3818
10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • Solten
    Kellemes cucc emberek, kellemes aron: WayteQ xPAD-70 - vétek lenne kihagyni?

• Solten
    Acer blog: kézi módszerrel, root nélkül frissítettük 3.1-re az Acer A500 Tabot
  • Solten
    Koszi az ertekes tapasztalatokat, az asszonynak a 10.1 a kiszemelt.
  • desigo
    Tegnap volt szerencsém lemerülésig nyomkodni egy új 10.1-est.
    A mobilos alkalmazások elég nehézkesen kezelhetőek a nagy kijelzőn de normál módba váltás után teljes értékűen használható rajta minden.
    A kijelzője oldalról is elég jól látható a színei élénkek felbontása is tökéletesen megfelelő.
    Bármerre fordítva gyorsan változtatja a kijelző állását és a kezelő sávot mindig alulra teszi így jól kezelhető.Sötétben ezért nehéz is beazonosítani,hogy hova kerültek a fizikai gombok.
    Iszonyat durván vékony és mégis elfért benne egy 7000mAh-ás aksi és a többi hardware.Nem zavaró,minimális melegedést tapasztaltam de a szobában is 28 fok volt.
    Miután leraktam és kezembe vettem egy SGS-t,OSF-et azt éreztem,hogy a Tabhoz képest vicc kategóriák.
    Egy notit akár csak otthoni használatra is (komoly játék vagy munka kivételével) simán kiválthat.
    16 gigás wifis változat adóval 550 dollárt szerintem megér.
    Itthon gondolom másfélszer drágábban lehet majd megvenni :/
  • Solten
    [URL=http://mobilarena.hu/hir/ugyanaz_a_nev_mas_a_tartalom_eloben_a_galaxy_tab_1.html]Ugyanaz a név, más a tartalom: "élőben" a Galaxy Tab 10.1 második verziója[/URL]

• gurubefree
    Remelem hogy a Bluetooth is megoldas lehet Android telefonnal ha modemkent hasznalom .
    Mifi 3g wifi router nagyon draga ... egy ilyen alternativat talaltam ha a bluetooth modem dolog nem mukodne : Zoom 4501 Wireless-N 3G Router.
    Ez meg nagy bar nem kellene hozni vinni ott hagynam a meloban.
  • Solten
    Az USB tamogatas ugyan 3.1-es ficsor, a dongle nem valoszinu hogy mukodik. Megoldas lehet egy portable mifi 3g wifi router. SIM kartya megy bele. Vagy egy androidos telo is mukodik WiFi Hotspot-kent.

• gurubefree
    Nagyon kivancsi vagyok .... foleg igy hogy a kov. heten a 3.2 elerheto. Lehet hulye kerdes van arra mod hogy a 3G-s Dongle-t hasznaljam az xoom-al?

" However, the Xoom bootloader is unlockable, and the Xoom can be (relatively) easily rooted. This could potentially allow you to do all sorts of interesting stuff, maybe even change the OS from Honecomb to something else.

One guy has been able to get a rooted Xoom to run stable-ly at 1.5 Ghz. Another was able to mount a thumb drive via the USB . Lots of things are possible on an open device with an open OS."
  • Solten
    Azert irtam hogy egyiket sem, inkabb a Tab 10.1-et... Hovatovabb igaz, nem ez volt a kerdesed, a Tab meg Augusztusban forgalmazodik. Grat., a Xoom is komoly cucc, jobb valasztas az Iconia helyett szvsz.
  • gurubefree
    Vettem a batorsagot ( mivel valaszt nem kaptam )es megvettem a Motorola Xoom-ot. Kedden erkezik ( ha bevalik akkor elkoszonok a Sony Vaio-tol )

Rogton egy johir : Android 3.2 mivel a Xoom a 3.0-val jon.
  • gurubefree
    koszi :) ... tenyleg szep de meg mindig nem tudom hogy az Acer vagy a Motorola.
  • passatgt
    az összenőtt szemöldököt csak kiphotoshoppoltam volna, meg eldönthetné hogy bal vagy jobbkezes:)
  • Solten
    Hello. Ez a szepseg.
  • desigo
    Itthon forgatott mindhárom reklám,magyar szereplőkkel...

• gurubefree
    Sziasztok

Acer Iconia 32GB vagy Motorola Xoom 32GB a jobb valasztas ?

• Montanosz
    450$, arra írtam hogy kinek mi az olcsó))
  • VRSDM
    "szart akkor sem veszünk ha olcsó."

/nem tudom mire gondolsz, de olcsón ilyen paraméterekkel... na. előbb győzzenek meg ;)
  • gurubefree
  • Montanosz
    hát fő szempontnak az olcsot jelölte meg, mondjuk kinek mi az olcso))
    de kindle 3-ra nekem is fáj a fogam

mondjuk van már 10" dual procis android 3.0-s kinai tablet is, maga nemében az is olcsó))
  • Solten
  • VRSDM
    a három 50%-al nagyobb kontraszt és 1mp-es lapozásban különbözik
    /tudtommal... legalábbis jelentősen ezekben.
  • Jim Morrison
    3? nekem ha mindenigaz 2 (11db...) abban wifi van. Ajánlom, hogy rendelj hozzá tokot is, nekem ilyen bőrtok(kihajthatós) van, belecsatolom a kindlet, es van egy lámpa is a hátulján, ami ilyenkor a kindleb erejebol megy, így nem kell lámpánál olvasni (de attól még ajánlott)
  • VRSDM
    *fényviszony.
    -meg kimaradt a milliónyi újság előfizetés amit minden megjelenéskor egyből lehúz az eszközödre.
  • VRSDM
    olvasásra? kindle3

[center]

189$, átvállalják a vámot, az áfát, és benne van a szállítás is.

cserébe kapod a készüléket, és örök végtelen ingyen 3g-t...
    továbbá...
    7-8000 lapozás / feltöltés (1-3 hónap általánosságban)
    amatőr böngészés (de neked úgy se hádézni meg médiára verni a f@szt kell, hanem olvasni, arra meg ez a legjobb
    ~600.000 könyv amazonon
    -ingyenes online konvertálás az eszközödre (hogy minden formátumot megegyen)
    -a létező összes vényviszonyban tökéletesen olvasható (mert e-ink, ráadásul már egy fejlettebb technológia magasabb kontrasztal)

...

kell ennél több?
    /nem izé de én most rendelek egyet, épp ezért...[b]olvasni!
  • Montanosz
    na elfelejtettem megmagyarázni, ugyanis vannak a kinai tablet utánzatok, ezek 7" kijelzőjű sima telefonok (sikerült nekem is megszivni, se markat se semmi)
    na ezen felüli kategória amit te keresel

ILYESMi
  • Montanosz
    akkor kínai a te embered, van amin speckon tablet meg plusz ebook funkcioja van pár darab (vaterán is láttam) olyan 20ezer körül van 7"
  • Ekos
    Üdv!
    milyen táblát ajánlanátok nekem?
    főbb szempontok:
    1.olcsó
    2.olvasásra használnám
    (tehát mindenféle formátum ami szóba jöhet ne okozzon gondot)
    3.wifi,esetleg egy normális méretű usb csatlakozó(nem mini usb)
    4.üzemidő kb. 3 óra olvasásra ennyi min. kell nekem

a sorrend fontossági sorrend is, és nem érdekelnek a szolgáltatók ajánlatai.
  • Montanosz
    csináltam neki topikot mert egyik szolgáltató 5ezer huf-ért adja és valószínű sokan élnek majd vele
  • Solten
    Már megvásárolható a Lenovo IdeaPad K1

• Solten
    Hazánkban is kapható mától a Huawei IDEOS S7 Slim tablet

• VRSDM
    igen.
  • Mike
    wayteq-ről hallott már vki?
  • GregSB
    Oh, kösz a bizalmat. Nem is terveztem HG lenni itt, mert nem pörög annyira a topic, bár ez a következő fél évben - évben tuti változni fog, ahogy egyre jobban fejlődni fognak a táblagépek, és egyre olcsóbbak lesznek.
  • desigo
    +1
    GregSBt házigazdának
  • VRSDM
    500hsz megvolt bőven.

szerintem akkor innentől elkezdhetjük.

[b]Szeretném hogy GregSB legyen a házigazdi a táblásba! mert jólenne ő! ;)
  • GregSB
    Ha házigazda lennék talán, de csak témaindító vagyok :)

Egyébként se kell törölni, megesik...
  • VRSDM
    hú de reggel akartam írni. bocsiii :)

Greg(!) amiket így benézek törlöd azért?! :D
  • passatgt
    2.3 az nem a honeycomb, az a 3-as szerintem
  • VRSDM
    csak én tudom úgy (vagy maradtam le a változtatásról) miszerint.
    a honeycomb-nak vannak minimum hardver követelményei?

-akkor hogy jön szóba ennél a tabletnél ilyen pixelszámú panel? meg rezisztívség... ? :D
  • Solten
    bizony... bizony... Egy "filleres" cucc a britektol:

link