3818
Táblagépek topicja
-
Lacika 79 #2382 igazából a "new" modellhez olcsón hozzá tudok jutni, a mostani előfizum mellé (nem magyarországon). akkor a 3-as verzió akár jó választás is lehet? :) -
#2381 nem. kinai szemét. -
#2380 ipad széria.
akármelyik. amennyire kényes vagy a szebb panelre - jobb üzemidőre. -
Lacika 79 #2379 Ha igazából nem számítana, hogy mennyebe kerül, akkor milyen tabletet javasolnátok megvételre? élvezeti, használati értéket figyelembe véve persze! -
#2378 Hali ! szerintetek megéri ? Tablet PC -
#2377 két ipodot és egy ipadet ejtettem már a kádba.
:)
és mindegyik hibátlan állapotban került elő a mélyből.
/ és 47° -ban fürdök -
#2376 Ket kezzel fogod furdes kozben, az asszony meg mosdat :) -
Kíváncsi lennék,hogy fürdés közben hányan ejtik bele a táblát a vízbe.
Inkább két kézzel fogom de elő ne forduljon xD -
gombabácsi #2374 vettem egy totál olcsó tabletet :) 20ezer ft volt :)
android 2.2 van rajta
több infó: http://www.funscreen.hu/termekek/tablet/funtab+SOL+7R22+TABLET+PC
kérdésem, hogy van esély hogy usb-n keresztül net legyen rajta? az upc-s kábelmodemen van usb, de ha összekötöm vele a tabletet, semmi se történik
-
#2373 -
#2372 -
#2371 feleslegesnek tartom -
#2370 21.5-inch Android 4.0 mega tablet
-
morzsi555 #2369 Furcsa, én élvezem a gameloftos játékokat és az irányítással sincs semmi bajom. Nem a játék a szar, azért mert béna vagy. -
#2368 Droidon mondjuk semmi nem akadályoz meg hogy ráköss egy gamepad-et, de persze az úgy kevésbé hordozható már. -
#2367 Játéknak nem nevezhető gameloftos szarok ezek, ráadásul az irányítás is szar. Ott a nagy kedvencem a where is my water.Na ott valahogy képesek oltak a tábla adottságaihoz megalkotni a játékot. A nagy gépeken is ugyan ez a szar csináljunk fasza grafikát a játékba meg szarjunk bele mentalitás tombol. -
#2366 Semmi baj nincs ezekkel és egyre "kegyetlenebb" grafikával érkeznek a cuccok!
-
#2365 Ettől a taperolós játékmániától kiráz a hideg. Minek erőltetik azt amihez gombok kellenének. -
#2364 -
#2363 Nexus 7 review a Verge-en.
És az Engadgeten.
-
#2362 Microsoft Surface tablet hands-on -
latyika7 #2361 sziasztok....valaki meg tudná mondani, hogy egy toshiba journ winfosos tabletre fel lehet e tenni linuxot ? -
#2360 "A Morgan Stanley újragondolta a 2012-2013-as előrejelzéseit a pc-piacra vonatkozóan, és meglepő eredményre jutott. Ez alapján a tabletek térnyerése sokkal gyorsabb, mint korábban gondolták, és ez a pc-k eladásaira is rendesen rátelepszik. Gyakorlatilag majdnem teljesen felzabálja a jövő évi növekedést, a kimutatás szerint a korábban becsült 2-5 százalékos emelkedés helyett csak 1 százalék várható a hagyományos számítógépek piacán.
Az előrejelzés szerint idén 133, 2013-ban 216 millió tabletet adnak el, vagyis a fenti táblázat szerint erős korrekciót kellett végrehajtani a tippekben (a korábbi számok ezek alatt láthatóak, 95 és 114 millió készülék eladására számítottak)." -
#2359 Magyarul ez mit jelent? -
latyika7 #2358 valaki meg tudná mondani hogy normál laptopra érintőkijelzős kijelzőt rakok akkor működni fog monitor szinten?...mert gondolom az érintő nem. -
#2357 Milyen táblagépet ajánlanátok ami jó és nem túl drága?
Netezésre ,filmezésre (xvid,divx, eseteg 720p-s filmeket játtszon le) kellene.
Netnél fa fő szempont hogy a java flash dolgokat jól kezelje ne legye lassú! -
kapika #2356 Nem régóta keresek tablet összeszereléseket, de eddig nem találtam értelmeset, nem tudnátok oldalakat mondani ahol foglalkoznak ilyennel?
Itthon tönkre ment az egyik, de csomó alkatrész használható belőle és szívesen buherálnék egy kicsit... -
#2355 Nincs valakinek arra ötlete hogy a huawei slim7-re mi az istennek nem tudom felrakni a where is my water frissítést?Szépen annak rendje-módja szerint meg van véve az alap+a cranky, de a frissítésre hibát ír :/ -
#2354 30-ért tuti vétel, de a DPI erősen dealbreaker lehet. :( -
#2353 Jobb helyeken a Galaxy Tab 2 7.0 ára 50 ezer forintnak felelne meg, nálunk (igaz ez az első üzletek közt van) ennyiért kerül a piacra. Fájdalmasan vicces. :D -
#2352 Az pontosan a legjobb választás szerintem! -
#2351 Milyen tabletet lenne érdemes venni 40eFt környékén? Nézegetve a gépeket ilyen árkategóriában talán a WayteQ xTAB-70i tűnik a legjobb választásnak egyedül a sim kártya csatlakozót hiányolom. Főleg filmnézésre, netezésre illetve néha játékra lenne használva. -
#2350 Szerintem nem akart megsérteni azzal amit mondott. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Egyetemistaként én is hasonló helyzetben voltam mint te (azzal a különbséggel hogy én dolgoztam mellette, de az mind el is ment lakásra + az életre :), és álmodni se mertem volna arról, hogy ilyen kütyüket vegyek. Amióta dolgozom van okostelefonom, meg jobb laptopom.
Tablet meg nem éppen az must have kategória, amire midnenáron szüksége van egy embernek szerintem. Kényelmes, meg nagyon jó használni őket, de csóró egyetemistaként tuti meg nem fordult volna a fejemben, hogy vegyek egyet. -
#2349 Sajnálom, hogy munkanélküli egyetemistaként, a csekély ösztöndíj mellé nem tudok pénzt fingani. Ebben gondolom nagy tapasztalatod lehet. Sőt én örülök, hogy neked remekül megy, remélem jó sokáig így marad. Tényleg, teljesen komolyan. -
#2348 Ha egy 250 dolláros kütyüre spórolnod kell, inkább elgondolkodnék, kell-e ez nekem. -
#2347 Ejha, kéne. El kell kezdenem spórolni... :D
Kár hogy nálunk biztosan kényelmetlenebb lesz az ára. :( -
#2346 Az jó, ez nagyjából X-TAB100 árban lesz. -
#2345 Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) only $249 – Reviewed by SlashGear
-
uwu200 #2344 basszus, nem ide akartam... bocs -
uwu200 #2343 Chieftec 500W tápegység iARENA (GPA-500S) 12cm 20+4 OEM
Valakinek van róla véleménye? Remélem nem egy hulladékot készülök megvenni.