Táblagépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fook
Erre lehet már 3g-t csatlakoztatni ?

Tikal
szerintem nem kell ahhoz megforditani hogy észrevedd, aki egy kicsit is ért hozzá annak fel kell hogy tûnjön a jobb kijelzõ

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

theone91
😄

Azért tutira volt valaki a szerkesztõségben, aki megfordította és megnézte a feliratot a hátulján. 😄

Tikal
szerintem ha a huszonynolc féle samsung galaxy egyikét nyomod a kezükbe akkor is elhiszik hogy az az uj ipad...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Solten
lol <#hehe>

Saor Alba

theone91
Az Apple-nek elvei vannak a Samsung ellen, jól szervezett lejáratókampányokkal pofozgatják egymást, amolyan buzisan, de ha üzletrõl van szó akkor ezek megszûnnek. Ez egyáltalán nem furcsa, szokatlan, csak kicseszett vicces és groteszk ez a felállás.

desigo
hahahaha xDDDDD
tutituti
felnevettem ezen
<#idiota><#zavart1>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

GregSB
😄

GregSB
A Nokia egyik alkalmazottja elkotyogta, hogy a cég Win8-as tableten dolgozik.

Link

GregSB
Én nem aludtam át semmit, pont ezért nem nevetek semmin, mert ez már számomra evidens egy ideje.

Samsungnak óriási pénze van abból, hogy más cégenek gyárt alkatrészeket. Nem csak az Applenek, nagyon sok más cégnek is gyártanak, de az Apple az egyik legnagyobb vásárlójuk. Ahogy a hírbõl is kiderül Apple meg nem nagyon tud máshova menni, a többi gyártó nem tudta azt a minõséget hozniamit a Samu.

Egymásra vannak utalva, mindkettõnek érvágás lenne felfüggetszteni a gyártási szerzõdést.

Emellett pereskednek is egymással termékek miatt, de ennek nem sok köze van a gyártási szerzõdéshez... ez két különbözõ terület. Akkora cégnél, mint a Samsung ezeket a részlegeket már külön alvállalkozások viszik. A gyártásnak megvan a maga menedzsmentje, pénzügye, stb... Akiknek nem sok közük van a Saleshez és termékfejlesztéshez (akikkel az Apple pereskedik). Együttmûködnek velük bizonyos szinten, de anyagilag és stratégiailag is különböznek.

Solten
Mi a lol? Gondolom az egesz perelos dolgot ataludtad vagy hirportalok helyett a disney channelt nezed. Az a lol hogy a medianak megy a show off, ezek meg a hatterben a legnagyobb uzlettarsak 😄 Az egesz kokemeny business es pont.

Samsungban biztos nem, egy ideje mar van sajat fejlesztese, jelenlegi tabletjeiben is talalkozhatsz mar Super PLS (az IPS tovabbfejlesztese) panellel.

Saor Alba

GregSB
Viszont aktívan beszállnak anyagilag a gyártósorok kiépítésébe és fejlesztésébe, erre költik az óriási készpénz-készletüket. Ezzel együtt kizárólagosságot is kapnak a gyártóktól, szóval más tabletben nem nagyon fogod látni ezt a kijelzõt még egy ideig, még Samsungban sem.

Ha a Samu kijön valami hasonlóan nagy felbontású tablettel, az teljesen saját fejlesztés lesz.

GregSB
Ezen mi a lol? Applenek nincsenek gyárai, mindig is kiszervezte az alkatrészeik legyártását, más cégeket bízott meg ezzel.

Solten

Saor Alba

GregSB
iPad iOS5-el vs egy Windows 8-as táblagép.

10 perces összehasonlító videó a link alatt.

Nekem tetszik nagyon a W8 kezelése, szerintem erõs konkurensei lesznek az iPadnak az ezt futtató táblagépek.

A Huawei és a ZTE mostanában bejelentett tegra3-as tabjeirõl mit gondoltok? 😊 Nekem nagyon tetszik mindkettõ 😄 Majd az árcédula alapján kiderül melyik lesz a nyerõ 😊
😄 Fõleg a mosógépeknél!

Azért ez egy kicsit túlzás nem gondolod 😄
Szerencsére az apple istenkirály és lehet vele példálózni^^

Amúgy továbbra sem szeretnék apple cuccot 😊
Inkább valami xoom acer samsung irányba nézelõdnék. Nem vásárolok olyan cumót amire obj c ben kell programozni^^
passatgt
mindig is ez volt az összes nem apple elektronikai cikknél, követlehetlen a nevezés

GregSB
Én ezt mostmár nem tudom követni:

Samsung Galaxy Note 10.1

"...but it's also essentially a Galaxy Tab 10.1 with S-Pen support."

Samsung kezd átesni a ló tulsó oldalára, mostmár kb 5 különbözõ nevû tabletet árulnak?

passatgt
"Ötszáz euró körüli áron debütál az Acer második Nvidia Tegra 3 Kal-El processzor köré épülõ internettáblája."

akkor már inkább az új iPad, az is ennyibe kerül és oda-vissza fogja verni😄

acer A510? Az apple cuccoktól óvakodnék 😊
GregSB
Ha csak ezekre kell, és kell a jó kijelzõ, akkor dobj rá egy 10-est, és Samsung Galaxy Tab, vagy iPad 2.

Mondjuk én mostmár vérnék a helyedben pár hetet. Egyrészt éehet a Samsung bemutat valami újat a Mobile World Congressen, és az iPad 3 is március elsõ hetiben várható.

Sziasztok 130 körül keresnék egy 10 colos tab-et.Netezésre emailezésre olvasásra. ahol használom szinte mindenütt van wifi úgy hogy 3gre nincs szükségem 😊 Viszont örülnék egy jobb minõségû kijelzõnek.

Jó lenne ha már 4.0ás androiddal lenne. És kérdés hogy van e értelme várni a win8ra?
Elõre is köszi a segítséget 😊
GregSB
roland4
Sziasztok, nekem van egy 7 inches MID tabletom 2.2-es andoriddal .Az lenne a gond hogy nem ismeri fel a wifi hálózatokat, hiába keresek nem talál 1-et sem , pedig van wifi ruterom.
tutituti
persze értem én.
Nem bántam meg,sõt,csak nem is gondoltam volna hogy kijön újabb belõle.Eleve kicsit furcsa hogy kiadják új panellal és akkor "hurrá vegyétek ezt is." pedig épp hogy kijött az "elõd".
Én maximálisan elégedett vagyok a mostanival.Amire kell tökéletesen megfelel.

VRSDM
nem ez teljesen jó.
de döntöttél megvetted.
örülj és élvezd. ne azon szivd magad hogy most jött a frissités...

mindig jön mindig lesz mindig van. élvezd. ne azt hogy mennyit vártál rá, ne azt hogy mennyivel jobb lesz késõbb, élvezd most. ezért vetted.

miket beszélek egyáltalán?! ...

u dont have to listen anybody else but me

tutituti
eleve vagy 3 hónapot vártam hogy érdemes e megvennem(utánaolvasás stb.,tehát én az vagyok aki mindig a jobbat akarja magának.Ha ez megvetni való akkor tényleg bennem a hiba.

VRSDM
ez a nyugati világok népbetegsége.
onnantól kezdve hogy mindenki megkapja a választás szabadságát.
ez a többségnek inkább teher, mert sosem biztos benne hogy a legjobbat választotta-e, mindig ott motoszkál a gondolat hogy van egy jobb...

aki ezzel nem képes megbirkózni (mint látszik négy mondat 😄) az búslakodjon egész életébe és legyen képtelen örülni. heló 😄

ha meg bedõl valaki egy hülye marketinges fogásnak, és valóban megveszi a szart (akinek nem inge...) az megint nem az én hibám 😄

franc0
Ez a várjunk-várjunk fillérbaszó mentalitás agyilag felbasz.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Sir Quno Jedi
Pont az aksi nem lett sokkal erõsebb és az IPS panel többet zabál, ergó semmi sem változott. ÉN a kijelzõ miatt venném. AZonban mindig jön jobb, ha arra várnánk unos-untalan, sosem lenne tabletünk, nemigaz?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tutituti
hát ha vártam volna akkor most ezt vennék, értelem szerûen.
akksi miatt.az ips panel annyira nem érdekel igazából.

Sir Quno Jedi
Én is vettem megejelnésekor egyet, naés.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tutituti
karácsonyra vettem a régebbit.
enyhe citromíz van a számban most emiatt.no mindegy.

desigo
"Új külsõvel, némileg módosított hardverrel kerül piacra a WayteQ 10 hüvelykes táblagépének második generációja."

WayteQ xTAB-100S

nagyobb aksi,IPS kijelzõ
Errõl kinek,mi a véleménye?Ainol Novo 7 Aurora Android 4.0 Tablet 7

ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

Sziasztok 😄😄 valakinek nincs véletlenül eladósorban egy táblagépe?😄😄 érdekelne nagyon a dolog..😛 köszike elõre is 😄😄
Solten
Hi. WayteQ xPAD-70 / WayteQ xTAB-70 (link)

Saor Alba

Sziasztok!Segítségeteket kérném.Három tab között hezitálok:1: POINT OF VIEW ProTab 2 7" 4GB,
2:FunScreen SOL 7C23 TABLET PC,3:ConCorde Tab 7030 tábla PC.
Ki,melyiket ajánlaná?Elõre is köszi a segítséget.

ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

GregSB
Jajó, csak azért a Fire-nek megvannak a korlátai, nem hiába olyan olcsó.

Egyébként most hétvégén végigpróbáltam pár tabletet egy boltban. Galaxy Tab okat, HTC Fyler, stb.

Kell már nagyon a nagyobb felbontás az iPad-be, ezek után rossz volt ránézni a 2-es kijelzõjére, sokkal "pixelesebb" 😊

VRSDM
õszintén nem érdekel hogy melyik gyártó hogyan oldja meg a termékei árazását. ez nem azt jeleneti hogy nem vagyok tisztában a különbözõ stratégiákkal.

egyszerûen nem fogok megvenni egy olyan hardver-szoftver párost ami béna 😄

GregSB
Azért a Galaxy Tab jobb tablet mint a Fire nagyon sok szempontból, de drágább is. Amazon annak köszönhetia magas eladásokat, hogy közel gyártási költség áron adja a Firet, szinte semmi profitjuk nincs a HW eladásból, arra játszanak hogy majd a tartalmak árusításán fognak profitálni.

VRSDM
nem tudom ki vesz egyáltalán még galaxy tab-ot...
samsung már rég nem ott jár ahol a kindle fire.

A Samsung kulonosen orulhet ennek 😄

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
A Kindle Fire rendesen berobbant az Androidos táblák piacára. Karácsonyi szezon alatt óriási szeletet hasított ki az eladásokból:

desigo
Sziasztok!Segítséget kérnék samsung galaxy tab-al kapcsolatban.Ha a 220 V -ról töltöm,megjelenik az adatátviteli aktív ablak,Kies,médiatár ......az akksi visszajelzõjén megjelenik egy piros iksz és nem tölt.Jó esetben sokadszorra tölt.Mi okozza ezt?Köszi