Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy egyszerû hardver is képes ilyen interpoláció / pixelduplázás attól függ hogy nézne ki jobban (nem próbáltam még ilyet ilyen panelen stb. nemtudom nemmondom fixre)
én csak a pletykákat másoltam át szépen.
home-gombot én sem hiszem hogy most, de idõvel biztos leszedik.
értelme semmi, max az hogy tönkremenjen...
u dont have to listen anybody else but me
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Marad az 1024x768. A Home gomb se fog még szerintem eltûnni a 2-esrõl, még csak most tesztelik hogy milyen így.
Kamera tuti lesz, erõsebb proci, könnyebb súly is tuti.
A német MacNotes "megbízható források" információi alapján úgy tudja, hogy április 2. vagy 9. lesz az a nap, amikor a néhány órája már az üzletek elõtt tanyázók hozzájuthatnak az iPad 2 elsõ darabjaihoz. Mármint az USA-ban, ugyanis az elsõ modellhez hasonlóan állítólag ezúttal is több hónapos késéssel kell számolnunk Európában, ide júliusban érkezhet meg a gép.
Mindez összevág azzal a december közepi értesüléssel, hogy a gépet december közepéhez képest 100 napon belül kezdi el szállítani az Apple-nek a hardvert legyártó Foxconn. Korábbi pletykák szerint az iPad 2 kamerával és FaceTime-mal lesz felszerelve, kap USB portot és az iPhone 4-hez hasonlóan Retina Display-t, valamint könnyebb is lesz. Új értesülés, hogy a kijelzõ felbontása nagyon magas, állítólag 2048×1536 pixel lesz.
A legfrissebb kiszivárgott információk szerint az Apple azért vezetett fel új multitouch-vezérlõket az iOS 4.3-ban, hogy elõkészítse a terepet a home gomb eltüntetésének az idei iPad és iPhone modellekben. Ez már csak azért is hihetõ, hiszen az egyik újítás szerint 4-5 ujj összehúzása a kezdõképernyõt hozza elõ.
azért egy "majdnem retina display-es" 10"-t megnéznék 😊)
szóval
"Toshiba Folio 100 tablet - hááát...
Radics Boglárka - 2011. január 21. 08:00
Androidos tablet, bivalyerõs processzorral, jó nevû gyártótól, a többieknél alacsonyabb áron - így vártuk a Toshiba Folio 100 névre hallgató tabletjét. Majd mikor kipróbáltuk a gépet, jött a meglepetés... "
tovább a teljes teszthez...
khm. eléggé lehúzzák. azthiszem joggal.
😊
Oltani azt tudnak, reméljük tabletet csinálni is... Ja és remélem értelmesebb árat fognak belõni rá, mint a Motorola Xoomra (annak $800 lesz a kezdõ ára).
Saor Alba
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Saor Alba
Én abban reménykedtem már mûködö OS-t fognak demózni CES-en. Mikorra lesz így kész? (mikorra igérik a Xoomot?)
Ez a Honeycomb uberfasza... <#smile>#smile>
Saor Alba
az 240e. vicc kategória ennyiért :'DD
A szabad szoftver gyõzõtt, lásd linux 😊
nem akartam átemelni x+1 videót.
Kiváncsi leszek a végleges Android 3.0-s táblákra is, nameg arra mit lép a HP a WebOS-el.
BB PlayBook handson
Most impressive. Csak kérdem én: ki a fene akar egyszerre játszani egy FPS-el, mellette 1080p-s videót nézni és zenét hallgatni? 😄
nekem ez a véleményem egy, másfél évre elõrevetítve.
lehet hurrogni én már csak ilyen kis különc vagyok 😊
a szabad szoftver gyõzedelmeskedni fog 😊
vita off (minden nemû flém ellen vagyok, mégmielõtt 😊)
És tapsol neki... <#wilting>#wilting>
egy éjszaka alatt is cska szórták a táblákat.
juppi 😊
amúgy ha az iOs nem fejlõdik radikálisan akkor lehúzhatják lassan a rolót...
hiába iránymutató / divat / trend az apple hordozható termékei.
minõségben / gyorsaságban odapirítanak a konkurens gyártók pár hónapon belül.
"Apparently 1280 x 720 is going to be the minimum resolution, with screen sizes "as small as" 7-inches, though it sounds like 10-inches could be the default."
" Honeycomb will require a dual-core <...> processor."
úgy néz ki a hádé panel, a kétmagos gyors csoda, a hádé lejátszás, a szép méret máris megvalósult az igényeimbõl. e mellé persze 10érintéses szoftver, hdmi, usb portok és köszönöm én ki lettem elégítve! 😊 talán még egy dlna 😉
nem gyõzöm már fejben tartani annyi táblát jelentenek be... 😊
jólesz ez jólesz ez 😊
* CPU: IntelŸ ATOMTM Oak Trail Z670 @ 1.66GHz
* Operating System:
o Genuine WindowsŸ 7 Home Premium
o Samsung Touch Launcher
* Memory: 2GB DDR2
* Hard Drive (max): 32GB or 64GB (mSATA SSD)
* Screen: 10.1-inch touchscreen HD LCD display (340 nit)
* Resolution: 1366 x 768
* Graphics: Intel Integrated Graphics
* Audio Technology: Integrated speaker (0.8W x 2)
* I/O:
o USB 2.0
o 4-in-1 memory card reader
o HMDI out
* Webcam: 1.3MP
* Battery: Lithium Polymer; up to 9 hours
* Wireless: 802.11b/g/n; WiMax; 3G
* Dimensions: 10.47 x 6.88 x 0.78 inches (W x D x H)
* Weight: Starting at 2.18 lbs.
Saor Alba