Táblagépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Skypeal tudsz telefonálni, Galaxy Tab-ban meg van rendes GSM modul, sazl SIM kártyával tudsz vele telefonálni is.

Én kérni olvasni el szomorú szmájli útáni szöveget is.Köszönjük. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Tikal
?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Máté94
Hát de neki a headset nem jó, ezért nem értem. 😄
GregSB
Blútyók heccett.

Máté94
Mert a te buszon elõakarod venni a 10"-os kijelzõt és a füledhez tartani? :o
Tikal
facetime, skype

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kár hogy nem lehet tabletel telefonálni. 😞 Persze csak headsetel 😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Mike
+fav

én egy Asus EP121-et nééztem ki magamnak, áprilisban jön

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

VRSDM
a motorola szopat a 799$al és a nincs 3g nincs wifi szopóággal.
azon senki nem akad ki.
nem védem az almásokat. de azért tényleg magába nézhetne már azért az is (független az itt résztvevõktõl/elhangzottaktól) aki a nagy zöld robotjával alszik esténként, és néha a szájába veri.

hát bocsánat hogy kikeltem már de tényleg.
francért kell AZ EPÜL és A MINDENNMÁSAMINEMEPÜL vitát nyomatni.

leszarom az almát -_-

u dont have to listen anybody else but me

Tikal
Mikor kijött az iPad nem kardoskodtál így az ára mellett, de más sem... most ugyanzt csinálod mint az iphonesok mikor védik a készülékük árát.. mert ugye az se 200e csak mondjuk 100 vagy jobb helyeken akár 0 is 😊 Szóval ilyen alapon semmi sem drága, mert a szolgáltató majd ugy is jól adja...
De megpróbálom mégegyszer: én az áráról beszéltem, függetlenül, kész. Hogy van e értelme errõl bezsélni vagy nincs, mindegy, én errõl mondtam véleményt.
😊

GregSB
Nincs itt semmi fail, csak te nem tudsz olvasni. #1559-ban is múltidõben fogalmaztam, hogy ennyi _volt_ az ára. Sehol nem állítottam, hogy most is ennyi.

VRSDM
túlárazás túlárazás.
az egész piac túlárazott, le vagyunk véve mint a gecis bugyi -_-

Solten
Csak a termek ararol beszeltel? Nagyszeru... Es van ertelme csak a termek arat nezni, a sim-el szolgaltatasok is kapcsolodnak hozza, ezek szerint te vagy annyira ostoba hogy megvasarold a fuggetlen keszuleket mindenfele sim nelkul xy webshopban min. 2x annyiert mintsem valamelyik szolgaltato kedvezobb konstrukciojat valaszd.

#1563: fail

Saor Alba

GregSB
750 _VOLT_ Mostmár levitték 600-ra, de nagyon sokáig 750 volt.

Tikal
szerintem messze vagy te még attól korban hogy a gyermeked legyek, fiam 😊

Amit nem értesz: nem szolgáltató árakról beszéltünk, illetve beszéltem, mikor felhoztam az árakat. Azt mindenki tudja hogy egy szolgáltató jó csomagokat tud kitalálni, ezzel nincs is gond. Én a termék áráról beszéltem. Senki nem vitatja hogy majd fasza csomagok lesznek. Ennyi.

Solten
A Galaxy Tab £399 az Amazonon btw...

#1560: nem vergodok gyermekem, ne aggodj ertem, max. jol szorakozom rajtad...
<#vigyor>

Saor Alba

Tikal
Fárasztó vagy már... Biztos vagyok benne tudod mirõl beszélünk, nem is értem miért vergõdsz még mindig...

GregSB
Túl van árazva... de a $800-os Xoom nincsen, vagy az eddig $750-os Galaxy Tab (Amazon ár, az egyik legolcsóbb USA-ban) nem volt az...

Ne legyél már ennyire demagóg. Az iPAd árai tavaly januáriak, az akkor új iPadé voltak, azóta nem ment se feljebb, se lejjebb, ésa kettesé sem fog felfele menni, erre akár mérget is mernék venni.

Solten
Egy kerdes, a gyengebbek kedveert: hogyan jovok ki olcsobban?

- megrendelem a smartphone-t az amazon-rol, best-buy-rol, akarhonnan, kartyafuggetlenul, es beledobok egy feltoltokartyat, vagy elofizus sim-et...

- szolgaltatonal elofizetek, a keszulek harmad-negyedaron / ingyen az enyem lesz.

A megfejteseket az Apple londoni irodajaba keretik bekuldeni... <#vigyor>

Saor Alba

Tikal
Új termék bejelentésekor sose emel árat az Apple.

Solten
A kifuto iPad-al marha sok ertelme van osszehasonlitani ezeket az uj, erosebb, funkcionalitasban tobbet nyujto cuccokat... Varjuk meg a 2-est, mennyi lesz az ara, milyen ficsoroket nyujt, aztan majd lehet karogni kulonbozo webshopok arain (ami tovabbi idopocsekolas, mivel mobilszolgaltatoknal olcsobban beszerezhetok lesznek). Lehet a 2-es nem lesz dragabb mint az alap 16GB-s 3G, mivel amugy is tul van arazva (£541).

Saor Alba

GregSB
A 3G-s modellek sem olcsóbbak a 3G-s iPadoktól...

Tikal
Légyszi hagyjál már, tudod mirõl beszélek 😊

Solten
Nem erted, fuss neki megegszer... 😊

Ami erdekes lenne, a wi-fi only modellek arai, na en ilyen verziokat meg nem lattam a megjelenok kozt. Vagy nem volt szo az arukrol.

Saor Alba

Tikal
Ja értem, most hogy kiderült egyik gyártó se fogja olcson adni, már nem is fontos az ár 😊

GregSB
Én láttam, de az olyan is 😄 Recseg-ropog gagyi mûanyag, érintõképernyõ fostalicska, stb...

Apple-re már csak megszokásból is mindenki azt mondja, hogy túláraznak (ami mögött van valami, pláne itt európában), de azaz igazság hogy az iPadet nagyon agresszíven árazták be. Ezt szajkózta már sok tech lap tavaly is, de most látszik csak igazán, amikor sorra jönnek a minõségi konkurensek, és egyik se tud $500 alá menni árban (Wifi only modelleknél).

Solten
Teljesen ertelmetlen az arakon lovagolni... <#rolleyes>

1. Ha a "fuggetlen" kezdoarat nezzuk, 1-2 honap elteltevel ugy is olcsobb lesz,

2. Ha mar 3G tabletet vasarolsz, nyilvan nem art hozza sim es adatcsomag, - ha nem a West Balkant vesszuk alapul - szolgaltatotol es konstrukciotol fuggoen kb. negyed annyiba kerul a keszulek, vagy ingyen hozzadvagjak.

Saor Alba

Tikal
Hát én nem tudom, de mindenki basztatta az Apple-t hogy ilyen drága olyan drága, de még nem láttam olcso tabletet 😊

GregSB

Solten

Saor Alba

Solten
Solten
lapozzatok a 2-re majd vissza az 1-re es megjelennek a kommentek.. fasza sg...

Saor Alba

Solten
tamadnak a kinaiak (2): táblagépeket jelentett be a ZTE

Saor Alba

GregSB
Ehh, bugos a topic :S

Solten
...es tamadnak a kinaiak (1) <#alien>: androidos Huawei-dömping

Saor Alba

Solten
Solten
Solten

Saor Alba

Solten
Solten
Solten
Ez igy mukodik, ha tobbet kell fizetni, a multik osszecsomagolnak es mennek egy csorobb orszagba... A kinai szakszervezetek meg kb. annyit erhetnek mint a magyar tarsaik (sz@rt se).

Saor Alba

VRSDM
árazására kiváncsi leszek.

Ugy tudom a sok ongyilkossag es a szakszervezetek miatt jelentosen megugrottak a berek azokban az uzemekben, ahol ezek a cegek dolgoztatnak.
Fel is merult, hogy attelepitik az olcsobb Vietnamba a gepsorokat...<#gonosz3>

http://gaborszantai.co.uk/

Solten
A nyugati vilag a joletet mar reg ota a vilag szegenyebb regioinak a kizsakmanyolasananak koszonheti, lasd mi zajlik napjainkban, a rohejes berezesu kinai munkas rakja ossze az Apple, Dell, Sony, HP, Intel, stb, stb, cuccot, 16 oras muszakban.

Saor Alba

Solten
"Ez nagyon szomorú, de ha végignézed az emberiség történelmét, akkor ez mindig is így volt, az ember alapvetõen mindig is ilyen volt."

Errol eszembe jutott ez a remek dal:

<#alien>

Saor Alba

VRSDM
az utóbbi években az életemet az önkéntességnek áldozom. szóval ha valaki én mindent megteszek azért hogy ha gyermekeim lesznek, egy szebb jövõt hagyjak hátra 😊

és nem is az zavar hogy én jobban élek mint más. örülök neki nagy mosolygásban, elvégre nem az egerek hordták össze. akkor zavar mikor belegondolok hogy ezen eszközök fejlesztésébõl mennyivel több, az emberiséget, és nem az én már-már fölös luxusomat kielégítendõ eszköz lett volna fejleszthetõ / gyártható...

pont az elõbbi példával élve. nagytévé, mégtöbb képpont, hd kamera. jó persze kurvajó. de nélküle is megvoltunk azért. na mindegy nem is akartam offolni csak eszembeötlött ez a kettõség...
és hiába taníttathatnék néhány india kisfiút évekig egy tablet árából, mégis megveszem majd. 😊

GregSB
Ez nagyon szomorú, de ha végignézed az emberiség történelmét, akkor ez mindig is így volt, az ember alapvetõen mindig is ilyen volt. Mindig voltak felsõbbrendûek és alattvalók, gazdagabb és szegényebb régiók.

Nézd meg ezt a videót,, és rájössz, hogy a helyzet elszomorító, de rengeteget fejlõdött az emlúlt 200 évben a világ népességének áltag életszínvonala, és ha a tendencia nem csökken, akkor ez csak javulni fog. Szomorú a helyzet, de nem siránkozni kell, hanem elfogadni, és megérteni hogy a törnélemünk - eredetünk miatt alakult így a helyzet, és minél többet megtenni azért a még Te életedben, hogy egyre csökkenjenek a különbségek.