Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azért tutira volt valaki a szerkesztõségben, aki megfordította és megnézte a feliratot a hátulján. 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Samsungnak óriási pénze van abból, hogy más cégenek gyárt alkatrészeket. Nem csak az Applenek, nagyon sok más cégnek is gyártanak, de az Apple az egyik legnagyobb vásárlójuk. Ahogy a hírbõl is kiderül Apple meg nem nagyon tud máshova menni, a többi gyártó nem tudta azt a minõséget hozniamit a Samu.
Egymásra vannak utalva, mindkettõnek érvágás lenne felfüggetszteni a gyártási szerzõdést.
Emellett pereskednek is egymással termékek miatt, de ennek nem sok köze van a gyártási szerzõdéshez... ez két különbözõ terület. Akkora cégnél, mint a Samsung ezeket a részlegeket már külön alvállalkozások viszik. A gyártásnak megvan a maga menedzsmentje, pénzügye, stb... Akiknek nem sok közük van a Saleshez és termékfejlesztéshez (akikkel az Apple pereskedik). Együttmûködnek velük bizonyos szinten, de anyagilag és stratégiailag is különböznek.
Samsungban biztos nem, egy ideje mar van sajat fejlesztese, jelenlegi tabletjeiben is talalkozhatsz mar Super PLS (az IPS tovabbfejlesztese) panellel.
Saor Alba
Ha a Samu kijön valami hasonlóan nagy felbontású tablettel, az teljesen saját fejlesztés lesz.
Saor Alba
10 perces összehasonlító videó a link alatt.
Nekem tetszik nagyon a W8 kezelése, szerintem erõs konkurensei lesznek az iPadnak az ezt futtató táblagépek.
Azért ez egy kicsit túlzás nem gondolod 😄
Szerencsére az apple istenkirály és lehet vele példálózni^^
Amúgy továbbra sem szeretnék apple cuccot 😊
Inkább valami xoom acer samsung irányba nézelõdnék. Nem vásárolok olyan cumót amire obj c ben kell programozni^^
Samsung Galaxy Note 10.1
"...but it's also essentially a Galaxy Tab 10.1 with S-Pen support."
Samsung kezd átesni a ló tulsó oldalára, mostmár kb 5 különbözõ nevû tabletet árulnak?
akkor már inkább az új iPad, az is ennyibe kerül és oda-vissza fogja verni😄
Mondjuk én mostmár vérnék a helyedben pár hetet. Egyrészt éehet a Samsung bemutat valami újat a Mobile World Congressen, és az iPad 3 is március elsõ hetiben várható.
Jó lenne ha már 4.0ás androiddal lenne. És kérdés hogy van e értelme várni a win8ra?
Elõre is köszi a segítséget 😊
Nem bántam meg,sõt,csak nem is gondoltam volna hogy kijön újabb belõle.Eleve kicsit furcsa hogy kiadják új panellal és akkor "hurrá vegyétek ezt is." pedig épp hogy kijött az "elõd".
Én maximálisan elégedett vagyok a mostanival.Amire kell tökéletesen megfelel.
de döntöttél megvetted.
örülj és élvezd. ne azon szivd magad hogy most jött a frissités...
mindig jön mindig lesz mindig van. élvezd. ne azt hogy mennyit vártál rá, ne azt hogy mennyivel jobb lesz késõbb, élvezd most. ezért vetted.
miket beszélek egyáltalán?! ...
u dont have to listen anybody else but me
onnantól kezdve hogy mindenki megkapja a választás szabadságát.
ez a többségnek inkább teher, mert sosem biztos benne hogy a legjobbat választotta-e, mindig ott motoszkál a gondolat hogy van egy jobb...
aki ezzel nem képes megbirkózni (mint látszik négy mondat 😄) az búslakodjon egész életébe és legyen képtelen örülni. heló 😄
ha meg bedõl valaki egy hülye marketinges fogásnak, és valóban megveszi a szart (akinek nem inge...) az megint nem az én hibám 😄
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
akksi miatt.az ips panel annyira nem érdekel igazából.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
enyhe citromíz van a számban most emiatt.no mindegy.
WayteQ xTAB-100S
nagyobb aksi,IPS kijelzõ
ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Saor Alba
2:FunScreen SOL 7C23 TABLET PC,3:ConCorde Tab 7030 tábla PC.
Ki,melyiket ajánlaná?Elõre is köszi a segítséget.
ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Egyébként most hétvégén végigpróbáltam pár tabletet egy boltban. Galaxy Tab okat, HTC Fyler, stb.
Kell már nagyon a nagyobb felbontás az iPad-be, ezek után rossz volt ránézni a 2-es kijelzõjére, sokkal "pixelesebb" 😊
egyszerûen nem fogok megvenni egy olyan hardver-szoftver párost ami béna 😄
samsung már rég nem ott jár ahol a kindle fire.
http://gaborszantai.co.uk/