Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
+ UI elemek (az F700 azért szerepel a táblázatban, mert az reprezentálja a Samsung UI-ját az iPhone elõtt...)
Akkor büntessenek meg valakit, ha ellopta a terveket mielõtt publikálták volna és kijött volna egy másolattal mielõtt az eredetit piacra dobták. Azt nem értem mi a jogsértõ abban, ha valaki dizájnban hasonlót alkot? Kínaiak ebbül élnek. Meg nem is koppintás egy az egyben, mert egy csomó különbség van a két tablet között. Meg ahogy mondtátok, milyen 10 colos tabletet csináljanak akkor? Cubetablet?
Az egész lényege annyi, hogy Samu adjon még jobb árakat a kijelzõkre telefonhoz és tablethez ... nem pedig a tényleges "szellemi tulajdon" (Lol) védelme.
Nekem sem szimpatikus, én is a tiszta, szabad verseny hive vagyok. Az õ szempontjukból viszont nyilván volt alapja. Nameg a német biró sem azért döntött igy, mert olyanja volt, vagy mert epül buzi 😄
szánalmas vergõdése ez az Applenek
Most a Motorola Xoom van soron:
Apple is also suing Motorola in Europe over the Xoom tablet's design
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
a csomagolás azonos, fóliatasak. az egyik drágább egy tizessel, melyiket választod?
u dont have to listen anybody else but me
Megtorlás alatt meg nem tudom mire gondolsz. Jelenleg chip, SSD, meg kijelzõ beszállitók az Applenek, az Apple az egyik legnagyobb vásárlójuk. Ha nem adnak nekik cuccokat, azzal csak magukkal basznak ki, mert 1. kidobják a legnagyobb vevõjüket, 2. az Applenél sorban állnak a beszállitók, állitólag az A6-os chipet már a Texas Instruments fogja gyártani, nem a Samu.
Itt nem rettegésrõl van szó egyébként, hanem az európai piacról. Minden elemzõ azt várja, hogy az EU-ban fognak a legnagyobb ütemben bõvülni a táblagép eladások a következõ években, nem hiába pereskedtek itt elõször.
Az, hogy mennyire genyák vagy nem az meg már nézõpont kérdése. Te nem perelnél, ha valaki hasonlóan csomagolná / reklámozná a termékét, mint a sajátodat?
én nem akarom hogy az apple menjen csõdbe, azt se akarom hogy más cégek "nyomják le az óriást"
de azt sem akarom hogy a konkurensek jelen esetben a samu nõjön túl naygra.
én versenyt akarok, eredménye képül meg jobbnál jobb eszközöket
/ahogy azt egyes gyártók a semmibõl érték el pár év alatt.
de ez a fajta mentalitás (legyen kezdeményezve bármely oldalról is) felháborít és szánalomra ad okot 😊
Durván retteghet az Apple az egyre jobb konkurenciától ha minden erejével azon van,hogy betiltsák õket.
ゾルターン
Saor Alba
Az EU tagországaiban, Hollandiát leszámítva leállítják a 10.1-es tablet értékesítését. Az Apple már intézkedik, hogy Hollandiában is végigmenjen a határozat. Gondolom a Samsung fellebbezni fog.
Jöhet a flame.
"Case in point: when I went to Staples, I asked the sales guy for the 10.1 and the first thing he said was “What are you buying it for?” When I replied, “development”, he said “Ok, because this thing isn’t going to replace a laptop for you”. No problem, I assured him, we’re app devs, and we know what we’re doing. Then, the manager came over to verify the coupon I had and asked the same question again. Again I replied “development” and he asked “Of what?” rather indignantly.
“Uh, Android apps?” I replied incredulously.
“Oh, OK, because we’re selling a lot of these things, and we get a LOT of them back. People buy them thinking they’re getting rid of a laptop, and they all come back returning them.”"
Az Xpad-100-as árát még nem tudom.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Barátnõmnek tervezek eget beszerezni itthonra.Mégse a telefont nyomkodja.
Csak most tanácstalan lettem,hogy elég-e a kisebb méretû vagy várjak még pár hetet az Xpad-100-asra?
42-ezerért ez ingyen van.Egyedül a kijelzõ mérete aggaszt.Mondom ezt úgy,hogy még élõben sosem láttam.
hát akkor információ nélkül maradtok, nekem 8
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ti tudjátok 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Saor Alba
egész kellemes, de számomra ez inkább játékszer, tul kicsi a 7"
vagy hangyafasznyiak a betük, vagy állandón huzigálnom kell jobbra-balra
bár, amennyibe keröl...
mkv-t simán lejátszik, 720p -t is doccenés nélkül
bármilyen kérdésed van, szivesen válaszolok
Hála a minden eddiginél magasabb órajelen futtatott, táblagépekben még nem is látott új Texas Instruments processzornak, az Archos új tabletjei csúcskategóriás teljesítményt nyújthatnak.
Az Archos androidos táblagépei kissé döcögõs start (hivatalos Market-et nélkülözõ Archos 5, amely óriási teljesítménnyel bírt, de csak 1.6-os androidot kapott) után a dedikált médialejátszós piac helyett egyre inkább az olcsó, de mégis erõs béllel tömött gépek felé mozdultak. Az árak kapcsán azonban többször felmerült, hogy az Archos gépei ugyan tényleg erõsek, de minõségben, megbízhatóságban meg sem közelítik például a Samsung táblagépei által hozott szintet.
A legújabb, kilencedik generációs Archos 80 és Archos 101 modellek azonban a 3.0-ás Android Honeycomb rendszer mellett nem csak egyszerûen „erõs” béllel lesznek megáldva, hanem a legerõsebbel, amelyet valaha is androidos táblagépekbe gyömöszöltek. Ez a Texas Instruments által gyártott, kétmagos TI OMAP 4460-as, 1,5 Ghz-en futtatott Cortex A9 processzornak köszönhetõ. A processzor egy lassabb, mindössze 1,0Ghz-en futtatott változata a Motorola Droid / Milestone 3-ban lesz megtalálható. No persze a „lassabb” relatív, hiszen még ezen a sebességen is megveri az LG Optimus 2X kétmagos Nvidia Tegráját. Azt azonban érdemes észben tartani, hogy õsszel jönnek a négymagos Nvidia Tegra processzorral ellátott gépek, amelyek elhódíthatják a leggyorsabb androidos tablet címét.
Az Archos azonban kissé trükközik a sebességgel, ugyanis a hat modell közül nem mindegyik fog az elõbb említett 1,5Ghz-en futni, csak három. Ahogyan azt az Archostól eddig is megszokhattuk, a gépek közt lesznek 250 GB-os merevlemezzel felfegyverkezett modellek, amelyek a multimédia-fanatikusok számára jelenthetnek gyógyírt. A gépek microSD, microUSB, HDMI, 802.11b/g/n, Bluetooth és GPS modulokkal érkeznek, valamint több 3G USB modemmel is kompatibilisek. Az árazás az alábbiak szerint fog alakulni:
Archos 80 G9 (8”, 1024x768)
$299 – 8GB flash, 1Ghz
$329 – 16GB flash, 1,5Ghz
$369 – 250GB HDD, 1,5Ghz
Archos 101 G9 (10,1”, 1280x800)
$369 – 8GB flash, 1Ghz
$399 – 16GB flash, 1Ghz
$469 – 250GB HDD, 1,5Ghz
Saor Alba
A mobilos alkalmazások elég nehézkesen kezelhetõek a nagy kijelzõn de normál módba váltás után teljes értékûen használható rajta minden.
A kijelzõje oldalról is elég jól látható a színei élénkek felbontása is tökéletesen megfelelõ.
Bármerre fordítva gyorsan változtatja a kijelzõ állását és a kezelõ sávot mindig alulra teszi így jól kezelhetõ.Sötétben ezért nehéz is beazonosítani,hogy hova kerültek a fizikai gombok.
Iszonyat durván vékony és mégis elfért benne egy 7000mAh-ás aksi és a többi hardware.Nem zavaró,minimális melegedést tapasztaltam de a szobában is 28 fok volt.
Miután leraktam és kezembe vettem egy SGS-t,OSF-et azt éreztem,hogy a Tabhoz képest vicc kategóriák.
Egy notit akár csak otthoni használatra is (komoly játék vagy munka kivételével) simán kiválthat.
16 gigás wifis változat adóval 550 dollárt szerintem megér.
Itthon gondolom másfélszer drágábban lehet majd megvenni :/