3818
10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • GregSB
    Papa rosszul csinálja :D
  • roland4
    Sziasztok, nekem van egy 7 inches MID tabletom 2.2-es andoriddal .Az lenne a gond hogy nem ismeri fel a wifi hálózatokat, hiába keresek nem talál 1-et sem , pedig van wifi ruterom.
  • tutituti
    persze értem én.
    Nem bántam meg,sőt,csak nem is gondoltam volna hogy kijön újabb belőle.Eleve kicsit furcsa hogy kiadják új panellal és akkor "hurrá vegyétek ezt is." pedig épp hogy kijött az "előd".
    Én maximálisan elégedett vagyok a mostanival.Amire kell tökéletesen megfelel.
  • VRSDM
    nem ez teljesen jó.
    de döntöttél megvetted.
    örülj és élvezd. ne azon szivd magad hogy most jött a frissités...

mindig jön mindig lesz mindig van. élvezd. ne azt hogy mennyit vártál rá, ne azt hogy mennyivel jobb lesz később, élvezd most. ezért vetted.

miket beszélek egyáltalán?! ...
  • tutituti
    eleve vagy 3 hónapot vártam hogy érdemes e megvennem(utánaolvasás stb.,tehát én az vagyok aki mindig a jobbat akarja magának.Ha ez megvetni való akkor tényleg bennem a hiba.
  • VRSDM
    ez a nyugati világok népbetegsége.
    onnantól kezdve hogy mindenki megkapja a választás szabadságát.
    ez a többségnek inkább teher, mert sosem biztos benne hogy a legjobbat választotta-e, mindig ott motoszkál a gondolat hogy van egy jobb...

aki ezzel nem képes megbirkózni (mint látszik négy mondat :D) az búslakodjon egész életébe és legyen képtelen örülni. heló :D

ha meg bedől valaki egy hülye marketinges fogásnak, és valóban megveszi a szart (akinek nem inge...) az megint nem az én hibám :D
  • franc0
    Ez a várjunk-várjunk fillérbaszó mentalitás agyilag felbasz.
  • Sir Quno Jedi
    Pont az aksi nem lett sokkal erősebb és az IPS panel többet zabál, ergó semmi sem változott. ÉN a kijelző miatt venném. AZonban mindig jön jobb, ha arra várnánk unos-untalan, sosem lenne tabletünk, nemigaz?! :D
  • tutituti
    hát ha vártam volna akkor most ezt vennék, értelem szerűen.
    akksi miatt.az ips panel annyira nem érdekel igazából.
  • Sir Quno Jedi
    Én is vettem megejelnésekor egyet, naés.
  • tutituti
    karácsonyra vettem a régebbit.
    enyhe citromíz van a számban most emiatt.no mindegy.
  • desigo
    "Új külsővel, némileg módosított hardverrel kerül piacra a WayteQ 10 hüvelykes táblagépének második generációja."

WayteQ xTAB-100S

nagyobb aksi,IPS kijelző
  • atyca
    Erről kinek,mi a véleménye?Ainol Novo 7 Aurora Android 4.0 Tablet 7
  • Kappey92
    Sziasztok :D:D valakinek nincs véletlenül eladósorban egy táblagépe?:D:D érdekelne nagyon a dolog..:P köszike előre is :D:D
  • Solten
    Hi. WayteQ xPAD-70 / WayteQ xTAB-70 (link)

• atyca
    Sziasztok!Segítségeteket kérném.Három tab között hezitálok:1: POINT OF VIEW ProTab 2 7" 4GB,
    2:FunScreen SOL 7C23 TABLET PC,3:ConCorde Tab 7030 tábla PC.
    Ki,melyiket ajánlaná?Előre is köszi a segítséget.
  • GregSB
    Jajó, csak azért a Fire-nek megvannak a korlátai, nem hiába olyan olcsó.

Egyébként most hétvégén végigpróbáltam pár tabletet egy boltban. Galaxy Tab okat, HTC Fyler, stb.

Kell már nagyon a nagyobb felbontás az iPad-be, ezek után rossz volt ránézni a 2-es kijelzőjére, sokkal "pixelesebb" :)
  • VRSDM
    őszintén nem érdekel hogy melyik gyártó hogyan oldja meg a termékei árazását. ez nem azt jeleneti hogy nem vagyok tisztában a különböző stratégiákkal.

egyszerűen nem fogok megvenni egy olyan hardver-szoftver párost ami béna :D
  • GregSB
    Azért a Galaxy Tab jobb tablet mint a Fire nagyon sok szempontból, de drágább is. Amazon annak köszönhetia magas eladásokat, hogy közel gyártási költség áron adja a Firet, szinte semmi profitjuk nincs a HW eladásból, arra játszanak hogy majd a tartalmak árusításán fognak profitálni.
  • VRSDM
    nem tudom ki vesz egyáltalán még galaxy tab-ot...
    samsung már rég nem ott jár ahol a kindle fire.
  • G_ArchAngel #2282
    A Samsung kulonosen orulhet ennek :D
  • GregSB
    A Kindle Fire rendesen berobbant az Androidos táblák piacára. Karácsonyi szezon alatt óriási szeletet hasított ki az eladásokból:

• desigo
  • midarine
    Sziasztok!Segítséget kérnék samsung galaxy tab-al kapcsolatban.Ha a 220 V -ról töltöm,megjelenik az adatátviteli aktív ablak,Kies,médiatár ......az akksi visszajelzőjén megjelenik egy piros iksz és nem tölt.Jó esetben sokadszorra tölt.Mi okozza ezt?Köszi
  • Solten
    Kipróbáltuk: ASUS Eee Pad Transformer Prime

• GregSB
    Bizonyíték a Retina iPad 3-ra
  • VRSDM
    a laptopok igy is nagyon drágák.
    (senki ne jöjjön nekem hogy 100k egy laptop, igen annyi ami 2év alatt tönkremegy)

ergó. megvetted volna a jobb panellel szerelt verziót másfélszer ennyiért?!
    nyilván nem.
    na ezért nem volt (eddig) nagy méretben értelmes felbontás.

/az hogy olcsóbbak lettek a jobb felbontású megjelenitők, nyilván meglátszik majd az újabb notebookokon is (azokba is belerakják majd igen)

/más kérdés mennyire szoktad közelről nézni a táblád / telefonod / notebookod ;)
  • GregSB

Mert nem tudnak mást csinálni. Ha növelni akarják a felbontást, és azt akarják hogy mellette az eddigi több tízezer alkalmazás kompatibilis maradjon, akkor csak duplázni tudnak. 2048 x 1536 a jelenlegi 1024 x 768-as felbontás duplája.

Nem kizárt, hogy továbbra is árulni fogják 1024 x 768-as felbontással is, alacsonyabb áron.
  • shaddam
    Hihetetlen hogy a15"-os laptopomon 720p-van ebbe meg beleerőszakolják ezt a felbontást.Mi a fenének
  • GregSB
    Hamarosan (márciusban) jön az iPad 3

Nagy valószínűséggel 2048 x 1536-as felbontású kijelzővel, négymagos A6 procival és LTE támogatással.
  • GregSB
    Megkésve bár, de törve nem:

BlackBerry PlayBook OS 2.0: hands-on impressions, pictures, and video
  • Solten
    #2232 pl.
  • mrzed001
    Üdv!
    Vett valaki Voda mobilnettel pl Galaxy tab-ot?
    Ezen az akcióson gondolkodom:
    Voda Galaxy Tab 10.1
    Pozitívum, negatívum, tapasztalat ?
    Még azt nem tudom, hogy a SIM amit adnak hozzá, az csak adat, vagy adat-telefon. Ez még egy buktató elem lehet, mert mindkettő kellene.

Valami komplex megoldást keresek, és eddig ez az egyetlen (készülék) ami majd mindent tud, és ezzel az árral már versenyképes.
    Lényegében ami szempont
    - 3G (túlforgalom esetén lassítós csomaggal)
    - telefon
    - GPS (opcionális, jó ha van)
    - magyar nyelvű
    - könnyen kezelhető

Ötlet, tapasztalat ?

Másik. Win mobil alá volt Hamachi. Úgy látom Android alá nincs hamachi.
    Android alá van valami hasonló VLAN megoldás?
    File másolgatásra, tábla távvezérlésére kellene valami (VNC úgy látom van androidra), úgy hogy a táblát kezelő nem fogja tudni megadni saját IP címét (anyámnak lenne).
  • shaddam
    Huawei ideos 7?Olcsó kategóriás, utánad dobják hűségnyilatkozattal. Szeptember óta kínzom, és ennyi pénzért simán jó választás. Nem tud "mindent" mint egy galaxy tab, de van benne gps, 3g.
  • GregSB
    Nem tudom te mit nézel, de van GPS a Playbookban, és eleinte tényleg csak Wifis verzió volt belőle, már árulják a 3G-set is.
  • Troyan
    No gps, no 3g. Akkor ezek szerint nincs.
  • GregSB
    BlackBerry Playbook? Asszem most vitték le az árát.
  • Troyan
    Jól látom, hogy nincs olyan 7 colos táblagép ami mindent tud amit a galaxy tab 7? Mindegyikből hiányzik valami, ami abban benne van. Van amelyik jobb meg minden, de pld nincs benne gps vagy 3g ilyesmi.
  • tutituti
    na megvettem sok kutakodás és utánajárás után ma az xtab-100 -asom én is.
    utolsó darab volt.70k magya Ft.-ért de volt benne 16Gb-os memkártya is.kicsit drága,de legalább itt a kezemben.
  • desigo
    Amazon Kindle Fire