3818
10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • DannyL
    Sikerült feltenni, köszi! CSak azt nem vágom hogy az X-TAB 100-on lévő 4 érintőgomb most miért nem működik az új op-rendszeren.
  • Panzeradler #2341
    Ice Cream Sandwich, perpill a legújabb android 4.x.x
  • DannyL
    Köszi szépen! Az ICS az mit jelent?
  • tutituti
    itt kelzsoca készíti a főzött romokat(ICS van már rá)

meg elég sokat segítenek,mivel saját fórum
    Itt letölthető a régi hivatalos ROM is.
    Az ICS-sel tökéletesen megy nekem a HD jutub videó is.
    ÉS dolphin browsert használok.
  • roland4
    Sziasztok, nekem van egy 7 inches MID tabletom 2.2-es andoriddal .Az lenne a gond hogy nem ismeri fel a wifi hálózatokat, hiába keresek nem talál 1-et sem , pedig van wifi ruterom.Tudtok segíteni????
  • DannyL
    Sziasztok!

Tudnátok segíteni abban, hogy:

1. Wayteq X-TAB 100-hoz honnan tudnék frissítéseket letölteni?
    2. Vagy a jelenlegi ROM-ot hogyan tudnám hard resetelni?

Az alapvető problémám az, hogy a youtube és az avi lejátszó is kilépked a videókból fél perc után és nem tudom mi az oka. Eddig nem csinálta, tegnap kezdett ezzel szórakoztatni és ez elég gáz.

Esetleg van ötletetek?

Köszi!
  • GregSB
    Júliusra csúszik a Google tablet megjelenése.

Nagyon közel vagyok ahhoz, hogy vegyek egy iPad(3)-t, de ezt lehet kivárom, kiváncsi vagyok mit fog nyújtani.
  • GregSB
    Közvetlenül fog árulni táblagépet a vásárlóknak a Google még idén, a Wall Street Journal szerint

Tehát lesz egy Nexus tablet, és a Gúgli online boltjából megveheti majd bárki.
  • GregSB
    A PC Magazine szerint még mindig az iPad a nyerő.

Ok: az alkalmazások.
  • Panzeradler #2333
    Sziasztok! Van egy mid v7-es tablet itthon, és bármelyik romot teszem fel rá, touch screen nem érzékel semmit, vissza raktam ami rajta volt eddig és már azzal se, tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond?
  • roland4
    Sziasztok, nekem van egy 7 inches MID tabletom 2.2-es andoriddal .Az lenne a gond hogy nem ismeri fel a wifi hálózatokat, hiába keresek nem talál 1-et sem , pedig van wifi ruterom.
  • Ghomby1
    Helló!

Nekem egy következő típusú tábla PC-m van: point of view mobii tegra (10")
    A problémám a következő. Hogyan tudok rajta android-ot frissíteni? Mert jelenleg olyan van rajta, amin nem tudom elérni a google plus szolgáltatást, mert csak valami butított változat van rajta.

Köszi előre is
  • Solten
    Lehet de rootolni kell a szoftvert.
  • Troyan
    lool egyik youtube hozzászólásban icook-nak nevezik. mondjuk nem rossz, hogy játék után egyből tudsz szalonnástojást csinálni a hátlapon reggelire
  • fook
    Erre lehet már 3g-t csatlakoztatni ?
  • Tikal #2327
    szerintem nem kell ahhoz megforditani hogy észrevedd, aki egy kicsit is ért hozzá annak fel kell hogy tűnjön a jobb kijelző
  • theone91
    :D

Azért tutira volt valaki a szerkesztőségben, aki megfordította és megnézte a feliratot a hátulján. :D
  • Tikal #2325
    szerintem ha a huszonynolc féle samsung galaxy egyikét nyomod a kezükbe akkor is elhiszik hogy az az uj ipad...
  • Solten
    lol
  • desigo
    We Gave People an iPad 2, Told Them It Was the New iPad, and They Loved It
  • theone91
    Az Apple-nek elvei vannak a Samsung ellen, jól szervezett lejáratókampányokkal pofozgatják egymást, amolyan buzisan, de ha üzletről van szó akkor ezek megszűnnek. Ez egyáltalán nem furcsa, szokatlan, csak kicseszett vicces és groteszk ez a felállás.
  • desigo
    hahahaha xDDDDD
  • tutituti
    felnevettem ezen
  • GregSB
    :D

• GregSB
    A Nokia egyik alkalmazottja elkotyogta, hogy a cég Win8-as tableten dolgozik.

Link
  • GregSB
    Én nem aludtam át semmit, pont ezért nem nevetek semmin, mert ez már számomra evidens egy ideje.

Samsungnak óriási pénze van abból, hogy más cégenek gyárt alkatrészeket. Nem csak az Applenek, nagyon sok más cégnek is gyártanak, de az Apple az egyik legnagyobb vásárlójuk. Ahogy a hírből is kiderül Apple meg nem nagyon tud máshova menni, a többi gyártó nem tudta azt a minőséget hozniamit a Samu.

Egymásra vannak utalva, mindkettőnek érvágás lenne felfüggetszteni a gyártási szerződést.

Emellett pereskednek is egymással termékek miatt, de ennek nem sok köze van a gyártási szerződéshez... ez két különböző terület. Akkora cégnél, mint a Samsung ezeket a részlegeket már külön alvállalkozások viszik. A gyártásnak megvan a maga menedzsmentje, pénzügye, stb... Akiknek nem sok közük van a Saleshez és termékfejlesztéshez (akikkel az Apple pereskedik). Együttműködnek velük bizonyos szinten, de anyagilag és stratégiailag is különböznek.
  • Solten
    Mi a lol? Gondolom az egesz perelos dolgot ataludtad vagy hirportalok helyett a disney channelt nezed. Az a lol hogy a medianak megy a show off, ezek meg a hatterben a legnagyobb uzlettarsak :D Az egesz kokemeny business es pont.

Samsungban biztos nem, egy ideje mar van sajat fejlesztese, jelenlegi tabletjeiben is talalkozhatsz mar Super PLS (az IPS tovabbfejlesztese) panellel.
  • GregSB
    Viszont aktívan beszállnak anyagilag a gyártósorok kiépítésébe és fejlesztésébe, erre költik az óriási készpénz-készletüket. Ezzel együtt kizárólagosságot is kapnak a gyártóktól, szóval más tabletben nem nagyon fogod látni ezt a kijelzőt még egy ideig, még Samsungban sem.

Ha a Samu kijön valami hasonlóan nagy felbontású tablettel, az teljesen saját fejlesztés lesz.
  • GregSB
    Ezen mi a lol? Applenek nincsenek gyárai, mindig is kiszervezte az alkatrészeik legyártását, más cégeket bízott meg ezzel.

• Solten
    lol
  • GregSB
    iPad iOS5-el vs egy Windows 8-as táblagép.

10 perces összehasonlító videó a link alatt.

Nekem tetszik nagyon a W8 kezelése, szerintem erős konkurensei lesznek az iPadnak az ezt futtató táblagépek.
  • H3nG
    A Huawei és a ZTE mostanában bejelentett tegra3-as tabjeiről mit gondoltok? :) Nekem nagyon tetszik mindkettő :D Majd az árcédula alapján kiderül melyik lesz a nyerő :)
  • H3nG
    :D Főleg a mosógépeknél!

Azért ez egy kicsit túlzás nem gondolod :D
    Szerencsére az apple istenkirály és lehet vele példálózni^^

Amúgy továbbra sem szeretnék apple cuccot :)
    Inkább valami xoom acer samsung irányba nézelődnék. Nem vásárolok olyan cumót amire obj c ben kell programozni^^
  • passatgt
    mindig is ez volt az összes nem apple elektronikai cikknél, követlehetlen a nevezés
  • GregSB
    Én ezt mostmár nem tudom követni:

Samsung Galaxy Note 10.1

"...but it's also essentially a Galaxy Tab 10.1 with S-Pen support."

Samsung kezd átesni a ló tulsó oldalára, mostmár kb 5 különböző nevű tabletet árulnak?
  • GregSB
    Samsung has just announced a 10.1-inch version of the Galaxy Tab 2
  • passatgt
    "Ötszáz euró körüli áron debütál az Acer második Nvidia Tegra 3 Kal-El processzor köré épülő internettáblája."

akkor már inkább az új iPad, az is ennyibe kerül és oda-vissza fogja verni:D
  • H3nG
    acer A510? Az apple cuccoktól óvakodnék :)
  • GregSB
    Ha csak ezekre kell, és kell a jó kijelző, akkor dobj rá egy 10-est, és Samsung Galaxy Tab, vagy iPad 2.

Mondjuk én mostmár vérnék a helyedben pár hetet. Egyrészt éehet a Samsung bemutat valami újat a Mobile World Congressen, és az iPad 3 is március első hetiben várható.
  • H3nG
    Sziasztok 130 körül keresnék egy 10 colos tab-et.Netezésre emailezésre olvasásra. ahol használom szinte mindenütt van wifi úgy hogy 3gre nincs szükségem :) Viszont örülnék egy jobb minőségű kijelzőnek.

Jó lenne ha már 4.0ás androiddal lenne. És kérdés hogy van e értelme várni a win8ra?
    Előre is köszi a segítséget :)