3818
10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • Solten
    IFA: kezünkben a Samsung újdonságai

• Solten
    Nem tudom, eleg furcsa az a karika, lehet hogy az Apple Photoshop Team megint akcioban volt :)
  • Solten
    Hi.: link. ~43-44 ropi.
  • Sickness
    Haj!
    Valaki ajánlana egy olcsóbb ám mégis megbízható minőségű táblát? Már ha van ilyen. -.-
    Igazából suliba kéne pötyögni, de persze az sem árt ha zene, net, film is megy rajta. Laptopot meg azért a heti 1-2 alkalomért nem akarok venni.
    Ez a ZTE V9 megfelelő lenne rá? Ha valaki próbálta már akkor leírhatná a véleményét róla.
    Köszi.
  • passatgt
    Ez nekem tetszik:) De szemből azért valljuk be, eléggé összetéveszthető ipaddal:)
    Illetve a kamerát miért kell bekarikázni?:D
  • Solten
    Lenovo IdeaPad A1: A kétszáz dolláros táblagép

• Solten
    Na a Toshiba is szeretne egy kis reklamot, azt meg nem szeretne hogy par hanyatott sorsu ugyved ehenhaljon...: Toshiba AT200: A legkarcsúbb táblagép

• H3nG
    szép ez a kép csak egyáltalán nem igaz. Nagyon sokféle tab van. Azért ebbe az irányba mentek mert ezaz ami tetszik az embereknek. Nem azért mert az apple egyszer csinált ilyet. Azért mert szép. És nagyon régota nagyon sok filmbe könyvbe volt már ilyen. Amúgy meg nagyon sokféle tab van már. Kismillió gyártótol. A samsung úgyis ennél marad mert már bejött. Ez a nagy pereskedés is jo kis reklám^^
  • GregSB
    Sztem félreértesz. Engem nem azért idegesit ez a jelenség, mert lopnak az Appletől vagy sem.

Engem azért idegesit, mert én a konkurenciától azt várom el, hogy sokrétű, sokféle, különböző legyen, hogy legyenek más tabletek is, ne legyen mindegyiknek lekerekitett formája mert vastag fekete kerete.
  • GregSB
  • H3nG
    basszus anyámék orion tévéjének is le van kerekítve a széle! biztos azt is apple-től lopták!
  • GregSB
    Nem forradalmasitották a formatervezést, ők ezt az irányt kezdték el nyomatni, és kicsit szánalmas hogy mindenki őket majmolja.
  • H3nG
    Igazadvan az apple forradalmasította a formatervezést! lekerekitette a sarkokat! te joég!
  • GregSB
    Érdekes, az iPad előtt is voltak táblagépek, mégsem erőltette mindenki a lekerekitett sarkokat....
  • H3nG
    Egy lekerekített sarkú téglalapra?
  • G_ArchAngel #2087
    Az akadás az feature, nem hiba:)
  • passatgt
    mondjam, mire hasonlít?
    illetve az az OS egy kicsit akad
  • GregSB
    Ez most tablet, vagy telefon? :)

5,3 inch...
  • GregSB
  • H3nG
    inkább keresek valakit akinek van és megkérdezem :D
  • H3nG
    Aztmonják h ez se :( valami nem az igazi ezzel a supportal? lehet valami vietnami kisgyerek irkál v nemtom :D
  • H3nG
    megkérdem amazon support úgyis gyorsan válaszolnak ^^ ha megy akkor viszont marad kindle^^ kezdek beleszeretni^^
  • passatgt
    imo.im működik, netes kliens, simán megy kindle-en, legalábbis azt írják, lehet vele skypeolni, gtalkozni, msn-ezni stb...
  • passatgt
    elnéztem, azt hittem einkes:D
  • Inquisitor
    Ez egy TFT-s tablet, mitől lenne alternatíva egy eINK-es eBook olvasóra?
  • H3nG
    Jah és jó lenne ha legalább a google talk mobile verzioja működne rajta :(
  • H3nG
    írtam supportnak kindlenél és a googletalk nem működik:(
    "Hello,
    At this time, Google talk is not available on Kindle. We're regularly working on improvements to your Kindle experience. I've let the Kindle team know you're interested in this feature.
    We do our level best to satisfy our customers with our service and it is always important for us to hear how customers react to all aspects. Your valuable feedback will help us to improve the selection and service we provide and we're glad you took time to write to us."

Szóval továbbra is keresek valamit amin lehet olvasni nem ien hiperkókány kütyü és 80k körül kijön. Jó lenne ha lenne elérhető szervíz is :(
  • H3nG
    A free3g elég csábító ha megy rajta gtalk akkor kindle lesz^^ már cask azt kéne tudni hogy usb van e hozzá(kábel)
  • passatgt
    kindle alternatíve, stem ez is korrekt, ennyiért ide is küldik
  • Inquisitor
    Ilyesmik (mondjuk ez egy gagyi kategóriás hong kongi 150USD-s izé): http://wiki.mobileread.com/wiki/Astri_MyID
  • Inquisitor
    Van olyan készülék ami mindkettőt tudja, csak drágák. Láttam egy modelt, aminek egyik oldala eInk, másik oldalon rendes Android Tablet, azt hiszem 7"--os volt. Illetve láttam egy olyan verziót ahol egy 7"-os eInk kijelző alá betettek még egy ilyen 3.5"-os TFT-t is, szintén Androidos kütyű. Úgy saccolom ezek kb. duplájába fájnak, mint amit keresel, így kevesebbért kapnál egy eBook-ot ÉS egy Tabletet.
  • Troyan
    A gta san andreas mint atom. Jeee. Hé ezen nincs is windows intéző! Hogy telepítsem vazze? Ezta szart. Viszem vissza.

Drága barátom a gta san andreas nem megy rajta de a gameloft szépen lemásolta ügyes iparos munkába így az androidos tábládon tolhatod, csaka játék neve más
    .

Tudd hogy mit veszel és mit várhatsz tőle.
  • Troyan
    Én hét collra esküszöm. Most is azon tolom. Lecseréltem a gyári bill alkalmazást másra és teljesen jó a gépelés. Kindle jó cucc az bizti, de olvasásra a befutó. Ha notebookot akarsz helyettesíteni az nem fog menni. Tábla se tuc dindent de jobban közelít. Én az asztali gépet már be se kapcsolom csak hd videó szerkesztésre. Döntsd el mit szeretnél járj utánn tudja e. Megnézni youtubeon hogyan. Aztán ahhoz tartani magad ha már használod, hogy ne csalódj.

Szemléletes példa következik.

Váà veszek egy 10colos táblagépet hogy a szar notebookomat kidobhassam végre. Megy majd rajta
  • H3nG
    szóval elvileg isteni. Most probáltam egy blackberry playbook ot és nem is olyan kicsi pedig ez is 7-es. Bár elég nehéz egy kézbe tuti nem bírnám. Pedig a gyűrűk ura meg se kottyant^^
  • H3nG
    ahogy nézem:
    The Kindle 3 browser does support JavaScript and JavaScript-driven dynamic content. It doesn't support Java or Flash.

hm:(
  • VRSDM
    böngőszős dolgokra ne vegyél mérget (nem támogat ám minden féle web szabványt)

/helyette inkább magának tördeli a szöveget. de minek is magyarázok.

saját doksikat meg átkonvertálja magától (kapsz egy külön kindle-s mail cimet, arra elküldöd amit akarsz, és már látod is a kindle-n...

/tudom hogy lefikázom hogy nem olyan jó mint egy táblagép...

a különbség hogy ez már egy kiforrott és jól mükődő technológia.
    a táblák meg még azt se tudják hova merre...

szóval kinde3!
    /nem fogod megbánni / kidobni fél év után
  • H3nG
    gtalk gondolom a böngészős verzio mindenen fut amin van böngésző.
    Már csak arra vagyok kíváncsi hogy saját pdf eket epubokat és iesmiket is megnyit -e^^
  • passatgt
    imo.im-en működik a gtalk, Skype is(utóbbi csak szöveg)
  • G_ArchAngel #2064
    reszemrol szavazat a Kindlenek:)
  • VRSDM

te kevered a szezont a fazonnal.
    ez egy e-könyv olvasó könyvekkel meg fekete fehér internettel. :)
    nincs hozzá appstore :D