Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
én egy Asus EP121-et nééztem ki magamnak, áprilisban jön
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
azon senki nem akad ki.
nem védem az almásokat. de azért tényleg magába nézhetne már azért az is (független az itt résztvevõktõl/elhangzottaktól) aki a nagy zöld robotjával alszik esténként, és néha a szájába veri.
hát bocsánat hogy kikeltem már de tényleg.
francért kell AZ EPÜL és A MINDENNMÁSAMINEMEPÜL vitát nyomatni.
leszarom az almát -_-
u dont have to listen anybody else but me
De megpróbálom mégegyszer: én az áráról beszéltem, függetlenül, kész. Hogy van e értelme errõl bezsélni vagy nincs, mindegy, én errõl mondtam véleményt.
😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az egész piac túlárazott, le vagyunk véve mint a gecis bugyi -_-
#1563: fail
Saor Alba
Amit nem értesz: nem szolgáltató árakról beszéltünk, illetve beszéltem, mikor felhoztam az árakat. Azt mindenki tudja hogy egy szolgáltató jó csomagokat tud kitalálni, ezzel nincs is gond. Én a termék áráról beszéltem. Senki nem vitatja hogy majd fasza csomagok lesznek. Ennyi.
#1560: nem vergodok gyermekem, ne aggodj ertem, max. jol szorakozom rajtad...
<#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Ne legyél már ennyire demagóg. Az iPAd árai tavaly januáriak, az akkor új iPadé voltak, azóta nem ment se feljebb, se lejjebb, ésa kettesé sem fog felfele menni, erre akár mérget is mernék venni.
- megrendelem a smartphone-t az amazon-rol, best-buy-rol, akarhonnan, kartyafuggetlenul, es beledobok egy feltoltokartyat, vagy elofizus sim-et...
- szolgaltatonal elofizetek, a keszulek harmad-negyedaron / ingyen az enyem lesz.
A megfejteseket az Apple londoni irodajaba keretik bekuldeni... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Saor Alba
Ami erdekes lenne, a wi-fi only modellek arai, na en ilyen verziokat meg nem lattam a megjelenok kozt. Vagy nem volt szo az arukrol.
Saor Alba
Apple-re már csak megszokásból is mindenki azt mondja, hogy túláraznak (ami mögött van valami, pláne itt európában), de azaz igazság hogy az iPadet nagyon agresszíven árazták be. Ezt szajkózta már sok tech lap tavaly is, de most látszik csak igazán, amikor sorra jönnek a minõségi konkurensek, és egyik se tud $500 alá menni árban (Wifi only modelleknél).
1. Ha a "fuggetlen" kezdoarat nezzuk, 1-2 honap elteltevel ugy is olcsobb lesz,
2. Ha mar 3G tabletet vasarolsz, nyilvan nem art hozza sim es adatcsomag, - ha nem a West Balkant vesszuk alapul - szolgaltatotol es konstrukciotol fuggoen kb. negyed annyiba kerul a keszulek, vagy ingyen hozzadvagjak.
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Fel is merult, hogy attelepitik az olcsobb Vietnamba a gepsorokat...<#gonosz3>#gonosz3>
http://gaborszantai.co.uk/
Saor Alba
Errol eszembe jutott ez a remek dal:
<#alien>#alien>
Saor Alba
és nem is az zavar hogy én jobban élek mint más. örülök neki nagy mosolygásban, elvégre nem az egerek hordták össze. akkor zavar mikor belegondolok hogy ezen eszközök fejlesztésébõl mennyivel több, az emberiséget, és nem az én már-már fölös luxusomat kielégítendõ eszköz lett volna fejleszthetõ / gyártható...
pont az elõbbi példával élve. nagytévé, mégtöbb képpont, hd kamera. jó persze kurvajó. de nélküle is megvoltunk azért. na mindegy nem is akartam offolni csak eszembeötlött ez a kettõség...
és hiába taníttathatnék néhány india kisfiút évekig egy tablet árából, mégis megveszem majd. 😊
Nézd meg ezt a videót,, és rájössz, hogy a helyzet elszomorító, de rengeteget fejlõdött az emlúlt 200 évben a világ népességének áltag életszínvonala, és ha a tendencia nem csökken, akkor ez csak javulni fog. Szomorú a helyzet, de nem siránkozni kell, hanem elfogadni, és megérteni hogy a törnélemünk - eredetünk miatt alakult így a helyzet, és minél többet megtenni azért a még Te életedben, hogy egyre csökkenjenek a különbségek.