3818
Táblagépek topicja
-
#2262 Nem akartam ilyen balfasz temaba belemaszni. Ugyhogy lefekszem aludni. -
#2261 Valóban igazad van, olyanokat is mondhatunk, hogy a Kia már rég megelőzte az autóiparban a BMW-t. Ami igaz is, ha pusztán az eladási számokat vesszük, csak nem sok értelme van. -
#2260 én is sajnállak téged :D -
#2259 Gyenge hardver, feltehetoleg valami bena kijelzo. -
#2258 Igazad van, bocs, nem tudatosult bennem teljesen.
De ettől még az idézett állításom igaz. Sajnálom. -
G_ArchAngel #2257 Megegyszer olvasd el kerlek, amit irtam. Koszonom. -
#2256 Természetesen csak kitaláltam hasamra csapva. -
G_ArchAngel #2255 "A ZTE és a Huawei is így kezték, előbbi nemrégiben előzte meg az Apple-t a okostelefon-szektorban pedig Ők is "csak" mobil- és telekommunikációs hálózatok kiépítésével foglalkoztak pár éve."
Van errol linked?
Erdekelne, hogy mennyi telefont adott el a ZTE a Galaxy/iPhone kategoriaban.
Vagy most a Reanult-t hasonlitgatod a Mercedes/Audi/BMW-hez? -
#2254 Nincs márkája, így nincs support sem: Így nem lesznek frissítések (bár a 2.3-mat -ha valóban az van rajta- már amúgy sem frissítik feljebb). Ennél nagyobb baj, hogy szinte biztosan nem tisztázott a garancia, és az ilyen kétes eredetű hardverek piszok hamar megadják magukat. Először elromlik egy kapcsoló, majd egy csatlakozó majd ez, majd az és kenheted a hajadra az egészet, ha a forgalmazó elfordul tőled.
Gyanítom a kijelző is egy olcsó reszisztív valami, ami megnehezíti a felhasználó dolgát, instabilabban működik, mint a kapacitív érintőpanel (továbbá nincs multitouch). A ha valaki ilyet ajánl neked, biztosan nem fogott még tabletet a kezében. :)
Én is inkább a WayteQ-et ajánlanám (7"-es xTAB-70 és a 10"-es xTAB-100), úgy hogy még én sem találkoztam vele. A cégnek a navigációs eszközökkel már van tapasztalata és kiépített márkája, frissíti a rendszert és terjed, azaz a felhasználóközösség is nagyobb, több embertől kérhetsz véleményt és/vagy segítséget, jönnek a custom-romok stb.
A ZTE és a Huawei is így kezték, előbbi nemrégiben előzte meg az Apple-t a okostelefon-szektorban pedig Ők is "csak" mobil- és telekommunikációs hálózatok kiépítésével foglalkoztak pár éve. -
kapika #2253 Igazából 10-el olcsóbban kapom és főleg olvasásra használnám. De most nagyon elgondolkoztattatok, köszi a tanácsokat! -
#2252 Ebay-en ezek a szarok 30e körül mennek. Kapika, Wayteq X-TAB100 alá ne add. Ha drágállod a 10-est vedd a 7-est, de ezeket a noname szarokat kerüld el ha jót akarsz. -
#2251 miert ne lenne az? mi tetszik neked benne? :D
az ara? szart akkor sem veszunk ha olcso :) -
kapika #2250 Miért hulladék? Annyira nem értek a tabletekhez még... -
#2249 Hi, meg ne vedd ezt a hulladekot, inkabb: link. -
kapika #2248 itt van linkként a tablet :) -
kapika #2247 Hali! Mit gondoltok erről? ár-érték arány, megéri?
http://www.cheapdmeg.hu/Tabletek/10-16GB-Android-2.3-Tablet-Tok/flypage.tpl.html
-
#2246 Egy autodesk sketchbook-ot ki tudnal probalni nekem? Marketbol lehuzhato ingyen. A telomat mar itt-ott megfekteti (lassu), jo lenne ekkora feluleten gond nelkul (teszem azt, kapacitiv tollal) firkalgatni. :) -
#2245 Ja megvan, ketmagos Qualcomm (1.2GHz), gondolom Adreno 220-al, impozans... -
#2244 Ebbe a Huvely mediapadba mifele hardvert pakoltak bele? -
#2243 Itt az ideje, hogy én is írjak tablet tapasztalataimról, bár el kell hogy mondjam őszintén, nem tudok sokat .
Az első tablet a háznál egy Samsung Galaxy Tab (az első). Mivel még 'új' volt, ezért élveztem hogy ilyen nagy kijelző meg minden. Angry Birds meg ilyenek szépen futottak rajta, nem úgy mint az akkori telefonom ezért is tetszett :D Aztán elég hamar meguntuk, már csak az anyukám játszott rajta golyós játékkal :D Néha napján még most is előveszi.
A második tabletről sajnos nem tudok sokat mondani, asszem az egy ideapad, múlt héten kölcsönadtam iigy most nem tudom pontosan megnézni (). Ez már eleve fekvő tájolásra volt kitalálva, a gombok és a folyamatos landscape mód miatt is. Ennek már jobb volt a launcherje mint a tabnak, látszik, hogy ez nem csak egy sima android oprendszer 'nagyobb kijelzős telefonon'.
Legújabb szerzemény meg egy Huawei MediaPad. Ezen már 3.2 fut. Először megijedtem mikor észrevettem, hogy zárképernyőn laggos a feloldó, de szerencsére simán fut, néha beröccen, de nem zavaróan. Ez a tabletra optimalizált oprendszer sokat dob az egészen, market, gmail nagyon jó tabon.
Mielőtt kibontottam volna, megnéztem mi van róla a YT-on. Ezt a gyöngyszemet találtam (official):
Szerencsére maga a kütyü nem olyan gagyi mint a commercial :D
Tudom nem sok információ tartalma van ennek a hsz nek, de úgy éreztem le kell írnom . -
#2242 Van egypár 3d-s wallpaper is, ami furin megy rajta. De játékok többnyire mennek, sőt bármi amit felraktam ment. -
G_ArchAngel #2241 2233-asban linkeltem egy tetsztet, ott is irjak -
#2240 "...bizonyos appok nem futnak rajta"
Ez mit takar egészen pontosan? Miért, ha az OHA/Google tanusítványt megkapta?! -
#2239 Szó esett a WayteQ xTAB-100-ről. Gondolkozom a vásárlásán, vannak valamilyen furcsa defektjei? A böngészési élmény milyennek mondható (szaggatások, nyögvenyelős pinch-to-zoom ilyesmik)? Mennyire optimalizált a rendszer? Ez WayteQ gyártmány, vagy esetleg átbrandelt a kütyü (mint pl. a WayteQ Libra)? Valóban nem megy rajta a hivatalos Facebook-app?
Sajna igen kevés videótesztet találtam, így köszönettel támaszkodnék a tabletes közösségre. :) -
G_ArchAngel #2238 Nagyon kemeny, ahogy kinez a gazdajara es varja, hogy inditsa ujra a jatekot:) -
#2237 :DDD -
#2236 ez mekkora komoly -
#2235 -
#2234 Asus Transformer Prime - méregdrága autobot
Az arat leszamitva lenyugozo vas.
"A lényeg, hogy a billentyűzettel megtámogatott Prime két napig általában minden gond nélkül kibírja töltés nélkül."
-
G_ArchAngel #2233 tabletek 100e alatt -
#2232 Lenovo Ideapad A1
£199, emberek... Texas Instruments OMAP 3622 (1GHz) porog benne, ami egy Cortex-A8. -
Paranoia #2231 Sziasztok,
Galaxy tab 10.1est vettem.
A böngésző random szerűen be szokott crashelni:S
Az .mkv fájlokat nem képes lejátszani.
A dvd ripek meg szaggatnak rajta.
Örültem volna,ha mindenféle humbuk nélkül produkálja azt amiket láttam róla videókon.
Ami pozitív az a aksi élettartama.
-
#2230 -
#2229 30e és elveszik a markomban pc bizony ;)
táblák tartalomfogyasztásra vannak.
programozni... -
#2228 Hát terminálon szaktárs gépét ssh-n keresztül rebootolni azt lehet touchscreenen is :D Épp az utóbbi időben jönnek a hírek a pendrive meg ökölnyi pc-kről azok lennének jók programozni. -
#2227 Filmnézésre jó, programozni önmagában nem tom, nem próbáltam. De így tácsszkrínen nem lehet egy élmény... :D Bár ha dugsz rá egeret és billt, akkor máris jobb egy fokkal (vagy bluetoothosat). -
#2226 Nem tudom, nem vagyok ekkora jedi a témában. -
#2225 uhh.köszi szépen.Egyre jobban vonzz.CSak azon vacillálok biztos kell e nekem?
igazándiból nem vagyok laptop párti viszont nagy filmrajongó vagyok.Ez a fő ok.
Meg szeretek a mobil eszközökkel vacakolni(új rendszer,főzött ROM-ok,stb)
Még egy kérdésem lenne a tulajokhoz.Programozást tanulok jelenleg.van erre megoldás hogy a tableten is tudjak gyakorolni? -
#2224 Most épp azzal próbálkozok, hogy egy USB-s külső hangszórót rátegyek, de nem igazán megy ez sem. Van valaholUSB kezelő? Vagy mit kell csinálni, hogy működjön? -
#2223 Köszi szépen!