódosítást, ami szükséges ahhoz, hogy mondjuk egy Galaxy Tab-on is működjön a tablet.hvg.hu. És utána jön a többi androidos készülék."
-
#1928 Rendben,csak akkor ne ez legyen a címe: "A legújabb táblagépek" mert gyakorlatilag,aki még sosem látott táblagépet az majd azt fogja hinni,hogy csak az ipad létezik. Én erre akartam utalni a mondandómmal kapcsolatban.
béke.. -
#1927 Én sem akarok meggyőzni senkit. Csak egyszerűen hülyeség, hogy a linkelt HVG-s galéria fizetett Apple hírdetés (mert ugye innen indult ki az egész). Az összes ember, aki a képeken van iPad tulajdonos, nem a kezükbe nyomták, hogy pózoljanak velük. Az, hogy a HVG-Index munkatársai, és a körükben lévő emberek (mert ezek szerepelnek a képeken) nem használnak Droidos táblagépet, az csak a elenlegi állapotot tükrözi - jelenleg az iPAdnek majdnem 80%-os piaci részesedése van.
Ez tuti meg fog változni 1 éven belül, de jelenleg ez a helyzet. -
#1926 Úgy nézem néhányat már meg is lehet venni.. nem rossz. -
#1925 Válogass kedvedre...
Van olyan is közötte,ami még nem jelent meg.
Amúgy ezek mind 3.1-es verzióval is elérhetőek már. -
#1924 Légyszi ne akard már mindig megmondani miről lehet beszélgetni, köszi.
Senki nem mondta mit vegyél, azt veszel amit akarsz. -
#1923 ne erről buzuljatok már lékó.
de tényleg ne. aki ezt akarja ezt fogja aki azt amazt.
vegye meg, használja, majd írja le milyen.
köszi.
amúgy ez a windóz eléggé használhatónak néz ki :O
végre valami ütős cucc redmondból ^^ -
#1922 Én sem akarlak meggyőzni, ezért is kértem hogy győzz meg te engem a droidos táblákkal... sajna minden techsite azon a véleményen van egyelőre amit Greg is mondott, szóval jöhetnek az érvek, mert az nem érv hogy rajtam kivul sokan használnak androidos táblákat, az csak egy tény, de ettől még nem lesz jobb a rendszer, mint egy 30ezres vodás telefon androidja :)
Szóval milyen honeycombos táblákat tudsz mutatni, tényleg érdekel. -
#1921 "mert hogy amin nem az van az kábe annyit is ér mint egy 30ezres vodafone-os telefon"
Folytasd csak,jól szórakozom.
Mint mondtam,én veled és Greg-el ellentétben nem akarok senkit sem meggyőzni a saját igazamról,csak azt nem szeretem,amikor az emberek nem látják a fától az erdőt. -
#1920 Akkor most mutathatod a honeycombos táblákat sorban.... mert hogy amin nem az van az kábe annyit is ér mint egy 30ezres vodafone-os telefon. -
#1919 Mit és, egy alpha fázisban lévő terméket nem kellene már rossz példának felhozni. Amire ezek a szerkezetek rendesen elkészülnek minden jól fog üzemelni rajtuk,a droid is és a windows 8 is. -
#1918 és? :) -
#1917 Nem mondtam,hogy azért áll a html5 mellé mert az alma is. Nem véletlen,hogy van html5 verziója a youtube-nak is. A google is tudja,hogy ez fontos,függetlenül attól,hogy az almacég miben hisz,vagy mit kommunikál kifele... -
#1916 Az intel oak trail platform windows-ra van optimalizálva nem x86-os droidra,ezt kár volt belinkelned. -
#1915 egyébként nem tudom feltünt e de a google meg az apple már egy jo ideje nem oylan nagy barátok mint hhiszed, szoval a google nem azért áll a html 5 mellé mert apple... csak látják merre az irány :)
de persze hagyjuk is... -
#1914 Erről beszélünk? -
#1913 Szerintem hagyjuk a dolgot,mert ebben nem fogunk egyetérteni. -
#1912 http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/2804/
-
#1911 Jaj de nem érted... persze hogy vannak droidos táblák.. de milyenek?! :)
Gondolom feltünt hogy a honeycomb lesz az első táblára szánt androidos oprendszer, a többi csak gányolás... szerintem neked kéne levenni a szemellenzőt és kibujni a géped mellől.
Egyébként te milyen oldalakat olvasgatsz, ha már a wired, endgadget neked nem megfelelő híroldal? Mert hogy Greg ezekre gondolt... -
#1910 Na ne röhögtess már,aham igen..
Érdekes rajtad kívül rengetegen vannak akik droidos táblákat használnak nap mint nap. flash is van,upsz bocsánat igen a html 5 egyre jobban terjed és az apple arra alapoz,milyen érdekes,hogy ezt a google is támogatja. Lekellene venni a droidos napellenzőket srácok. -
#1909 Valószínűleg,rossz oldalakat olvasgatsz,de nem akarlak meggyőzni én semmiről sem. -
#1908 Semmi gond, kivéve hogy még nincs rá rendes OS :) Ja igen a honeycomb már lassan itt van ;) -
#1907 Onnan szedtem, hogy nyitott szemmel járok, és folyamatosan olvasom a droidos táblákról a reviewkat a nagyobb angol tech oldalakon.
Más: Windows 8 bemutatva! nagyjából erre vártam tőlük, WP7 táblagépre optimalizált UI-val. Ami érdekes, hogy ez fog futni desktop gépeken is, és ez csak gyakorlatilag egy layer a Win7 felett, elő lehet csalogatni a régi UI-t is. -
#1906 Ezt a hulyeseget honnan szetted? Nincs semmi gond a droidos tablakkal. Ez a cikk akkor is apple reklam. Nem felel meg a valosagnak a cime sem,mert csak ipad szerepelt benne! -
#1905 Nem hírdetés, pl a Szabó Gergő a webisztán blog szerkesztője. Ha nem olvasnád: Androidos telefonja van, és imádja az Androidot. De ő is iPAdot használ, nem hiába. Az Androidos táblagépeknek még kell fél év - 1 év mire beérnek. -
#1904 Fizetett Apple hirdetést láthattunk,köszönjük!
Még véletlenül sem került bele egy droidos tábla sem.. -
#1903 A legújabb táblagépek, rendhagyó mozgóképek – Nagyítás-fotógaléria
+ http://tablet.hvg.hu/