Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem az androidos eszközöknek az 5%-n futhat fõzött rom.
persze semmi infót nem kerestem...
hidd el. az emberek azt nem tudják hogy van rom, meg azt se hogy mi a ram. nem megsérteni szeretnélek de nagyon nagyon téves képet alkothatsz / szûk körbõl szerzed az ismereteket, ha azt gondolod hogy az egyéni romok ennyire elterjedtek.
u dont have to listen anybody else but me
Hackelés meg az amikor ráteszel androidor egy Win6.x, vagy Nokia MIMEO, egy BalcBarry vagy pont iPhone telefonra 😉
Szegény HP-nek meg nem sok jövõt jósolok, se tablet se telefon piacon, igaz nem vagyok látnok és tévedtem már nagyot párszor.
De mind1, aki _most_ táblagépet akar venni normálisabb áron, az szerintem egy használt iPad-del jár a legjobban. Egyszerûen nincs még másik táblagép a piacon, ami mögött annyira kiépített, kész szoftveres támogatás lenne, mint mögötte. A BlackBerry PlayBookot mindenhol szidják a hiányosságai miatt, az Android 3.0 jó lesz, majd valamikor év vége felé amikorra már lesz rá sok alkalmazás + több készüléken rajta lesz. HP-Palm Touchpadje is jó lesz, majd nyáron, de kezdetben arra is kevés progi lesz.
Szóval aki most akar táblagépezni, az vegyen iPad1-et, ha meg hekkelni / testreszabni akarja, akkor JailBreak, kb 10 percet vesz igénybe, és utánna lehet csemegézni a több tucat custom UI Theme közül.
Aki nem akar iPadet venni, az meg jobban teszi ha vár, és õsszel, karácsonykor vesz egy Android 3.0-s tábát, esetleg a HP TP-t.
A Foliot meg szvsz nem a Toshiba "baszta optimalizálni", hanem a hivatalos Android verziót használták. Na most jelenleg hivatalosan sem a 2.x (telefon és tábla), sem a 3.0 NEM támogatja a több procit.
Én nem értek az Androidhoz, de szvsz egy nagyon friss kernel újrafordításával ki lehetne küszöbölni.
Nekem tetszett a p1000, de ahogy mondjátok hamarosan le kell hogy essen az ára, most 116 k a 220v-ben, de ahogy az eladó elmondta 2 hete még 140 k volt. Remélem, hogy hamarosan még lejjebb esik az ára, bár mivel jön ki az újabb verzió galaxy-ból, így úgy gondolom ez befog következni hamarosan.
Nekem kimondottam a 7" készülékek érdekesek, mert az elfér az oldalzsebben a nadrágomban és így könnyebb egy kicsit hordozni majd magammal. Én a természetben fogom használni a legtöbbet és ott a hordozhatóság nekem nagyon fontos, ezért nem jön számításba a nagyobb képernyõ.
Nézegettem én a telefonokat is, kimondottan tetszik a motorola defy, mert elég nagy képernyõ és még mellé csepp-por-ütés álló. A táblázat átláthatósága viszont még akkora képernyõn is kicsi sajnos, folyamatos zoom ide oda meg annyira nem tetszik használat közben.
pikkpakk meglesz az a mágikus 60e 😊
ezeket a toshiba meg akármi félrelépéseket meg nem szabad eröltetni, elhiszem hogy ha ilyen modot meg olyat teszek akkor használható lesz. de az a plusz 10e nem éri meg a tökéletesebb felhasználói élményért egy buhera sufni rendszerrel szemben? dehogynem : )
Tegra2 SoC van benne, amire a Toshibánál basztak optimalizálni, így gyárilag az egész termék egy rakat fos. Viszont ha felteszed a dexter1.4 modot, egészen más a helyzet.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
már tavaly is nyalogattuk a szánk sarkát.
és idén nyárra is ezt érdemes választani még.
szerintem.
a mostani eszközök is nagyon szépek, okosak, csinosak, használhatóak. de a Q4-ben annyi új tábla jön még hogy össze-vissza pirítják a mostanianak. és késöbb megint lesznek mégjobbak persze.
de lényegében kinövik a gyermekbetegségeket. én is nézegetem õket évek óta. az elsõ notion ink-ektõl kezdve minden kis hírmorzsára. és most nyáron lesz csak a vétel.
megvárom mit tudnak az asus modellek. tetszik a bennük lévõ ötlet. vagy egy galaxy tábla még méretben sem tudom de mindenképp az új vékonyabb és jobb panellel szerelt modellek. végsõ esetben ha egyik sem nyeri el tetszésem a kipróbálás során fordulok majd az ipad2 verzióhoz. szóval várok és figyelek ^^ aztán majd megosztom énis mit érzek.
na de akkor.
prohardver.hu - galaxy tab blog minden féle okosat megnéznek, leírják milyen, közben filmezik, mellé megnézed. és látod hogy amit látni szeretnél vagy ami érdekelt.
továbbá tényleg az a legbiztosabb. ha magad is elmész, kipróbálod... még az érzékenységgel is sokszor vannak furcsaságok, sosem árt megnézni mire adsz ki ekkora összeget.
engadget.com prohardver.hu technet.hu mobilarena.hu így röviden ezekbõl mindent megtudhatsz.
Plusz ha sok a szabadidõm 2 munkafázis között akkor akár filmet is nézhetek rajta jó minõségben, ezért gondoltam rá. Csak nem vagyok biztos benne, hogy nem érdemes e várnom 2-3 hónapot és akkor már több "7" es tablet is lesz a piacon, lassan beindulhat a verseny, plusz az újakon már az Android 3.0 fut majd, illetve erõsebb lesz a konfigja, bár mivel fõleg tábla kezelésre kell lehet, hogy felesleges ilyenen gondolkoznom, de akkor mg hátha még lejjebb verik a Galaxy árát.(100 alá, a wifi/3g)
Én összeírtam mire szeretném használni és arra tökéletes lesz valszeg. Nekem nincs laptopom, netbookom se okostelefonom, ezt az ûrt kéne kitölteni. 😄
Acer Iconica-ról olvastam valahol, hogy a tesztelõk párszor kihúzták a jackdugót és megnyekkent a váz...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-mint írtam fogalmam sincs a dolgokról a tabletek terén de elkezdett érdekelni a dolog....
- Tab_osszehasonlitas
-mivel összenéztem a 3 kütyüt és annyira nem látok köztük nagy különbséget, vagyis igazából a Galaxy 8.9G-t néztem, hogy belsõ memória miatt talán jobb.
Mindháromban 1 Ghz-es processzor dolgozik, igaz az Acer és Sams.8.9 dual-core. Azt már leszûrtem, hogy jelenleg a tegra2 processzorok, nagyon jó teljesítményt nyújtanak, de ebben a témában sem vagyok túlságosan ott.
A legnagyobb gondom, hogy igazán jó topikon nem nagyon találtam ahol a G.tab-ot kiveséznék, és így igazán nem tudom feltenni a kérdéseimet.
Nekem azért lenne jó, mert könnyû, vékony zsebben is elfér, nekem fõleg táblázat kezelésben lenne szükségem rá, de igazság szerint nem láttam még mûködés közben egyet sem.
Remélem most már tudtam feltenni pár kérdést amibõl sikerül leszûrnöd, hogy mit nem értek rajta és mivel ez egy fórum megpróbálok több infohoz jutni.
acer iconia komolytalan. 8.9 mar egesz jo. de nem is ertem mit nem ertesz.
Saor Alba
nagyon gyors de néha azért meglep.
a nagyon gyors részen viszont tényleg nagyon gyors 😄
mobilarena.hu teszt
ez meg dokkolható és ott a kívánalmad.
Voltam olyan vadállat, hogy kinyomtattam a tabletek képeit. 7' 8,9' 10' méretben és nekem a 7 col ami megfelel. A többi túl nagy. Nekem. Izlések és pofonok. Az hogy vehetnék jobb routert, meg egy egyszerû vékony klienst netezéshez, hogy arra se az asztali gép menjen persze megtehetném. De minek? Ha vehetek egy kütyüt ami ezeket egyszerre tudja, meg egy csomó minden mást. Valljuk már be legalább saját magunknak, hogy mi férfiak odavagyunk a kütyükért meg vissza. 😊
Amúgy meg nekem ettõl folyt a nyálam minap: Asus Transformer
Mondjuk ez svéd nyelvû videó, de a lényeg látszik, meg ez a legrészletesebb, ha valaki nem szereti van még több tucat nyelven mindenféle róla.
Tud valaki róla, hogy a 2.3.2-es android hivatalosan telepíthetõ e a galaxy tab-ra vagy csak amit az XDA-s fórumokon láttam?
Köszi
99-ért osztogatják az elsõ gent az edigitalban, annyit megér.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Csak most ez a funkciója teljesen elég hogy drágán el lehessen adni a hype miatt. Az hogy valóságban mi van benne és ezt az emberek használják e az más kérdés. Szerintem várnom kell, egy farzsebbe helyezhetõ számítógépre amivel kiszaladhatok a retyóra olvasgatni meg filmezni miközben tölt a háttérben a legutóbbi orosz kalózkamerás halivúdi sikerprodukció ocsmány minõségben 😄D
A torrent meg nem warezre kell, mert a frissen alakult frissapuka klubbunk igy szokta megosztani a gyerekrõl készült elsõ lépések videókat egymás között. 😛 Na ennél jobbat is kitalálhattam volna...
azért egy itunes store, vagy teljes értékû android market jólenne :/
ja hogy akkor ezen se tudna vitázni a népsereg. 😄
Nem mintha annyira számítana, mindét váz betegesen vékony, hajszálnyi különbségek vannak köztük, de azért mégis érdekes, hogy lapos felületen az iPad 2 alacsonyabb.
Lehet a Júniusban megjelenõ végleges változat vékonyabb lesz, de amit most demóztak, az nem volt vékonyabb a RajPed 2-nél...