3818
10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • DannyL
    Én TŐLE VETTEM 53.000 Ft-ért, garival.
  • franc0
    A Concorde 7020 autós töltője állítólag jó hozzá.
  • Solten
    Jo.
  • tutituti
    56ezerért találtam WayteQ xTAB-100-at.Jó ár érte?
  • DannyL
    Autós töltőt lehet kapni az XTAB-100-hoz vajon?
  • Sir Quno Jedi
    air attack HD-t töltsd le, meglepődsz, egész szép ekkora b@xáson :D
  • DannyL
    Megtaláltam, csak nekem nem ugrott fel, elő kellett csalogatni. De működik, köszi a segítséget!
  • Sir Quno Jedi
    felgyün egy értesítési ablak amiben meg kell nyomni az usb storege-t és már megy, ha megen megnyomod, akkor nem (valami ilyesminekem a gond, azóta gond nélkül megy)
  • DannyL
    Na megvettem én is az XTAB-100-ast.
    Egyetlen dolog nem megy és nem tudom miért.

Szeretnék rá USB kábelen filmet feltölteni, de hiába dugom össze a PC-vel, nem látja a WIN7. Ez hiba vagy kellene valami program, hogy kártyaolvasóként üzemeljen?
  • GregSB
    A hír / pletyka a Cnettől származik, az Apple semmit nem szokott előre elárulni, de nem baj.
  • Solten
    Nem kell komolyan venni, minden eljovendo tabletnel ezzel a QXGA-maszlaggal vakitja az Apple a parasztot.
  • VRSDM
    a kulcs a gyártás technológia ;)
    ...
    lehet sokat zabál a vasad, lehet "nagyok benne a vezetékek?" :D
  • Sir Quno Jedi
    Értem én, de minek?!?? Ekkora méretben bőnyállal jó a jelenlegi felbontásuk. Ez csak parasztvakítás leszen, megmondom én előre a frankót. Az én 175k-s monitorom tud 2560*1440-et és már ez is szénné izzasztja a tégla méretű 2-300W-ot zabbantó VGA-kat. Szerintetek mi lesz ájpeden?!?? (videók meg úgyis csak fullhd-ig vannak perpé)
  • GregSB
    Azért, mert másképp nem tudják növelni a felbontást. Vagy 2x-eznek, vagy 4x-nek stb, de nem növelhetik 1,3 szorosára, vagy 1,5 szörösére, mert akkor az eddigi több tízezer alkalmazás amit 1024x768-ra írtak nem lenne kompatibilis az új kijelzővel.
  • Sir Quno Jedi
    Már csak az a kérdés, hogy minek?! Ekkora felbontás a mai PC-s VGA kártyáknak is betesz, csak a jobb karik bírnak vele emberi sebességgel 3D-ben. Szóval ez így érdekes lesz...
  • GregSB
    "Nagyon úgy tűnik, hogy az Apple már a következő generációs iPad eszközébe retina bontású kijelzőt tesz. A CNet értesülése szerint a QXGA (2048x1536) felbontású kijelzőt az Apple három beszállítótól (Samsung, Sharp, és az LGD) vásárolja a mostani 9,7 inches méretben.

A felbontás mind vízszintesen, mint függőlegesen pontosan duplája a jelenlegi 1024x768 képpontnak, ami 132 pontot képes megjeleníteni egy inchen."
  • Solten
  • Sir Quno Jedi
    Jah és logitech wireless keyboard+mouse rádug usbre és megy is faján!
  • Sir Quno Jedi
    Újabb fejlemény, tökéletesen műxik az alábbi modemmel, úgyhogy 3g-re fel. (csak mi votunk sütik hozzá) :DDD
  • Sir Quno Jedi
    ZTE MF 190

mostanában ilyet ad a tmobil
  • Solten
    Ardic: 65 hüvelykes Android „internettábla”

link

• Solten
    Ezeket ismeri:

• Sir Quno Jedi
    Hogy "rosszat" is mondjak, a hangja nem nagy szám, meg a külső pendrive-okat felismeri, de a tmobilos 3g modememet na azt nem, így netet nem tudtam rá bűvölni, csak wifin. Elvileg vannak modemek amiket ismer, meg vannak amiket nem. Majd lehet elszenvedek idővel vele.
  • Solten
  • tutituti
    én pl a gangstar játékra vagyok főleg kíváncsi.
    Meg nekem a videó lejátszás volt fontos,de ugye az purrfect.
  • Sir Quno Jedi
    De mondjatok free apokat, mit tegyek rá nektek, mit teszteljek (akár 3D) és én megpróbálom majd (ha le tudom szedni apk fájlban)?! :D
  • Sir Quno Jedi
    Nekem mind1.
  • desigo
    Azt a ruha tokot kétszer kimosod és még utána is érezni a szagát xD
    Idővel elmúlik majd.
  • GregSB
    Kár hogy nem Android 3.0-val adják, ha azt fel lehetne rá valahogy tenni akkor mégjobb vétel lenne...
  • Sir Quno Jedi
    Jól megy, szép a képe, nyilván nem jók a betekintési szögek, de ki nem szarja le. Enyhén langyosodik senem. Angry birds-ök jól mennek vele (és full 4:3-ban, semmi csík), mást nem próbáltam. 720p-s mkv-kat csont nélkül viszi a gyári videólejátszóval is ékezetes feliratokkal stb. Lehet sima usb drive-nak használni. 2,8GB körüli szabad hely marad a 4GB memóriájából alapban és olyan 4-5megával lehet rá másolni. Micro SD-t még nem vettem bele és a mobilnetet külső modemmel nem próbáltam, de wifis telón nyomtunk némi böngészőn az szépen ugrik. Marketről minden felmegy eddig. Alapvetően gyors, akadásmentes kis jószág, nem is túl nehéz. Nyilván nem egy ipad2 (ahhoz volt párszor szerencsém), de töredékébe kerül és teljesen jól használható. Majd kiderül a tartóssága.

A tok persze büdös és a törlőkendő selyem ugyan de szart sem töröl, de ez részletkérdés. Ja még a tápja az murva nagy, meg kapunk hozzá két kábelt USB-minusb-t és USB OTG-t. HDMI-minihdmi-t, na azt nem adtak.
  • DannyL
    Referálj majd légyszi róla! Köszi!
  • tutituti
    majd rövid véleményt írj.Később meg mik mennek rajta(játékok) illetve a filmeket mennyire bírja.köszi
  • Sir Quno Jedi
    Na én is vettem az edigitalban egy ilyet, pár másodperce történt meg az első bekapcsolása... Jeeee...
  • DannyL
  • VRSDM
    oke sasszem.
  • DannyL
    Köszi!
  • DannyL
    Nem reklamálni fogok, hanem nem fizetem ki. :)
  • VRSDM
    a teveknel van egy pixelhiba szazalek ami mellett meg nem reklamahatsz...

tableteknel nemtudom mi a helyzet.
  • Solten
    Link. Egyebkent szabad szemmel is latni fogod az esetleges hibakat ha jo a szemed... :)
  • DannyL
    A pixel hibákat vétel előtti próbán hogy lehet a legegyszerűbben kiszűrni?