3818
Táblagépek topicja
-
#2182 WayteQ xTAB-100 - iPad olcsón? - teszt
-
#2181 Szerintem is jó cucc, nekem is van egy 70-es.
Amúgy tudok 55K-ért is, ha érdekel dobj egy mailt. -
#2180 IPON-nál találtam amúgy bruttó 59.000 Ft-ért X-PAD 100-at. -
#2179 Na ennek az infónak örülök, mert egy hozzáértő barátom is ezt javasolta nekem. Ezt fogom megvenni, köszönöm szépen a segítségeteket! -
#2178 -
#2177 Panasonic Toughpad A1, B1
-
#2176 hát én is ezt akartam mondani, de nem akartam kimondani hogy gagyi :) -
#2175 karácsonyra 100% hogy meglepem magam ezzel! -
#2174 Udv, azert gagyiert ennyit nem erdemes fizetni, best buy: link. Kisse elirtak az oldalon, mert 2 magos A9 porog benne MALI 400 GPU-val (!): link.
-
#2173 + nem esküdnék meg arra, hogy azok egy jobb minőségű avinál ne szaggatnának már be, az a 3 óra akksiidő meg kamu ezeknél, jó ha bír 1-1,5 óra videólejtászást egyhuzamban -
#2172 a tablet meg dvd-t nem játszik:D -
#2171 Őszintén szólva nem igazán értem, hogy miért lennének ezek jobb választások. Szinte ugyan annyiba kerülnek és csak DVD-k. -
#2170 dvd játékos van olcsóbban is, pl:
http://www.dealextreme.com/p/portable-9-5-lcd-dvd-media-player-with-game-tv-av-in-out-sd-usb-94871
Mondjuk csak 1.5 órát bír, de egy szivargyújtóról odakötöd aztán kész:)
Vagy akár ez, ehhez kell mondjuk áram, de kevesebbet kéne hackelni a kocsiba:
http://www.dealextreme.com/p/car-headrest-9-lcd-dvd-media-player-with-fm-av-in-out-sd-usb-65539
Játszik DVD-t, van rajta usb stb...
Ez is hasonló, csak a plafonra kell szerelni, és olcsóbb:
http://www.dealextreme.com/p/flip-down-9-lcd-dvd-media-player-with-fm-av-in-out-tv-sd-usb-65462
Ez is játszik dvd-t, van rajta usb stb
Illetve van még ez is, ez csak 7 col mondjuk, viszont olcsóbb és jobban néz ki mint a többi:
http://www.dealextreme.com/p/car-headrest-7-lcd-dvd-media-player-with-fm-av-out-sd-black-dc-12v-100648
Az árak postával együtt vannak, viszont nagyobb érték/nagyobb csomag, szóval vámot sajna bele lehet kalkulálni, de talán megúszod nélküle is ha szerencséd van -
#2169 És mi lenne az? -
#2168 Köszönöm a segítségeteket egyébként! :)
Bármilyen ötletet szívesen meghallgatnék. -
#2167 Igazából az hívta életre a tablet vásárlást nálunk, hogy szeretnék a gyereknek betenni egy olyan monitort a gyerekülés elé (első fejtámlára) amin tud mesét nézni, ha hosszabb útra megyünk.
Elkezdtem nézegetni a DVD játékosokat, de elég drágák voltak ahhoz képest, hogy csak DVD-k.
Szóval a szmepont igazából az volt, hogy 10.2"-os legyen, játszon le DivX-et és bírja vagy 3 óráig azt.
A GPS, meg a G-sensor és az internet pedig már csak egy extrák, amik jól jönnének nekem is ha már veszek egy ilyesmi cuccot.
Igazából 40.000 Ft környékén szeretném megúszni a dolgot, hiszen nem nagyok az elváráok, a fentiekre szeretném csak használni. -
#2166 és kit érdekel?:) -
#2165 az első valamire hasonlit, csak nem tudom mire :D -
#2164 kettő közül az első -
#2163 Mert lenne jobb ajánlatom 10.2"-re a kérdés inkább az hogy a pénztárcád mit enged... -
#2162 Igen. Miért kérdezed? -
#2161 biztos hogy meg akarod venni ezek közül az egyiket? ... -
#2160 Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy ti melyiket választanátok a kettő közül?
EGYIK és a MÁSIK
Esetleg valami jobb ajánlatot tudtok 10.2"-ra? Nagyon köszönöm! -
#2159 De legalabb már latod a hasonlosagot :)) -
#2158 Ket tojas, valoban... Meg szerencse hogy a gyengebbek kedveert ott figyel a Samsung felirat. Meg a vegen az ájuser csamcsungot venne az ájtartály helyett... -
G_ArchAngel #2157 Ne trollkodj! Egyedi a Samsung, soha nem masol senkit!!! -
#2156 -
#2155 -
#2154 :D -
#2153 Van benne valami, a Csamcsungnak is kovetnie kellett volna az alabbi peldakat; lemetszeni a sarkokat, vagni egy lyukat, szint adni a "krom"-keretnek, maris nem kotne bele az iSheep. Mint tudjuk ugyanis az Apple talalta fel az ezust szint az ezust keretet meg a lekerekitett sarkokat, sajat dizajn. Hogy egyertelmu legyen a design-lopas, meg at is meretezte es szinezte a Csamcsungot:
Ne ertem miert lovagolsz es trollkodsz meg mindig ezen a design-marhasagon. -
#2152 Ha kinevetted magad, akkor válaszolj a feltett kérdésre: Azt akarod mondani, hogy csak ez az egy megoldás létezik egy tablet dizájnolásánál?
Még szerencse hogy vannak olyanok, megpróbálják magukat megkülönböztetni, és más utakat járnak, nem úgy mint a Csamcsung:
-
#2151 "Amelyik íves, és az előlapra enyhén rálógó ezüst keret fut végig szélein, az igen"
:DDDDDDDDDD
-
#2150 Amelyik íves, és az előlapra enyhén rálógó ezüst keret fut végig szélein, az igen.
Vagy azt akarod mondani, hogy csak ez az egy megoldás létezik egy tablet dizájnolásánál? :D -
#2149 Tehat amelyik ives sarkokkal rendelkezik az mar majmolja az iPadet? -
#2148 mennyi pénz? -
#2147 Naugye, lehet olyan tabletet is csinálni, ami nemn feltétlen majmolja az iPadet:
Xoom2:
-
#2146 RTL most! :D -
#2145 "Ha már valaki rászán 200 ezret ne kelljen akadályokba ütközni semmilyen szinten."
Ezzel gondolom arra utalsz, hogy ha az iPad olcsóbb lenne, akkor megengedhető lenne neki az hogy bizonyos területeken "korlátozott". De pont ezaz, hogy valakinek ezek a korlátok nem számítanak, és megér nekik ennyi pénzt, hogy egy stabil, szép rendszert kapnak, amihez ráadásul könnyen használható és nem drága szolgáltatások kapcsolódnak - itt a mostmár itthon is elérhető app-, zene-, film-, és könyvesboltra gondolok.
Egyébként nem feltétlen 200 ezer, hanem már 140-ért veszel alap 16GB-os Wifiset iPadből (és ez sok esetben bőven elég - leginkább azoknak akik nem utaznak és csak otthon, a nappaliban és a hálószobában használják a készüléket. Nekik felesleges a 3G). Ezen kívül amiket felsoroltál, az sok esetben megoldható, sok esetben meg nem korlát az átlagos felhasználónak.
Pl az USB másolás megoldható egy ingyenes filekezelő appal. Az XviD lejátszás szintén megoldható egy ingyenes alkalmazással - OPlayerrel, ami szinte az összes video-fileformátumot lejátssza. Ezek közül egyikhez se kell jailbreak.
A portok hiánya valakinek pont hogy előny. Minek rá annyi luk, ha valaki soha nem használja ki őket? Ha meg időnként valami USB-s cuccot akarsz rákötni, akkor van hozzá adapter - amiből utángyártottat találsz ebayen 1000 Ft-ért.
A kamerára nem reagálok, azt te is írtad hogy nem éppen a legfontosabb fícsör egy táblagépnél, a kijelző meg egy érdekes kérdés. Mennyi olyan háztartást látsz, ahol ott csücsül a HDTV, és mégis SD tartalmakat néznek rajta? Én rengeteget. Ez gondolom sokat elárul arról, hogy az embereket mennyire mozgatja meg az SD - HD közötti különbség. Ugyanez van a táblagépeknél is, sőt, egy 10" készülék esetében még kissebb WOW faktora van annak, hogy egy 1024x768-as kijelzőn nézel filmeket, vagy 1280x720-ason.
Az RTL Mostot azt nem tudod rajta nézni, de ez egy eléggé szubjektív terület, én pl akkor se nézném, ha lehetne :D
Szerintem napokon át lehetne vitázni arról, hogy akkor most az iPad megéri -e az árát vagy sem. Sok embernek biztos hogy nem, főleg magyarorszégon. De az, hogy világszinten ennyi fogy belőle az arról árulkodik, hogy sok embernek megéri. -
#2144 Nem kell főzött romot felrakni ahhoz,hogy USBn bármit rámásoljak pl egy Galaxy Tabra.
Például RTLmoston,hogy nézed meg a videókat vele?
XviD videó lejátszás működik?
Catlakozó ki,bemenetek szűkössége.
A kijelzője nem tud egy 720ps felbontást natívban.
A kamera is gyenge benne de nem fotózásra való egy tablet se.
Ha már valaki rászán 200 ezret ne kelljen akadályokba ütközni semmilyen szinten.
Persze aki Apple terméket használ otthoni gépnek,telefonnak az nem fog androidos tabot venni. -
#2143 Ezzel most nem flamelni akarok, csak arra akarok rámutatni, hogy ami neked hiányosság, meg korlát, az nagyon sok embernek nem az - nem mindenki akar főzött ROM-okkal kísérletezgetni, meg hetente theme-et cserélni.