Táblagépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Acer Iconia

Bar nem hallottam olyanrol hogy iskolaba szannak... <#alien>

Saor Alba

Solten
"én vagyok a hülye, meg a troll"

Pontosan.

"a Gúgli csak létrehozta a "Temporary-closed-but-soon-it-will be-open-source" OS-t 😄"

Az Androidra nem alkalmazhato az open source terminologia, a Google fejleszti tokegyedul, kulonbozo fejlesztok nem szolhatnak bele, az elkeszult verzio forraskodjat nyitja meg. Inkabb freewarenak tekintheto: #1711.

Saor Alba

passatgt

lol

passatgt
pedig már megtanulhattam volna, hogy sg-n nem releváns képek vannak😄

Tikal
szerintem ez még az ipad2 elõtti verzio 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Máté94
Tablet. Tehát mindkét oldala képernyõ. 😄
passatgt
laptop?<#idiota>

Máté94
Hogy is hívják azt a tabletet amit ki lehet nyitni, mint egy könyvet és iskolákba szánják?
passatgt
most nézem ezt a képet, akkor a 8 milis az a 9 colos?

Tikal
😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Bár tudom, én vagyok a hülye, meg a troll, a Gúgli csak létrehozta a "Temporary-closed-but-soon-it-will be-open-source" OS-t 😄

GregSB
Senki nem trollkodik, csak megjegyezték, hogy a 3.0 Honeycomb, így ebben a formátumban már rohadtul nem open-source, ami csak azért ciki, mert a Google az "ópen szársz" jellemét emelte ki eddig az Androidnak mindenhol, erre voltak büszkék.

Persze majd kiadják a forráskódot, tudom, meg azért nem adják mert telefonra még nincs optimalizálva. De _most_ ez így rohadtul nem open source, az az igazság. Csak ennyi a történet, senki nem izgul, meg trollkodik, csak te veszed személyes sértegetésnek, mert hõn áhított cégednek valaki be mert szólni.

Solten
Nem vagyok, lehet hogy te kielegitened oralisan Jobs-ot 3x egymas utan, szamomra a Google csak a legszimpatikusabb az egesz gagyi branchbol, ezt nem tagadom. A vicc az hogy par ostoba egy forraskod miatt nyavajog.

Keep trolling

Saor Alba

GregSB
Nem tagadom, néha érzem magamon hogy elfogult vagyok az Apple iránt, de azért az se semmi hogy te mennyire benne vagy a Google seggében 😄DD

Solten
Irta a Google a velvet magazinna (de inkabb mar Blikk szinvonal ala) sullyedt Engadgetnek hogy ki fogjak adni a forraskodot amint 100%-os lesz es ugy itelik meg hogy megerett a kiadasra.

"Android 3.0, Honeycomb, was designed from the ground up for devices with larger screen sizes and improves on Android favorites such as widgets, multi-tasking, browsing, notifications and customization. While we're excited to offer these new features to Android tablets, we have more work to do before we can deliver them to other device types including phones."

Please keep trolling

Yours sincerely

Google

Saor Alba

GregSB
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Open-source_software

Nézd meg a definíció második pontját. Ott bukik el a Honeycomb még, amíg ki nem adják a source codeját.

GregSB
XMS 120 db iPad 2-t kapott elsõ körben. Nagyjából mindenhol ennyire vagy kevesebbre lehet számítani, aki nem akar 1-2 hetet várni rá az jobban jár ha ma-holnap megveszi valahol, szerintem a hétvégén el fogják kapkodni az összeset.

Solten
By Sean Hollister from Engadget. Csak egyet tudok erteni az egyik kommentelovel: ugy tunik Sean Hollisternek es par trollnak meg mindig nem sikerult ertelmeznie az open source jelenteset.

Saor Alba

GregSB
Ehhez még:

"RIM will launch two optional “app players” that provide an application run-time environment for BlackBerry Java apps and Android v2.3 apps. These new app players will allow users to download BlackBerry Java apps and Android apps from BlackBerry App World and run them on their BlackBerry PlayBook."

GregSB
"Google says it will delay the distribution of its newest Android source code, dubbed Honeycomb, at least for the foreseeable future. The search giant says the software, which is tailored specifically for tablet computers that compete against Apple’s iPad, is not yet ready to be altered by outside programmers and customized for other devices, such as phones."

Nyílt platform, heló, mi?

passatgt
viszont ha a többiek is tartják ezt az árat, akkor van esély arra hogy a következõ generációk már olcsóbbak lesznek😊

GregSB
Mondjuk ez szerintem sok egy 7" tabletért, pláne az új 10" Galaxy Tab árai után.

GregSB
Vagyis de: USA-ban Április 19.

GregSB
Közben, 7 hónappal az elsõ bejelentés után, kikerültek a BlackBerry PlayBook árai is:

"$499/$599/$699 for the 16/32/64GB WiFi model, the same as iPad 2"

BestBuynál már elõ lehet rendelni kint, konkrét megjelenési dátum még nincsen.

Solten
Az Engadgedtol vettek az info-t gondolom, ott (is) irtak.

Saor Alba

Tikal
Az elsõre is azt hazudták eladtak több milliot.. aztán kiderült csak a boltokban van több millio, eladni nem adták el õket 😊 Mondjuk ennek már több esélye van, azért csak belátták, hogy kell az a 10-es méret, ez a zsebbe dugdososdi nem megy...

passatgt
itt nem olvastam el, mert már máshol olvastam, ott nem írta a megjelenést

így viszont már labdába rúghat, kíváncsi leszek rá😊

Solten
Ezek szerint nem igazan olvastad a cikket: junius 8-tol megvasarolhato...

Saor Alba

passatgt
hát a bemutatón lényegébe egy mûanyag burkolatot mutogattak csak, lehet belseje nem is volt, csak raktak bele valami vasat, hogy legyen súlya😊
az oprendszert is egy másik készüléken demózták nem ezen, ez még csak egy terv szinten létezik kb...

vagy gondolod, hogy kevesebb mint 1 hónap alatt áttervezték az egészet és kétszer olyan vékony lett?😊

Solten
Mire az kijon ezekbol mar reg eladnak tobb milliot. Valahogy nekem ugy tunik a Samsung kisse rugalmasabb es gyorsabban reagal.

Saor Alba

passatgt
mire ez kijön, már rég ipad3-ról pletykálnak...

GregSB
Ma kipróbáltam a RajPed 2-t. Sokkal jobb kézben tartani, mint az 1-est. Az egész valahogy kissebbnek / kompaktabbnak hat. Zsír cucc.

GregSB
Pff. Verseny-biciklizésnél számítanak a mm-ek és grammok igen, mert század másodperceket lehet velük nyerni, de egy táblagépnél 0.254mm csak egy dologra jó: hogy elmondhassák hogy övék a legvékonyabb. Szóval ez elég hülye hasonlat volt 😄

Tikal
Árak már vannak, és valamikor juniusban jön.

Szerintem ez a lépés a Samsung részérõl elég ostobaság volt. Ki a bánatot érdekel az a pár miliméter. Most gyorsan hozzányúltak a géphez és ki tudja hogy mit kellett feláldozni a vékonyság oltárán. Ja és se ár sem megjelenési dátum. Hát ez meg aztán a marketing halála.
passatgt
pár év és egy papírlappal fogunk szaladgálni😊

VRSDM
nem voltam elég precíz fórumos kiadványszerkesztõ, az utolsó mondat lévén a szöveg eleje a táblákról a vége a bicajról szólt. oda is tartozott. egy kerékpáron apró kis milikbõl áll össze az a tökéletes geometria amivel úgy lehet azt amit ahogy.

ez a 0.25 vagy mennyi ez is számít, nem nekünk, de az apple-nek egy pofon. a technológia versenyben meg nagyon is sokat. persze jön jobb. nem azt mondom. amikor kijött az ipad2 mindenki odázta hogy anyád ez brutál vékony micsoda mérnöki bravúr. okés tényleg az énis teljes vállal elismerem. hát ez most mégnagyobb. néhányan elismerik. néhányan nem.

ennyi 😊

u dont have to listen anybody else but me

Tikal
"nem flém. csak egy példa hogy igen, akármennyi is az a negyed mili. számít! 😊"

"ezt várom. ezért nem szeretem az apple-t a zárt rendszert, a monopóliumot, a népbutítást..."

bocs 😊

VRSDM
bõség zavara. legalább tudsz mibõl választani. nehogymár ez is baj legyen. vagy ha kötekedtem elnézést.

ez a lépés samsungéknál jóvolt tetszett. mondták hopp ipad2 vékony. hát akkor.

ezt várom. ezért nem szeretem az apple-t a zárt rendszert, a monopóliumot, a népbutítást...

visszatérve meg #1685:

én bmxezek, ugrató földbõl méteresek nagyok, noss, évrõl évre fejlesztik azokat is, brutális milyen precízek már, micsoda technika van mögötte, anyagok stb.
a méretek alapján brutális árrésekkel találkozni, egy-egy profi váz, csak azért mert amiatt a +0.25" kényelmesebb az adott részben már +50e a váz. ez egy váz. jó persze nagyobb a méret, de nagyobb maga az eszköz is.

nem flém. csak egy példa hogy igen, akármennyi is az a negyed mili. számít! 😊

u dont have to listen anybody else but me

passatgt
mondjuk azt nem értem, hogy minek ebbõl 2 verzió, legalábbis a méretbeli eltérés elenyészõ

GregSB
A linkelt cikk alján van ehy handson videó, amin nyomkodják az Android 3.0 + Samu Touchwizt rajta.

passatgt
így már mindjárt korrektebb😊

Tikal
Mindenképp bravur, csak arra akartam célozni, hogy ez mér tulajdonképpen lófasz.. 0,01inch --> 0.0254cm --> 0.254mm. Persze jól hangzik hogy véknyabb lett 😊

Solten
Gondolom nem az iskolai vonalzoval hasonlitjak ossze oket... <#hehe> Az iPad2 vekonysaga is mar ipari bravur, ennel vekonyabbat alkotni mar muveszet... <#smile> Bravo Samu.

Saor Alba

Tikal
0.01-el véknyabbat? Valóban überbrutál, ennyit még a vonalzo is csal 😉

Tikal
Simán elképzelhetõ, elvégre csak két házat mutattak 😄

Solten
Hogy a francba tudtak vekonyabbat gyartani, na ez uberbrutal...

Saor Alba

Solten
Ja, a meglevo 10.1-eket betettek a pres ala.

Saor Alba

Tikal
Most az ipad2 megjelenése után a samsung visszament a gyárba és azt mondta, ok leáll minden, faragjunk még le vastagságból?? Aztán most bemutatták ezt a két vékpny táblát, amit be sem lehetett kapcsolni, talán még üresek is voltak, vagy valamit nem értek? 😊